Sayfa 440 / 1204 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
13,171 ile 13,200 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Site girişindeki resme bayıldım www.ultraslan.com Arda Turan için.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kendisini eleştirdik de eleştirdik, yerdik de yerdik ve gidiyor şimdi... Çocuğunu gurbete yollayan bir baba gibi şu an Galatasaray. En zeki çocuğunu en çok dövdü Galatasaray. En yeteneklisiydi o, en zekisiydi, en "onu" ileriye taşıyacak olanıydı... Çok genç yaşta büyük bir sorumluluk verildi kendisine. İnatçı ve duygusal oluşu sorumluluğun altında tamamen ezilmesine sebep oldu. Medya, onun gazladığı taraftar resmen onu afaroz etti. Üstüne bir de malum sakatlığı gelince iyice ayyuka çıktı kötü sözler, berbat düşünceler. Öyle ya da böyle oğlumuz gidiyor artık, kendisini gurbette göreceğiz bundan sonra. İyi ki diyorum sempati duyduğum takımlardan birine gidiyor.

Kendisini eleştirenlerin başında ben de geliyordum, ta ki bir süre önceye kadar. Çünkü gideceği belli olmuştu ve kafaya dank etmişti. İnsan en çok sevdiğini eleştirirdi. Onu artık Galatasaray forması altında sadece videolarda göreceğiz. Bunun üzüntüsünü yaşamayan arkadaşlar seneye, belki de ondan sonraki seneye üzüntüyü yaşayacaktır. Her ne kadar 10 numaralı formasıyla bazı sebeplerden de olsa kazınamasa da, 66 numaralı formasıyla akıllarda hep yer edecek. Odamda posteri asılı olan "66 Arda Turan" her zaman simge isimlerimizden birisi olacak. Tıpkı "8 Cevad Prekazi" gibi ya da "1 Faryd Aly Mondragon" gibi.

Şimdi sizi onun yaptıklarını görmek adına altta linkini vereceğim videoyu izlemeye davet ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=sHO6KtR3sVg

#66 Arda Turan !

Umarım yeni takımında 66 numaralı formayı giyer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Kendisini eleştirdik de eleştirdik, yerdik de yerdik ve gidiyor şimdi... Çocuğunu gurbete yollayan bir baba gibi şu an Galatasaray. En zeki çocuğunu en çok dövdü Galatasaray. En yeteneklisiydi o, en zekisiydi, en "onu" ileriye taşıyacak olanıydı... Çok genç yaşta büyük bir sorumluluk verildi kendisine. İnatçı ve duygusal oluşu sorumluluğun altında tamamen ezilmesine sebep oldu. Medya, onun gazladığı taraftar resmen onu afaroz etti. Üstüne bir de malum sakatlığı gelince iyice ayyuka çıktı kötü sözler, berbat düşünceler. Öyle ya da böyle oğlumuz gidiyor artık, kendisini gurbette göreceğiz bundan sonra. İyi ki diyorum sempati duyduğum takımlardan birine gidiyor.

Kendisini eleştirenlerin başında ben de geliyordum, ta ki bir süre önceye kadar. Çünkü gideceği belli olmuştu ve kafaya dank etmişti. İnsan en çok sevdiğini eleştirirdi. Onu artık Galatasaray forması altında sadece videolarda göreceğiz. Bunun üzüntüsünü yaşamayan arkadaşlar seneye, belki de ondan sonraki seneye üzüntüyü yaşayacaktır. Her ne kadar 10 numaralı formasıyla bazı sebeplerden de olsa kazınamasa da, 66 numaralı formasıyla akıllarda hep yer edecek. Odamda asılı olan "66 Arda Turan" her zaman simge isimlerimizden birisi olacak. Tıpkı "8 Cevad Prekazi" gibi ya da "1 Faryd Aly Mondragon" gibi.

Şimdi sizi onun yaptıklarını görmek adına altta linkini vereceğim videoyu izlemeye davet ediyorum.

