Sayfa 442 / 896 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
13,231 ile 13,260 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

3 oyuncunun 3 yıllık maliyeti bize en fazla 15-20 milyon euro olur bana kalırsa.Tuncay hariç 2 oyuncunun sözleşmeleri bitiyor.Tuncay'ı da kiralamak isteyecektir ilk etapta yönetim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tuncay'ı bu formayla para verilerek görmek istemem bir daha açıkçası..

Ama Hamit - Selçuk ikilisi çok çok şahane olur..

@ sananes

Senin kadro'ya ek olarak Tuncay / Out --- Dudzsak / in

Olursa of of deymeyin keyfimize ..

Alex - Topuz yedek kalıyor , Alex'siz kadro kurmak çok zor Fenerbahçe için.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezon sonu Emenike'ye talip olacağımız artık çok açık. Yönetim Ersan'ın transfer haberini bu oyuncuyu transfer etme gibi bir düşüncemiz yoktur şeklinde yalanlarken Emenike haberlerini şimdiye kadar görüşme olmamıştır şeklinde yalanlıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sezon sonu Emenike'ye talip olacağımız artık çok açık. Yönetim Ersan'ın transfer haberini bu oyuncuyu transfer etme gibi bir düşüncemiz yoktur şeklinde yalanlarken Emenike haberlerini şimdiye kadar görüşme olmamıştır şeklinde yalanlıyor.
    Muhammet abi bende seninle aynı kanaatteyim. Ve bence transfer edilmesi de gerekiyor. Çünkü Niang bence ilk yarıdaki Galatasaray maçından beri yokları oynuyor ve fiziken düşünce hiş iş yapamıyor. Emenike'de fiziğini kullanarak oynuyor fakat hem Niang'a oranla 7-8 yaş genç hemde gelecek sene Avrupa Kupları'na katılırsak ağır maç temposunu Emenike daha rahat kaldırır. Ayrıca Niang ligimizdeki sertliği kaldıramıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mevlüt için kapışacaklar

Daha önce birçok önemli transferde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu seferki ortak hedefi Mevlüt Erdinç.

Fransız basınında yer alan haberlere göre Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa kadroda değişikliğe gidecek ve başta Mevlüt olmak üzere birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak. Bir çok talibi olan genç golcüyü isteyen ekipler arasında öne çıkanlar ise Fenerbahçe ve Beşiktaş. Bu sezon ligde 6 gol atan milli yıldızın adı geçen sezon da iki kulüple anılmış; ancak o 8 milyon euro karşılığında Paris Saint Germain'e transfer olmuştu.

Fransız ekibinin 7 milyon euro karşılığında Mevlüt’ü serbest bırakabileceği ifade edilirken, milli futbolcuyu Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Fransa'dan Lille ve Rennes de kadrosuna katmak istiyor

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Niang'ın kopyası bir oyuncu. Hava toplarında daha etkili ve bitirici bir forvet lazım bizim takıma. Tabii Niang gittikten sonra. Şuan için forvetten ziyade ortasahaya Cristian'ın yerine iyi birini bulmak gerekiyor ilk olarak
    Last edited by ForsakeN : 19.Nisan.2011 at 22:21

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Normalde bu tip haberlere hiç itibar etmem ama Ajansspor'un haberleri çoğunlukla doğru çıkıyor.

-------

FENER'İN BOMBASINI AÇIKLIYORUZ !

Fenerbahçe hangi dünya yıldızını transfer ediyor ? Aziz Yıldırım ile Alex De Souza'nın ön planda olduğu transfer çalışmalarını Ajansspor.com açıklıyor..

Bu futbolcu, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde..

Son dönemlerde skandallarıyla da akılda kalan bir isim..

Kulübünde mutsuz günler geçiriyor..

Fenerbahçe cephesinde transferle bizzat Başkan Aziz Yıldırım ilgileniyor..

Alex de Souza ise transferde ön plandaki isim.. Bu transferin yapılmasını çok istiyor, hatta aracılık ediyor...

Bu futbolcuyu ve tüm detayları öğrenmek için Ajansspor.com'u bekleyin.. Dev transfer haberini, yarın (cuma) saat 13.00'te açıklıyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mutu'mu acaba?Skandal diyince kafam ona gidiyor

Adriano'da olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adriano hem yeni transfer oldu hem de sakatlandı. 5 ay oynayamayacak. Zaten Adriano için büyük bir harekata gerek yok, istendiği takdirde rahatlıkla alınır. Ama bence bu isim Adriano değil. Eğer Robinho Milan'da fazla forma şansı bulamıyorsa Robinho olabilir. Çünkü haberde uzun süredir gündemde deniliyor. Robinho geçen sene Fenerbahçe'nin kendisini istediğini açıklamıştı.

-------

Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, NTV Spor muhabiri Hakan Gündoğar'a Fenerbahçe'ye transferi konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Karabükspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıktığı bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan Emenike, Fenerbahçe'de oynamanın kendisini mutlu edeceğini söyledi.

