Sayfa 440 / 896 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
13,171 ile 13,200 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gökhan hiçbir yere gitmiyor. 3 yıllık daha sözleşmesi var.

Onu da geçtim demeci var, 'Avrupa gibi bir hedefim hiç yok. Fenerbahçe'de mutluyum, kulübüm beni göndermediği, devam ettiği sürece burada kalmak istiyorum' şeklinde.

Kesinlikle Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir niyeti yok.

O haberlerin hepsi hayal mahsulü.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Portonun oturtmuş olduğu sistemle bizim takımlarımızın sistemi çok alakasız. Biz bir oyuncu satsak 20 yıl yerini dolduramayız. Ve üstelik adamların sisteminde giden adamın yerine gelen adam hemen adapte oluyor. Yani Porto bugün şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyorsa yarında çıkıyor. Gerçi bu sene Avrupa Ligi'nde ama istisnai bir durum... Öncelikle alt yapı sistemini ve transfer politikasını değiştirip oyuncu pazarlamak lazım bence...
    a> Portekiz'de Brezilyalılar yerli statüsünde.
    b> Her kulüp için Brezilya'nın her yerinde scouting ağı var.
    c> Brezilya ve Portekiz aynı lisanı konuşuyorlar: Portekizce
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan'ı hem kişilik hemde futbolcu olarak gerçekten çok beğenirim.Ve bence avrupada kafaya oynayan takımlarda hangisinde sağ kanat sıkıntısı varsa orada çok rahat oynayabilecek potansiyele sahip.iş ahlakı ve azmi olduktan sonra eğer giderse sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum fenerde okan olduğu için gitmesinde çok çok büyük sıkıntılar yaşamaz diye düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe resmi olarak Emenike için Karabükspor ile görüşüyor. Tarafların anlaştığı konuşuluyor.

Yobo açıklama yaptı:
    "Emenike iyi bir arkadaşım, son derece iyi bir oyuncu. Karabükspor'da neler yaptığı ortada. Şu anda gol krallığı mücadelesi veriyor. Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğinin kararını kendisi verecek. Kendisi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyledi. Umarım en doğru kararı verecektir. Ben de kendisiyle konuşacağım."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emenike Niang Dia

inanılmaz bir üçlü olur

5. Default Posta Gazetesi'nin Haberi

AC Milan, Volkan'ı istiyor

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'e, AC Milan'ın resmi teklif gönderdiği öğrenildi.
    Fenerbahçe’nin yıldızları sarı-lacivertli formayla da Milli takımlarında da ortaya koydukları performansla bütün dikkatleri topluyor, durum böyle olunca onları isteyen kulüpler de her geçen gün çoğalıyor.

Gökhan Gönül, Semih, Lugano’nun transfer haberleri ‘kabak tadı’ vermeye başlarken, şimdi de ünlü İtalyan ekibi Milan’ın Volkan Demirel’i istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki kaleci için Milan’ın sarı-lacivertli kulübe resmi teklif gönderdiği öğrenildi.

Ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın teklifi geri çevirip, “Bizim de büyük hedeflerimiz var. Kesinlikle satmayız” ifadesini kullandığı belirtildi. Milan sezon sonunda teklifini yenileyip bir kez daha Fenerbahçe’nin kapısını çalabilir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aç Milan Volkan'ı istiyor diye okudum bi an haberi

Volkan'da gitmez gitse bile Mert'e güveniyorum açıkçası ..

Hele bir Şampiyon olalımda Allah'ın izniyle ondan sonra Basın çıkarsın bu tür haberleri şimdi yanlış yol üzerindeler.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet basın yanlış yapıyor şu anda şampiyonluğa giden klüpte iç kavgalar haberleri olması gerekir şimdiden transfer haberleri olmamış açıkcası.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Evet basın yanlış yapıyor şu anda şampiyonluğa giden klüpte iç kavgalar haberleri olması gerekir şimdiden transfer haberleri olmamış açıkcası.
    Bilmiyorum benim yazdığımdan ne anladın ama

Aykut Kocaman ile ben aynı düşünüyorum heralde..

http://fanatik.ekolay.net/Avrupa-Fen..._34_219246.htm

Fenerbahçe resmen ‘abluka’ altında... Bir yandan Trabzonspor ile amansız bir şampiyonluk yarışı veren Sarı-Lacivertliler; diğer taraftan da kadrosundaki yıldızlara gelen tekliflerle uğraşıyor. Hemen her gün bir yıldızın ismi bir Avrupa deviyle anılıyor. Ancak şu ana kadar kendilerine gelen resmi bir teklifin bulunmadığını belirten yönetim ise menacerlerden şikayetçi oluyor. Önceki gün bu konuda resmi internet sitesinden açıklama yapan yönetim; sözleşmesi devam eden oyuncular hakkında çıkan haberlerin takım içindeki huzuru bozduğunu belirterek, bu haberlerin kaynağı olan menacerler hakkında ilgili mercilere şikayetlerde bulunduklarını ifade etmişti.

