Sayfa 446 / 1204 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
13,351 ile 13,380 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Selcugun yurt disina gitmesi kolay degil, bildigim kadariyla sadece Turk pasaportu var ve milli takimda fazla mac yapmadi. Ingiltere'den calisma izni almasi zor olabilir, Ispanya ve Italya'da zaten pasaportundan dolayi cazip degil. Kalan tek secenek Almanya. Eger ki Avrupa'dan oynayabilecegi bir takimdan duzgun bir teklif gelmisse hemen giderim. Eger ki Avrupa'ay gitmeye bir tarafi yemiyorsa ve paragoz biri ise GS'ye giderim, en cok oynama sansi orada cunku. Bildigim kadariyla kendisi GS'lidir zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Terim'in kafası artık temiz.Dinlenmiş bir Terim bize çok şey katar inşallah. En önemlisi de yabancı oyuncu transferinde yine teknik ekibin ismine bakarak gelen oyunculardan alabileceğiz. Beşiktaş bunu Tayruf ile yapamaz. Biz de Tugay ya da Bülent'le yapamazdık.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Siz Fatih Terim'i Mourinho falan zannettiniz herhalde. Hangi yabanci oyuncu F.Terim hayrani olup gelecek, sacmalamayin. Ki antrenor elbette bir faktordur, ama hicbir oyuncu sirf antrenore bakarak gelmez. Niang A.Kocaman varken geldi mi? Ailton ve Kleberson R.Calimbay varken geldi mi? Buyuk bir ihtimalle Forlan Tayfur Havutcu varken geldi mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Siz Fatih Terim'i Mourinho falan zannettiniz herhalde. Hangi yabanci oyuncu F.Terim hayrani olup gelecek, sacmalamayin. Ki antrenor elbette bir faktordur, ama hicbir oyuncu sirf antrenore bakarak gelmez. Niang A.Kocaman varken geldi mi? Ailton ve Kleberson R.Calimbay varken geldi mi? Buyuk bir ihtimalle Forlan Tayfur Havutcu varken geldi mi?
    Senin Aykut Kocamanı Tayfuru yurt dışında kim tanıyo pardon ?

Fatih Terim dediğimiz kişi bugün İtalya'da hala inanılmaz saygın bir yere sahip.Sinyor Terim diye boşa demiyolar yani.Heralde gelen oyuncu bakacak teknik ekibe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma da Quaresma ve Guti sadece Beşiktaş'ın parasına ve kara kaşına kara gözüne gelmedi. Schuster büyük etkendi. Dertleri sadece para olanlar Arabistan'a gidiyor zaten. Fatih Terim'in dünyada ismi büyüktür. Hele yerli oyuncunun üzerinde ismi çok daha büyüktür. Selçuk İnan ve Hamit Altıntop sırf Fatih Terim'in ismine güvenerek, onu tanıyarak da gelirler bu kulübe. Futbolcu paranın kölesi değildir düşündüğünüz gibi.

"Galatasaray varsa gerisi teferruattır"

17 Mayıs 2011 15:46 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray'ın teklifte bulunduğu Fatih Terim ilk sinyalini verdi. Terim yaptığı açıklamada "Galatasaray olunca bazı şeyler üzerinde fazla durulmuyor, gerisi teferruat oluyor" ifadesini kullandı.

Galatasaray'da yeni seçilen başkan Ünal Aysal'ın teknik direktörlük için ilk teklif sunduğu isim olan Fatih Terim, yapılan teklif için olumlu mesaj vererek, "Galatasaray olunca bazı şeyler üzerinde fazla durulmuyor, gerisi teferruat oluyor" ifadesini kullandı.

Lig TV'de, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının yıl dönümü nedeniyle yapılan programa telefonla bağlanan Fatih Terim, Ali Sami Yen Stadı'na 1974 yılında girdiğini dile getirerek, "Yıl 2011 oldu. Burası bizim yuvamız, kulübümüz. Görüşmelerimiz sonucunda bir şey çıkacak inşallah. Her şeyin hayırlısı olsun. Hayırlısı olması en önemlisi" dedi.
    Terim, 2000 yılındaki gibi pres yapan bir takımın daha sonra gelmediğini dile getirirken, "İnşallah öyle bir takım ortaya çıkarırız" derken, UEFA Kupası'nı kazanan futbolcular için de "İnşallah bu ülke sizi hiç unutmayacak" cümlesini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Senin Aykut Kocamanı Tayfuru yurt dışında kim tanıyo pardon ?

