Yakalananlardan biri fenerbahceliymis
Yakalananlardan biri fenerbahceliymis
Yahu arkadaşlar bu dediğiniz olaylar ilk defa olmuyor. Fenerbahçe'nin otobüsü geçmişte hiç taşlanmadı mı ? Feneri geçtim anadoluda sürekli otobüsü taşlanan takımlar var. O zaman neden maçlar ertelenmiyordu ? Onlar psikolojileri etkilemiyor mu ?
Bu arada benim olay olduğu an olay hakkındaki yorumum ve RT'lerim bunlar. Anlam kargaşası yaşayan arkadaşlar için netleştirmiş olurum.
(Alttan yukarı doğru)
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Taşla mermiyi hala birbirinden ayıramadık ya gülüyorum.O takım otobüsü denize uçsa ilk 3-5 gün belki olayın sıcaklıgıyla herkes üzülürdü ama sonra ua gibi platformlar göbek atardı eminim.Şu erteleme konusunda bile saçma sapan bir sallama var ilginc.Ertelemenin nedeni olayı sogutmak.Simdi yarın Mersin'le yapsak o maç savaş çıglıklarıyla gececekti olayın sıcaklıgıyla Trabzon'a küfürler pankartlar olur dururdu.Ama simdi bunlar azalacaktır olayın üstünden 2 hafta gececegi icin.Herşeye muhalefet olmak birşey kazandırmaz.Hala Fenerbahçe'nin sakatları diyenlere yuh olsun başka da birşey demiyorum.Biraz utanma olur.
Kim yakalanırsa yakalansin, isterse malatyasporlu olsun; bu olayın futbolla, fanatizmle, holiganlikla alakası yok demek bence. Olay terör eylemidir. Terör, bir algı oluşturmak veya var olan algıyı değiştirmek amacıyla yapilan şiddet eylemleridir. Ülkeyi kavgaya, kaosa suruklemek, kutuplastirmak daha cok kimine isine gelir (hukumet mi, derin devlet mi, dıs istihbarar mi) bilemem, ancak her kimse onun planladigi, organize ve nitelikli bir saldiridir. Fail olarak 2-3 kisi yakalanir ve hapse girer. Biz buyuk resme bakalim:
1-Amac nefreti koruklemek. Buna alet olmayin. Nefret cozum getirmez.
2- Adalete ihtiyacımız var. Bu ülkede her konuda adaletin olması için meşru şekilde caba gosterelim. Adalet olduğu surece, her sorun çözülür, adalet yoksa toplum sorunlardan dolayı sağlıklı yaşayamaz.
İyide yakalananların hangi takımlı olduğu nerden anlaşılıyor? Bu işi yapan kişiler zaten belli bir plan dahilinde yapmışlar, ben Fenerbahçeliysem emir gelince polise Galatasaraylıyım da diyebilirim?
Facebook adresinde fenerbahce sayfasıni beğenmesi fener formalı atkılı eski resimleri olması gibi şeylerden insanlar boyle çıkarımlar yapıyorlar. Fakat bence takim mevzusu gereksiz. Tuttuğu takımla alakası yok olayın. Ki fenerli olan bu şüpheliler serbest bırakıldı.
Diego alacakları ödenmediği için TFF' ye başvurmuş. Gözden çıkarıldı herhalde, futboldan zaten soğumuştuk bir de üstüne bunları ekleyip iyice tiksindiriyorlar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir futbolcu şu uyarıyı verdikten sonra hiçbir şekilde takımda kalmamalı.Bu kadar profesyonellik fazla.Şampiyonluk mücadelesinde böyle birşey yapılamaz.
Şampiyonluk mücadelesi versen ne olur. Adam resmen günah keçisi yapıldı. Emenike ve Emre sahada hiçbir şey yapmazken hep bu adamın başına patladı olay. Mutsuz oyuncu herşeyi yapar, parasını vermezsen
de bu şekilde davranır.
Verilmeyen alacaklarını alıp,kontratını feshederse veya alacaklarını istemeyip direkt kontratını feshederse Diego'ya hak veririm ama gerisi yüzsüzlük olur,onuruyla alacağı bir para olmaz.