#66 Arda Turan !
    Video sahibi PesimiSTyLa'ya da burdan selamlarımızı yollayalım

Arda konusunda ben Galatasaray yönetimi olsam asla bırakmazdım.Fatih Terim falan gelirse performansı da artar.İşler kötü gidiyor diye pes etmemeliydiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by vego View Post
    Çünkü o kulüp Servet'in bütçesini kaldırabilecek bir kulüp değil.
    Akıl hey Allahım. Mithat Halis sen onu pazarlamaya başlamışsındır zaten. Laf oyunu yapmayı boşver.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arda konusunda ben Galatasaray yönetimi olsam asla bırakmazdım.Fatih Terim falan gelirse performansı da artar.İşler kötü gidiyor diye pes etmemeliydiler.
    Arda gitmek istiyor. Zorla tutmanın anlamı yok. Kulüp de gayet iyi bir rakam kazanacak bu transferden ayrıca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Kulübü, futbol takımı kaptanı Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.

Kaynak AA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arda son dönemdeki en büyük yeteneklerden birisi, haliyle çok fazla beklenti oluştu. Üzerine kaptanlık verildi, sorumlulukları arttı. Kaldıramaması gayet doğal. Tabii takım kötü gittiği için çeşitli şekillerde de eleştirildi. Gitmesini istemem şahsen ama duyguları bir kenara bırakıp mantıklı olmak gerek, genç yaşında yorulmuş bir oyuncu, avrupada oynamak istiyor, iyi de bir para kazandıracak Galatasaray'a. %50si ile oynayan bir Arda'yı Galatasaray'da görmek yerine, Avrupada, Milli Takımda üstün performansı, golleri, asistleriyle görmek beni daha çok mutlu eder. Umarım hep başarılı olur, ve bir gün Türkiye'ye döndüğü zaman, oynayacağı kulüp yine Galatasaray olur.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Sağol videoyu paylaştığın için, şimdi aklıma M.Boleslav maçı geldi(zaten bu takımın isminin aklımda kalmasını sağlayan Arda'dır).Arda'nın parladığı maç(inşallah bidaha da sönmeyecek), o maçı izleyen sanşlı kişilerdendim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Site girişindeki resme bayıldım www.ultraslan.com Arda Turan için.
    Yahu şimdi mi gelmiş akıllarına Arda'yı sahiplenmek. Neredeydi geçen sene akılları? Neredeydi bu sene akılları? Bırakın allah aşkına ya şimdi adam giderken resmini koyup sanki başından sonuna dek sahiplenmişler de bir de şov yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet, Arda gerçekten muhteşemdi o maç.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yahu şimdi mi gelmiş akıllarına Arda'yı sahiplenmek. Neredeydi geçen sene akılları? Neredeydi bu sene akılları? Bırakın allah aşkına ya şimdi adam giderken resmini koyup sanki başından sonuna dek sahiplenmişler de bir de şov yapıyorlar.
    İmzamı atarım (: Galatasaray'ın düşüş döneminden beri herkes Arda'ya sallarken Stad'da Arda yuhalanırken bunları yapanda aynı taraftar değilmiydi ? Aynı taraftardı ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda'nın aleyhine yapılan tezahüratlarda en az onun kadar bende üzlüyorum.Şimdi gidiyor.Arda'nın kalbini kıranlarda gönlünü almaya çalışıyorlar.Onu özleyeceğiz.Ama umarım gitmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bu yapılan gerçekten yüzsüzlüktür, nankörlüktür. "Kimi gece alemlerde, kimisi sinema peşinde.." Bu besteyi unutmadık ultraslan. Adın gibi Aslan olsaydın, şimdi kalkıp özür yazısı yazardın sayfa girişine Arda Turan'a. Yazılı da değil sadece, özel hayatına nasıl beste yazıyorsan özür için de beste yapardın. Herkes gider Arda kalırmış, şimdi bir şey diyecektim ama neyse... Arda'nın sahibi ultraslan değildir, o şuurunu kontrol edemeyen topluluk değildir. Arda Turan'ın sahibi -Galatasaray'ın çocuğunun sahibi- Galatasaray'a hem gönülden bağlı olup hem iyi günde hem kötü günde destek verip, protestosunu adam gibi zamanında yapanlardır.

ultraslan benim için Alpaslan Dikmen'in ölümünden sonra olan olaylarda bitmişti. Şimdi adını bile duymak istemiyorum resmen. Bu adamlar sözde çok büyük Galatasaraylı.

