akşam saat 20:00 de racing santanderle kendi sahamızda maçımızı yapacağız.maçta luis garcia'nın görev alması bekleniyor.maç canlı yayınla ntv'de.
akşam saat 20:00 de racing santanderle kendi sahamızda maçımızı yapacağız.maçta luis garcia'nın görev alması bekleniyor.maç canlı yayınla ntv'de.
Messi aşmış.![]()
Messidona..!
Tek kelime![]()
Bu çocuk Ronaldinho'dan daha iyi olacak...
FM Gazetesi
Atletico madrid'imiz ilk galibiyetimizi aldı bugün 4-0 goller raul garcia,agüero,forlan ve simao dan geldi...
devamı gelcek.nerdeyse bütün yıldızlar gol attı.agüeronun performansı parmak ısırtıyor.forlan simao raul garcia da ilk gollerini atarak ne kadar yerinde transferler olduğunu göstermeye başladılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maçın özeti
http://www.youtube.com/watch?v=LPkswrRNxUU
Betis 1- 2 Valencia. Goller Miguelden ve J o a q u i n 'den
ronaldinho, bar disko giderse , sergen gibi olur zati![]()
, messi hava yapmazsa roni'yi katlar..
inş. daha iyi performanslarını da görmek umuduyla ama bi problem daha çıkarsa villareal'in sabrının taşıcagını dusunuyorum eger öyle olursa Nihat'a Turkiye yolu gözükebilir...
Nihat bizi diskoya götür![]()
Bence simdiden Messi Ronaldinho`yu 2ye katladi !
Su anda takimin en iyisi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
resimler harika EmperoR arka plana koyayımsagoalsın..
Rica ederim,adim Baran![]()
kanatlı olanı biliyordum, cidden iyi sagol Baran![]()
vay özellikle ilk resim harika tam fm için uygun ellerine saglık BaranBu arada benim ismimde Murat..
Tanistigima memnun oldum Murat![]()
Messi`nin asiri bir hayrani oldugum icin,Pcde sürüyle resimleri var.Ekleyeyim dedim bazilarini![]()
Bende Memnun oldum Baran...
Messi...adam şuanda sırtlamış durumda Barça'yı..Hele o Sevilla maçında attıgı ilk gol gerçekten kalitesini ortaya koyuyor...Öyle görünüyoki bu sene Messi yaparsa bişe yapacak Barça'da, Ronaldinho bitmiş durumda..
Ayrica Giovanni Dos Santostanda bahsetmek lazim.Müthis bir yetenek.Bence maclara ilk 11de baslamali,bunu hakediyor cünkü,o Ronaldinho`dan da yetenekli biri.
Ronaldinho eger böyle devam ederse ara transfer döneminde Barca para kazanmak icin onu cok iyi bir fiyata satar.Giovanni onun yerini rahatlikla doldurur.
barcelona dün valencia ile 1-1 berebere kaldı.barcelona istediği futbolu oynayamadı.valencia ise villa nın şutu direkten dönmese galibiyet ile dönecekti.
en büyük arzum valencia nın şampiyon olması
valencia ilk yarı top oynatmadı barca ya ikinci yarıyı izleyemedim ama...ronaldinho gittikçe gözümden düşüyor.o takımın en iyi oyuncusu bence deco...
evet deco harika oyuncu eger şuan realde ronaldinho olmasaydı dünyanın en iyi oyuncusu deco derdik...
Saviola halinden memnun
Sezon öncesinde Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Arjantinli yıldız futbolcu Javier Saviola, Real Madrid kariyerine çok iyi başladığını söyledi.
Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olarak bu alanda iki takımın da formasını giyen sayılı oyunculardan birisi olan ve tarihe geçen Javier Saviola, İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi'ne Real Madrid günleriyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen Saviola, gazeteye verdiği röportajda, "Real Madrid kariyerime çok iyi başladım. Takım olarak bizim iyi oynamadığımız düşünülüyor ama ben buna katılmıyorum. Takımlar bize karşı daha hırslı oynuyorlar. Şu anda ilk sıradayız ancak önemli olan ligi şampiyon olarak tamamlayabilmek" dedi.
Saviola, Real Madrid ve Barcelona'da oynamanın aynı zorluk derecesinde olduğunu ifade ederek, Katalan ekibine takımdan ayrıldığı için herhangi bir kırgınlığı olmadığını da sözlerine ekledi.
Saviola çok iyi oyuncu direk 11de oynadığı takımlarda hep harikalar yarattı... Nistelrooy v Raul un arkasında beklemek zorunda ztn şans buldumu kendini gösteriyor...Umarum Real de iyi işler çıkarmaya devam eder...
Saviola'yı hep severim.. Gittiği her takımda bir katkı sağlıyor..
saat 22 de athletic bilbao ile deplasmanda lig maçımız var.
Owen 2 olucak.Hep gol atıcak kendinden beklenenin fazlasını vericek ama RAUL var.O takımda Raul olduğu ve taraftarlar onu o kadar ilahlaştırdığı sürece hiçbir futbolcu iş yapamaz o klüpte.Yazık olucak Saviolaya......
Not:forvet bölgesi kastım...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Saviola oyuna girdiği anda gol atacağının hissini veriyor daha da başarılı olur bence...
Orda başarılı olacağından eminim...
Oynama fırsatı bulduğu heryerde başarılı olan bir isim Madridde oynarsa o Madridden Madridde ondan memnun olur