Sayfa 445 / 483 İlkİlk ... 345395435443444445446447455 ... SonSon
13,321 ile 13,350 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Trabzonspor'da Avrupa'da.
    CAS'ta davası yok ama ?

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    CAS'ta davası yok ama ?
    Arkadaş diğer takımlarda ceza alabilir, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu sene Avrupa'da olduğu için acilen karar verildi diğer takımlar ileride ceza alabilir gibi bir şey demişti o yüzden dedim Trabzonspor'da Avrupa'da diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Tamam işte,Galatasaraya çamur diyorsun ama ondan önce'de Türk takımlarının temiz olmadığına inanıyorum dedim yani böyle birşey belli ki bizde söylüyoruz hani şikeyi Türkiye'ye Fenerbahçe getirmiş de o şey yapmışda o kullanmış gibi konuşmuşsun orada ondan demiştim.
    Tamam Burak tamam,en büyük Fenerbahçe düşmanı benim,öyle bir söylemeden bile ''şikeyi Türkiye'ye Fenerbahçe getirdi.'' gibi bir etki yaratabiliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Oğuzhanım konu Galatasaray ile alakalı değil ama Galatasarayı savunan varsa tarihini incelesin ve açsın GS 8-0 Ankaragücü maçını incelesin.

fazla takiliyorsun antuda forzada falan.... arastir bakayim o donem 2-0 yensekde sampiyonduk + yine arastir ankaragucu besiktastan 6-7 yiyince birsey yok ama galatasaray atinca auvv... arkadaslar konuyu bize getirmeyin konu sike konusu bir takimin cezasi tescillenmis onun uzerine tartisin.

+ twitterde gordum bilmiyorum ercan saatci bole birsey dedimi dediyse itiraflar basliyor yavas yavas.. guzel.

Ercan Saatci:"FB'ye sürdükleri bu leke affedilemez. Tertemiz bir sayfa acmak zorundadır."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazacak daha bir çok şeyim var ancak nasılsa kimsenin aklındaki fikir değişmiyor. Kimse araştırmıyor, aklındakiler doğru çünkü herkesin.Herkes araştırmaya bile gerek duymadan okadar çok şey biliyorki. O yüzden benden bugünlük bukadar yeter. Saygı ve sevgiler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Duruma Bursaspor Açısından bakarsak; Kulüpten açıklama geldi..

Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA Tahkim Kurulunun vermiş olduğu UEFA kupalarından 2 yıl men cezası kararına karşı CAS nezdinde dava açmıştır. Kulübümüz, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün açmış olduğu dava ile ilgili derhal CAS nezdinde müdahale talebinde bulunmuştur. Bu müdahale talebimiz davanın bitimindeki sonuçlardan Kulübümüzün de etkileneceği gerekçesi ile CAS tarafından reddedilmiştir. Bu red kararı ve gerekçesi üzerine Kulübümüz tarafından derhal; 16.08.2013 tarihinde UEFA Genel Sekreterliği'ne yazılı başvuruda bulunulmuştur. CAS tarafından UEFA Tahkim Kurulu kararının onanması halinde Kulübümüzün Avrupa kupalarına katılması talep edilmiştir.

CAS tarafından 28.08.2013 tarihinde Fenerbahçe hakkındaki UEFA Tahkim Kurulu Kararı onanmıştır.

UEFA tarafından 29 Ağustos 2013 tarihinde öğleden sonra yapılacak olan toplantıda UEFA kupalarına katılacak olan takımlarla ilgili gerekli kararların alınacağı duyurulmuştur.

Kulübümüzün, UEFA kupalarına katılımı konusunda ayrıca Beşiktaş ile ilgili olarak da, CAS tarafından 30 Ağustos 2013 tarihinde duyurulacağı açıklanan karar da önem taşımaktadır.

Bursaspor Kulübü olarak hukuki süreci yakından dikkat ve özenle takip ettiğimizi kamuoyunun bilgilerine saygı ile sunarız

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu
    Sentugo.

