Sayfa 44 / 142 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yeni teknik drektörümüz anlaşıldığına göre ve ismi hala açıklanmamsının tek bir nedeni vardır. Şuan bulunduğu takım mutlaka resmi maçlar oynuyordur. Buda EURO 2008 gösteriyor. EURO 2008'de ki yönettiği takımla sorun olmasın ve oyuncuların psikoloji değişmemesi için açıklanmadığı kesindir. Önümüzde onaltı teknik adam var ve bunlardan birisi seneye Fenerbahçe'nin başında olacak. Bu isimler içinde tek istediğim Löw veya Van Basten'dir.
    Van Basteni unut,Ajax ile aylar öncesinden 4 senelik sözlesme imzaladi.(=

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Van Basteni unut,Ajax ile aylar öncesinden 4 senelik sözlesme imzaladi.(=
    Bilmiyorum. Teşekkürler. O zaman yıllar önce gönderdiğimiz Löw'ün geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yeni teknik drektörümüz anlaşıldığına göre ve ismi hala açıklanmamsının tek bir nedeni vardır. Şuan bulunduğu takım mutlaka resmi maçlar oynuyordur. Buda EURO 2008 gösteriyor. EURO 2008'de ki yönettiği takımla sorun olmasın ve oyuncuların psikoloji değişmemesi için açıklanmadığı kesindir. Önümüzde onaltı teknik adam var ve bunlardan birisi seneye Fenerbahçe'nin başında olacak. Bu isimler içinde tek istediğim Löw veya Van Basten'dir.

Van Basten'in son turnuvasıymış sonra ayrılacakmış sanırım milli takımdan.Gelse bence de süper olur.Gençlere önem veren bir teknik direktör ama Euro 08'de başarılı olursa dünya kulüpleri sıra olabilir onun için.

@eGowiCh
    O üç isimden gelme ihtimali en düşük Guiza.Gerçekten iyi bir golcü ve adı büyük kulüplerle anılıyor bize gelmesi zor.
    Pavluchenko ise gerçekten kaliteli bir golcü bugünkü İspanya maçında da gösterdi bunu zaten bize.Bence Euro 08'de fazla göze batmazsa 3'ünden gelme ihtimali en yüksek isimdir bence.Gomis ise benim tam istediğim bir tipte forvet.Fransa'nın kadrosunda yer alıyormu bilmiyorum ama hazırlık maçında izlemiştim Ekvator karşılaşmasında gerçekten güzel goller atmıştı.İnşallah Fransa kadrosunda değildir.Zaten kadrodaysa da forma giyme ihtimali düşük.Bu açıdan iyi ama Gomis'in önü açık daha iyi bir kulüpte forma giymek istiyebilir.16 Milyon € diye duymuştum fiyatını sanırım.O civardaysa çok iyi.Hem Nihat'tan daha genç hem de daha iyi bence.Sende en sonunda yazmışsın sadece tahmin diye ama ben yinede değerlendirmekte fayda buldum.
    Gomis
    .

Pavluchenko
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aziz yıldırım'ın sözünde biryer dikkatimi çekti Alacağımız oyuncuya büyük paralar ödeyeceğiz. Kulubuyle ödemeler konusunda pazarlık içindeyiz Oyuncuyla anlaştık demişti. Pahalı bir oyuncu gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aziz yıldırım'ın sözünde biryer dikkatimi çekti Alacağımız oyuncuya büyük paralar ödeyeceğiz. Kulubuyle ödemeler konusunda pazarlık içindeyiz Oyuncuyla anlaştık demişti. Pahalı bir oyuncu gelebilir.
    Bu ayrıntıyı atlamıştım.Artık bu oyuncunun Adriano olduğuna eminim
    Teknik Direktör eğer EURO 2008'den ise Scolari,değilse de Laudrup olur.Luxemburgo'nun gelmemesini en çok isteyenlerden biriyim.

Ve Maraton.com.tr kolpayı patlattı

Zico ile anlaşamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün yaptığı "Yeni teknik direktör ve yabancı futbolcuyu önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" açıklamasından sonra bütün gözler bu isimlerin kimler olabileceğine çevrildi!.. Ve işte o isimleri Maraton.Com.Tr açıklıyor!..

Sarı lacivertlilerin, Brezilya'nın Palmeiras takımını çalıştıran Vanderlei Luxemburgo ile anlaştığı öğrenildi...

56 yaşındaki Brezilyalı teknik adam, kariyeri boyunca tam 23 takım çalıştırdı ve 5 kez Brezilya Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşadı. Bunlardan ikisini Alex'li kadrosuyla Cruzeiro ile elde etti. 1998-2000 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran ve Copa America'yı kazandıran Luxemburgo, şu anda Palmeiras'ta görev yapıyor.

