Hayret benden bahsetmemiş Ferguson
Şaka bir yana Quieroz şaşırtmadı beni.Sağ kolu çünkü kendisi Ferguson'un..
Hayret benden bahsetmemiş Ferguson
Şaka bir yana Quieroz şaşırtmadı beni.Sağ kolu çünkü kendisi Ferguson'un..
Arsenal doğruladı
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'den yapılan bir açıklamayla, Fransız teknik adam Arsene Wenger'le olan sözleşmelerinin 3 yıl daha uzatıldığı bildirildi.
Uzun süredir takımdan ayrılacağı yönünde İngiliz basınında haberler çıkan Fransız teknik adam Arsene Wenger, Arsenal'le olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. 1996'dan yılından beri İngiliz ekibini çalıştıran 57 yaşındaki Arsene Wenger, 2011 yılına kadar görevde kalması durumunda kulüp tarihinin en uzun süreli görev yapan teknik direktörü olacak.
Wenger yönetimindeki Arsenal, 1998, 2002 ve 2004 yıllarında Premier Lig şampiyonluklarına uzanırken, Arsenal yine bu dönemde 49 maç üst üste yenilgi yüzü görmeyerek Premier Lig tarihine geçme başarısı da göstermişti. Arsenal, tecrübeli hoca yönetiminde 1998, 2002, 2003 ve 2005 yıllarında da FA Cup'ı müzesine götürmüş ve 2001'de de final oynamıştı. Wenger'in Arsenal'i 1999/2000 sezonunda UEFA Kupası'nı finalde Galatasaray'a kaybetmiş, 2006'da ise Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Barcelona'ya kaptırmıştı.
Arsene Wenger, takımıyla sözleşme yeniledikten sonra yaptığı açıklamada, "Kalbim her zaman Arsenal'le birlikte ve niyetim de sözleşme yenilemek yönündeydi. Arsenal benim hayatımın kulübü. Burada kararlarımı bağımsızca uygulayabiliyorum" dedi.
Arsene Wenger, görev süresini tamamlaması halinde, Arsenal'de 1934-1947 yılları arasında görev yapan George Allison'un rekorunu egale etmiş olacak.
Kaynak : İHA
PSG'ye sattığımızda iyi para kazanmıştık . Artık kariyerinin sonları hull city'de bırakır .
Henry'i henry yapan adam Wenger . Arsenal'la özdeşeleşti artık . Bunayıncaya kadar arsenal'de devam eder artık.
wegner ne henry ler bulur daha da takımda ingiliz bırakmadı![]()
Arsenal in maçlarını izlemedim Eduardo denilen yeni Henry nsl acaba?
İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, ocak ayındaki ara transferde Galatasaray'a döneceği iddiasını yalanladı. Futbol yaşamını İngiltere'de sürdürmek istediğini sık sık dile getirdiğini hatırlatan Emre, en az 2-3 yıl daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ifade etti. Milli futbolcu, şöyle konuştu:
"Her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Hayatım daha uzun bir süre Avrupa'da futbol oynamakla geçecek. Şu anda transferi düşünmüyorum. 2-3 yıl daha İngiltere'deyim. Newcastle benden memnun, ben de onlardan. 27 yaşıma yeni girdim. Önümde futbol oynamak için uzun bir süre var. Avrupa'dan genç yaşta ayrılmak bana yakışmaz. Bunu konuşmak bile son derece yersiz. Benim yaşımdaki, hatta daha yaşlı futbolcular dünyanın en pahalı transfer anlaşmalarına imza atıyor. Ben neden yapmayayım ki."
Emre Belözoğlu, şu an sadece milli takımı düşündüğünü de belirterek, "Malta maçını ne yapıp edip kazanmak zorundayız" diye konuştu.
08.09.2007
Kaynak : Hürriyet
Arsenal'den ayrılmasının ardından kariyerinin sonuna geldiği düşünülen Sol Campbell, sezon başında Portsmouth'la anlaşırken, sözleşmesinin 2009'a kadar uzatıldığı açıklandı.