Çok güzel herkes yazmış senaryolar teoriler falan.
    Evet olabilir. Yani yazılanların mantıklısı da var mantıksızı da.
    Ama sonuç odaklı düşünemiyor kimse.

Fb ve Bjk yöneticileri şike ve örgütten yargılanıyor. Mahkeme kararı var mı? Yargıtay onadı mı?
    Yoksa süreç devam mı ediyor?
    Evet süreç devam ediyor henuz alınmış net bir karar yok. Yani FB ve Bjk yöneticileri su anda yargılanıyorlar dava devam ediyor. Suclu mu sucsuz mu belli değil.
    Bizim mahkemelerde adil yargılama var mı? Tabi ki yok. Kör topal bir yargı sistemi var. Ama hala devam ediyor alınmış bir karar yok. Tutuksuz yargılanan var tutuklu yargılanan var.
    UEFA ceza veriyor, sebep belli değil. Dayandırdıkları nokta 3-4sene önce Fair Play cercevesinde Platini'nin bir konferansta söylediği sözler. Şike ile ilgili yargılanan klüpleri düzenlediğimiz turnuvalardan men edeceğiz.
    Peki UEFA bu sözünün arkasında Napoli için durdu mu? Rumen takımları için durdu mu (en az 16 takım yargılandı) Bulgar ve Norvec takımları için durdu mu?
    Bu nasıl sacma bir çifte standarttır.
    UEFA çifte standard uyguluyor evet peki bu cifte standardı CAS'a taşıdı klüpler CAS bunu nasıl onadı? Yanlışı tescillediler.
    (burada Fb yanlış şekilde savunma yapıyor sanırım bence bizim davamız hala devam ediyor suclu veya sucsuz oldugumuz belli değil davası devam eden bir çok klüp bu turnuvalarda oynadılar şeklinde olmalıydı)

Neyse BJK'li arkadaşların deyim yerindeyse GS klübüne pislik atma çabaları var. Şu gecen sezon Burak'ın kendini atarak kazandırdıgı penaltıdan beri bazı BJK'li arkadaşlar herşeyde surekli GS klübünü yöneticisini futbolcusunu suclar oldular.
    Burada GS klübünün hiç ilgisi olmayan bir dava işleniyor arkadaşlar. Herşeyi GS planladı organize etti şeklinde paranoyak dusuncelerinizden kurtulmanız gerekiyor.

Aziz Yıldırım başlı başına bu ülke futbolunun üzerine çökmüş bir kara buluttur bu dogru. Ama ben de kendisine haksızlık yapıldıgını dusunuyorum. Tutuklu yargılamak bir kere başlı başına facia , bu adam terör örügütü mü kurdu? Silahlı eylem mi yaptı yani.

Neyse sonuc odaklı dusunun biraz, ona buna giydirmekle olmuyor bu işler. UEFA burada bir skandala imza atıyor Cas da onu sıvıyor ve hala burada arkadaşlar FB Cas'a gitti bizi rezil etti diyor. Asıl Cas ve Uefa kendini rezil ediyor şu an.
    Tam tersi Cas cezayı onayladı diye FB'nin şikesi tescillendi diyen bazı renkdaşlarım var bu da tamamen yanlış. Çünkü ortada verilmiş bir mahkeme kararı yok, Cas'ın yaptıgı Uefa'nın yaptıgını sıvamak oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uefa'yi catirdatacakti Aziz Yildirim

Cas'tanda bos dondu.

Artik git Aziz Yildirim

sakary Ali Misafir

Kendilerini kandıranlar artık öyle bir seviyeye gelmiş ki başkalarını da kandırmanın peşinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heee bir de ufak bir bilinçlendirme size;

Fenerbahçe ilk CAS davasını geri çekmeyecekti. Başbakan rica etmişmiş olimpiyatlar için, ülke menfaati için ama ne oldu şimdi? Olan Fenere oldu. Orada Aziz Yıldırım anladı tuzağı ve kabul etmedi. Hapisteydi ozaman. Nihat Özdemir zorla yönetimden geçirdi. Başbakana yalakalık yapmak için. Şimdi Nihat Özdemir denen adam maşallah en büyük ihalelerde devamlı başbakanın yanında uçağında falan... Bir de yargıtaydan şike davası bozulursa UEFA'nın CAS'ın zor durumda kalma ihtimali var. Yargıtay kararı'nda olumlu sonuç çıkması ve Fenerin aklanması için çok çok önemli bir kozu var. Onuda ilerde anlatırım belki
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bir de yargıtaydan şike davası bozulursa UEFA'nın CAS'ın zor durumda kalma ihtimali var.