Şimdi de Volkan Demirel
    Ancak bu açıklamadan 1 gün sonra İtalyan spor siteleri Calcionews 24 ve Mercato’da, Lazio’nun Volkan Demirel için Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandığı yazıldı. Lazio Yönetimi’nin sezon sonunda ayrılacak olan kalecileri Muslera’nın yerine Volkan’ı alabilmek için 8 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı detayı da haberde yer aldı. Daha önce de Diego Lugano’nun adı Lazio ve Roma; Semih Şentürk’ün Deportivo, Atletico Madrid, Villarreal, Hercules ve Sevilla; Gökhan Gönül’ün Barcelona; Andre Santos’un Real Madrid; Cristian Baroni’nin Corinthians ile birlikte anılmıştı. Fenerbahçe’de kiralık olarak oynayan Yobo için ortaya atılan iddia daha da ilginç: Roma; Lugano’nun alternatifi olarak Yobo’yu stepnede tutuyor...

Kocaman çok rahatsız
    Bu durumdan hayli rahatsız olan Aykut Kocaman, takımıyla yaptığı toplantıda transfer konusu hakkında sadece bir cümle söyledi: Şimdi şampiyonluğu düşünün, transfer Mayıs’tan sonra başlayacak...

9. Default İHA= "Fenerbahçe Niang'ın Partnerini Buldu."

Trabzonspor ile şampiyonluk yarışı devam eden Sarı-lacivertliler, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek transfer harekatına başladı. Fransız basınında çıkan haberlerde, Fenerbahçe'nin Fransız takımlarından Lille'in forvet oyuncusu Moussa Sow ile ciddi bir şekilde ilgilendiği iddia edildi.

Haberde, Senegalli forvet oyuncusu Moussa Sow ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Newcastle, Juventus, Tottenham ve Paris Saint-Germain'in de ilgilendiği ve başarılı oyuncuyu kadroya katmak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin bu transfer Senegalli oyuncusu Mamadou Niang'ı devreye soktuğu ve 8.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow bu yıl Ligue 1'de Lille forması ile 28 maçta 19 gol kaydederken 4 de asist yaptı. Sow 19 golüyle beraber Fransa'da gol krallığı koltuğunda da oturuyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her sene Her sene forvet transfer haberlerinden bıktım Şu ortasahaya adam gibi bir oyuncu alınsın artık , öncelik bu olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fabiano ve Kanoute haberlerini sonrasında Ronaldinho haberini bekliyorum bunlar olmassa basında ilerleme var demektir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Her sene Her sene forvet transfer haberlerinden bıktım Şu ortasahaya adam gibi bir oyuncu alınsın artık , öncelik bu olsun
    Aynen öyle.

Emre'nin yanına çok iyi bi ortasaha oyuncusu almamız lazım. Ayrıca Emre olmayınca da oranın yükünü rahatlıkla çekebilecek bir yedek almamız lazım Emre'nin arkasına.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Volkan gerçekten mükemmel bir kaleci. Avrupa'da Chelsea,Real,Juve,Inter dışında her takımda 11 oynayabilecek kalitesi olduğunu düşünüyorum.
    *Real,Chelsea,Juve,Inter dememin sebebi Casillas,Cech,Buffon,Cesar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bilica, cristian ve güiza hariç kadro bozulmayacakmış.

artık bunlar gönderilirse iyi bir ortasaha gelir kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bilica, cristian ve güiza hariç kadro bozulmayacakmış.

artık bunlar gönderilirse iyi bir ortasaha gelir kanımca
    e bir zahmet umutcum, aykut hoca akıllı adam alacaktır bir orta saha eminim ben.

bir de emenike transferi. mis diyorum mis.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Basında artık anladı Ronaldinho tarzı oyuncuları almadığımızı Dia tarzı oyuncuları sallamaya başladılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe bu sistemle gidecekse kanat oyuncusu almalı, Özer ve Mehmet Topuz kanatta etkili değil, Dia'nın birçok özelliğini çok beğeniyorum ama golcülük yönü zayıf. Fenerbahçe'de kanat oyuncuları arasında gol atabilen olmadığı için takım Alex ve Niang'ın(biraz da Semih'in) ayaklarına bakıyor. Stoch'un golcülük yeteneği var ama pek şans bulamıyor(bir nedeni var herhalde). Alternatif olarak Andre Santos da kanat olarak denenebilir, ilk geldiğinde kanatta çok başarılıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Duisburg'tan Olcay Şahan bu seneki ilk transfer bu arada. Tuncay Şanlı'ya benzer bir stili var. Haberin kaynağı Oğuz Yörük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmem farkında mısınız ama Türk oyuncu kalmadı piyasada. Bilhassa hücumcu olarak. Sanırım bunun sıkıntısı çekiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sezon başlarken yapılacak ilk hesap şu olmalı:

-Emre Belezoğlu 34 maçın 17 tanesini kaçıracak; yarım sezon yok.

