Sayfa 44 / 896 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım oyuncuyla anlaşmadan resmen açıklamazdı,Tv'de klip yapılmazdı.Aziz Yıldırım garantici adamdı.M.Topuz'la da anlaşmıştır resmen açıklandıysa amatörlüktü de onu dedim sadece...

Nesil
    2006

Mehmet Topuz alın sizin olsun, Paulsen derim susarım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aziz Yıldırım oyuncuyla anlaşmadan resmen açıklamazdı,Tv'de klip yapılmazdı.Aziz Yıldırım garantici adamdı.M.Topuz'la da anlaşmıştır resmen açıklandıysa amatörlüktü de onu dedim sadece...
    Aziz yıldırım uygun şekilde transfer yaptı diye klip falan yaptırdı.Mehmet Topuz oynamak istemesin kendisinin bonservisi bizde mahkemeye mi nereye giderse gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

sonucta bu adam için bi para ödencekse bunu bize odeyeceksiniz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Anıl afedersin ama sen neyin yarışındasın şu an onu anlamadım? Olayların çok mu içindesin? Son 10 saatte ne oldu ne bitti net birşekilde biliyor musun? Biliyorsan kim o yüksek mertebedeki tanıdıklar. Forzabesiktas.com mu yoksa?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ohooo Mehmet Topuz ne Beşiktaş'ındır nede Fener'in ne sana ne bana oldu bu olay Trabzonspor a gidebilir bu şahıs
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence en güzeli Topuz'un Kayseri'ye dönüp 1 sezon oynamadan beklemesidir. Böylece hem bizim paramız gitmemiş olur hem de verilmek istenen mesaj alınmış olur. Böyle bir oyuncuya Beşiktaşlıyım demeden önce bile karşı çıkan Fenerbahçe taraftarlarının olduğu ortamda şu saatten sonra Fenerbahçe'ye imza atsa bile bence kadroya giremez. Ha olur da imzayı atar kadroya girer bir maça çıkarsa da taraftar ıslıklaya ıslıklaya onu oyundan çıkartır.

Ben şundan adım gibi eminim şu an Fenerbahçe yönetiminin takıldığı nokta kesinlikle Topuz falan değil. Topuz Fenerbahçe'ye zamanında ben sizde oynamak istemiyorum deseydi zaten o transfer o gün kapanırdı. Ama tutup da kulübümle anlaşanın formasını giyerim deyip daha sonra ailecek Beşiktaşlıyız, başka formam giymem dersen böyle zor durumda kalırsın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Madem Beşiktaşlısın , Beşiktaş'tan başka takımda formam giymem diyorsun , neden 10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyorsun . Demezler mi adama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaç yıl emek verdi, nereden nerey geldi, bir günde bir açıklama ile kendini bitirdi. Gözümde zerre değeri kalmadı. Tüm Türkiye'nin önünde küçük,komik duruma düştü. Yazık vallahi.

Bundan sonra oynasada fazla yarar sağlayacağı kanısında değilim.

''50 milyon $ verseler Fenerbahçe'de oynamam'' diyen, Messi bile olsa çubukluyu giyerek Kadıköy'e çıkmasını istemem.

Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.

Nesil
    2006

bazi arkadaslar mehmet topuz donecek profesyonelce fenere gidecek, turkiyede hangi futbolcu feneri elinin tersiyle iter demisler, demekki varmis hala boyle delikanli futbolcular.Topuzun reddetmesi gozunuzde ihtimal degildi, bakin varmis boyle bir ihtimal Mehmet Topuzun aciklamalarini ve formali resimlerini gorene kadar fenerli arkadaslar inanmadi, bizi yalancilikla sucladi. Gorunce Yuz ifadelerini gormek isterdim.

bazi arkadaslar bonservisi bizde isteyen bizden alir demis, kayserispor nereye isterse satabilecegini dusunuyorlar herhalde. sonucta mehmet topuzun kayserispor ile bir sozlesmesi var ve bu gecerlidir su anda. fenerbahce mehmet topuzun bonservisini alamaz. zaten iki kulubunde resmi sitesinde yayinlanan haberlerde bonservisi alindi yazmiyor. dikkat ettiyseniz, su para su futbolcu karsiliginda anlasildi diyor. yalnizca anlasildi , alinmadi. Bazi arkadaslar ortega,ashley cole ve aurelio olayini ornek gostermisler. orda davayi kaybetmelerinin sebebi bonservisi vermek istemeyen kuluplerde imzalarinin yani sozlesmelerinin olmasidir. Mehmet topuzun fenerbahcede imzasi yoktur, fenerbahce hic bir sey talep edemez.