Sakatlığı ve Nijerya Milli Takımı'na seçilmesini değerlendiren golcü oyuncu, "Bu tarz sakatlıklar futbolun içinde her zaman vardır. Buna rağmen Nijerya Milli Takımı'na seçilmek benim için büyük bir ödül oldu. Açıkçası orada çok iyi bir performans sergileyemedim ancak insanların beni sevdiklerini ve bana güvendiklerini gördüm. Bu beni çok mutlu etti" dedi.

Karabükspor'daki geleceği konusunda da açıklamalar yapan Emmanuel Emenike, "Bu takım için Bank Asya'dan başlayarak çok şeyler yaptım. Kimi zaman sakatlığım vardı, kimin zaman formsuzluğum vardı ancak her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. Bu takımı çok seviyorum ve sahaya yüreğimi koyuyorum. Kalan haftalarda da en iyi performansımı göstereceğim" diye konuştu.

Günlerdir medyada hakkında çıkan transfer iddialarına da açıklık getiren Nijeryalı oyuncu, "Yobo ile çok yakın bir arkadaşlığımız var. Onunla çok özel şeyler konuştuk. Sadece transfer konusunu değil, milli takım ile olan konuları da konuşuyoruz. Yobo'nun bana çok yardımı oldu. Fenerbahçe çok büyük bir camia, oraya gitmekten mutlu olurum. Ancak şu anda ortada kesinleşen bir durum yok. Daha büyük hedefleri olan bir kulübe gitmek beni mutlu eder" ifadelerini kullandı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balotelli ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Oda olabilir ama Alex çalışıyorsa Brezilya'lıdır büyük ihtimal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho'nun bir sorunu var mı acaba ? haber çıkmıyor ama

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

keşke ihtiyacımız olan yerlere transfer yapılsa.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Carlos Tevez?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Carlos Tevez?
    yok artık =)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    yok artık =)
    Tevez büyük problemler yaşıyor, 2 defa M.City kapıyı gösterdi ama sonra kadroya dahil ettiler tekrar. Saçma sapan eleştiriler yaptı Tevez. Transfer olmak istediğini söyledi vs vs.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tevez'e çok büyük klüpler talip olur zor hatta dürüst olalım imkansız herhangi bir Türk takımı için.Bir kere maaşı bile inanılmaz yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Tevez büyük problemler yaşıyor, 2 defa M.City kapıyı gösterdi ama sonra kadroya dahil ettiler tekrar. Saçma sapan eleştiriler yaptı Tevez. Transfer olmak istediğini söyledi vs vs.
    Milan yakından ilgileniyor, Tevez'in de gönlü var diye biliyorum ama neden olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Tevez'e çok büyük klüpler talip olur zor hatta dürüst olalım imkansız herhangi bir Türk takımı için.Bir kere maaşı bile inanılmaz yüksek.
    Ama Tevez parayı seven bir futbolcu değil, gerçek bir futbol aşığı. Man. City'den ayrılmak istemesinin sebebi de bu. Etrafında ki oyuncuların para için oynamasını sevmiyor.

Sheriff Misafir

Ortega faciasından sonra bir Arjantinli daha getireceklerini sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ama Tevez parayı seven bir futbolcu değil, gerçek bir futbol aşığı. Man. City'den ayrılmak istemesinin sebebi de bu. Etrafında ki oyuncuların para için oynamasını sevmiyor.

Yinede Türkiye mi olur durağı?Gerçi kariyerinde böyle bişey yapmıştı sanırım.Devler onu isterken West Ham'a gitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Yinede Türkiye mi olur durağı?Gerçi kariyerinde böyle bişey yapmıştı sanırım.Devler onu isterken West Ham'a gitmişti.
    Devler yine onu isterken o Corintians'a gitmişti mesela. Olabilir tabi bilemeyiz, bakalım Tevez mi bu isim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende nerazzurinin yazdığını yazıcaktım futbol aşığı olduğunu falan ama sonra yine daha büyük başarılar kazanabileceği paranın herşey olmadığı bir kulübe gidebileceği aklıma geldi ama tabikide ikna edilirse gelse keşke ama hayal sadece ... ayrıca ortega faciası falan demişsin sheriff ama tevezden bahsediyoruz lütfen =)

Sheriff Misafir

Benim için hava hoş, hemde çok hoş Tevez gelse keşke, ama ne Tevez gelir nede bizimkiler alır. Ortega'dan sonra Arjantinli gelmez bu takıma : )

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe hangi dünya yıldızını transfer ediyor ? Aziz Yıldırım ile Alex De Souza'nın ön planda olduğu transfer çalışmalarını Ajansspor.com açıklıyor..

---------------------------------------------
    Fenerbahçe cephesinde transferle bizzat Başkan Aziz Yıldırım ilgileniyor..