Buna göre adım atılmalı. Emre'nin ipiyle kuyuya inilmemeli. En ihtiyacımızın olacağı günde ya sakat, yahut cezalı olma ihtimalinin yüksek oranda mevcut bulunduğu asla unutulmamalı. (Belki iyi bir alternatifini bulursak, onu takımdan keser ve Emre'yi çubukluyla görme azabım sona erer. )

Diğer anlaşılması gereken: Özer şu haliyle Kasımpaşa'da bile ilk 11'e giremez. Öncesi iyi futbolcu diyorlar. Öncesini bilmem. İzlemedim. Fenerbahçe formasıyla gördüğüm Özer topçu filan değil. Yok sakatlıkmış, kendini bulamamış... Bir zamanlar Antep'ten Kemal diye bir oyuncu almıştık. Bekle Allah'ım bekle; birgün patlama yapacak, sakatlığın etkisi, filan falan... Yıllar geçip gitti. Olacak futbolcu topu ayağına alıp başını kaldırdığında gözlerinden belli olur. Böyle umutsuz vakalarla kadroda şişkinlik yapmamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şahin Aygüneş: Gönlüm Fenerbahçe'den yana

Kasımpaşa'nın Ümit Milli futbolcusu Şahin Aygüneş, Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını ifade etti.

İki günlük tatil nedeniyle Almanya'daki ailesini ziyarete gelen Kasımpaşa'nın Ümit Milli futbolcusu Şahin Aygüneş, DHA'ya konuştu. Genç futbolcu, "Gelecek yıl Avrupa Kupaları'nda futbolumu göstermek istiyorum. Bu nedenle üç büyüklerin yanında Bundesliga'dan gelen tekliflerden birisine ailemle oturup karar vereceğim. Gönlüm ise Fenerbahçe'den yana" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Şahin Aygüneş, Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını ifade ederek, "Gelecek yıl Avrupa kupalarında futbolumu göstermek istiyorum. Kasımpaşa takımında oynamaktan çok memnunum. Fakat benim hedefim yükseklerde. Bu nedenle başta Fenerbahçe olmak üzere üç büyüklerin yanı sıra Lazio ve Roma'dan teklif geldi. Ayrıca Bundesliga'dan evimize 25 kilometre uzaklıktaki 1899 Hoffenheim'dan ve Eintracht Frankfurt ile Stuttgart'tan da gelen tekliflerden birisine ailemle oturup karar vereceğim. Gönlüm ise Fenerbahçe'den yana. Ama ben profesyonel bir futbolcuyum. Nerede oynarsam, o formayı en son gücüme kadar terletirim" dedi.

ALEX HAYRANI

Türkiye'de Alex'in futbolunun hayranı olduğunu vurgulayan Şahin Aygüneş, "Böyle bir yıldızla oynamaktan mutlu olurum, gurur duyarım. Gollerimin sayısı da lokum gibi paslar atan Alex'le daha fazla olur. Küçüklüğümde Hakan Şükür'ün futboluna hayrandım. Ayrıca Trabzonsporlu Hami'yi de beğenirdim. Zaten oyun stilim ve sert şutlarımı ondan kopya ettim diyebilirim. Ayrıca bir diğer hedefim Hiddink ile yeni yapılanmaya giden A Milli Takım" diye konuştu.

GIDA ALERJİSİ HEDEFLERİNİ GERİYE İTTİ

Kasımpaşa'da bu sezon gıda allerjisi olması nedeniyle 8 maç sahalardan uzak kaldığını vurgulayan Şahin, şunları söyledi:

"Yedğim bir doğum günü pastası nedeniyle vücudumda allerji oldu. Bunun yüzünden çok iğne ve ilaç tedavisi uygulandı. Bu nedenle formamdan uzak kaldım. Daha sonra ise toparlanıp önce Kasımpaşa'da tekrar formamı giydim. Sonra da Ümit Milli Takım maçında gollerimi atmaya başladım."