Neden Alinmadi? Cunku A-LI-NA-MAZ futbolcunun rizasi olmadan A-LI-NA-MAZ

Mehmet topuzu alnindan opuyorum, helal olsun diyorum ,simdiden yerli pascalimiz oldu, cunku sozunden donup bazilari gibi profesyonellik(!) yapmadi.

Eminim bu iste bazi isler donuyor. Aziz Yildirim beyefendi topuzun kacirilmasindan sonra gelen tepkileri boyle yanitladi galiba.

Bu saatten sonra herseyin ustune almak istemesi bile yuz kizartici fenerbahcenin. Ayrica sahte diyenler tv izledilerse canlisini da gosterdi ntvspor formayla.

Bir sozum kayseri yonetimine, besiktas fenerbahceden daha az verse, anlasamasa anlicam.2 takimada sorarsin ne veriyorlar, besiktas fenerin verdigini verir sonra oyuncuna sorarsin hangi kulube gitmek istedigini. Kole gibi davrandigin oyuncu senin kac yillik kaptanin, en iyi hizmeti vermis, sirf sana para kazandiriyim diye 2 yillik sozlesme uzatmis. Ona yardimci olmayi birak kostek oluyosun.

son sozumde besiktasin ayarttigini soyleyenlere, kardesim kayseri saticam seni dedimi, dedi. Ayartma dedigin kulubun satma niyeti olmaz, sezon ortasi veya sonu baska bir kulup gelir aklini celer. zaten bu adam baska bir kulube gidecek, fenerlede gorusmus besiktaslada , besiktasi secmis , hala neyi kovaliyorsunuz.
    Last edited by goosfraba : 06.Haziran.2009 at 09:47 Reason: çok güzel oldu ridvanv

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    bazi arkadaslar mehmet topuz donecek
    son sozumde besiktasin ayarttigini soyleyenlere, kardesim kayseri saticam seni dedimi, dedi. Ayartma dedigin kulubun satma niyeti olmaz, sezon ortasi veya sonu baska bir kulup gelir aklini celer. zaten bu adam baska bir kulube gidecek, fenerlede gorusmus besiktaslada , besiktasi secmis , hala neyi kovaliyorsunuz.
    oyuncunun klubüyle anlaşmadan kendiyle transfer görüşmesi yapmak fifa kurallarına göre oyuncuyu ayartmak olur .ister satılık listesinde olsun ister kadro dışı.Fenerbahçe nin değil oyuncusu olduğu kayserisporun şikayeti olsa fifaya 1-2milyon topuza,3 puandan 9 puana kadar puanı silinerek lige başlamak zorunda bırakılır + transfer yasağı....iş kayseri de bitiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aziz Yildirim inat yapti artik vazgecmez. Ya FIFA'ya gidilir yada Topuz 1 sene futbol oynamamayi göze alacak ki bunu yapacagini hic sanmiyorum.. 1 yil ne ile gecinecek

Default Appiah çok Iddialı !!

Yaşadığı uzun sağlık sorunları sonrası F.Bahçe yönetiminin kadroya dahil etmek istediği Daum’un önüne sunulan ve Alman hocanın da ’okey’ verdiği Ganalı oyuncu, F.Bahçe’nin analizini VATAN’a yaptı. Önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrollerinden geçecek olan 28 yaşındaki futbolcu, kontrollerinde bir sorun çıkmazsa, Haziran sonunda başlayacak kamp çalışmalarına dahil edilecek. Ancak Appiah kendinden o kadar emin ki, daha imza atmadan iddialı konuştu:

“Hem ben hem de F.Bahçe zor günler geçirdi. Takımım çeyrek final oynarken ben de o kadronun içinde olmak isterdim. Ancak sağlığım izin vermedi. Geçirdiğimiz kötü günlerde ben de o gerginlik ve stres içinde yanlış açıklamalar yapmış olabilirim. Ancak başkanımız Aziz Yıldırım’dan çok özür diledim. Taraftarımızdan da eski performansıma dönüp oynadığım zaman özürümü dilemiş olacağım.