Sakatlıklar ve psikolojik sorunlarından dolayı futbola devam edemeyeceği iddia edilen 32 yaşındaki oyuncu, sezon sonuna kadar Pompey ile sözleşme imzalamıştı. Gösterdiği performansın ardından kulüp yetkililerini mutlu eden Campbell'ın, sözleşmesinin uzatıldığı belirtildi.
Campbell, Dejan Stefanovic'in takımdan ayrılmasının ardından transfer edilmişti.
07.09.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
her zaman söyliyor zaten ama 2-3 yıl sonra galatasaraya gelecektir
bence de ztn kendiside diyor sadece GS de oynarım diye..
Dönmesin zaten dışarıda fubolcumuz çok az var
30 yaşında tekrar Galatasaray forması giyecek bence..
Dönmeyeceğim diye diye zaten Avrupa da ki misyonunuda bitirdi.SiLindi nerede ise.Hiç bir başarısı yok adından söz ediLmiyor.Türkiyeye dönmemek için bu kadar ısrarcı oLmasaydı Türkiyede yeniden parLayabiLirdi.Ama kendi biLeceği iş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya neden böyle açıklamalarda bulunuyor yurt dışında oynayan futbolcularında Türkiye ye karşı iyice soğumasını sağlayacak.Emre gelmezsen gelme hatta hiç gelme bir sezonun 3 ayını sakat geçiren bir oyuncuyu beyenmediğin Türkiye Futbolu bile istemez.Zaten adamlar gelmemek için kılı kırk yarıyor sende bunları söyle tuz biber ek.Şöyle açıklama yapsan olmaz mı?"Şu anda takımımda mutluyum hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum" burdan da aynı sonucu çıkarırız biz ama Türkiye yi bu kadar kötü göstermeye senin hakkın yok....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Man UTD geliyooooooooo açın yoluu
Chelsea bişey yapamaz bu sene.. Nistelrooy gitti C.Ronaldo coştu
Uzun boyu ve ürkütücü görüntüsü ile rakiplerin dikkatini dağatabilir ve aynı zamanda iyi hava topu alır.Psikolojide bir kimsenin başarısı rakibine bağladır diye bir tez atıldı ortaya bence bu doğru.Adebayor da bu şekilde başarısız gibi görünse bile rakipten en az 2 kişiyi peşinde sürükleyip rakibi 9 kişi bırakıyor.Bu şekilde de Arsenal e büyük katkı sağlıyor.....
oyuncuda yetenek olmadıktan sonra afrikadan 2 metre boyunda canavar görüntülü adam getir neye yarar yaptığı basit hataları görmüyorsun heralde penaltıları kullanmasa nerdeyse gol atamıcak.hava toplarında göze çarpan bir üstünlüğünü hatırlamıyorum.sürekli zamnlama hatası...o psikoloji tez inin futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
ewt kesinlikle sana katılıyorum nıstelrooy gıttı dertler bittiOriginally Posted by barisakman
![]()
![]()
Ya arkadaşım yapma lütfen Arsenalin forvetinden bahsediyoruz senin anlattığın gibi olsa Wenger gibi bir kurt onu takımda tutar mı Allah aşkına.Ya elbette direk bağlantı kuramazsın ama dolaylı yoldan bence etkisi var.Ki Adebayor bence iyi bir santrofor sen ne kadar beyenmesen de Arsenal de pivot santrofor görevini üstleencek tek isim şu anda....
Eto'o gerçekten haklı hem barcelona eminim onun yerini doldurabilicek bir oyuncu arıyordur aramıyorsa bile takımda messi dos santos gibi genç yetenekler var![]()
tamam arsenalde pivot olarak tek o var ama arsenal'in pivot oynama gereksini mi var mı soru bu.bence adebayor oynayacaksa yok.çünkü ben bir özellik görmüyorum onda.yukarıda da saydım zaten zamanlama hatası var,pozisyon harcama da üstüne yok,boş kaleye bile gol atamadığı zamnlar oluyor,sana soruyorum arsenale geldiğinden beri 3 yılda neyini geliştirdi.bitirciliği hala 20 üzerinden 8-9 .2004 ten beri böyle.ben arsenal'i seven birisi olarak bu yorumu yapıyorum.arsenal şişirme toplarla oynayan bir takım deil.adebayor a hiç bir gerek yok.onun yerine eduardoyu hatta bendtner'i oynatırım kesinlikle çok daha fazla verim alırım.adam penaltılarıda kullanmasa gol atacağı yok.senin anlattığın gibi olsa demişsin ben burda maç izleyen birisi olarak yorum yapıyorum.sende arsenal maçlarını izle adebayor'un neler yaptıklarını pardon neleri bile yapamadığını görürsün.adebayor arsenal'e yakışmıyor.wenger artık eskisi gibi zaten onu oynatmıyor.yoksa her maçta yazardım adebayor niye oynatıldı diye.bu sezon hazırlık maçları ve avrupa kupaları dahil arsenal yaklaşık 15-20 maç yaptı adebayor daha ilk golünü yeni attı oda penaltıdan.
Hee bizim Rhain ya o bizim mahallede oturuyo o canım
Şaka bir yana top ayağına fazla yakışmıyor ordaki 7 numaranınkine daha çok yakışıyorAma fenada oynamıyor iyi bi eğitimle Cristiano Ronaldo 2 yi görebiliriz ilerki yıllarda
![]()
Ronaldinho düşüşdeydi Chelsea'nin oyun planı değişecek Ronaldinho gelince.. Olanları zaman gsterecek..
Emre: "Türkiye'ye dönmeyeceğim"
İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, ocak ayındaki ara transferde Galatasaray'a döneceği iddiasını yalanladı. Futbol yaşamını İngiltere'de sürdürmek istediğini sık sık dile getirdiğini hatırlatan Emre, en az 2-3 yıl daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ifade etti. Milli futbolcu, şöyle konuştu:
"Her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Hayatım daha uzun bir süre Avrupa'da futbol oynamakla geçecek. Şu anda transferi düşünmüyorum. 2-3 yıl daha İngiltere'deyim. Newcastle benden memnun, ben de onlardan. 27 yaşıma yeni girdim. Önümde futbol oynamak için uzun bir süre var. Avrupa'dan genç yaşta ayrılmak bana yakışmaz. Bunu konuşmak bile son derece yersiz. Benim yaşımdaki, hatta daha yaşlı futbolcular dünyanın en pahalı transfer anlaşmalarına imza atıyor. Ben neden yapmayayım ki."
Kaynak : Hürriyet
Valla bana kalırsa Croch Hakan Şükür Adebayor gibi forvetlerin takımda olması lazım düşüncesindeyim.Çünkü bir büyük bir küçük forvet çok daha iyi anlaşır diye düşünüyorum.Adebayoru senin kriterlerinde incelemedim ama bu söylediklerini dikkate alarak mercek altına alıcam bu futbolcuyu.Eğer dediklerin gerçekten doğruysa (yanlış anlama senin görüşün olabilir baabında) Adebayoru eleştiricem ama benim sevdiğim bir forvet tipi olduğu kesin..
Fergusonu anlamıyorum böyle bir çocuğu neyine güvenipte alıyor.Bundan klüp zararlı çıkmaz ama çocuğun hayatı karardı bence.Bu çocuk şimdi göklerdedir küçük dağları ben yarattım edasındadır okul hayatında öğretmenlerine Allah sabır versin.Birde diğer ihtimali düşünelim bu çocuk daha gelişme çağında bilekleri çok hassa eğer daha bu yaşta sakatlanırsa çocuğun futbol hayatı biter ve o çocuğun nasıl hayata döndüreceksin bence hayat futboldan daha önemlidir.O çocuğu inceleme altına alıp 13-14 yaşlarında alıcaktı takıma bence gerçekten çok düşüncesiz bir davranış...
man utd nistelrooy u mumla arayacak.