Tabi ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor ama görüşüm bu şekilde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
25 Marttaki ödemesi hariç diğer ödemelerin hepsi yapılmış abartmış Diego yani
Bence adamın derdi para falan değil, sene başından beri kendisine karşı olan tutumdan dolayı mutsuz. Hak etmeyen adamlar hala kazanılmaya çalışılırken bu adama en ufak bir şans bile verilmedi. Geçen sene de aynı şeyleri Alper'e yaptılar ama Allah'tan çocuk gıkını çıkarmadı, ama böyle adamlara yaparsan karşılığı bu olur. Diego başvuruyu yaptığında ne olacağını biliyordu, açık bir şekilde ben gitmek istiyorum demektir. Adama sene başından beri bu şekilde davranırsan adam en önemli dönemde bu şekilde davranır. Bu saatten sonra olayı çözmeye çalışmanın anlamı yok, ödeyeceksin taksitini, sene sonunda da 3-5 demeden satacaksın. Ama bu durumun yegane suçlusu da İsmail Kartal'dır ve yardımcıları da Rıdvan gibi yalaka spor yorumcuları.
Binlerce dansöz var.
Buyuk laf edip sonra sonunu getiremeyen bir yonetim olarak hatirlanacak bu yonetim heralde.
Havuzdan cikariz ...
Cas namustur ...
Maclara cikmayiz ...
Bu saldırının planlanmış birşey olduğunu düşünmeye başladım iyice. Hayatta tesadüf diye birşeyin olmadığına inanan biri olarak; bu kadar sakat ve kaos ortamı olan camiada, bu saldırının düzmece olduğunu ve takımdaki ortamın düzelmesi için gereken soluklanmayı yaratmak için belli kimseler tarafından planlanmış bir aksiyon olduğunu düşünüyorum. Tabi bu bir varsayım, FB'li dostlarım hemen saldıraya geçmesinler
Ayrıca 1 değil 2 değil 3 değil, önce tehdit, sonra blöf, ardından da tükürdüğünü yalama olayı da hiç hoş değil. Zaten antipati ile karşılanan bir camia, iyice eleştiri oklarını üzerine çekiyor.
Steam ID : byildirim04
Fenerbahçe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'kumpas' mektubu
Fenerbahçe Kulübü şike davasında sanık olarak dinlenen Cihan Oskay’ın ifadelerini ve itiraflarını içeren dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na gönderdi.
Sarı lacivertli kulüp bu mektupta kumpas davasında yer alan bazı ifadelere de yer verdi.
Fenerbahçe’nin mektubunda sadece Cihan Oskay değil şike davasının kumpas olduğunu ifade eden bazı polislerin de ifadeleri yer aldı.
Bu mektupta o dönem Fenerbahçe Kulübü’ne yönelik yürütülen şike operasyonunun çok önceden planlandığı ve Aziz Yıldırım’ı bir şekilde Ergenekon Davası’na bağlamak için hazırlıklar yapıldığı da belirtildi.
CİHAN OSKAY İTİRAF ETTİ
ŞU anda Muğla Cezaevi’nde cinayet hükümlüsü olarak yatan Cihan Oskay (üstte) dava sürerken İstanbul’daki 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gelerek Aziz Yıldırım aleyhine ifade vermişti.
Oskay, kumpas davasını yürüten savcıya talimatla verdiği ifadede şu sözleri kullandı:
“12 Haziran 2009’da Zaman Gazetesi Haber Merkezi’nden Mehmet Fatih isimli biri beni aradı ve ‘Sizinle şike konularını konuşmak istiyoruz. Bu konuları iyi biliyorsunuz. Kitaplarınız var. Size köşe veririz. Siz köşenizde yazarsınız. Hoca efendi de bundan memnun olur. Aziz Yıldırım, Ergenekon davasının avukatlarının paralarını ödüyor. Yıldırım’ın Ergenekon ile ilişkileri vardır. Bunları en iyi bilen kişisin. Bize bunları anlatırsan, Samanyolu TV’de tanıtımını yapar, gazetede köşe veririz’ dedi.”
