Kendi tarihinin doğrudur evet.
Kendi tarihinin doğrudur evet.
evet kendi tarihimizin eksik yazmisim
Futbolda Trabzonluları topluyoruz,baskette Beşiktaş'tan önemli isimler gelmeye devam ediyo oooh.Şimdi de Fikret Orman demesin klüp dostluğumuz zarar görür falan![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 17.Ağustos.2012 at 00:46 Reason: Bu son uyarımdır mesajlarınızın tamamı kalın ve renkli olamaz.
Yönetimin çok da umrunda değilki basket takımı.Tarihi başarılar yakalayan kadro göz göre göre dağıldı.Bu sene rakiplerimiz çok güçlenirken,biz ise tam tersi çok güç kaybettik.Gerçi yıllardır hep başarılı olan kadrolar dağılıyor basketbol takımımızda.
So what?
Saike
Beşiktaşın o borçları olmasa güç kaybetmek yerine dahada güçlenirlerdi yıldırım demirören tüm problemin kaynağı adam sıyrıldı gitti.
Yıldırım Demirören asıl suçlu doğrudur da. Bu yönetimin de suçu var, 3 kupalı bir takıma sponsor bulamamak başarıdır herhalde ayrıca Basketbol futbol gibi değil bir sponspor bulursun iyi bir para girer o parayla geçen seneki takımı tutar üstüne ortalama - iyi transferler yapabilirdi BJK yönetimi.
Domercant'te yarın İstanbul'a geliyormuş.
Başka da transfer olmayacak herhalde basketbol takımında, Ergin Ataman'dan 3 kupa bekliyoruz.![]()
Aynen kadro Domercant ile tamamlanacak.Çokta iyi olacak.
Murat Özyer
- Domercant yarın İstanbul'da olacak. Bayramda tam kadro olarak çalışmalara devam edeceğiz.
- FIBA'nın Unics Kazan'a verdiği süre bu aksam 18.00'da sona eriyordu. Unics Kazan bizi arayarak anlaşmak istediklerini söyledi...
Açıkcası basketboldan çok fazla anlamam Domercant transferi ile birlikte Galatasaray nasıl bir kadro kurdu anlayan biri yorumlayabilir mi ?
Neler yapılabilir bu kadro ile ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Jamont, Domercant, Hawkins, Macvan, N'dong yok artık daha neler
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA... Fenerbahçe Ülker, geçen sezon Karşıyaka'da oynayan İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Screw you guys, I'm goin' home
Nasıl olur yahu İlkan daha bizim kampa gelmeden Fenerbahçe Ülker'e gider.Neler dönüyor acaba.
http://www.galatasaray.org/basketbol...haber/7597.php
5 senelik sözleşme imzalamıştık.Ortalık çok karışıcak.
Acaba isimler mi karıştı n'oldu. Bir tek NTVSpor verdi haberi. Diğerlerinin kaynağı da NTVSpor.
Screw you guys, I'm goin' home
O haber eski ama, haberde Karşıyaka'dan hiç bahsedilmiyor, İlkan geçen sezon Karşıyaka'daydı.
"YÜCE ATATÜRK"
İlkan ile özel sözleşme yapmışız resmi değil.Oda Fenerbahçe'ye serbestim beni alın demiş.Fenerbahçe'de Federasyona sözleşmeyi gönderip almış.
İlkan böyle yaptıysa yazık valla.Fenerbahçe'de oynamaya can atıyorsa gitsin oynasın.
Ayrıca bizde gereken itirazları yaparız.Bu kadar kolay değil.Bonservisine ödediğimiz para ne olacak?
Madem sözleşmemiz resmi değil o zaman 2 yıldır nasıl kiralıyoruz adamı?
Böyle bir şey İlkan'ın isteğiyle dönüyorsa kendisine yazık edecek.
Ergin Ataman:İlkan Karaman'ın bizimle sözleşmesi var.Kendisini bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Önem verdiğimiz Türk oyuncularımızdan.