Alex de Souza ise transferde ön plandaki isim.. Bu transferin yapılmasını çok istiyor, hatta aracılık ediyor...

Buyur buradan yak! Güya kurumsallaştık, güya fasa güya fiso...Hey yavrum hey, çıldıracağım, kafayı yiyeceğim. Arkadaş, Alex'in transferle işi ne olur? Ona ne? Gitsin futbolunu oynasın, kendisini hazır tutsun? Dingonun ahırı mı burası? Sonra işler kötü gidince hedef tahtası olunca fanları oturup ağlamasın. Bir futbolcu sadece sahadaki performansıyla hedef tahtası olmaz. Kurulacak takıma burnunu sokarsa, takım kötü olduğunda da hedefe oturur. Benden söylemesi. Bu haberin sadece yarısı bile doğruysa, ayıptır valla, günahtır vala! Koskoca Fenerbahçe'nin düştüğü hallere bak! Güya hem menejer, hem teknik adam olan Aykut Kocaman sanki bostan korkuluğu, hoca işin içinde değil, futbolcu başkanla kafa kafaya vermiş, transfer yapıyor. Biz bu kafayla... Bu burun daha çooook yerlerde sürünür. Sonra artık şu kadar senede şu kadar gol attı, asist yaptı diye teselli buluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Buyur buradan yak! Güya kurumsallaştık, güya fasa güya fiso...Hey yavrum hey, çıldıracağım, kafayı yiyeceğim. Arkadaş, Alex'in transferle işi ne olur? Ona ne? Gitsin futbolunu oynasın, kendisini hazır tutsun? Dingonun ahırı mı burası? Sonra işler kötü gidince hedef tahtası olunca fanları oturup ağlamasın. Bir futbolcu sadece sahadaki performansıyla hedef tahtası olmaz. Kurulacak takıma burnunu sokarsa, takım kötü olduğunda da hedefe oturur. Benden söylemesi. Bu haberin sadece yarısı bile doğruysa, ayıptır valla, günahtır vala! Koskoca Fenerbahçe'nin düştüğü hallere bak! Güya hem menejer, hem teknik adam olan Aykut Kocaman sanki bostan korkuluğu, hoca işin içinde değil, futbolcu başkanla kafa kafaya vermiş, transfer yapıyor. Biz bu kafayla... Bu burun daha çooook yerlerde sürünür. Sonra artık şu kadar senede şu kadar gol attı, asist yaptı diye teselli buluruz.
    Hocam sende en ufak şeyde giydiriyosun , football managerda bile oyuncuya sormak var hangi oyuncunun transfer edilmesini istersin gibi sorular , Aykut Kocaman bu sene yaptığımız transferle gösterdi ki tek yetkili yoksa biz issiar dia , niang , stoch gibi oyuncular almazdık , eminim bu oyuncu hocanın istediği bir oyuncudur ve Alex'in bağlantısı varsa oyuncuyla yardımcı olabilecekse niye yapmasın bu takımın kaptanı diğer branşların maçına bile giden adam milli takımı desteklemeye gelen adam yakında heykeli bile dikilecek söylentileri var kulübü için çalışması çok çok doğru birşey kaldı ki adam çalışıyorda futbolunu da çatır çatır oynarken bu sinir niye ? tamam benim de eleştirdiğim çok zamanlar oldu ama sezarın hakkı sezara ...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

En son ön ayak olduğu transfer Maldonado'ydu.

Haberde anlatıldığı biçimde "o çok istiyor, başkanla ikisi konuyu takip ediyor" filan... Madem öyle, sezon ortası kendisini futbola versin işine baksın diye futbolcularla niye oturup transfer görüşmeleri yapılmıyor? Hatta Alex'e de aynısını dediler, tekliflere açığım deyince geri adım attılar. Şimdi sen futbolcuların bir bölümüyle kendi transferlerini dahi görüşmeyecek ve sezon sonunu bekleyeceksin, bir başkası ise yanına oyuncu seçecek, başka futbolcuların transferiyle dahi ilgilenecek. Bir çelişki yok mu? Yahut bize "kurumsal olduk" demesinler. Biz halen esnaf usulü iş bitiriyoruz desinler. Sormak başka, yukarıda tasvir edildiği şekilde "transfere ön ayak olmak" başka.

Ben burada Alex'e değil, yönetimin bu ikiyüzlü tutumuna tepki gösteriyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben de bu haberi okudum ve aklıma gelen isim Neymar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesinlikle Vagner Love. Buyrun ispatı:

Bu da orjinal foto‚ dikkat ederseniz gözler‚ burun ve arkadaki bokeh (ışık parıltısı) aynı:

Ajansspor kendilerine olan güvenimi maalesef sarstı. Vagner Love için Pato reklamı yaptılar desek yeridir. Vagner Love iyidir hoştur da kulaklarımıza inanamayacağımız bir oyuncu değil. Ajansspor bunu yapmamalıydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de sandım Neymar falan diyecekler.

Mesaj Yetkileri