“İFADEDEN ÖNCE SAVCILARLA GÖRÜŞTÜM”
CİHAN Oskay ifadesinde 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade vermeden önce savcılar Mehmet Berk ve Cihan Kansız ile de özel bir görüşme yaptığını itiraf etti.
Oskay, ifadesinde “Benden bir dilekçe yazmamı ve bunu mahkeme başkanı Mehmet Ekinci’ye iletmemi istediler. Kitaplarımı Mehmet Ekinci’ye okuttuklarını söylediler. Bana şike konusunda tanıklık yap gereken cezalar kesilecek dediler” diye konuştu.
Oskay ifadesinde “Burada bir komplo kurulduğunu hissediyorum. Bu nedenle size bu ifadeyi vermek istedim. Eğer ben onların istediklerini söyleseydim Aziz Yıldırım, Ergenekon Davası’nda sanık olacaktı. 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden görülen davada tanık olmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Dilekçede ayrıca Cihan Oskay’ın Zaman Gazetesi tarafından ücreti ödenen Bodrum ve İstanbul arası uçak biletlerinin belgeleri de sunuldu.
haberin orjinali
Fenerbahçe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'kumpas' mektubu - Hürriyet Futbol
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Bence yanlış. Aziz başkan baktı hiç bir futbolcuyu satamayacak kadro da yaşlandı napim napim diye düşünürken aklına viyadükten geçen takım otobüsünü kurşunlatmak geldi. Ee otobüs uçsun, yeni genç bir kadro kurulur kimseyi satmakla uğraşmaz. Yahu allah aşkınıza bi azıcık düşünün bunu planlayacak adam viyadükde mi yapar ? Herşeyi geçtim viyadükten bari mantık yürütün. Hoş mantık yürütebilecek olsaydınız kendi takımını kurşunlattı diye bi fikir yürütmezdiniz ya.
Sana verdiğim cevap senin mesajından ötürü silindi buna ayrıyetten bir mesaj atayım o zaman.
Aziz Yıldırım ve arkadaşları baktı olacak gibi değil takıma bir silahlı saldırı kumpası yapıp 1 hafta zaman yaratalım takım soluklansın,zaman yaratalım kendimize vs vs e be kardeşim tüm teknik ekibin bulunduğu bir araca Viyadükte adam öldürmeye kasten gerçekleşir mi bu olay? Biraz mantıklı düşün de yaz o Otobüsdeki tüm takım ölse sen gelir buraya ligler devam eder de dersin Allah akıl fikir versin sana
Yönetim gaza gelip Diego'yu harcamamalı. Seneye bu İsmail Kartal zaten gider. Yeni ve kaliteli bir hocayla Diego çok başarılı olabilir. Mustafa Denizli çok güzel yazmış. Adam diyorki "Diego kaliteli çok kaliteli, böyle adamlara gerekirse 6-7 hafta üstüste şans verilir. Diego'ya böyle bir şansı kimse vermedi.Bir oyuncunun özgüveni kaybolursa o oyuncudan verim alamazsınız." Cümleler tam böyle olmasa dahi çok yakındı. Diego'yu kazanmaya çalışmalıyız. Emenike yerine bu kadar Diego'da ısrar edilse çoktan kazanmıştık zaten.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bence hiçbir önemi yok, bu başkan kaldığı sürece bu futbol takımından hiçbir şey olmaz. Ne olacak sanki iyi bir teknik direktör getirip sene sonunda kovacak ve hop tekrar başa. Yıllardır hep aynı senaryolar, Eskişehir maçını izlerken her zaman düşündüklerimi düşündüm bu takım ne zaman iyi futbol oynayacak. Yıllardır ben iyi futbol oynadığımızı görmedim, harcanan paralara bak oynadığımız futbola bak. Bunların hocayla falan alakası yok, kendinden önceki 2 hocanın yaptıklarını yapıyor zaten. Parasını verdiğim için lig maçlarını izliyorum ama başkan gitmediği sürece bir daha hiçbir futbol maçıyla işim olmaz. Kombine, bilet, hatta ligtv bile tamamen çöpe atılan paralar. Diego, Alper, Emenike bu isimler tamamen önemsiz, aynen filmlerde gördüğümüz kral general ilişkisi. Askerler ne zaman generali kraldan daha çok sevmeye başlarsa kral egosundan generali öldürüyor hem de vatan hainliği ile suçlayarak, bu senaryodan sıkıldık artık. Üstüne bir de sahadaki iğrenç futbolu görünce tamamen umudunu kaybediyor insan. Eskişehir maçında kaleye çekilen isabetli şutumuz yok, hoca çıkmış şampiyonluk yolunda 1 puan kazandık diyor her şeye karışmayı bilen başkan ortalıkta yok. Onun tek amacı 1 milyon üye yalanı, utanmadan bir de milleti arayıp kulübe üye olur musunuz diye soruyorlar.