Fatih Terim dediğimiz kişi bugün İtalya'da hala inanılmaz saygın bir yere sahip.Sinyor Terim diye boşa demiyolar yani.Heralde gelen oyuncu bakacak teknik ekibe

Daha soyledigim cumleyi idrak edemiyorsun. Bende tam ondan bahsediyorum zaten, Niang Aykut Kocaman icin mi geldi? Hayir. Popescu, Hagi geldiginde o zamanlar kimsenin adini bilmedigi F.Terim icin mi gelmisti? F.Terim'in sevildigi falan hikaye, Turk basininin sisirmeleri. F.Terim'e kac takim teklif yapti Italya'dan ayrildigindan beri? Milan'dan ayrildiginin ertesi senesi Ancelotti ile neler yapti Milan, 96 milyon'lul Rui Costa kazigini kim atmisti? Fiorentina'da oldukca iyi bir kadroyla ne yapti F.Terim?
    Sinyor Terim istedikleri kadar desinler, onlar herkese sinyor diyor zaten. Bizimkiler de Schuster'e dayi diyordu, eee?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bizimkiler de Schuster'e dayi diyordu, eee?
    burası iyiydi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selcugun yurt disina gitmesi kolay degil, bildigim kadariyla sadece Turk pasaportu var ve milli takimda fazla mac yapmadi. Ingiltere'den calisma izni almasi zor olabilir, Ispanya ve Italya'da zaten pasaportundan dolayi cazip degil. Kalan tek secenek Almanya. Eger ki Avrupa'dan oynayabilecegi bir takimdan duzgun bir teklif gelmisse hemen giderim. Eger ki Avrupa'ay gitmeye bir tarafi yemiyorsa ve paragoz biri ise GS'ye giderim, en cok oynama sansi orada cunku. Bildigim kadariyla kendisi GS'lidir zaten.
    Ufak bi düzeltme yapıyım Türkler İspanya'da yabancı statüsünde oynamıyor. Yani LaLiga için Türk pasaportu engel değil.

Fatih Terim'in yerli oyuncular arasındaki olayını geçtim özellikle İtalya'da çok ciddi bir hayran kitlesi var Terim'in.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

[quote=Revolution;1989689]
    Kusura bakma da Quaresma ve Guti sadece Beşiktaş'ın parasına ve kara kaşına kara gözüne gelmedi. Schuster büyük etkendi. Dertleri sadece para olanlar Arabistan'a gidiyor zaten. Fatih Terim'in dünyada ismi büyüktür. Hele yerli oyuncunun üzerinde ismi çok daha büyüktür. Selçuk İnan ve Hamit Altıntop sırf Fatih Terim'in ismine güvenerek, onu tanıyarak da gelirler bu kulübe. Futbolcu paranın kölesi değildir düşündüğünüz gibi.

Bir defa Quaresma Schuster gelmeden evvel anlasmisti BJK ile, bunu kendisi de Serdar Adali da aciklamisti, bunu da yanlis biliyorsunuz iste, salliyorsunuz. Guti de Schuster gidince ayrilmak mi istedi? Hayir, kalacak ve ustelik kontratini uzatmak istedi. Yabancilar buraya para icin geliyor, gerisi bos. GS de iyi yabancilar alacaksa maddi gucuyle ve eskiden kalmaz az da olsa ismiyle ve buyukluguyle alacaktir, Terim yuzunden dolayi degil. Yerli konusunda yorum yapmiyorum, o ayri konu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ufak bi düzeltme yapıyım Türkler İspanya'da yabancı statüsünde oynamıyor. Yani LaLiga için Türk pasaportu engel değil.

Fatih Terim'in yerli oyuncular arasındaki olayını geçtim özellikle İtalya'da çok ciddi bir hayran kitlesi var Terim'in.

Kaynak var mi? Cunku benim bildigim kadariyla Nihat 2 sene sonra statuye gecmisti ozel izinli, Rustu Nihat'tan sonra gitmesine ragmen statu geregi kadroya girememisti vs. Turkiye zaten AB ulkesi degil su anda. Ama bu konuda emin degilim, duzeltirsen sevinirim.

Hayran kitlesine gelirsek. Italya'ya gidip anket mi yaptin? Daha dogrusu, hic Italya'ya gittin mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaynak var mi? Cunku benim bildigim kadariyla Nihat 2 sene sonra statuye gecmisti ozel izinli, Rustu Nihat'tan sonra gitmesine ragmen statu geregi kadroya girememisti vs. Turkiye zaten AB ulkesi degil su anda. Ama bu konuda emin degilim, duzeltirsen sevinirim.

Hayran kitlesine gelirsek. Italya'ya gidip anket mi yaptin? Daha dogrusu, hic Italya'ya gittin mi?
    Nihat Türkiye'ye gelmeden hemen önce dava açtı. Dava sonucunda da Türkler'in AB statüsünde oynamasına karar alındı.

