Para ödememişizki olsunÇocuk Ukrayna 19 yaş altında oynuyor. Akşam bakayım bendeki profili çıkıyorsa karşılaştırız
Para ödememişizki olsunÇocuk Ukrayna 19 yaş altında oynuyor. Akşam bakayım bendeki profili çıkıyorsa karşılaştırız
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Oyuncuyu FM'e göre değerlendirmek bence yanlış, izlediğim videolardan fena bir adama benzemiyor. Yaşı genç ve ücretsiz. Bence sıfır risk. Biraz parlasa 5-6 milyon ederi olur nerden baksan. En kötü bi Yunan takımına kakalarsın olmazsa![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Bu adamın öyle olmayacağını düşünüyorum ben. Bienvenu müdür nedir o tam bir felaketti.
Hız var hızlanma var eğer doğru bi gelişmeyle drilling vs artar buda Türkiye'de yeterli
Vallaha bence Emenike hepsinden daha büyük facia elimizden çıkarmazsak Guiza olacak Bienvenu hiç olmazsa o kadar maliyetli değildi, hatta öbürleri hiç olmazsa oyun içinde faydalıydı bu herif takımı baltalıyor. Yeni yabancı kontenjanında genç bir çocuk ve bedava hatalı demek için ortada hiçbir sebep yok, bu şekilde 10-15 tane oyuncu alırsınız 1 tanesini bile takıma monte etseniz kardır. Sanki Arsenal-Porto falan her aldığı oyuncuyu parlatıp as takıma çıkarıyor, aynı zamanda bu transferler kültür gelişimine bile yardımcı olur.
fenerbahce camiasina ve turkiyeye gecmis olsun.. lig maci ertelemek ne demek bu arada erteliceksen butun maclari ertele ki oynanmasin , kimse kusura bakmasin ama su an fenerbahcenin 3-4 sakat oyuncusu var tff resmen onlara calisiyor oyuncularin iyilesmesi icin.
iyide fenerbahceye birsey demiyorum burda hatali olan tffdir. erteliceksen hepsini ertelicen ertelemiyorsan ben bunda art niyet ararim ben degil herkes arar kimse kusura bakmasin.
Adamlar ölümden dönmüş, koyun can derdin de kasap et.
Tamam ölümden döndüler sonuçta ölmediler.
Ölseler zaten bugün ülke bambaşka bir noktadaydı. Bu kadar sığ düşünmeyin. Sonuçta bir katilam senaryosu var ortada
1 hafta erteledin tamam, diğer hafta bunun olmayacağı ne malum. Yapıldıysa her takıma yapılsın. Tabii 8 9 sakat olunca.
Yok bütün takım sakat ne kadar abrtıyonuz ne kadar korkuyonuz Fenerbahçe'den
korku ?neyse sen cok yanlis anlamissin.
Bu ertelemenin hiç bir mantıklı açıklaması yok. Adamların otobüsüne saldırı yapıldı diye neden maçları erteleniyor ? Futbol maçı ile ne alakası var olayın ? Ertelenenince ne değişiyor ? Tam bir rezillik.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Böyle bir erteleme kararı kadar saçma bir şey olamaz hadi yaptın her maçı ertele..
Bizim olayları başka yöne çektiğimiz falan da yok vallahi. Her türlü olaydan kendilerine pay çıkartanlara bizim sözümüz. Ayrıca maç ertelemesi ne alaka, gerçekten mantıklı bir açıklama yapılması gerekiyor. Sadece Fenerin maçları ertelenmesi tam bir skandaldır. Erteleme falan gerekmiyor ayrıca..
Last edited by BaGa TaRKaN : 07.Nisan.2015 at 12:59 Reason: Tartışırken Lütfen Karşınızdaki İnsanları Rencide Edecek Tavırlardan Kaçınalım
Steam ID : byildirim04
bu lige bir demir lady lazım... futbola 1 sene yasak koyulsun,bakın nasıl değişiyor taraftarlık ve spor yöneticiliği. takımların başındakiler bence bizlerden daha fanatik olduğu için bu hale geldi bu iş... aziz yıldırımla hacıosmanoğlu'nu aynı odaya koysak acaba 2si de canlı çıkar mı ?bu kadar nefret tohumu atılan bir ülkede bence futbol şu an için lüks...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
milli maç arası erteleme filan derken doğru düzgün maç izleyemez olduk
bu arada tek maç olarak ertelenmesi işimize geldi, lakin kimsenin çıkıpta laf etmeye yüzü olmaması lazım avrupa maçı var diye rakibe sorulmadan maç ertelendiğini biliriz ki bizim erteleme talebi sanırım bursaspordan gelmiş
TS-GS’nin ertelenmesi tepki gördü
25 tane sakatımız vardı bu erteleme iyi oldu ohh missss
Yahu isterlerse kalan 8 maçı da ertelesinler,siz kendi takımınıza bakın,bizi engelleyen bir şey yok,onların maçı ertelense de ertelenmese de biz aynı yolda gidiyoruz,şampiyonluk yolunda giden takımın derdi başka takımın maçının ertelenmesi değil gelecek maçımızı nasıl kazanırız olmalı.