İtalya'da özel bir kondisyonerle çalışmalar yaptım. Kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum. Dönüp takımla birlikte çalışmaya başladıktan sonra ortaya koyacağım futbolla Türkiye tekrar beni konuşacak. İyi bir kadro kurulacağını duyuyorum. Sezon içinde öncelikli hedefimiz UEFA’da iyi yerlere gelmek olacak. Şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı da şimdiden söyleyebilirim.

‘EMRE-GÜİZA BÜYÜK AVANTAJ’

Ben gittikten sonra takımda çok değişiklikler oldu. Ancak önemli takviyeler de yapıldı. Güiza ve Emre gibi oyuncuların önümüzdeki sene takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sürekli para problemi yaratan biri gibi görünmek benim ağrıma gitti. Sağlığımla boğuştum ama şimdi o kötü günler geçti.

Takımın başına getirilen Daum’la iyi işler başarmıştık. Daum önemli bir seçim. Ama ben şunu biliyorum ki; futbola yeni başlayan genç bir oyuncu gibi mücadele edip, kendimi gösterip, ilk 11’de oynamak istiyorum. Kamp döneminde medya dahil olmak üzere bütün gazeteler benim eskisinden daha iyi olduğumu gazete sayfalarına taşıyacaklar. Bu kadar iddialıyım. Unutamadığım Denizli maçı var, en kara günümdü. ”

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş oyuncuyu istediğine dair Kayserispor'a resmi yazı göndermiş mi acaba? Hayır.
    Fenerbahçe bu resmi yazıyı da aldığı yanıtı da belgeleriyle ortaya koyacaktır.

Olay Ali, Veli Mehmet değil, transferin nasıl yapılması gerektiğini gösteren bir tutumdur. Bu kadar edilen laftan sonra zaten Aziz Yıldırım o formayı ona giydirmez.

Ama Beşiktaşlıyım dedi, sözünden dönmedi diyen arkadaşlara soruyorum, neden 10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyorum dedi o zaman? Fenerbahçe ilk kapısını çaldığında ben Beşiktaşlıyım, kusura bakmayın deseydi herhalde Fenerbahçe vazgeçerdi ama kendisi açıkladı Fenerbahçe ile görüştüğünü. Üstelik doğuştan Kayseriliyim dedikten sonra , şimdi doğuştan Beşiktaşlı oldu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

2 gün önce Fenerbahçe'nin ilgilendiğini söyleyen adam 2 günde Beşiktaş aşkına gelip mi karar değiştiriyor? Şu anda Beşiktaş yöneticileerinin büyük baskısı altında. Azıcık kafası çalışıyorsa zaten Fenerbahçe'ye gelse de taraftarın onu kabul etmeyeceğini bilir üstelik Beşiktaş taraftarının da hedefi haline gelir. Ne yapacak, mecburen sözünün arkasında duracak ki Beşiktaş taraftarını kaybetmesin.

Fenerbahçe yönetimi işte transfer böyle yapılır diyerek geçilen aşamaları resmi belgelerle duyurur, bundan sonra böyle amatör hatalara düşmeyin mesajı verir topluma ve transferden vazgeçtiğini, kimsenin Fenerbahçe'den büyük olmadığını söyler, Topuz'a başarılar dileyerek olayı kapatır.

Tabi bu açıklamalar kaç gün sonra yapılır, rakipten kışkırtıcı açıklamalar gelir mi bilmem ama dünkü eziklik lafı olmasa şimdiye Beşiktaş'a gelmişti bile. Durduk yere Aziz Yıldırım'ı gerip, inada bindirdiler olayı.