Sarı lacivertli kulübe çok yakın ve sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu yıldız forvet ise bir başka Brezilyalı Adriano.

Bonservisi Inter'de bulunan Adriano, Ocak 2008'de Sao Paulo'ya kiralanmış ve sezonu bu kulüpte tamamlamıştı.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano toparlanırsa yılın transferi olur toparlanamazsa yılın fosu olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gelen hoca mutlaka ama mutlaka Portekizce bilen biri olacaktır takımdaki bütün yabancılar Portekizce konuşuyo Brezilyalı veya değil ama Portekizce bilen bir adam olacak kesin

Sheriff Misafir

Adriano gelsin 3 tane formasını alırım

Bu arada Zico'yu SkySports'a göre Chelsea istiyormuş ve görüşmelere başlanacakmış.

Zico gittiğine göre Önder Turacı'nın büyük ihtimalle takımda kalacaktır. FC Moscow ile yaptığı ön sözleşmeyi feshetmiş, menajerine Fenerbahçe ile anlaşması için kulübe gitmesini söylemiş. Başkan Önder'e sunulan teklifin iyi olduğunu söylemişti, Önder mukavele imzalayabilir o teklif üzerinden tekrar. İnşallah yeniden anlaşılır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'nin hangi golcüyle anlaştıığını merak ettim doğrusu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Adriano gelsin 3 tane formasını alırım
    Aynen Zaten gelecek forvete göre forma alcm eğer iyi oyuncu gelecekse onun, yoksa ALEX forması alcm 3 tane

Crespo gelirse bütün forma türlerinden 3'er tane alırım

Star TV spor servisi ne kadar güvenilir bilmiyorum ama baya methediyorlar. Onların yaptığı bir haberi paylaşayım sizinle. Star TV spor servisinin yaptığı habere göre yeni golcümüz Mallorcalı Guiza. Bizzat fenerbahçeli yetkililerden öğrenip‚ Mallorca ile de iletişime geçip haberi öğrenmişler. İnşallah doğrudur, bakalım göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi düşünüdüm de Lucescu da olabilir. Sizce nasıl olur?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by karlkani#23 View Post
    Aslında iyi hoca ama defansif görüşlü bir hocayı Fenerbahçe taraftarı sevmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Başkan konuşmasında golcü için kulüplerle parada da anlaşıldığını söylemiş oldu.Çünkü maliyeti yüksek dedi biz bunu uzun zamanda ödemek istiyoruz onlar hemen istiyor dedi.Bizim fm de yaptığımız gibi taksit düşünüyoruz anlaşılan.Maliyeti yüksek dediğine göre Gomis olabilir.Şampiyona gitti ve son maçta oyunada girdi maliyeti artmış olabilir.Pavluchenko'yu da bugün çok beğendim.Önder'in kalması sevindirici Can Arat gitsin artık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birde Aziz Yıldırım Fb Tv deki programda gurbetçi yetenekli gençlere yöneleceğiz diye bir açıklama yapmıştı sanırım.Dün öyle kanalları gezinirken dünkü paneldeki konuşmasına denk geldim.Dinlerken işte Türkiye'deki alt yapıdan felan bahsediyordu.O sırada Avrupa'daki gurbetçi gençlerden bahsetmeye başladı.Gurbetçi gençlerin daha çok yetiştiği ülkeleri sayarken İngiltere'yide söyledi ve oradada gurbetçi oyuncu çıktığını söylerken 2 tane oradan ilgilendikleri oyuncular olduğunu ağzından kaçırdı gibi geldi bana ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.Ben öyle anladım..

Fenerbahçe'nin anlaştığı ismin Lucescu olduğunu sanmıyorum ama Lucescu tecrübesiyle Fenerbahçe'yi Zico'nun bıraktığı yerden daha ileriye götürebilir.Ayrıca Türkiye ligini tanıyor olmasıda büyük avantaj.Zico'nun ligde yapamadığını yapar ama zor diye düşünüyorum gelmesinin.

Fransa'nın kadrosunda yer alıyormu bilmiyorum ama hazırlık maçında izlemiştim Ekvator karşılaşmasında gerçekten güzel goller atmıştı.İnşallah Fransa kadrosunda değildir.Zaten kadrodaysa da forma giyme ihtimali düşük.Bu açıdan iyi ama Gomis'in önü açık daha iyi bir kulüpte forma giymek istiyebilir
    Fransa'nın kadrosunda yer alıyor hatta Romanya maçında son 15-20 dakikada oyuna girdi.Takıma alınmasındada senin seyrettiğin maçta 2 gol atmasının katkısı büyük.Drogba'ya benzetiliyor stili ve bir çok kulübün ilgisini çekiyor.Fenerbahçe alabilirse büyük iş başarmış olur.
    So what?
    Saike

