ben öyle düşünmüyorum hayrettin. bence Fenerbahçe yönetimi ve spor kulübü aleyhine mutlaka birşeyler çıkacak. Çünkü bir sürü deliller,kanıtlar var diye içeri alıp da "biz yanlış anlamışız,aslında ortada hiçbirşey yokmuş" demezler.
ben öyle düşünmüyorum hayrettin. bence Fenerbahçe yönetimi ve spor kulübü aleyhine mutlaka birşeyler çıkacak. Çünkü bir sürü deliller,kanıtlar var diye içeri alıp da "biz yanlış anlamışız,aslında ortada hiçbirşey yokmuş" demezler.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben sürpriz kararların çıkabileceğini düşünüyorum. Çünkü basında delil olarak gösterilen şeylere itibar etmeyin. Az kaldı. Bugünkü mahkeme kararı ve 19 maç açıklandığında herşey ortaya çıkacak.
TariboWest
Kartalspor da karışmış sanırım bu olaylara. Bir önceki ve ondan önceki yönetim zamanında çok enteresan maçları olmuyor değildi Kartal'ın. Hele 1.lige çık-a-madıkları seneler var ki 2.ligde oynarken tam rezalet. Zaten ne zaman Kartal'ı şikeden soruşturacaklar diye düşünürdüm hep bu konular açılınca.
bence de en önemli unsur şike tespiti yapılan 19 maç. Eğer o maçlar içerisinde Fenerbahçe'nin maçlarından biri varsa bence küme düşürülür. Ama yoksa ve Fenerbahçe yönetimi aklanırsa medyada o kadar yazılıp çizilenlerin hepsi trajikomik birer haber olarak tarihe geçer. Sabah ola hayrola. iyi geceler.![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sabaha sarkmaz heralde. Bu gece açıklanır diyordu NTV Spor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu 19 maçın ağırlıkla Bank Asya 1.Lig olduğunu düşünüyorum.Şekip Mosturoğlu da menejerlik sınavının sorularını almakla suçlanıyormuş sanırım.Tek soru işareti Mecnun Odyakmaz ve Korcan kalıyor.Bakalım bu gece belli olacak herşey.
Ne belgeler varmış be : ) Kuluple alakası olmayan adamların görüntülerine kanıt diyenler var. Hem nasıl satın alınan maçsa kaleci en az 3-4 tane net pozisyonu kurtarıyor, maç 4-3 bitiyor 5 dk daha uzasa belkide beraberlik gelip şampiyonluk gidecek ama o maç hakkında şike yapılmış oluyor. Volkan Demirel'ide alsınlar o zaman. Onun yediği goller, Korcan'ın yediklerinden daha kötü.
Diego Alfredo Lugano Moreno - 1980/ November / 2 - Canelones, Uruguay.
Bence Fenerbahçe'ye bir şey olmayacak, cunku olay iyice kişilere dönmeye başladı. Korcanın muhabbetide eminim ki M.Yıldız, Sezer Öztürk ve Emenike gibi bir şey olacak. Artık hangi golde şike yaptığı savunuluyorsa o sorulur büyük bi ihtimal![]()
şike yapılan 19 maç süper lig ve bank asya 1.lig'denmiş.
yani türkiye kupası maçlarında yok. bu demek oluyor ki beşiktaş-ibb maçı temiz.
ligde de zaten 5.olduk. bizim bu işlerin içinde olacağını düşünmüyorum.
he şike yapıp bu kadroyla 5. olduysak demirören'e sevgi ve saygım artar.
Ümit,Korcan serbest kalırsa bize birşey olmaz demişsin ama.Bülent Uygun,Ümit Karan,M. Odyakmaz suçlu bulunursa.Şike olmasa bile Teşvik piriminden de suçlu bulunabilir Fenerbahçe.
Şu ortamda herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Ahmet Çakar : 1 Ay önce Şekip M. ile konuştuğumuzda, ŞM operasyonun olduğunu biliyordu, ne olduğunu bilmiyordu çok ciddi olduğunu söylemişti
Ahmet Çakar : "Mahmut Özgener bunları bilerek aday olmadı."
Ahmet Çakar çok konuşuyor boş konuşuyor heryerde onun sözleri kim bu adam emniyet kadar bilgisi var maşallah.Yarın sabah karısının koynundan alırlar onuda görür ondan sonra.Bu kadar çok konuşması sırf izlenme uğruna yaptığı şeyler yoksa yanılıyorumda elinde kanıtlarımı var.
Şekip Mosturoğlu suçlamaları reddetmiş.Ayrıca emniyetten bir köstebek Mosturoğlu'na önceden operasyonu haber vermiş. (İçerden sızan bilgiler) - NTVSpor
Emenike'nin de yabancılar şubesine gitmesi tamamen prosedürden ibaretmiş bu arada.
Aziz yıldırım'ın sabah saat 6'da takım elbiseyle kapıyı açması bana ilginç geldi zaten.
valla bizim yatılı okulda bir arkadaş sabahları 10 dk daha çok uyumak için gömlek kravat yatardı
Belki Aziz başkanın da alışkanlıgı vardır okuldan falan.
Geceden kalmadır ne ile yattığını bilmiyordur belki![]()
Telegol adamını bulmuş,Mehmet Baransu şov var programda![]()
telegol yine sov yapıyormaçları bulduk diyorlar.
verdikleri maçlarda şike yapıldıysa ve şampiyonluk bizden alınırsa trabzonda unutur o şampiyonluğu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
13 4 daha 17. 2 kaldı. ite kaka çıkarcaklar macları![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=1&detay_id=1324Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir.
emniyetten yapılan açıklama bu. telegol'dekiler beşiktaş-ibb kupa finalinide 19 maç arasında gösteriyorlar.
Ya şampiyon ha Çemişgezek Belediyespor olmuş ha Fenerbahçe olmuş ha Trabzonspor olmuş. Hangisi alnının teriyle kazanmış ? Bundan sonra konuşulması gereken bu. Baksanıza bir sürü maç söylüyorlar. Bizde televizyondan izliyoruz, maç izliyoruz. Ama alayının önceden bileti kesilmiş nerdeyse.
Neyse şu iş bir netleşse iyi olacaktı.
Kanaltürk'te verilen maçlarda şike varsa STSL'de takım kalmaz.
TariboWest