Şu saatten sonra zaten Fenerbahçe almaz, alsa da forma vermez verse de o taraftar sahada o oyuncunun oynamasına izin vermez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

TURKEY/ FENERBAHCE, Close to Seedorf
    05 Jun| Yusuf Atahan Erim | read 857
    Source: Lig TV
    Late breaking news from Turkey's leading football news channel Lig TV has linked AC Milan midfielder Clarence Seedorf to Fenerbahce. According to reports, Fenerbahce is very close to signing the veteran Dutchman, who is greatly appreciated by new coach Cristoph Daum.

kaynak : www.transfermarketweb.com
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    bazi arkadaslar mehmet topuz donecek profesyonelce fenere gidecek, turkiyede hangi futbolcu feneri elinin tersiyle iter demisler, demekki varmis hala boyle delikanli futbolcular.Topuzun reddetmesi gozunuzde ihtimal degildi, bakin varmis boyle bir ihtimal Mehmet Topuzun aciklamalarini ve formali resimlerini gorene kadar fenerli arkadaslar inanmadi, bizi yalancilikla sucladi. Gorunce Yuz ifadelerini gormek isterdim.

bazi arkadaslar bonservisi bizde isteyen bizden alir demis, kayserispor nereye isterse satabilecegini dusunuyorlar herhalde. sonucta mehmet topuzun kayserispor ile bir sozlesmesi var ve bu gecerlidir su anda. fenerbahce mehmet topuzun bonservisini alamaz. zaten iki kulubunde resmi sitesinde yayinlanan haberlerde bonservisi alindi yazmiyor. dikkat ettiyseniz, su para su futbolcu karsiliginda anlasildi diyor. yalnizca anlasildi , alinmadi. Bazi arkadaslar ortega,ashley cole ve aurelio olayini ornek gostermisler. orda davayi kaybetmelerinin sebebi bonservisi vermek istemeyen kuluplerde imzalarinin yani sozlesmelerinin olmasidir. Mehmet topuzun fenerbahcede imzasi yoktur, fenerbahce hic bir sey talep edemez.

Neden Alinmadi? Cunku A-LI-NA-MAZ futbolcunun rizasi olmadan A-LI-NA-MAZ

Mehmet topuzu alnindan opuyorum, helal olsun diyorum ,simdiden yerli pascalimiz oldu, cunku sozunden donup bazilari gibi profesyonellik(!) yapmadi.

Eminim bu iste bazi isler donuyor. Aziz Yildirim beyefendi topuzun kacirilmasindan sonra gelen tepkileri boyle yanitladi galiba.

Bu saatten sonra herseyin ustune almak istemesi bile yuz kizartici fenerbahcenin. Ayrica sahte diyenler tv izledilerse canlisini da gosterdi ntvspor formayla.

Bir sozum kayseri yonetimine, besiktas fenerbahceden daha az verse, anlasamasa anlicam.2 takimada sorarsin ne veriyorlar, besiktas fenerin verdigini verir sonra oyuncuna sorarsin hangi kulube gitmek istedigini. Kole gibi davrandigin oyuncu senin kac yillik kaptanin, en iyi hizmeti vermis, sirf sana para kazandiriyim diye 2 yillik sozlesme uzatmis. Ona yardimci olmayi birak kostek oluyosun.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1294

_________

Appiah çok uzun süredir futboldan ayrı, gelirse çok çalışması lazım. Sağlam bir Appiah bu takım için çok önemlidir. Fakat yönetimin Appiah hamlesi kesinlikle defansif ortasaha açığımızı kapattık düşüncesiyle olmamalıdır. +2 için bir kumar olmalıdır Appiah. Tutarsa çok yararlı bir iş yapmış olacak yönetim, tutmazsa da zaten defansif ortasaha için başka oyuncu alınmış olacağından fazla bir kayıp olmayacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Default Fener'de Seedorf sesleri!

Daum Seedorf'u mu istedi? Lig TV Fenerbahçe Muhabiri Alper Yemeniciler'in haberine göre Fenerbahçe’nin, Clarence Seedorf’u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Daum'un Başkan Aziz Yıldırım'dan Milan'ın ünlü Hollandalısını istediği ve Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Seedorf'u transfer etmek için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Beşiktaş oyuncuyu istediğine dair Kayserispor'a resmi yazı göndermiş mi acaba? Hayır.
    Fenerbahçe bu resmi yazıyı da aldığı yanıtı da belgeleriyle ortaya koyacaktır.