Soğuttular, resmen kaçırmak için ellerinden geleni yaptılar ve şimdi Türkiye'nin en yetenekli oyuncusunu Türk Telekom Arena'da kupa kaldırdığını görmeden kaybediyoruz. Çok yazık. Daha doyamamıştık seni bu formayla izlemeye. Özleyeceğiz ve başka formalar altında izleyeceğiz. Umarım başarılı olursun Kaptan Arda Turan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevgili Galatasaraylılar,

Bu futbol sezonunun tamamında ve son günlerde artan bir şekilde Galatasaray'ımız ve kaptanımız Arda Turan yazılı ve görsel medyada adeta abluka altına alınmış ve haince maksatlı bir şekilde olumsuz yönde gündemde tutulmaktadır.

Kötü bir sezon geçirdiğimiz ve mali kongrede yaşananlardan sonra sıra kaptanımız, göz bebeğimiz, canımız, Arda Turan’a gelmiştir. Arda ile ilgili genç olduğunu, hatalar yaptığını ve eski örnek kaptanlardan feyiz alması gerektiğini ben de daha önce dile getirmiştim. Ancak bu yaptığı hata dediğimiz konular her insanın yapabileceği sıradan davranışlardı ve aslında camiamızı küçük düşürücü davranışlar da değildi. Yine de kendisini bu konularda uyarmayı daha fazla canı ve canımız yanmasın diye uyarmayı görev bilmiştim.

Şimdi geldiğimiz noktada son milli maçta attığı gol sonrası ardanın "bunu da yazın" demesinden kendince alınan bir çok insan ve medya mensubu başka konuları örnek gösterirken aslında Arda ve Galatasaray’a saldırmaya başlamıştır. Bu arada nedense doğruyu sadece onlar görebilirmiş gibi Arda'yı bir tek Fenerbahçeli medya mensupları desteklemeye başlamıştır. Aynı kişiler Kadıköy'de kaptanımıza atılan tokatta (Christian) görüş bildirmemiş veya futbolda olur böyle şeyler diye geçiştirmişlerdi. Şu anda ise Arda artık Avrupa'ya gitmeli sesleri yükselirken mesela Gökhan Gönül’e hiç değinmemektedirler.

Bizim kaptanımızı korumak kimsenin haddine değildir. Bunu en ala biz yaparız, kimsenin de aklınaihtiyacımız yok.

Basında bir tarafta Arda operasyonu sürerken diğer tarafta Telegol programında tahriklerin boyutu “ camianın içine etme” noktasına kadar gelmiştir. Sayın Ahmet Çakar’ın çirkin sözlerini çok ciddi ve sert bir şekilde kınıyorum ve kendisine yakıştıramıyorum. Kendisinin genç nesillere olumlu yönde örnek olması gerekir diye de düşünüyorum.

Diğer bir konumuz iki gün önce Antalya havaalanında yaşanan tatsız olaydır. Bu yersiz ve maksadını aşmış olay başta beni ve tüm ultrAslan’ı derinden üzmüştür. Hazırlanılmış bir konu olmamakla birlikte protestonun içeriği ve çirkin sözler gerçekten Galatasaray duruşu ve terbiyesine aykırıdır. Bilinmelidir ki aslında protesto da her taraftarın hakkıdır. Ancak bu olumsuz tabloyu yaşatan bazı kişiler, unutmamalıdır ki bugünler geçecek ve Dünya da Türkiye'nin bilinen "tek markası olan Galatasaray" başarıdan başarıya koşacaktır.