Nasıl olacak o iş ? Anlatır mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an daha fazlasını kaldıramayabilir bu forum. Yani siyasi olaylara giriyor iyice. Girmem yanlış olur. O anlamda kaldıramaz diyorum. Zaten olaylar gösterecektir zamanla.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Nasıl olacak o iş ? Anlatır mısın?
    Ben biraz anlatayım, Ralf gerekli açıklamayı da yapar sana.

Fenerbahçe bu şike davası yüzünden 3 Temmuz 2011'den beri UEFA, TFF, Basın ve diğer 17 takım tarafından sürekli maddi manevi saldırıya uğradı. 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmedik. Ve şimdi 2 senelik bir ceza söz konusu. Eğer Yargıtay bu davayı bozarsa ve Fenerbahçe aklanırsa, Fenerbahçe'nin bu sezonda kaybettiği maddi ve manevi değerleri kim karşılayacak ? 1 sezon Şampiyonlar Ligi'ne alınmadık yaklaşık olarak 30 milyon Euro'dan olduk. Forma satışı ve bilet satışını da bu rakama eklersek karşımıza 40-45 milyonluk bir zarar çıkacaktır. Ayriyeten önümüzdeki 2 sezon Avrupa Kupalarında olmamak demek de en azından bir 60 milyon Euro'nun kaybolması demektir. Yani demem o ki Fenerbahçe aklanırsa bu 100-150 milyon Euro arasındaki parayı kim nasıl ve ne şekilde geri getirecektir ? Bahsi geçen kurumlar -TFF,UEFA,CAS- bütün dünya önünde Fenerbahçe'den özür dileyecekler midir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliler dua etsin, Nihat Özdemir başkan olmasın
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Ben biraz anlatayım, Ralf gerekli açıklamayı da yapar sana.

Fenerbahçe bu şike davası yüzünden 3 Temmuz 2011'den beri UEFA, TFF, Basın ve diğer 17 takım tarafından sürekli maddi manevi saldırıya uğradı. 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmedik. Ve şimdi 2 senelik bir ceza söz konusu. Eğer Yargıtay bu davayı bozarsa ve Fenerbahçe aklanırsa, Fenerbahçe'nin bu sezonda kaybettiği maddi ve manevi değerleri kim karşılayacak ? 1 sezon Şampiyonlar Ligi'ne alınmadık yaklaşık olarak 30 milyon Euro'dan olduk. Forma satışı ve bilet satışını da bu rakama eklersek karşımıza 40-45 milyonluk bir zarar çıkacaktır. Ayriyeten önümüzdeki 2 sezon Avrupa Kupalarında olmamak demek de en azından bir 60 milyon Euro'nun kaybolması demektir. Yani demem o ki Fenerbahçe aklanırsa bu 100-150 milyon Euro arasındaki parayı kim nasıl ve ne şekilde geri getirecektir ? Bahsi geçen kurumlar -TFF,UEFA,CAS- bütün dünya önünde Fenerbahçe'den özür dileyecekler midir ?
    Size bu gazı kim veriyorsa yanlış veriyor yanlız.

UEFA ne zaman şike yaptın suclusun diye ceza verdi ??
    Daha neden ceza aldıgınızı bilmiyorsun.
    UEFA seni "şikeden yargılandıgın için organize ettiği turnuvadan men etti"
    Aklan öyle gel dedi.
    Yani yarın öbür gün aklandıgında öyle UEFA'yı falan dava edemezsin uyandırayım.
    Seni şikeden men etmedi yargılanan klübü turnuvamda görmek istemiyorum diyor.
    Hala aklanınca siz görürsünüz tavırları var az sakin olun.
    Aziz Yıldırım'ın laflarıyla gaza gelmeyin fazla.