Olay Ali, Veli Mehmet değil, transferin nasıl yapılması gerektiğini gösteren bir tutumdur. Bu kadar edilen laftan sonra zaten Aziz Yıldırım o formayı ona giydirmez.

Ama Beşiktaşlıyım dedi, sözünden dönmedi diyen arkadaşlara soruyorum, neden 10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyorum dedi o zaman? Fenerbahçe ilk kapısını çaldığında ben Beşiktaşlıyım, kusura bakmayın deseydi herhalde Fenerbahçe vazgeçerdi ama kendisi açıkladı Fenerbahçe ile görüştüğünü. Üstelik doğuştan Kayseriliyim dedikten sonra , şimdi doğuştan Beşiktaşlı oldu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

2 gün önce Fenerbahçe'nin ilgilendiğini söyleyen adam 2 günde Beşiktaş aşkına gelip mi karar değiştiriyor? Şu anda Beşiktaş yöneticileerinin büyük baskısı altında. Azıcık kafası çalışıyorsa zaten Fenerbahçe'ye gelse de taraftarın onu kabul etmeyeceğini bilir üstelik Beşiktaş taraftarının da hedefi haline gelir. Ne yapacak, mecburen sözünün arkasında duracak ki Beşiktaş taraftarını kaybetmesin.

Fenerbahçe yönetimi işte transfer böyle yapılır diyerek geçilen aşamaları resmi belgelerle duyurur, bundan sonra böyle amatör hatalara düşmeyin mesajı verir topluma ve transferden vazgeçtiğini, kimsenin Fenerbahçe'den büyük olmadığını söyler, Topuz'a başarılar dileyerek olayı kapatır.

Tabi bu açıklamalar kaç gün sonra yapılır, rakipten kışkırtıcı açıklamalar gelir mi bilmem ama dünkü eziklik lafı olmasa şimdiye Beşiktaş'a gelmişti bile. Durduk yere Aziz Yıldırım'ı gerip, inada bindirdiler olayı.

Şu saatten sonra zaten Fenerbahçe almaz, alsa da forma vermez verse de o taraftar sahada o oyuncunun oynamasına izin vermez.

Serkan abi F.Bahçe ile Topuz 2 gün önce 10 gündür F.Bahçe ile görüşüyorum dedi.Acaba bu görüşmeden önce F.Bahçe resmi yazı göndermiş mi?Bende bunu hiç sanmıyorum.Bu olaydan sonra oldu ne olduysa...

Adam diyor ki ben F.Bahçe ile görüştüm.Daha Beşiktaş'tan teklif gelmemişti.Beşiktaş işin içine girince olay değişti,hem benim tercihim ağır bastı hemde daha samimi buldum.Bundan doğal daha ne var...

Birde tutturmuşsunuz baskı altında konuşuyor diye.Ne baskısı Allah aşkına.Adamın iki gündür hem menajeri hemde kendisi on defa farklı kanalllarda canlı yayına çıkıp konuştular ne baskısı yahu.Forma giydi.Gerekirse 1 yıl oynamamayı göze alıyorum dedi.Çocuğun psikolojisi bozulmuş.Bunu sebebide yıllarca formasını terlettiği,kaptanlığını yaptığı takımın sözlerini tutmaması,zorluk çıkarması,isteğini hiçe sayması.Azizi Yıldırım'a verilen söz demek ki kaptanlarından daha önemliymiş.Ne sözü kardeşim.Adam istemiyor,neyin sözü...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZHIkPDFDZv4[/YOUTUBE]

Adam 2 gün önce akşam çıkıyor ben Beşiktaş'la anlaştım,Beşitaştayım diyor.Bütün Türkiye bu haberi geçiyor.Ama ne hikmetse Süleyman Hurma ertesi gün öğlen çıkıp bizim haberimiz yok,daha iş bitmedi diyor.O geçen sürede ne gibi dolaplar döndü,kimlerden azar işitti acaba?

Aziz Yıldırım'a ne demeli peki?Benim bildiğim Aziz Yıldırım'ın bu konularda hiç tavizi yoktur.Daha önce bu tip olaylardan en önemli oyuncusunun ipini çektiğini biliyoruz.Adam oynamam diyor.Sen bu adamın sana gelmeyeceğini,zorla gelsede oynamayacağını,taraftarın istemeyeceğini bile bile bu adamın bonservisini almaya çalışarak neyi amaçlıyorsun?Burada ki amacı açıklayacak bir kişi var mı?Sadece ve sadece inat ve birşeyler yarıştırmak,zorluk çıkarmak.Neymiş efendim transfer nasıl yapılır onun örneğini göstermişler,süper duruş sergilemişler.Geçin bunları geçin.İki kulübün işi yok.Hadi gelin şu Türkiye'ye bir transfer dersi verelim mi diyecekler.Gelmek istemeyen,rızası olmayan,imza atmayacağını söyleyen oyuncunun bonservisini alamayacağını bile bile anlaştık demek mi duruş?Oyuncuyu köle,eşya olarak görmek mi duruş?Güldürmeyin...

M.Topuz Türk futbolu için bir değerdir.Bu çocuk bunları haketmiyor.Bakıyorum Kayseripsporlular bir anda silmiş.Çok yazık çooook.Ama helal olsun Mehmet Topuz.Sen Beşiktaşlılar için şimdiden efsane oldun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Appiah Aziz Yıldırım'dan da özür dilemiş, zaten Daum istemese Aziz Yıldırım affetmezdi, Muhammed'in de dediği gibi hem +2 kontenjanında yer alır hem de maliyeti yok. Şu sakat hali bile Josico ve Maldonado'dan iyidir.

Fenerbahçe kalecisi yabancı olmamalıdır. Daum bu konuda ne derse desin, Volkan'ı istemiyorum da dese bu bizim ve milli takımın birinci kalecisidir deyip sözleşmesini uzatmalı. Volkan takımda kalmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    TURKEY/ FENERBAHCE, Close to Seedorf
    05 Jun| Yusuf Atahan Erim | read 857
    Source: Lig TV
    Late breaking news from Turkey's leading football news channel Lig TV has linked AC Milan midfielder Clarence Seedorf to Fenerbahce. According to reports, Fenerbahce is very close to signing the veteran Dutchman, who is greatly appreciated by new coach Cristoph Daum.

kaynak : www.transfermarketweb.com
    Seedorf haberini Antu'da bir üye söylemişti. Kaynak olarak LigTV gösterilmiş Forumları okuyup haber yapıyor QTM işte

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

M.Topuz Türk futbolu için bir değerdir.Bu çocuk bunları haketmiyor.Bakıyorum Kayseripsporlular bir anda silmiş.Çok yazık çooook.Ama helal olsun Mehmet Topuz.Sen Beşiktaşlılar için şimdiden efsane oldun...
    Bize yıllardır ben kayserisporluyum diyipte gittiği ilk günden doğuştan bjkliyim diyen futbolcuya ne yapmamızı bekliyosun alnındamı öpelim peki siz neden Tümeri yerden yere vurdunuz silmekten bter ettiniz adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anıl Fenerbahçe görüşmelere devam ederken ve Kayserispor Beşiktaş ile anlaşmadan Beşiktaş oyuncu ile anlaşarak işi oldu bittiye getireceğinden dolayı Fenerbahçe işin içerisine girdi.

Beşiktaşlıyım açıklaması işi oldu bittiye getirmeyi düşünen Beşiktaş yönetiminin dolduruşu bana göre. Şimdi Topuz sözünden dönse sen ona tepki göstermeyecek misin? Göstereceksin. Bu laflardan sonra Fenerbahçe'ye geldiğinde taraftar tepki göstermeyecek mi? Gösterecek. Herhalde o kadar da kafası çalışıyordur Topuz'un şu anda onu bağrına basacak tek yerin Beşiktaş olduğunun.

Beşiktaş oldu bittiye getirip, işte Topuzla anlaştık, size de şu kadar bonservis teklif ediyoruz diyerek işi bitirecekti. Kayserispor da Fenerbahçe oyuncuyu istedi, teklifimizi ilettik, pazartesiye kadar cevap bekliyoruz dedi. Muhtemelen pazartesi Daum açıklanacaktı, sonra da transferler Fenerbahçe'de ve bu bekleniyordu.

Ama Beşiktaş araya girdi, bu açıklamayı yaptırınca, olayı oldu bittiye getirmesinler diye Fenerbahçe aldığını açıkladı. Zaten Fenerbahçe forması giyemeyecek Topuz. Olay Beşiktaş'ın oldu bittisine karşı yapılan bir duruş. Ve dün başkanın açıklaması, ezik dediği açıklama. Bu lafla Fenerbahçe'nin geri adım atacağını sanıyorsa yanılıyor, yanlış bir açıklama.

Yine tekrarlıyorum, Mehmet Topuz gelsin Fenerbahçe kulübüne, hatta Beşiktaşlı yöneticiler getirsin. Aziz Yıldırım ile görüşsün Topuz, olay 5 dakikada çözülür. Fenerbahçe vazgeçer. Yıldırım Demirören'in falan açıklama yapmasına gerek yok.

Sonrasında Kayseri federasyona mı başvurur sözleşmesi devam eden oyuncumuzu ayarttı diye ya da direk Beşiktaş'a satar mı orası onların bileceği iş.

Fenerbahçe'nin yaptığı, oldu bittiye getirilmek istenen olayda, biz belitrilen doğru yollarla transferi yürütüyoruz, bunun gösterilmesi. Zaten Topuz ile şu fiyata anlaşılmıştır ya da karşılığında şu oyuncu verilecektir falan denmiyor. Sadece kulüple bir anlaşma yapılacağı açıklanmış. Topuz da kabul ederse o zaman takasta verilecek isim falan belirlenecek, etmezse transfer olmaz zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha Anıl ilk soruna da cevap vereyim, emin ol Fenerbahçe önce kulübe faks çekmiştir ve oradan cevabı aldıktan sonra görüşmelere başlamıştır. Zaten bunu da açıklayacaklardır diye düşünüyorum, belgeleri resmi sitede gösterirler. Bekleyip göreceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bize yıllardır ben kayserisporluyum diyipte gittiği ilk günden doğuştan bjkliyim diyen futbolcuya ne yapmamızı bekliyosun alnındamı öpelim peki siz neden Tümeri yerden yere vurdunuz silmekten bter ettiniz adamı
    kalınlaştırdığım kısım Türk Futbolseverinin büyük sorunu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Birincisi benim Tümer ile ilgili hiçbir sorunum yok.Onu silenlere söyleyeceksin...

İkincisi Tümer'in durumu farklıydı.Adam ben Beşiktaş'tan başka Türkiye'de başkasının formasını giymem dedi.İzledim kulağımla duydum.Ondan iki gün sonra başkasına gitti.Varsa tepki bundan var...

M.Topuz ben başka hiç bir kulübe gitmem dedi mi?Demedi.Kayseripsordayken söylememiştir Beşiktaşlı olduğunu.Orada yanlışı yapmıştır o.Oda tabi çok sevildiği için Kayserisporluyum demiş.Burada yanlış var haklısın ama Mehmet Topuz Beşiktaş'lı.Ben buna kalbimden inanıyorum.Onuda çatır çatır Tüm Türkiye'ye gösteriyor.Bu konuda daha detaylı bildiklerim var ama söylemek yanlış olur burada.O yüzden benim açımdan Kayserideyken öyle demesi sorun değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

"Ben Sporcunun, Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim.."

M. Kemal Atatürk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Mehmet Topuz Fenerbahçe ile görüşüyorum ikisinden biri olacak dediğinde neden söylemedi Beşiktaş'lı olduğunu ? Geçiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kayserispor'lu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi.
    Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaray'lı" dedi.
    Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.
    Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz iyle görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

Radyospor.

Adam gerçek bir futbol sever , her takımı tutuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

İstediği yere gitsin yeter ki Fenerbahçe'ye gelmesin.Bu sene Şl'de oynayacağım diye Bjk'li oldu 2 sene sonra Bjk uefa ya gittiğinde Fenerbahçeli olur.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İstediği kadar olsun
    O kapıdan bu adamı sokarlarsa içeri
    Gidene kadar bırakırım Feneri..

Mesaj Yetkileri