Sayfa 44 / 149 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Norvec basinin Annanin Trabzona yakin oldugunu soyluyor
    aradığımız tarzda bir ortasaha degil.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post
    aradığımız tarzda bir ortasaha degil.

Kesinlikle degil, 171cm boyu var.
    http://www.youtube.com/watch?v=SO5tK...eature=related

Bide ofansif yonu olmayinca Colman ve Selcukun yedegi olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor'un, Bosnalı futbolcuyu İstanbul'a getirdiği iddia edildi...
    Hırvatistan 1.Ligi'nin devre arasına girmesinin ardından İbricic, pazartesi akşamı İstanbul'a geldi.

Trabzonspor'un daha önce listesinde yer alan yıldız futbolcu için Galatasaray Kulübü, "Onunla ilgimiz yok. Biz getirmedik" şeklinde açıklama yaparken, gözler Trabzonspor'a çevrildi.

Hajduk Split'te forma giyen Bosnalı, İstinye Park'ta yanında bir Türk menajer ile görüldü.

İbricic, Armani Cafe'de görülürken, Bosnalı futbolcuya Trabzonspor'un yeniden talip olduğu, UEFA Avrupa Ligi'ne havlu atan Hajduk Split'in de bu futbolcuyu iyi bir rakama pazarlamaya çalıştığı belirtildi.

Kaynak: trabzonun sesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yönetimin seçimlerden sonra elini cebine atıp bu takıma adam gibi bir forvet getirmesi şart. Danimarka'dan Norveç'ten Arjantin'den falan gelecek soru işaretli adamları alarak ayağımıza gelen şampiyonluk fırsatını tepmeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ibricic çok iyi bir takviye olabilir Trabzonspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daha ne forveti.

türkiyenin en ofansif kadrosuna sahipsiniz gözünüz doysun.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

En ofansif kadro ama kaçırdılarmı da acayip kaçırıyorlar hem kapalı savunmalara karşı oynayacak bir adam lazım bencede.Teo'nun yerine alınır bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

demez olaydım bu lafı.

jaja izinsiz olarak ülkesine gitti - kaçtı -

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İbricic zaten forvet değil sanırsam FM'de asıl mevki forvet arkası olarak gözüküyor tabi FM'ye de fazla inanmamak lazım bir çok oyuncunun asıl mevkisi yanlış

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    demez olaydım bu lafı.

jaja izinsiz olarak ülkesine gitti - kaçtı -
    Haber Doğru mu Acaba? Ayrıntıları Nedir?

Doğruysa Eğer Trabzona Gelen Kaçıyor Yahu Hayırdır Uşaklar Napıyonuzda Kaçırıyonuz Adamları

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

AA
    Jaja izinsiz ülkesine döndü! Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jakson Avelino Coelho'nun (Jaja) izinsiz olarak Brezilya'ya gittiği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Takımımızın oyuncularından Jaja, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından çocuğunun rahatsızlığını öne sürerek teknik heyetimizden izin talep etmiş ancak bu izin kendisine verilmemesine rağmen, kafileyle Trabzon'a dönmeden Brezilya'ya gitmiştir'' denildi.

Açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düşen Gustavo Colman'ın da Noel tatili öncesinde özel işlerini çözmesi için izin talebinde bulunduğu kaydedilerek, ''Teknik heyetimiz devre arası tatili sebebiyle yabancı oyunculara verilmesi planlanan dönüş tarihini öne alarak Colman'ın ülkesine gitmesini onaylamıştır'' ifadelerinine yer verildi.

-4 FUTBOLCU OYNAMAYACAK-

Trabzonspor'da, Jaja'nın da ülkesine gitmesiyle birlikte 17 Aralık Cuma günü Kardemir Karabükspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek oyuncu sayısı da 4'e çıktı.

Jaja'nın yanı sıra Serkan ve Colman kart cezası, Glowacki de sakatlığı nedeniyle takımda yer almayacaklar.

-İKİNCİ İZİNSİZ GİDİŞ-

Trabzonspor'da daha önce de Kolombiyalı oyuncu Teofilo, izinsiz olarak kentten ayrılarak Kolombiya'ya gitmişti.

Bordo-mavili futbolcu, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ligin 10. haftasındaki Konyaspor maçı öncesi ülkesine gitmiş ve takıma geri dönmemişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Haber Doğru mu Acaba? Ayrıntıları Nedir?