İsmail'in maç sonu Lig Tv'ye verdiği yorumu gören oldu mu? Dediği aynen şu '' Her oyuncunun her maçta oynayabileceğini ifade eden Kartal, 23 kişilik kadroyuz, her oyuncu her maç oynayabilir. Diego da zamanı gelince bundan sonraki maçlarda şans bulabilir. Emenike ile Kuyt'a gelince, Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı. Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı. 23 kişilik kadroda her oyuncuya saygı duyuyoruz" diye konuştu.'' Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı diyor. Neresinden tutarsan tut akıl tutulması. İlk olarak sormak lazım Bursa kim ya? Barcelona mı? Bayern mi? Ayrıca Bursa'yı nasıl yendin Allah'ın cezası bir de ona bak...Adam Bursa'yı bile Bayern'i yenmek gibi başarı sayıyor bu adamla yola mı çıkılır.O kadar doluyumki buna ve yönetime...
Tüm maç sonu yorumları.. Sinir harbi yaşamak isterseniz işte link
İsmail Kartal: "Daha iyi oynamalıydık" | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi
Last edited by Barak : 27.Nisan.2015 at 10:53
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
FB geçen sezon 10 numarasız şampiyon oldu. Diego'ya ihtiyaç yoktu. Bu transfer tamamen A.Y.'nin, bizim Sneijder transferine misilleme yapmasından ibaretti. Rakiplere gözdağı vereceğim derken elinde patladı böyle. Aynısı Krasic transferinde de oldu. Transfer yapmak için yapılmış transferler bunlar.
Steam ID : byildirim04
Geçen seneden öncede 10 numaralı şampiyonlukları vardı Fenerbahçe'nin. Yani sistem değişmeyecek diye birşey yok. Kaldı ki Diego 10 numaralı formayı giydiği için Alex gibi tek yönlü bir oyuncu değil. Sneijder'de aynı şekilde. Bu isimler yıllarca avrupada oynamış oranın disiplinine alışık oyuncular. Diego oyuna defansif anlamda "amc oynatılmaya çalışan Cristian" kadar katkı verebilir emin olun.
Ayrıca bizim Diego'ya neden ihtiyacımız olduğunu kısaca,kendimce özetlemem gerekirse. Bizim hücum oyuncularımız Sow, Emenike, Kuyt, Webo hatta Alper pas anlamında çok yetenekli oyuncular değiller. Bunlara stoperlerimiz ve Mehmet Topal'ı da eklemek lazım. Kısacası koskoca 11'de 2-3 tane pas konusunda güvenilir oyuncu çok çok az. Topu rakip kapanmayı seçmediği sürece elimizde tutamıyoruz. Diego gol ve asist yapmasa dahi topu bizde tutmaya yarayan bir isim olabilirdi. Maalesef "TOP AYAĞINA YAKIŞAN OYUNCUYA KIL KAPMA HASTALIĞI" yaşayan hocamız adamı geldiği günden beri sabote etmeyi seçiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bence de Diego bu takımın yegane ihtiyacıydı. Top saklaması, oyun görüşü takımda maalesef kimse de yok. Eskiden bizim takımlarınız 6-7 tane hücumcu oyuncuyla oynar onlarla savunma yapardı, maçlarımız zevkli olurdu. Aykut Kocaman sağolsun kulübün futbol kültürünü mahvetti. Şimdi takımda 2-3 tane ofansif oyuncuyla oynuyoruz ve halimiz ortada. İğrenç ötesi bir takım olduk. Şu halimizle Seri A'da hiç sırıtmayız.