Sayfa 444 / 578 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
13,291 ile 13,320 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Takımda birisi kesilecekse bu Sneijder olmalıdır kesinlikle.

Hem yararı yok, hem saha içi diziliş ve taktikte zararı çok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak,Sneijder,Eboue gün geçtikçe beni çıldırtmaya devam ediyorlar.Ben sabırlı biriyimdir bu konularda,ancak bu 3'lü mümkünse devre arası takımdan ayrılsınlar.Sneijder ne yapmaya çalışıyor hiç bir fikrim yok,ailevi sorunlar mı yaşıyor bilmiyorum ancak yerinde Sabri oynasa çok daha yaratıcı bir oyun sergiler.

4-3-3 niye oynamıyoruz anlamıyorum.

Muslera-Sabri,Semih,Chedjou,Hakan-Melo,Selçuk,Sneijder(yapcak bir şey yok adamın adı var)-Bruma,Drogba,Umut

mis gibi kadro işte.
    Last edited by europeanconquer : 07.Ekim.2013 at 16:46
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Burak ile Eboue konusuna katılıyorum ancak Sneijder'e biraz daha şans verilebilir. Yani devre arasında değil de sezon sonuna kadar denenmeli hiç olmazsa.

Israrla 4231 taraftarıyım ben.

Muslera-Sabri-Semih-Chedjou-Balta-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder-Bruma-Drogba denenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Takım olarak özveri sorunu yaşıyoruz. Bunun için de savaşçı niteliği oyuncularla oynamalıyız mümkün oldukça. Sabri sağ beke yerleşmeli, Umut sağ forvet ya da santraforda ilk 11'deki yerini almalı, Bruma da sol forvette/kanatta daimi oyuncu olmalı.
    Muslera/Sabri-Chedjou-Semih-Balta/Engin-Selçuk-Melo-Bruma/Drogba-Umut.

Bu 11 4-2-3-1/4-4-2 dönüşümünü kolaylıkla yapabilir. Bu sene şampiyon olmayı istiyorsak bunu denemeliyiz. Puan farkı sadece 6, hiçbir şey kaybetmiş sayılmayız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mancini Yiğit Gökoğlan'ı A takıma almış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

En fazla 2 aya geri döner A2'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Oğulcan Gaziantep ile 3+1 sözleşme imzalamış diyolar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Adnan Öztürk yardırmış seçim olacak falan da diyor aday da olacak gibi konuşmuş.

http://skorer.milliyet.com.tr/-topla...38/default.htm

İstediginiz dizilişi yapın savunmada Chedjou oynadıgı sürece her an gol yeme riskiyle karşı karşıyayız. Gol yedik mi de, takımın konsantrasyonu çöküveriyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim'in Milli Takım teklifini kabul etmesiyle başlayan süreç tahmin ettiğimden çok daha fazla sancılı geçiyor. 2 senede oluşturulan yapının birden çökmesinin başlıca sebebi bu. Hem Fatih Terim hem Ünal Aysal çok büyük zarar verdiler, öte yandan başta Selçuk ve Burak olmak üzere inanılmaz düşüş yaşayan futbolcuları da anlamak mümkün değil. Sen kim olursan ol, koşmaz, mücadele etmez, istemezsen kazanamazsın.

Şu anda gözüken tablo haftada 1 maç oynayacak olan Fenerbahçe'nin ciddi avantajı olduğu yönünde. Türkiye Kupası maçlarında tamamıyla yedek takımla çıkarak ilerleyebilecek bir kadroları da var zaten. Bizim yaş ortalaması yüksek takımımızın bu form durumuyla 3 kulvarı başarıyla tamamlaması ihtimal dahilinde gözükmüyor. Lig için Fenerbahçe şampiyonluğu ve bizim 2.liğimiz en muhtemel sonuç gibi, bu tabii ki istediğimiz bir şey değil ama rakibin cezasının devam ettiği düşünülürse seneye yine ŞL'de mücadele etmek demek.

Türkiye Kupası'nı umursayan herhangi bir taraftar olduğunu düşünmüyorum şu aşamada özellikle. Avrupa'da aldığımız son beraberlikle gruptan çıkma adına bir adım attık ancak bir sonraki aşamada nefesimizin yeteceğini sanmıyorum. Grupta 3. olup Avrupa Liginde devam etmek daha gerçekçi bir hedef olabilir. Çünkü iki kupa arasında ciddi bir kalite farkı var, özellikle 5 büyük ligdeki takımlar çoğu sezon kupayı pek sallamıyorlar. Orada ilerlemek daha kolay olabilir.

Sirius Black kadro yazmış, kısa vadede bence de olması gereken kadro bu. Milli aradan sonra yapacağımız 2-3 maç çok kritik lig için, işi belirleyecek maç da derbi olacak. Daha çok hafta var, sakatlıklar, cezalar işin rengi değişebilir ama bir gerçek var biz o yakaladığımız havayı bir anda kaybettik.

Hürriyet'ten hikayeler vol.214312

Galatasaray'da soyunma odası karıştı!
    Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'a deplasmanda yenildiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımın soyunma odasında gergin anlar yaşandığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de namağlup tek takım unvanını 2-1'lik Akhisar yenilgisi ile kaybeden Galatasaray'da 90 dakika sonrasında sinirler gergindi.
    Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz arasında Manisa'da 'ofsayt' tartışması yaşandı. Sahada Drogba ile 2 dakika boyunca pas tartışması yapan Sneijder, maç bitince de içeride Burak ile daha hararetli bir olay yaşadı.
    Galatasaray'ın sahadaki en önemli gol silahı Burak Yılmaz, Akhisar Belediye maçının ilk 16 dakikasında 4 kez ofsayta düşerken, 90 dakika toplamında ise 5 kez ofsaytta kalınca sarı kırmızılıların önemli atakları kesilmişti.
    'DİKKATLİ OLMALIYDIN'
    İşte Burak'ın bu durumu, karşılaşma sonrası Wesley Sneijder'in gündemindeydi. Son haftalarda formsuz olan takım arkadaşını eleştiren Hollandalı yıldız, Burak Yılmaz'a, “Ofsayta düşmemeyi ne zaman öğreneceksin” diye çıkıştı.
    Beklemediği bu tepkiye Burak'ın verdiği yanıt, “Sana mı soracağım” şeklinde oldu.

Tartışmanın devamında Sneijder bu kez, “Sürekli ofsaytta kalınır mı? Biraz dikkatli olmalıydın. Birçok atağımız kesildi” ifadelerini kullandı.
    KIZDI VE ÜSTÜNE YÜRÜDÜ
    Burak da bu kez daha sert bir yanıtla, “Hiç oynamamaktan iyidir bana göre. Takım için en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum” dedi.
    Bu sözlerdeki ima, Sneijider'in iyice sinirlenmesine neden oldu. Wesley Sneijder, Burak'a doğru sinirle yürümeye kalkınca soyunma odasındaki diğer futbolcular araya girdi. Emre Çolak, Sabri ve Drogba, Hollandalı futbolcuyu tuttu ve olayın büyümeden kapatılması sağlandı.
    Sneijder, hatırlanacağı gibi iki hafta önce de antrenman sırasında Eboue ile tatrtışmıştı.

08 Ekim 2013 Salı - 09:35
    Hürriyet

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haber Hürriyet'in değil AMK Spor'un sanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fanatik gazetesinde de Sabri ile olan versiyonu mevcut dileyen okuyabilir.

Survivor - Duygu = Galatasaray - Sneijder

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım 3. dünya savaşına başlamış bizim haberimiz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

klup yalanladi sneijder burak haberini ama inanmiyorum

bu arada adnan ozturk dun gece muthis konustu yonetimde bugun o sertlikle cevap vermis demekki adamin dedikleri dogru.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten Derin Galatasaray'da Ali Dürüst'ün Abdurrahim Albayrak'ın Adnan Öztürk'ün neden alındığını falan anlatmıştı adam sonra bu isimlerin postalanacağını da söylemişti.Bence her konuda haklı özellikle sözleşme olayında çok haklı kesinlikle şov amaçlıydı o sözleşme.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hürriyet yazdıysa banko yalan haber ama hikayede haklı olan Sneijder. 20 dakkada 4-5 kez ofsayta da düşülmez, yuh yani
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hamite edeceğim tek laf var: Abi biz ettik sen etme.

Bu adama ne denir ki ? 35 yaşında bu adam bir de

Başarılarla dolu futbol kariyerinde neredeyse kazanmadık kupa bırakmayan Didier Drogba, G.Saray’da tarihi yeniden yazıyor. Sarı-kırmızılılara transfer olacağı dedikodularının ayyuka çıktığı dönemde ‘Türkiye’ye para için geliyor. Bu yaştan sonra katkı sağlayamaz’ şeklinde yorumlar yapılsa da Türkiye’ye ayak basar basmaz çıktığı Akhisar deplasmanında attığı enfes golle tüm eleştirileri taca yollamıştı Fildişili...
    Bu muhteşem başlangıcın devamında da parmak ısırtan bir performansa imza atan 35 yaşındaki yıldız, inanılması zor bir istatistiğe imza attı. Türkiye’ye geldiği günden bu yana sarı-kırmızılılar, Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa olmak üzere toplam 26 resmi karşılaşmaya çıkarken, süper golcü bu maçların hepsinde oynadı.
    Ne sakatlanan ne de cezalı duruma düşen Drogba, söz konusu mücadelelerde takımına geçen sezon 7 gol, 6 da asistlik katkı yaptı. Bu sezon ise Burak ve Umut’un suskun kaldığı karşılaşmalarda sorumluluğu üzerine alan Drogba, 6 gol attı, 4 de asist yaptı.
    MUSLERA’YI SOLLADI
    Bu periyotta Burak Yılmaz geçen sezonki Real Madrid, bu yıl da Süper Kupa’daki F.Bahçe ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Juventus maçlarını kaçırırken, Fernando Muslera ise sadece bu sezonki MP?Antalya karşılaşmasında forma giymeyerek Fildişili’nin ardından en çok görev yapan futbolcu oldu.
    G.Saray'ın başarısı için her türlü fedakârlığa imza atan ve maç seçmeden maksimum katkı veren Drogba, sarı-kırmızılılardan hatırı sayılır bir ücret kazandı. İmza parası olarak 4 milyon Euro alan deneyimli oyuncu, geçen yıl da 2 milyon Euro garanti para aldı.
    Sözleşmesi gereği bu yıl da hesabına 4 milyon Euro yatacak olan Drogba, 26 resmi mücadelede forma giymenin karşılığı olarak 390 bin Euro kazandı. Yani milli oyuncu 8 aylık Türkiye macerasında şu ana kadar 10 milyon 390 bin Euro’luk bir gelir elde etti.
    Milliyet

Yazanın eline sağlık öyle gezerken denk geldim, harfiyen katılıyorum.

https://eksisozluk.com/entry/37456498

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander diyor ki ;

İsveçli, Norwich'teki idmanların Galatasaray'dakine göre çok daha ağır olduğunu da söylerken, ''İdmanlarda tempo Galatasaray'dakindan çok daha yüksek. Özellikle ilk birkaç hafta kendimi hergün maç yapıyormuş gibi hissediyordum. Ama kısa sürede alıştım, şimdi çok daha iyi durumdayım'' şeklinde konuştu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

10 milyon euro alacak ne yapti ki drogba? tamam iyi oyuncu ama avrupada degil 10 milyon 2 senede 5 milyon bile vermezler ona... sanki 10 milyon euro bir oyuncu icin türkiye standartlarinda ucuz bir rakammis gibi birde yazmislar...
    Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Elmander diyor ki ;

İsveçli, Norwich'teki idmanların Galatasaray'dakine göre çok daha ağır olduğunu da söylerken, ''İdmanlarda tempo Galatasaray'dakindan çok daha yüksek. Özellikle ilk birkaç hafta kendimi hergün maç yapıyormuş gibi hissediyordum. Ama kısa sürede alıştım, şimdi çok daha iyi durumdayım'' şeklinde konuştu.
    sen suna galatasarayda son senemde yan gelip yattim desene

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

sen suna galatasarayda son senemde yan gelip yattim desene
    Bence sorun Elmander'de değil, ki kendisi zaten çalışkan bir oyuncu. Sorun ülkemizdeki antreman geleneklerinde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma portekiz milli takimina çagirilmis Cristiano ronaldo yerine

http://tr.eurosport.com/futbol/dunya...82/story.shtml

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dün bizim portakalı beğendim ben Karabük maçında da aynı performansı bekliyorum keratadan.

Selçuk ise gün geçtikçe kötü oynuyor,biraz dinlenmesi lazım.Burak'ta 1-2 maç kenarda otursun aklı başına gelsin.Eboue'de dinlendirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin parayı basıp yeter ki Galatasaray almasın diyerek Alper Potuk'u alması ve üzerine Hamit'in yokluğu da bizim ortasahamızı geriye götürdü... Bu takım geçen seneden ileride değil maalesef bu yüzden. Ne selçuk eski selçuk, ne burak, ne eboue.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Dün bizim portakalı beğendim ben Karabük maçında da aynı performansı bekliyorum keratadan.

Selçuk ise gün geçtikçe kötü oynuyor,biraz dinlenmesi lazım.Burak'ta 1-2 maç kenarda otursun aklı başına gelsin.Eboue'de dinlendirilmeli.
    bizim portakaldan bizim takımdayken performans beklemeyin bence. bizim kanat oyuncularında iş olmadığı için rakip takımlar snijder'in başına sürekli 2 oyuncu verme lüksünü kendilerinde bulabiliyorlar.

snijder kanatlar güçlüyse adam gibi oynayabilir, kaleye gidebilir, şut atabilir, gol atabilir. onun dışında takım tırtken, snijder tek başına takımı üstlenebilecek nitelikte bir oyuncu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Milli Maçta görüldüğü üzere Galatasaray takımı oyuncularında inanılmaz bir fizik düşüklüğü ve demorize bir hava hakim. Konsantrasyonları neredeyse sıfır noktasındaydı. Sahadaki 5 oyuncunun durumu bir takımın genel durumunu çok rahat bir şekilde özetleyebilir. Galatasaray bu durumu düzeltmezse -Drogba'nın ekstra çareleri dışında- 3-4 hafta daha sendelemeye devam eder.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Dün Milli Maçta görüldüğü üzere Galatasaray takımı oyuncularında inanılmaz bir fizik düşüklüğü ve demorize bir hava hakim. Konsantrasyonları neredeyse sıfır noktasındaydı. Sahadaki 5 oyuncunun durumu bir takımın genel durumunu çok rahat bir şekilde özetleyebilir. Galatasaray bu durumu düzeltmezse -Drogba'nın ekstra çareleri dışında- 3-4 hafta daha sendelemeye devam eder.
    bunlar hep Hamit' in laneti.
    Football is simple,but Football Manager is not

30. Default

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    bunlar hep Hamit' in laneti.
    Hamit'in tek ihtiyacı.

Mesaj Yetkileri