Doğruysa Eğer Trabzona Gelen Kaçıyor Yahu Hayırdır Uşaklar Napıyonuzda Kaçırıyonuz Adamları
    Trabzon'da pek fazla eğlence merkezi yok ondandır. Getir İstanbul'a biri kaçar mı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Trabzon'da pek fazla eğlence merkezi yok ondandır. Getir İstanbul'a biri kaçar mı?
    Alakayı anlayamadım Bu kaçan adamlar İstanbul'a gitmiyor ülkelerine gidiyorlar.Eğlenmek gibi bir niyetleri olsa eğlence bakımından üst düzey olan ülkelere,şehirlere giderler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne alakası var görünce koptum örneğin FB,GS,BJK'de oynayan oyuncularda kaçıyor izinsiz.Bu işin İstanbul'la falan alakası yok yani.Jaja Brezilya'ya dönmek istiyor sanırım ama ilerleyen günlerde anlarız neler olduğunu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bir takım kendi ayağına daha ne kadar sıkabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

gelenleri de kaçanları da gördük.bkz.cassio lincoln.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamın çocuğu rahatsızlanmış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Geçmiş olsun ama açıklandığı gibi izinsizse profesyonelliğe sığmaz.

Haber Biraz Eksik Gibi Ya da Ben Jaja'ya Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum. Sen Colman'a İzin Veriyorsan İstediğinde, Jaja'da İzin İstediği Halde Verilmediyse Mazareti Olmasına Rağmen. Büyük Bir Çifte Standart Var Ortada.

Ama Tabi Olayın Tam Ayrıntısı Nedir Bilemiyorum.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ne alakası var görünce koptum örneğin FB,GS,BJK'de oynayan oyuncularda kaçıyor izinsiz.Bu işin İstanbul'la falan alakası yok yani.Jaja Brezilya'ya dönmek istiyor sanırım ama ilerleyen günlerde anlarız neler olduğunu.
    brezilya'ya dönmek isteyeceğini sanmıyorum.

trabzonspor'u bir basamak olarak kullanıyor, hiç bir zaman sadık bir futbolcu olmadı jaja. bir sonraki hedefi avrupa.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Noel tatili uzasin diye sari kart goren Colman'a izin vereceksin, ama cocugu hasta olan Jaja'ya vermeyeceksin, normalde tam tersi olmasi lazim. Jaja hakli bence, oglum hasta olsa ben de kimseyi dinlemez giderdim....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Jaja'nın oğlu hastaysa en doğrusunu yapmış.Ama yönetiminde izin verip vermediğini bilemeyiz basın bile bilemez bunu.Şenol hocanın anlayışla karşılayacağını düşünüyorum ben Jaja gibi önemli bir oyuncuyu kaybetmeyi göze alamaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adamın çocuğu hastalanmış biz profesyonellikten bahsediyoruz. En profesyonel ülkelere bile baktığımızda işin içine aile girdiğinde durum değişir. Ancelotti'nin babası öldü Chelsea adamı yolladı cenaze işleri ile uğraşsın diye. Ne zaman bu kadar profesyonel olduk biz?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colmani Bursaspor oncesi yolladik, cocugunu dogdugu icin cok kritik bi mac kacirdi ama gonlu oldu.

Takımımızın oyuncularından Jakson Avelino Coelho (Jaja), İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından çocuğunun rahatsızlığını öne sürerek teknik heyetimizden izin talep etmiş ancak bu izin kendisine verilmemesine rağmen, kafileyle Trabzon’a dönmeden Brezilya’ya gitmiştir.

Ayrıca Karabükspor maçında cezası nedeniyle oynayamayacak olan Arjantinli oyuncumuz Gustavo Colman da Noel tatili öncesinde özel işlerini çözmesi için izin talebinde bulunmuştur. Teknik heyetimiz devre arası tatili sebebiyle yabancı oyunculara verilmesi planlanan dönüş tarihini öne alarak Colman’ın ülkesine gitmesini onaylamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Colmana izin verilmis JaJaya niye vermemisler onu anlamadim. Belediye macinda belliydi zaten aklinin bi yerde oldugu.

Trabzonspor bu 2 hafta olaganustu gelisme yasamadan duramiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Jaja bilerek kart görse dahamı iyi olacaktı sanki.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Jaja izin istemiş vermemişler..Colaman verilen izin ise tatil dönüş günü öne alınarak verilmiş sanırım.Ayrıca adam haklı çocuk herşeyin önünde gelir.Herkes Teofilo gibi olur diyor ama o ayrı bu ayrı mevzu.Ben sadece bir ceza ile sorunun kalmayacağını düşünüyorum

Adamın aklının başka yerde olduğu belliydi ya belediye maçında yoktu sankii.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sadri Şener ve Şenol Güneş 2-3 transfer yapılacağını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadri baskan 2 hafta once yedek kulubesine adam almam dedi dun Umutu yedekleyecek forvet diyor JAJA yi almadanda biz 30 yas ustu forvet bakiyoruz demisti ters kose yatirmisti. Simdi yine aynisini bekliyorum bu sampiyonluk avantajini bi daha zor buluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sezer ve Zafer gitmek istiyorlarmış o zaman orta alanda alternatif azalıyor o nedenle Yekta alınabilir Kasımpaşadan.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

jaja ne oldu simdi teo gibi kactimi yoksa gelecekmi? ne baskan ne hoca net birsey söyleyemiyor ondan sordum..

Mesaj Yetkileri