Bilinmelidir ki Türkiye'dir Galatasaray.

Oğuz Altay
    ultrAslan Genel Koordinatörü

Şaka gibi yahu çocuk mu kandırıyorsunuz? Ne güzel sahiplendiler ama Galatasaray'ın kaptanını değil mi? En alasını yaptılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arda Turan artık bu ülkede top oynayamaz. oynamamalı... çünkü öyle bir ülkemiz ve basınımız varki futbolcuyu adeta boguyor. fakat Arda Turan'da da suç var. Son 2 yılda hep yerinde saydı. Neden bilmiyorum ama hiç gelişim sağlayamadı. Ya iyi çalışmıyor ya da iyi yaşamıyor. Yani geçmiş yıllarda izlemeye alıştıgımız Hakan Şükür,Hakan Ünsal,Hasan Şaş ya da ne bileyim Bülent Korkmaz gibi isimlerin fiziksel güçlerine hiç ulaşamadı. İnşallah gittiği takımda iyi bir antremanlar form tutar fakat Türkiye kulüplerin iyi antreman sistemleri üretip oyuncuları forma sokan değil, her oyuncunun kendi öz denetimiyle formda kalmasını gerektiren ,yani İspanya,İngiltere ya da İtalya liginin aksine profesyonellikten uzak bir lig. Bu ligde Hagi gibi,Hakan Şükür ya da Alex gibi kendine çok iyi bakan, yemesine,içmesine,uyku düzenine ve antreman disiplinine dikkat eden isimler çok rahat sivrildiği gibi, Okan Koç,Sergen Yalçın,İbrahim Akın,Bilia ve daha sayamadıgım onlarca oyuncu gibi yıldız adaylarının da yukarda saydıklarımı yapmadıkları için eriyip gittikleri bir lig. Eğer Arda kalırsa hangi gruba katılır bilinmez ama eğer bir Hakan şükür ya da Hagi gibi büyük oyuncu olmak istiyorsa gitmeli
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi Sergen de eridiyse yani adam erimiş haliyle tozunu attırdı

Juan Pablo Pino sezon sonuna kadar kadro dışı mı ? Ne saçmalıktır bu ya herkes çok iyi de Pino mu umursamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sergen gibi kendini harcayan zor bulunur.Belki Best adam harcamasına rağmen neler yapmış

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sergen kendine iyi baksa ve bir takımda istikrar sağlasa oynadıgı zamanın avrupada en iyi 10-15 ortasaha oyuncularından biri olacaktı.Fakat saman alevi gibi parladı söndü yıllar boyu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sergen Bir Alex gibi aile hayatı yaşayan bir adam olsaydı Barça'da felan yıllarca oynardı...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İspanya, Arda için ne diyor?

12 Nisan 2011 10:45 | NTV Spor ve Ajanslar
    Atletico Madrid-Galatasaray arasında süren Arda Turan pazarlıkları İspanya basınına nasıl yansıdı? İspanya'nın önde gelen gazetelerinde Arda hakkında neler yazıldı?

Galatasaray kulübünün, futbolcusu Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi için görüşmelere başladığını duyurmasının ardından İspanyol basınından yapılan yorumlarda, "Atletico'nun acelesi yok. Sezon sonunu bekleyecek" denildi.
    AS ve Marca gibi İspanya'nın önemli spor gazeteleri, Arda haberlerine bugün geniş yer ayırırken, sarı kırmızılı kulübün Arda'yı satmak için aceleci olduğunu ancak Atletico'nun zamana ihtiyaç duyduğunu belirtti. Atletico Madrid kulübüne yakın kaynaklara dayanılarak verilen haberlerde, İspanyol kulübünün Arda'yı transfer etmek için girişimde bulunduğu doğrulandı. Ancak aynı kaynaklar, Arda'nın transferi için Galatasaray'ın 14 Mayıs tarihinde yapacağı başkanlık seçiminin sonuçlarının bekleneceğini ifade etti. "Atletico Madrid, Galatasaray'daki mevcut yönetimin Arda'yı satarak kulübün kasasına para sokmaya çalıştıkları düşünüyor" diye yazan AS gazetesi, "Eğer, Arda yaza kadar transfer pazarında kalmaya devam ederse Atletico'ya gelmesi gerçekleşebilir. Ama şimdi değil. Aceleci olmak istemiyorlar" değerlendirilmesinde bulundu.
    Bu arada geçtiğimiz haftasonu Galatasaray kulübü ile görüşmelerde bulunan Atletico Madrid kulübü yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil Marin'in sadece Arda'yı konuşmadığı, Galatasaray yönetimine Atletico'da forma giyen bazı yıldız futbolcuların durumları hakkında da bilgi verdiği ileri sürüldü.Ekonomik kriz yaşayan Atletico Madrid, gelecek sezon için kendisine sponsorlar ararken, ABD'de bulunan Gil Marin'in birçok firmayla görüştüğü kaydedildi. Atletico Madrid'i izleyen İspanyol gazeteciler, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan çıkabilmek için Uruguaylı Forlan, kaleci De Gea veya Arjantinli Kun Agüero gibi önemli futbolcularını sezon sonunda satabileceğini savunuyor.
    Atletico'da sezon sonunda teknik direktör Quique Flores'in gönderilmesi ve yerine büyük olasılıkla Luis Enrique'nin getirilmesi ön görülüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seedorf ve Galatasaray!
    İtalyan basınında Galatasaray'ın Serie A takımlarından Milan'da forma giyen Clarence Seedorf ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray'ın, Milan'ın 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Clarence Seedorf ile ilgilendiği ileri sürüldü.

İtalya'da yayımlanan La Gazzetta dello Sport gazetesi, son birkaç haftadır iyi bir performans sergileyen Seedorf'un, Galatasaray'ın dikkatini çektiğini ve sarı kırmızılı ekibin, Hollandalı futbolcuyu isteyen kulüpler arasında yer aldığını yazdı.

Haberde, Galatasaray'ın bu sezon ligde hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray'ın gelecek yıl için kollarını sıvadığı ve olası transfer listesinde Seedorf'a öncelik verdiği iddia edildi.

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son birkaç haftadır iyi bir performans sergileyen Seedorf'un, Galatasaray'ın dikkatini çektiğini ve sarı kırmızılı ekibin, Hollandalı futbolcuyu isteyen kulüpler arasında yer aldığını yazdı.
    ..........................................

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi iyi futbolcudur, zencidir gelmesini isterim 1 yıl da olsa iyi hizmet verebilir; Barış'tan Elano'dan kat kat yarar sağlar.. Hele Fatih Terim gelirse çok iyi anlaşırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Böyle yaşlıların alınmasını eskiden uygun bulmazdım şimdi buluyorum.Tabi bütün oyuncular yaşlı olsun demiyorum.15-16 gencin yanına 4-5 tane yaşlı ve tecrübeli birileri olsa çok güzel olur.Harry Kewell örneğini verebiliriz.Eğer haber doğruysa gelmesi taraftarıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seedorf'a Harry Kewell örneğinden ziyade Guti örneği verilebilir. Harry Kewell daha çok sakatlıklarla boğuştu burada maalesef...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Seedorf'a Harry Kewell örneğinden ziyade Guti örneği verilebilir. Harry Kewell daha çok sakatlıklarla boğuştu burada maalesef...
    Oynama açısından değil öğrenme açısından davranış açısından.Harry Kewell'ın profesyonelliğinden yararlanmak isterim ben şahsen.Dünyanın en profesyonel ve kişilikli oyuncuları arasında Harry Kewell var.Tabi Guti de örnek verilebilir buna ama özel hayatı biraz karışık Guti'nin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

He tamamdır o zaman, ben futbolları açısından söylemiştim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yaşlı o yaşlı almaya gerek yok.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri