Beyler daha yeni dikkatimi çektiBu konu neden sohbet alanında konuşuluyor
Zararın neresinden dönersek kârdır. Transfer başlığından devam lütfenhttp://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108644
Beyler daha yeni dikkatimi çektiBu konu neden sohbet alanında konuşuluyor
Zararın neresinden dönersek kârdır. Transfer başlığından devam lütfenhttp://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108644
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Veteran maçı var. Güzel olur eski zamanları anmak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Taffarel iyi bence de. Eray falan bırakalım da Taffo yedek kalecimiz olsun![]()
Nihat Doğan'ı gram sevmem ama çok iyi konuşmuş.
http://amkspor.com/video/nihat-dogan-isyan-etti.html
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray, Fatih Terim'den boşalan teknik diröktörlük görevi için Roberto Mancini ile görüştüğünü borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı ekipten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Toure'ye ofansif sorumluluk verip forvet arkası oynatmıştı Mancini.
Belki Melo ya da Selcuk için de aynı şeyi düşünebilir. Sneijder inanılmaz formsuz oldugundan dolayı.
Ayrıca Juve maçının hakemi Viktor Kassai. oh oh![]()
Hiç memnun değilim bu durumdan.Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Bülent Ünder altyapının başına getirilmiş.
2 sene sonra başımıza Tugay gelir. Umarım o zamana kadar kendini yeterli seviyeye çıkartabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
Fatih Terim gönderildiğinde takımın başına ileri de hangi Galatasaraylı geçebilir diye düşünmüştüm,Tugay Kerimoğlu aklıma hiç gelmemişti.Umarım Mancini ile çalışırken kendisini geliştirir ve ileri de başımıza geçer.
Tugay çok güzel olur gerçekten umarım anlaşılır.
Günler önce, henüz Mancini'nin adı söylenmemişken Beyaz TV'den alıntı yaparak söylemiştim. Şimdi anlaşmaya varıldı. Fatih Terim gidecek, Mancini gelecek denmişti. Ne ilginç bu bilgileri önceden bu kanalın vermesi. Bir çok şeyi önceden biliyorlar.
FM Gazetesi
ROK yönetime yakın birisi büyük ihtimal.Beyaz TV'yi hiç izlemem ancak Mancini iddialarının atıldığı gün açmıştım çıktı vallaha dedikleri başta gülmüştüm hatta ama çıktı hatta Terim'in telefonları açmadığını falan da söylediler.Ama ben o iddialara inanmıyorum zaten derin Galatasaray'ı okuyanlar da o iddiaların doğru olmadığını anlar.
AMK Spor'un canlı yayınında gördüm Mancini giymiş antrenman kıyafetlerini,hadi hayırlı olsun.
Vatana millete hayırlı olsun inşAllah yanıltır bizi başarılı olur.
FM'de profilini çekip atabilecek var mı Mancini'nin?
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=312096
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Teknik Direktör'e, 2013/14 sezonu için 3.5 MEUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için yıllık 4.500.000 EUR ücret ödenecektir. Eğer A Futbol Takımı bir futbol sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 300.000 EUR daha eklenecektir.
Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2013/14 sezonu için 1.250.000 EUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 EUR prim ödenecektir. Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 EUR'dur. Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 350.000 EUR, Yarı Final için 500.000 EUR, Final için 1.000.000 EUR, kazanılan Kupa için 2.500.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir). Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 300.000 EUR, kazanılan Kupa için 1.150.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir).UEFA Süper Kupa primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 500.000 EUR'dur.FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 300.000 EUR'dur.
Last edited by europeanconquer : 30.Eylül.2013 at 21:13
Hayirli olsun diyelim. Umarim profilinde yazildigi gibi 4-2-3-1 oynattir takima.
Bu kadar paralara anlaşıp sezon sonu gönderin bir de üstüne tazminat verin iyi olur.Neyse sevmesem de artık Galatasaray teknik direktörü olduğu için desteklemek gerekiyor.Umarım hayırlı olur ve başarılar elde ederiz kendisinle.
Tazminat vermek durumunda kalırsak cebinden versin Ünal Aysal.
Mancini röportajında 'importante'' dedi,aklıma şu geldi;
[YOUTUBE="LqQaAkqZYcI"]İmparator[/YOUTUBE]