Gereksiz bir tartışma bu,maçın ertelenmesi Fenerbahçe'nin derdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Her şey maç değil, sığ düşünmeyin derken bunu kastediyorum. Eğer bu olay aydınlatılmazsa sizin Sniejdır başta olmak üzere bu ülkede bir tane yabancı futbolcu en azından kaliteli yabancı futbolcu kalmayacak. Olayı basite indirgemeye gerek yok. Tüm takımı öldürmek için kurulan pusu, şimdi pusu gerçekleşmedi diye hayat normale mi dönecek
Alves: “Türkiye dışarıdan sürekli bombaların patladığı bir Ortadoğu ülkesi gibi duruyor. Ailem ve sevdiklerim buradan ayrılmamı istiyor.â€
Sow: “Evime kadar dualar okuyarak gittim. Bu psikolojiyi nasıl atlatacağız bilmiyorum. ‘F.Bahçe’yi bırak’ diye ailemden baskı var.â€
‘PANİK OLSA ÖLEBİLİRDİK’
MICHAL Kadlec de endişesini şu şekilde dile getirdi: “Biz futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Ancak öyle bir noktaya geldik ki canımız tehlikede. Otobüste panik hali olmuş olsaydı ölebilirdik. Yaşadığımız anın bir tarifi yok. Futbol sevgisinin sonunda ölüm varsa bunun adı spor olamaz. Ben geleceğim adına endişeliyim.â€
Olması gerektiği gibi komple ertelendi Süper Lig maçları 1 haftalığına. Olayı küçümseyen, kendi başına gelmediği için anlayamayan, hatta buna içten içe sevinenler için de yeterli olacaktır muhtemelen bu karar. Tabii ki 1 hafta erteleme olayı temizlemeyecek, ancak bizim oyuncularımız ve ülkedeki diğer yabancılar için psikolojik olarak toparlanma imkanı sunacaktır.
olayın boyutu sportif konunun dışında çok buyuk bir tehlike atlatıldı bu kolay bir durum değil kaldıki bu yapılan sadece bir kulube değil hem ulkeye hemde turk futboluna yapılmıştır.
Skandal, tam anlamıyla bir terörizm. Ülkenin prestiji açısından çok kötü oldu bu. Allah'tan bir can kaybı yaşanmadı. Futbola ve hatta ülkemize büyük zararları olabilecek bir olay. Yabancı yıldızlar ülkeye gelirken bir çok şey düşünüyorlar, artık birde terörizmi düşünürler..
Burak
2 Trabzonspor taraftarı gözaltına alınmış,umarım bu olayın Trabzon şehri veya insanıyla alakası yoktur.
Ya yapmayın Allah aşkınaPsikolojik rahatlamaymış
Aşırı derecede gereksiz bir olay liglerin ertelenmesi. 1 hafta sonra Türkiye'de futbol normale mi dönecek ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hayır, futbol zaten normal değildi. Yaşananlar futbol ile normalde alakasız olup futbolu da kötü etkileyen şeyler, yaşananlar insanlığa karşı işlenmiş suçlar. Vize-final haftana girecekken aile bireylerinden birine Allah korusun bir şey olduğunu düşün, alakası var mı ders notlarınla? Normalde yok ama etkileniyorsun. Hocan dese ki banane arkadaşım, çok gereksiz bir bahane bu. Almam telafi sınavına. Böyle düşünmezsin. O psikolojiyle çalışamazsın normal halin gibi. Bazı durumlarda insanlık faktörü devreye girmeli.
Last edited by Nedvedmania : 07.Nisan.2015 at 19:21 Reason: Kural 10
Kesinlikle haklısınız niye ertelensin ki ligler, o kadar para veriyoruz izlemek hakkımız. Alt tarafı ölümden dönmüşler, sanki öldüler veya bir yerleri kırıldı sakat kaldılar. Eğer Türkiye'de futbol oynayıp milyonlarca Euro kazanıyorsan laf etmeye hakkın yok, canın tehlikede bile olsa çıkıp oynayacaksın. Beni ilgilendirmez senin psikolojin, insanlığın, ailen. Ben İNSAN mıyım ki sen de İNSAN gibi muamele göresin.