ben satılması taraftarıyım. çıktıgı her maçta agresif hareketleri ve hakemle oynamaları yüzünden sürekli kart görerek takıma zarar verir hale geldi. bazılarık diyecek ki hakemler suçlu, tahrik edici kararlar veriyorlarfakat unutulmasınki Alex De Souza da aynı hakemlerle maçlara çıkıyor. Süper ligin futbol tarzına, hakemlerin kararlarına ve de bu ülkenin futbol kültürüne uyum sağlayabilen yabancılar başarı sağlıyor. herşey yetenekle bitseydi Ortega,Elano,Lincoln, Delgado gibi isimler harcanmazdı
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Baros'u da, Cana'yı da göndersinler. Galatasaray'ın temizliğe ihtiyacı var. Şöyle güzel bir projeyle altyapı + kaliteli birkaç transferle yeni sezonun kadrosunu kursunlar.
Hemen kısaca aklıma gelen önerileri yazayım mesela. Çıkarsınlar altyapıdan Berkin'i, Ahmet'i, Cem'i.
Yanına yaşı 20-28 arası olan isim yapmış Türklerden alsınlar birkaç tane. Mesela Hasan Ali.
Üstüne de birkaç sağlam yabancı, aklıma isim gelmiyor.
Kreması da Fatih hoca olsun, diriltsin takımı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Baros'a haberdeki gibi yüksek maliyetli bir teklif gelmediği sürece satılmaması taraftarıyım. Bizim Baros seviyesinde 1 forvete daha ihtiyacımız var. Muhtemelen seneye çift forvet oynayacağız zaten. Baros-Stancu aslında güzel bir ikili olabilir ama yedek çok boş kalıyor bir tek Cem var. Bizim gelecek yıl için kesinlikle sağ açık, ortasaha göbek, oyunkurucu, sol açık yedek, forvet yedek, stoper, kaleci ve Insua'ya ihtiyacımız var.
Baros'un yerine sürekli forma giyebilecek sağlıklı bir oyuncu alsınlar.Baros umarım gider.Sadece yabancılardan Cana-Stancu ve Culio'nun kalması taraftarıyım çünkü bu oyuncular en azından birşeyler yapmak için çabalıyorlar.Türkler'den özellikle ortasahada oynayan Barış-Ayhan-M.Sarp kesin gönderilmeli.Kaleci-stoper-Sağ bek-forvet ve ortasaha'nın ortasına appiah tarzı 1 oyuncu bir de takımı yönetecek bir oyuncu alınsın seneye bu takım uçar.Çok fazla para harcamaya da gerek yok.
gerçekten 9 milyon veriyorlarsa saniye durmasınlar Baros'u satsınlar bence
Screw you guys, I'm goin' home
Ayhan bence jübile yapmalı. Ama Fatih Terim gelirse kendisi 1 sene daha kalmak isteyebilir, böylece de Fatih Terim ona saha içi değil de saha dışı bir görev verecektir. Abilik yapacaktır takıma. Cumartesi Ünal Aysal başkan seçilirse, güzel günler bizi bekliyor gibi. 1 hafta içinde antrenör açıklanır herhalde.
http://www.youtube.com/watch?v=m-g1Zlg9t9s
http://www.youtube.com/watch?v=0sEXcyszrFY
Coşalım, gaza gelelim biraz.
Bu Drogba işi Beşiktaş'ın Robinho'su gibi olmasında. Robinho'nunda bir sürü haberi çıktı nerdeyse geliyodu ama hiç birşey olmadı.
Lig Tv son dakika olarak verdi Drogba 1+1 yıllık Galatasaray'da diye.
Bu işlerin doğruluğu için hep NtvSpor a bakarım ben.Bir bakayım geleyim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eğer doğruysa olağanüstü bir transfer olur. Türkiye standartlarının çok çok üstünde bir oyuncu Didier Drogba.
NtvSpor'da transferle ilgili birşey yazmıyor.Umarım doğru haberdir![]()
Drogba müthiş bir oyuncudur, dünyanın en iyi forvetlerindendir de arkasının da çok iyi doldurulması lazım. Bir Keita bombası inanılmaz olur![]()
Bende Ligtv açık göremedim.
Maraton başlamadan önce Günaydın Futbol programında verildi.
Lig TV transferler konusunda hic guvenilir degil. Onlara kalsa Ledesma ve Rosicky GS'de, Gyan FB'de, Zhirkov ve Robinho su an bizdeydi. Resmi imzalar atilmadan inanmam ve sunu soyleyebilirim ki, Drogba'nin Turkiye'ye gelmesi imkansiz. Onun bonservis ucretini karsilayacak para Turk kuluplerinde yok, gercek budur.
Eğer Drogba gelirse Keita'yı geri almalıyız.Müthiş ikili olurlar.
Drogba şu an İngiltere'den yıllık kaç milyon € alıyor bilmiyorum ama aldığının %40'ı vergiye gidiyor. Biz de böyle bir sıkıntı yok, bu büyük bir avantaj.
Goal.com:Aysal Milanın tecrübeli orta saha oyuncusu Gennaro Gattusoyu, Manchester Unitedin kalecilerinden Tomas Kuzsczakı, Gençlerbirliğinin yıldızı Mustafa Pektemeki ve Bursasporlu Volkan Şeni transfer etmek istiyor.
Kuszczak yetersiz gibi.![]()
Bence de tam tersi, Turk takimlarinda maaslar genelde Avrupa'ya gore yuksek, ama bonservis parasi odemekte sikinti cekiyoruz. Bence Drogba'nin bonservis ucreti 20 milyon euro'dan asagi olmaz. Su an transfer listesine koysun Drogba'yi Chelsea, aninda City, Tottenham gibi takimlar kapisini calar. Rus kulupleri bile cilgin bonservis paralari odeyebiliyor.
Drogba büyük ihtimalle Chelsea'den ayrilacak nedeni ise aldigi yüksek maas , 2-3 oyuncu ile de bu yüzden yollar ayrilacak 3-4 ay önce konusuluyordu bunlar hatta ben buraya da yazmistim. Ama Gs'ye gelir mi bilemem bana da zor gibi geliyor ama imkansiz degil. Denildigi gibi Peter Kenyon falan ilgileniyorsa transferde bu is daha da kolaylasir.
Herseyden önce takimin yerli kalitesini gelistirsek daha iyi olacak.