Ayrıca TFF seni neden gönderemedi. Cunku UEFA dedi ki eğer sonuçta suclu cıkarsa cezanın kralını veririm sizin federasyona ama eger sucsuz diyorsanız tabi ki gönderin dedi. TFF hem kendini hem FB'yi kurtardı göndermeyerek sen hala taş gibi arkanızda duran TFF'yi suclamaya devam et.

O paraları bu davaya bulaştırdığı için baska kişilerden tazmin etmeniz gerekiyor.

Ayrıca TFF senden neden özür dileyecek ? Sana ceza bile vermedi dua et adam gibi bir TFF başkanı yok ortalıkta.
    CAS ve UEFA zaten kendini sağlama almış, nereye dava edersen et hiçbir şey cıkaramazsın.

Milletin gazıyla ahkam kesiyorsunuz.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Fenerbahçeliler dua etsin, Nihat Özdemir başkan olmasın
    Sen merak etme cemaat birini o koltuga koyacaksa onu koymaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen merak etme cemaat birini o koltuga koyacaksa onu koymaz
    Ben merak etmiyorum yahu banane ben fenerli değilim Sadece Fenerliler açısından düşünüp empati yaparak konuşuyorum. Bugün Gs haksızlığa uğrasın ben aynı şeyleri Gs açısından konuşurum. Kimse anlamadı benim söylemek istediklerimi ama anlaşılmaya da uğraşmayacağım zaten. Fikirlerini yazıyor herkes burada.

Yani sıkıntı yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

CAS'tan olumsuz yanıt alan F.Bahçe, İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurma kararı aldı.

bakalim federal mahkemesinden sonra nere gidilcek....

Nihat Özdemir 4 Temmuzda kaçan adam değil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    CAS'tan olumsuz yanıt alan F.Bahçe, İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurma kararı aldı.

bakalim federal mahkemesinden sonra nere gidilcek....

Dünyada bu aşamadan başka bir yer yok. Bir tek burası kalmıştı.

Ben mi yanlış biliyorum.
    Sentugo.

Bu arada bagımsız isvicre mahkemelerine de gidebilir su an FB yürütmeyi durdurmak için. Ama oradan da sonuç alamazsa başka gidecek bir yer yok.

Çok garip şeyler bunlar ya. Platini mahfetti Avrupa futbolunu.
    Boşa konuşmuyoruz demek ki. En dogrusunu yaptılar. Bagımsız İsvicre mahkemeleri yürütmeyi durdurabilir. Ama savunmayı saglam yapmak gerek. Once UEFA'nın neye dayanarak ceza verdiğini iyi analiz edip emsallerine farklı davranıldıgını belgelerle ortaya koymak lazım. FB biraz akıllı olursa tarihi bir karar cıkarabilir İsvicre'den.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Federal Mahkemesi ne oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Lanet olası Federaller
    Football is simple,but Football Manager is not

Federal Mahkemesi ne oluyor
    Viyana kongresi ile tarafsızlıgı tüm dunyaca resmi olarak kabul gören İsvicre'nin mahkemeleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Dünyada bu aşamadan başka bir yer yok. Bir tek burası kalmıştı.

Ben mi yanlış biliyorum.

AHIM var daha

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Viyana kongresi ile tarafsızlıgı tüm dunyaca resmi olarak kabul gören İsvicre'nin mahkemeleri.
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ342513SXQ

Bir şey kastetmeden soruyorum yukardaki haber için ne düşünüyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Aziz Yıldırımı hala savunan varsa acırım Fenerbahçeliliğine de taraftarlığına da...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım'ın şike yaptığını kabul ettiğimiz için değil bu süreci yönetemediği için istifa etmesini istiyoruz. Bunu anlamanız gerekiyor. İstifa etsin diyen taraftar da istifa etmesin diyen taraftar da şike yapıldığına inanmıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri