Sayfa 445 / 578 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
13,321 ile 13,350 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

drogbam antremanda muthis gol atmis

http://www.youtube.com/watch?v=UqaC2...ure=youtu.be&a

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chedjou çok amatörce oynamıyor mu sizce de ? Güven vermiyor hiç bana. Fransa liginin en iyi savunma oyuncusu bu kadar mı oynayabiliyor yani ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

valla bana juventus macindan beri iyi geldi..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben iyice sogumaya başladım bu işte. kanatsız sistemi nasıl oynarsın ? cafu,zambrotta ya da türklerden örnek verecek olursan hakan ünsal ya da ümit davala gibi adamların varsa oynarsın.yani kanat varyasyonlarını idare edebilecek tarzda oyuncular lazım. biz bugün kanatları sabri ve hakan baltaya emanet ettik sanki anattan çok hücum gerçekleştirecek gibi 2 forvetle sahaya çıktık.madem kanatları hiçe saydın o zaman dikine ortadan girecek adamlar lazım. sahada selçuk yana geriye,melo ve ceyhun zaten savunmacı,burak sürekli savunma arkası deniyor,drogba sırtı dönük, bir tek sneijder'e mi bakacagız biz bu sistemle?Allahtan Aydın girdi de değişik işler oldu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hem ortaya hem forvete hem kanata verecek para yok demek ki. ya da belki de şu açıdan bakmak lazım 2 senede sadece 2 kanat transferine 18-19 milyon euro bonservis verilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hem kanatlardan hem de göbekten etkili olabilecek, takımdaki neredeyse tüm oyuncuların verimini arttıracak şu sistemi kullanmamakta neden ısrarcı teknik ekip acaba..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bende bole birsey dusunuyorum

muslera

sabri-semih-chedjou-hakan

melo-selcuk

engin-sneijder-bruma

drogba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilgin Gökberk yine yazmış ince bi yazı
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24945148.asp
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Burak hayatta kanatta oynayamaz.

Zaten Şenol Güneş gol atma özelliklerini farkedip onu forvet hattına çekince adam sivrildi, kanat özelliği yok Burak'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Burak hayatta kanatta oynayamaz.

Zaten Şenol Güneş gol atma özelliklerini farkedip onu forvet hattına çekince adam sivrildi, kanat özelliği yok Burak'ın.
    İF olarak düşün. İçeri kateden forvet. Trabzon'da ilk sezon da böyle oynayarak attı 15 golü.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İF olarak düşün. İçeri kateden forvet. Trabzon'da ilk sezon da böyle oynayarak attı 15 golü.
    Çalım özelliği sıfır, topu önüne değil ayağına aldığında kat etme özelliği de çok çok zayıf.

Burak'ın etkili olması için açık alan olması lazım önünde ve de çok uzun mesafe olmamalı kaleye, aksi halde çok çok zorlanıyor.

Akhisar'da filan gördük, moralli haliyle bile etkili olamaz kanatta. Arkasından bindirip kanadı açma özelliği olan bir bekle ve diri bir Selçuk'la kontra futbolunda açık bölgesinde etkili olabilme ihtimali var ancak ama yine de GS'ın 433'ünün kanat oyuncusu asla değil bence.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Çalım özelliği sıfır, topu önüne değil ayağına aldığında kat etme özelliği de çok çok zayıf.

Burak'ın etkili olması için açık alan olması lazım önünde ve de çok uzun mesafe olmamalı kaleye, aksi halde çok çok zorlanıyor.

Akhisar'da filan gördük, moralli haliyle bile etkili olamaz kanatta. Arkasından bindirip kanadı açma özelliği olan bir bekle ve diri bir Selçuk'la kontra futbolunda açık bölgesinde etkili olabilme ihtimali var ancak ama yine de GS'ın 433'ünün kanat oyuncusu asla değil bence.
    Burak'tan defansif anlamda birşeyler beklemediğiniz zaman olabilitesi var bunun. Gerek Selçuk gerek Sneijder defansın arkasına top atmayı seven futbolcular. Burak'ta savunma arkasına koşmayı seven, topsuz alan becerisi yüksek bir futbolcu. Burak'tan bu şekilde yararlanıp, hem Selçuk'tan hem Sneijder'den üst seviyede verim alabilirsiniz.

Hem artık Galatasaray öyle pata küte hücum yapan bir takım olmayacak Mancini sayesinde. Rakibi üzerine çektiği zaman ilerde çok boş alan bulabilir.

4-3-1-2 gibi Galatasaray için saçma bir dizilişte oynamaktansa, 4-2-3-1 ile sağ tarafta Burak'la oynamak daha mantıklı geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş maçı lehimize 3-0 tescil edildi.Sonunda muhteremler verebilidi kararını.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olan Drogba'nın 2 golüne oldu.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Olan Drogba'nın 2 golüne oldu.
    Geçerli sayılacakmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olacağı oydu. Sonucu belli bir kararı uzattıkça uzattılar boş yere. Şimdi, o sahaya atlayan mahlukatlar kına yaksınlar bir taraflarına, amaçlarına ulaştıkları için. Aynı başarıyı, AOS'taki FB derbisinde de bekliyoruz kendilerinden. Atlamazlarsa da adam değiller! O olaylardan sonra, belimizi doğrultamadık bir türlü zaten!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3-0 hükmen galip gelmesi zaten olasıydı. Ancak ben 3-0 hükmen galip sayılıp Drogba'nın gollerinin geçerli sayılması olayını tam anlayamadım. Bu gibi durumlarda kural nasıl işliyor acaba, çünkü maçtaki skor hükmen veriliyor. Bu durumda oyun içindeki normal skorun ve golü atanların istatistiklerinin geçersiz sayılması gerekmiyor mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İstatistik Galatasaray açısından değilde Drogba açısından işliyor herhalde,büyük ihtimal Almeida'nın attığı golde sayılır.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oo sevindim o zaman. Gollere yazık olacak diye düşünüyordum bende.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sayılması güzel çünkü adamlar 90 dakika oynuyorlar ve emeklerinin boşa gitmemesi lazım. Mesela kart gören bir oyuncunun cezasının ilerki maçta geçerli olduığu gibi gol atan oyunununda golünün geçerli olması lazım. Ben atılan goller silinir diye tahmin ediyordum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AB kuralı gelicek gibi.En azından bu sene olmasa bile önümüzdeki sene olucak sanırım.Valla en çok artık şu bir işe yaramayan ancak kadroda yer işgal eden yerliler için iyi olucak.Kalitesi olan adam oynayacak.Umarım bizde Bruma gibi genç avrupalıları alıp kadroyu gençleştiririz.Valla şimdiden kural gelirse sezon sonu nasıl hamleler yapıcaz onu merak ediyorum.Elimizi çok rahatlatıcak bu karar gelirse.

http://amkspor.com/2013/10/24/yabanci-mujdesi-207119/

Edit:::

Amk'nın bu haberini Egemen Bağış yalanladı.İmza felan atmamış.

Bağış; "Yargıdan bize bir talep gelmesi lazım. Henüz bir talep yok. Bize ulaşan bir talep yok. Yargıdan bir talep gelirse, uluslararası anlaşmalara göre bir değerlendirme yaparız. Şu anda bunu yapmak, doğmamış bebeğe don biçmektir Bu benim kişisel görüşüm ile olacak bir şey değil. Daha önümüzde süreç yok, önümüze böyle bir talep gelirse çok yönlü araştırma yapılması lazım"
    Last edited by C h A o S : 24.Ekim.2013 at 18:05

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Her şeye rağmen bu iş olacakmış gibi gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kuralı uygulattırmazlar bence. Önüne bi engel çıkarırlar. Acilen Demirören'e bi darbe yapılmalı yoksa yabancı oyuncuyu kaldıracak 2-3 seneye...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hiçbir Avrupa devinde kendi ülkesinin uyruğundan 3'ten fazla oyuncu yoktur sanırım.Ama bizim Demirören yönetimi enteresan bir şekilde hala ısrar ediyorlar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hiçbir Avrupa devinde kendi ülkesinin uyruğundan 3'ten fazla oyuncu yoktur sanırım.Ama bizim Demirören yönetimi enteresan bir şekilde hala ısrar ediyorlar.
    Olur mu abi istikrarlı şekilde her turnuvaya katılan milli takımımız zarar görür, mazallah. İstemeyiz.

27. Default

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Oyuncusu Avustralya'lı Pivotu Nathan Jawai Geçirdiği Kalp Krizi Nedeniyle Yoğun Bakıma Kaldırıldı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kilo fazlası var deniliyordu.Dün salondaydım neredeyse tek ayakta kalan oyuncumuzdu.Çok istekliydi.Kalbi yordu demek ki.Belkide kariyer maçlarından birini çıkarmıştı.Tam takımın bir hücum silahı daha oldu diyorduk ancak şu durum çok kötü oldu.
    Anjiyo oluyormuş.Bilmiyorum böyle bir rahatsızlıktan sonra ne zaman parkelere döner.Yazık oldu adama.2008 yılında aynı rahatsızlığı bir kez daha geçirmiş.

29. Default

Eğer Ana Arterleri Tıkalıysa Bypass'a Kadar Yolu Var Bu da Spor Hayatının Sonu Demektir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umarım ciddi bir şeyi yoktur adam dün yardırdı resmen şok oldum görünce.

Mesaj Yetkileri