Şemsi çok güzel bir noktayı yakalamışsın, tebrikler. FBTV'de ben de izledim paneli, orada şöyle dedi hafızam beni yanıltmıyorsa: "İngiltere'de oynayan 2 tane Türk çocuğu var, belki biz şu an onlarla görüşüyoruz." gibi bir şey söyledi. Yarın veya bu gece bu açıklamaların tekrarını izleyecek olursa, denk gelen olursa, bu kısma dikkat etmekte fayda var. Bana da ağzında kaçırdı veya bir sinyal verdi gibi geldi. İngiltere'de oynayan benim bildiğim bir Jem Karacan var, Reading'de oynuyor. Acaba o olabilir mi? Başkan sanırım İngiltere'de oynayan 2 Türk çocuğunu alacak, onu söyledi yanlışlıkla, Şemsi de fark etmiş, sadece ben fark etsem ben yanılıyorum diyeceğim ama Şemsi de fark ettiğine göre bir şeyler var. Diğer Türk kim İngiltere'de oynayan bilmiyorum.

Jem Karacan demişken, bir röportajını okudum, alıntılar yapayım.

U19 Milli Takımında forma giyiyormuş ve Galatasaray ile 14 yaşındayken Galatasaray altyapısındaymış.

Kazım İngiltere'de her hafta oynayan bir oyuncuydu. Fenerbahçe'ye geldi. Brezilya maçında Milli Takım forması giydi ve kendimi öyle düşününce gerçekten gözlerim parlıyor. Bir gün Türkiye'nin büyük takımlarından birisinin formasını giymek istiyorum. Bunun ne zaman olacağını bilmiyorum ama umarım çabuk olur. Çok çalışmam lazım.
    Röportajın tamamı : http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=2456

Türkiye'ye dönmeye belli ki niyetli, Fenerbahçe almak istiyor belki de, bilemeyiz, ama Galatasaraylı olduğu bir gerçek, Galatasaray da isterse alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Scolari-Lüxemburgo-Laudrup üçgeninde gidip gelen Ferebahçe'de yönetimin, iki hafta önce Alman teknik adamla da temaslara başladığı öğrenildi. Yerli olarak rotayı Halil Altıntop'a çeviren Sarı-Lacivertliler'in görüştüğü yabancıları da FANATİK buldu: Aston Villa'dan John Carew, Barça'dan Eidur Gudjohnsen.
    11.6.2008

Köln’deki durumu belirsiz
    Aziz Yıldırım’ın dün yaptığı açıklamalar, taraftarları hayli heyecanlandırdı. Çünkü Fenerbahçe Başkanı, yabancı santfroru önümüzdeki hafta açıklayacaklarını, yeni teknik direktörün ise 26-27 Haziran’daki kampta takımın başında olacağını vurguladı. Zico’dan boşalan koltuk için uzun süredir Scolari, Lüxemburgo ve Laudrup ile görüşme halinde bulunan Sarı-Lacivertliler’in iki hafta önce tanıdık bir isimle de temasa geçtiği öğrenildi: Christoph Daum... Bundesliga’ya taşıdığı FC Köln’deki durumu belirsiz olan Daum’un, Fenerbahçe’ye dönmek için sabırsızlandığı bildirildi.
    Sözleşmeleri 2010’a kadar
    Nihat Kahveci konusunda Villarreal ile anlaşamayıp rotayı Halil Altıntop’a çeviren Fenerbahçe Yönetimi’nin sır gibi sakladığı yabancı santrforları da FANATİK ortaya çıkardı. Öncelikli isim Aston Villa’nın yıldızı John Carew... Listenin ikinci sırasında ise Barcelona’dan Eidur Gudjohnsen var. İki futbolcunun da kulüpleriyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Carew için belirlenen bonservis bedeli 8 milyon 250 bin Euro, Gudjohnsen’inki ise 5 milyon Euro... Yönetimin iki yıldızdan birini açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.
    Mehmet DEMİRCAN

Sarı-Lacivertliler, Kayserispor’un başarılı stoperi Aydın Toscalı’yı renklerine bağladı. 3 sezondur Kayseri’de forma giyen, 28 yaşında ve 1.84 boyundaki Toscalı, daha önce Muğla ve Tarsus İdman Yurdu’nda oynamıştı. 2010’a kadar Kayseri ile sözleşmesi bulunan Toscalı’nın bir iki gün içinde Fenerbahçe’ye imza atacağı vurgulandı. Sarı-Lacivertli ekip bu transferle savunmasının göbeğini de iyice sağlama almış oldu. Önümüzdeki sezon Türkiye ve Avrupa arenasında birbirinden zorlu mücadelelere girecek olan Sarı-Lacivertli ekip kadro derinliğini oluşturmak için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Fanatik

'Fenerbahçe Güiza'nın peşinde'
    İspanyol spor basını, Fenerbahçe'nin Mallorca'da forma giyen golcü futbolcu Daniel Gonzalez Güiza için ''reddedilemeyecek bir teklif yaptığını'' iddia etti.

