Timsah'ta imza şov
Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, yeni sezon için kadrosuna dahil ettiği 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende, yeni transferler İngiliz kaleci Scoot Carson, Alfred N’Diaye, Bedrican Özdoğan, gurbetçi oyuncular Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü basın mensuplarına tanıtıldıktan sonra kendilerini Bursasporlu yapan resmi mukavelelere imza attı.
Yeni transferlerden kaleci Scoot Carson ile 4, diğer 6 oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Kocaman ve Erkan Kamat’ın da hazır bulunduğu törende, yeni sezonun Türk sporuna ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.
Önceki sene şampiyon olan Bursaspor’un geçen sene de başarılı bir sonuçla ligi bitirdiğini belirten Bölükbaşı, ’Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulumuzun ifade ettiği gibi Bursaspor bundan sonra zirveye oynayacaktır, şampiyonluk için oynayacaktır. Bursaspor artık Avrupa takımı olma hüviyetini kazanmıştır. Bundan sonra da inşallah Avrupa kupalarında da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Bu amaçla da yolumuza
devam ediyoruz’ dedi.
Bölükbaşı, resmi sözleşmeye imza atan 7 oyuncudan da büyük beklentilerinin bulunduğuna değinerek, bu oyuncuların Bursaspor formasıyla başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.
İngiltere’nin West Bromwich Albion takımından transfer edilen kaleci Scoot Carson da Bursa’ya 3 gün önce geldiğini ve şehrin belli bölgelerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu söyledi.
Bursa’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden deneyimli kaleci, ’Bu kulüpte olmaktan son derece sevinçliyim. Umarım her şey benim için ve yeni kulübüm Bursaspor için güzel olur’ diye konuştu.
Scoot Carson’ın ardından söz alan yeşil-beyazlıların diğer yeni transferleri de Bursaspor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.