GOL ATMAK MUTLULUK VERİYOR

Kasımpaşa'nın geçen sezon önce Fenerbahçe'ye, sonra da Beşiktaş'a attığı gollerle rakiplerine zirve yolunda adeta darbe vuran Şahin Aygüneş, "Gol atmak mutluluk veriyor. Gollerimin arkası gelecek. Ay yıldızlı formayı giymek istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum. İnşallah milli formayla Avrupa Şampiyonası'na katılırım. Ayrıca hayalim Bundesliga'da oynamak. Bunu bir gün mutlaka başaracağım" dedi.

FENER'E ATTIĞI GOLÜ UNUTAMIYOR

İki yıl önce Fenerbahçe deplasmanında 3-1 galip geldikleri maçı ve attığı golü hiç unutamadığını söyleyen Şahin, "Olimpiyat Stadı'nda iki oyuncu değişmişti. Hocam oyuna sokmak için beni de çağırınca adeta ayaklarım titredi. Oyuna girdim ve önüme düşen topu Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın yanından filelere yolladım. Sonrasını adeta bilmiyorum. Film kopmuştu adeta. Öyle koşmuşum ki, maçın daha 9 dakika oyanacağını bile unuttum. Gol sevinci yaşarken koşmaktan yoruldum. Bu golü unutmak imkansız. Ayrıca Galatasaray ve Beşiktaş'a attığım goller de çok önemliydi" ifadesini kullandı.

İstanbul güzel ama ailesini çok özlüyor

AİLESİNİ ÖZLÜYOR

Almanya'daki ailesini de çok özlediğini belirten Şahin Aygüneş, şöyle konuştu:

"İstanbul benim için rüya kent. Fakat her şeyi zamanında yapmak gerek. Fakat yıllarca beni antrenman ve maçlara taşıyan babam Orhan ve annem Derya, kızkardeşim Şüheda ile özellikle 4 yaşındaki kardeşim Efekan'ı çok ama çok özlüyorum. Her fırsatta Almanya'ya ziyarete gelip hasret gideriyorum. Tabii ki Türkiye'de başlarda sıkıntılar oldu. Bunun üstesinden gelmek için de sabırlı bir şekilde çok çalıştım. U19'da başladığım Türkiye Milli Takım formalarını 50'ye yakın taşıdım. Bu yüzden sezon başında, içlerinde üç büyüklerin de olduğu çok teklif var. Menajerim Ekrem Onuk ve ailemle birlikte gelecek sezon gelen tekliflere oturup karar vereceğim."

Sporx

-------

Şahin benim beğendiğim bir oyuncu. Umarım bu transferi gerçekleştiririz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şahin çok iyi transfer olur, ama topla çok oynama hastalığından vazgeçerse.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Şahin çok iyi transfer olur, ama topla çok oynama hastalığından vazgeçerse.
    Fener'e gelince mucburen vazgeçer o huyundan. Mehmet Topuz bile değişti bize gelince

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Fener'e gelince mucburen vazgeçer o huyundan. Mehmet Topuz bile değişti bize gelince
    Aynen katılıyorum. Mehmet gibi Kayserideyken ortasahadan gol arayan bi adam bile değiştiyse pek ala Şahinde değişir bence. Gerçi Mehmet yine o günleri aratmayacak hareketler yapıyorya neyse yinede hergün biraz daha takım oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Şahinde bence potansiyeli olan iyi bir futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şahin güzel bir alternatif olur , yiğit incedemir de alınmalı bana göre

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yiğit İncedemir , Yiğit Gökoğlan , Alper Potuk , Şahin Aygüneş iyi alternatif olur takıma..

Orhan Şam ile de görüşülüyormuş heralde umarım transfer edilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezon sonunda Bilica, İlhan, Cristian ve Güiza'yı göndermeliyiz. Bilica ve İlhan yerine Kayseri'den Serdar Kesimal, Gençlerbirliği'nden Orhan Şam'ı almalıyız. Cristian yerine kalitesi tartışılmayacak üst seviye bir defansif ortasaha almalıyız. Güiza yerine ligimizden Şahin, Mustafa Pektemek gibi oyuncuları değerlendirebiliriz. Bu oyuncular haricinde daha geniş bir kadroya sahip olmak adına da Gaziantep'ten Murat ve birkaç gurbetçi oyuncu transferiyle kusursuz bir kadromuz olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansif orta saha italya ingiltere veya fransa gibi sert liglerden gelmeli ve sadece kesici rolü üstlenmemeli pres özelliği çok yüksek olmalı.Palombo falan alınsa ya

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Appiah Appiah Stephan Appiah ((:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zaten Bilica'nın bileti çoktan kesildi. Onun yerine biri gelecektir kesin. Güiza ayrılırsa Şahin gelir ve Gökhan'da alternatif olur seneye. İBB'de hiçte fena oynamıyo Gökhan Ünal.

Mesaj Yetkileri