Geride bıraktığımız sezonda 27 gol atarak La Liga'da gol kralı olan Mallorca'nın 28 yaşındaki futbolcusu Daniel Gonzalez Güiza, transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olurken, İspanyol futbolcuyu isteyenlerin arasına Fenerbahçe'nin de bulunduğu iddia edildi.

İspanyol gazeteleri, Güiza'nın bonservis bedelinin 17 milyon 400 bin Euro olduğunu yazarken, şu anda bunu ödemeye hiçbir kulübün yanaşmadığını öne sürdü.

Güiza ile İngiltere'nin Arsenal, İtalya'nın Roma kulüplerinin de ilgilendiği belirtiliyor.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'ye transferi Kocaman'a takıldı

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Ankarasporlu genç orta saha oyuncusu Özer Hurmacı, başkent ekibinde kaldı. Genç futbolcuyu teknik direktör Kocaman bırakmadı.
    Mavi-beyazlı takımın alt yapısında yetişen ve 2004-2005 sezonunun devre arasında Ankaraspor ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Özer Hurmacı'yı renklerine bağlamak için harekete geçen Fenerbahçe ile Ankaraspor yöneticileri arasında bonservis bedeli için yapılan görüşmeler bir süredir devam ediyordu. Genç futbolculara verdiği önemle dikkati çeken teknik direktör Aykut Kocaman'ın tekrar başkent ekibiyle anlaşması ve 21 yaşındaki futbolcuyu takımda görmek istemesi üzerine, Özer Hurmacı'nın Ankaraspor'da kalmasına karar verildi.
    Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ozer kalsa kalsa bi sene daha kalir orda, Trabzon ve Fenerbahce isterken fazla tutamazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben demıstıım Guiza gelse ne güzel olur diye silinmişti mesajım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Özer'in zaten 1 yıl kontratı var bu sene para kazanamazsa Ankaraspor gelecek sene serbest kalacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırm dedi ya 1 santrafor haftaya geliyor diye şimdi medyanın yazmadığı isim kalmaz en sonunda da biz demiştik derler.

Bana göre bize en yakın isim Adriano.Çünkü başkna bonservis bedeli düşük bir miktar değil demişti.O da tam bu kalıba uyuyor.Kanoute olabilir derdim ama canlı yayında adını bile söyleyemeyince o transferin olmayacağını anladım.Güiza olacağınada pek sanmıyorum.Sonuçta gol kralıda olsa çok tanınan birisi değil ve bizim alcağımız futbolcu yıldız futbolcu.Son isimse Gomis olur ama haftaya imzaya geleceği için o da imkansız(EURO 2008)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirim sevdigim bi futbol adamidir, gelen isim adaylarin en iyisi olur. Yani Adriano

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

fenerbahçe guziayı almaz...belkide alamaz..

birde fenerbahçe adriano kumarını oynamalı...

eğer kendine gelirse muhteşem oynar satış rekoruyla gönderilir ..kendine gelemezsede genede bir ismi piysasası var çok zarar etmeden gönderilir..

Adriano tam bir kumar olur, xxestergonxx'in de dediği gibi. Adriano 26 yaşında ve bu yaşta bir oyuncunun, hele ki Adriano kalitesinde bir oyuncunun Türkiye'ye getirilmesi büyük başarı olur. Adriano muhteşem yetenekli bir futbolcu, fakat sorunlu. İçki içiyor, antrenmanlara gelmiyor, gece hayatı var, vs. vs. Kısacası disiplinsiz bir futbolcu. Fenerbahçe bonservisine çok fazla bir bedel ödemeyecekse, uçuk bir bedel vermeyecekse, transfer edilebilir. Onun burada göstereceği performans iyi olursa, eski günlerine dönerse -ben döneceğini düşünüyorum, Alex ile özellikle coşacaktır- muhteşem bir transfer olur Fenerbahçe için. Forma satışlarından Fenerbahçe çok iyi gelir elde eder, kulüp başarılar kazanır Adriano'nun performansı ile ve de 1-2 yıl sonra da rekor bir bedelle satılır. Adriano'yu örneğin 10 milyon Euro'ya alıp 25-30 milyon Euro'ya satabiliriz, bu da inanılmaz bir başarı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar sanki Adriano geldide,Fener almalı mı,almamalı mı yorumlarını yapıyorsunuz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Arkadaşlar sanki Adriano geldide,Fener almalı mı,almamalı mı yorumlarını yapıyorsunuz...
    koptum valla adriano gelirse zaten bu yorumlar yapılmazki asıl gelmediği için yapılır

Sayfa 44 / 142 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon

Mesaj Yetkileri