Fenerbahçe’de basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, NTV SPOR’a yaptığı açıklamada imzayı doğrularken “İlkan, menajerleri aracılığıyla bizde oynamak istediğini söyledi. Teknik ekibimizin onayından sonra sözleşme durumunu araştırdık ve serbest olduğunu öğrendik. Bunun üzerine kendisiyle anlaşarak kontratı imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Bu imza sonrası İlkan Karaman ile özel sözleşmesi bulunan Galatasaray’ın TBF’ye itiraz etmesi bekleniyor.
Kendisi Fenerbahçe'de oynamak istiyorsa zaten bir dakika durmasın gitsin.Bundan sonra Galatasaray spor kulübüne ayak basmasın.Yalnız çok büyük tepki var İlkan'a.Kendisi İpekçi'deki maçta nasıl bir hal alıcak merak ediyorum.
Zaten bir kere bile Galatasaray lafı çıkmadı ağzından.Buda çok tepki alıyordu.Bizimle ilgili bir hevesi yoktu.Kendisinin hayali NBA'imiş.2 sene Fenerbahçe Ülker'de kalır gider NBA'e.Tutunamadan geri gelir.Artist seni...
NTV SPOR ÖZEL HABER- Fenerbahçe Ülker’den transfer bombası. Sarı-lacivertli kulüp, 22 yaşındaki forvet İlkan Karaman ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre bu yıl draft edilen Karaman, kontratın ikinci yılından sonra NBA’e gitme hakkını elinde bulunduruyor.
Kendi bilir istiyorsa eğer, kapı orada.![]()
bomba transfer derken ilkan karaman kim
bu adamlar nerden çıkıyo anlamak güç enes kanteride hiç bilmiyodum
Milli Basketbolcu İlkan Karaman ile Fenenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız 3 yıllık kontrat imzaladı.
Kaynak: Fenerbahçe Resmi Sitesi
"YÜCE ATATÜRK"
İlkan da bu yaptığıyla kendisinin nasıl bir insan olduğunu kanıtladı, yolu açık olsun.
Aynen.Karakteri buna müsaitmiş.
Adamı 5 seneliğine al Tofaş'a ve Karşıyaka'ya kirala pişmesi için.Artist sonra Fenerbahçe Ülker'e gelin beni alın de.Armamıza layık değilmiş gitsin istediği yere.
İtiraz edeceğiz kesin.Bakalım ne kararlar çıkacak.İnşallah bizim lehimize çıkar İlkan'da ortada kalır.
Birde olayın şu boyutu var.Etik etik diye ortada dolaşanlar buna ne diyecek acaba?Bizimle hiç görüşme yapmadan oyuncuyu kendi kulübüne al.Çok etik...
Yahu neden insanların hemen karakteri hakkında yorum yapıyorsunuz anlamadım.
Biz Ergin Ataman, Dawid Hawkins veya Ersin Dağlı için böyle birşey söylüyor muyuz ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ortada net bilgiler yok ama Galatasaray'ın yaptığı sözleşmeyi resmileştirmemesi kendi hataları ki geçen sezon 2 senelik sözleşme imzalamış İlkan Karşıyaka ile ve bu sezon bitiminde de sözleşmesini fesh edip boşa çıkmış.
Galatasaray ile bir bağlayıcılığı yokken, Galatasaray oyuncusuyla alakalı takipte bulunmuyorsa, oyuncu gidebilir.
Enes Kanter de bu şekilde gitmek istediği için ayrılmış Fenerbahçe'yi bırakıp gitmişti ama geri dönme durumu olmadı ne kadar itirazlar edilse de ve oynamaya devam ediyor NBA'de.
"YÜCE ATATÜRK"
Sence şu yaşanan olayla senin yazdığın olay aynı mı?Hawkins'i felan bonservis parasını vererek kulüple anlaşarak yaptık transferleri.
Şu yukarıda yazdıklarımızı tekar oku zaten farkı anlarsın.
Transfer ettiğimiz oyuncu Fenerbahçeye gel beni al diyorsa olay bitmiştir.
Şöyle diyim.Mesela Serhat Çetin şu anda sizde.Sizin haberiniz olmadan bize gelin beni alın dese sen ne diyeceksin merak ettim.