İtalya'ya gitmedim ama bildiğim kadarıyla Fatih Terim'in orda belirli bir saygınlığı var. Tamam Fatih Terim Mourinho değil ama boş bi adam da değil.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Anket yapmaya falan gerek yok kardeşim.Zamanında canlı yayında Maldini'ler telefonla bağlanıp teşekkür etti Fatih Terim'e.Daha diğer arkadaşları da hal hatırını soruyormuş Fatih hocanın.Bu bile yeter =)
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Iste gitmeden, gormeden, konusmadan Turk medyasinda yazanlara gore yorum yapiyorsunuz. Turk medyasina kalsa Ispanya'nin yarisi Nihat'a tapiyor, Tugay'a Sir lakabini verecekler, Tuncay Sanli icin bile neler demislerdi, iteleyerek kovdular iste. Ben 2 defa Italya'ya gittim, 1 defa Milano 1 defa Roma. Mac izleyip futbolseverlerle kisa kisa konustum, agirlikli olarak AS Roma ve AC Milan taraftarlariyla, Roma'lilar adamin hakkinda kayda deger birsey soylemediler bile, konustugum Milan taraftarlarindan biri bile adam hakkinda pozitif konusmadi. Hatta Umit Davala hala top oynuyor mu Terim yanina almistir yine vs diye dalga gecti cogu. Iyi ki gitti de Ancelotti geldi diye konusmustu cogu. Ama bize kalsa Terim'e tum Italya tapiyor, tum dunya Turkler'in etrafinda donuyor, Turkler dunyanin krali. Heee evet, tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İtalyanlar herkese "Sinyor" der fakat herkese "Grande" demez.
    İtalya'da ne yaptı demişsiniz Terim için.
    -Fiorentina'yı İtalya'da kupa finaline taşımıştır. Başkanla anlaşamadığı için ayrılmıştır.
    -2008 yılında İtalya Cumhurbaşkanı'ndan bir devlet nişanı olan Commendatore'yi almıştır.
    AC Milan'daki kariyerinde ise daha 9 lig maçından sonra görevden uzaklaştırıldı. Ancelotti'nin getirilmesi için neredeyse sabote edildi.
    Evet, Fatih Terim bir Mourinho filan değil fakat aktif en iyi yerli teknik direktör olduğunu kimse inkar edemez.
    Teknik direktörlük başarılarına bir göz atarsak;
    1991 Akdeniz Oyunları İkinciliği - Türkiye
    1993 Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu - Türkiye
    1996 İlk Kez Avrupa Şampiyonası - Türkiye
    2008 Avrupa Şampiyonası Yarı Finali - Türkiye
    2000 UEFA Kupası - Galatasaray
    1996-1997 , 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000 Türkiye Ligi - Galatasaray
    1998-1999, 1999-2000 Türkiye Kupası - Galatasaray
    1996, 1997 Cumhurbaşkanlığı Kupası - Galatasaray
    1997-1998, 1998-1999, 1999-2000 TSYD Kupası - Galatasaray
    2000-2001 İtalya Kupası - Fiorentina (Dolaylı yoldan. Final maçından önce isitfa etmiştir. Ancak takımı finale kadar taşıyan teknik direktördür.)
    2008 Avrupa Şampiyonası - Turnuvanın En İyi Teknik Direktörü

Kısaca, teknik direktör futbolcunun gelişi için çok büyük bir etken değildir, fakat hepten de önemsiz değildir.
    Buradaki başarıların birçoğu lokal. Fakat gerek İtalya'da kendisine duyulan saygı gerek de 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki akıllarda kalan futbolla Fatih Terim iyi bir etmendir.

Edit : Ben yazarken mesaj gelmiş. Sizin gidip, gördüğünüz konuştuğunuz kişi kadar medyanın da yayınladığı kişi vardır. Bir avuç insanla konuşup kendisine saygı duyulmadığını söylemek biraz abestir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Anket yapmaya falan gerek yok kardeşim.Zamanında canlı yayında Maldini'ler telefonla bağlanıp teşekkür etti Fatih Terim'e.Daha diğer arkadaşları da hal hatırını soruyormuş Fatih hocanın.Bu bile yeter =)
    Fark bu iste. Ben Italya'ya gider birebir taraftarla konusurum, adam gibi bir fikir edinirim. Sende Kareem Abdul-Jabbar'in Ebru Gunes'i dinlemek zorunda oldugu kaliteli! bir show programinda Maldini'nin buyuk ihtimalle zorla baglanip 2 dakika hocayla lutfen konusmasina bakarak yorum yaparsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tam da bunu koyacaktım.

Edit : @bjk4ever : Kişilerle tartışmaya girerken küçümsemeden konuşmaya dikkat etseniz mesela daha iyi olur. Sonuçta tartıştığınız kişi de siz de bir insansınız, eşitsiniz. Tepeden bakmak bir şey kazandırmaz size. (Antipati hariç.)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    İtalyanlar herkese "Sinyor" der fakat herkese "Grande" demez.
    İtalya'da ne yaptı demişsiniz Terim için.
    -Fiorentina'yı İtalya'da kupa finaline taşımıştır. Başkanla anlaşamadığı için ayrılmıştır.
    -2008 yılında İtalya Cumhurbaşkanı'ndan bir devlet nişanı olan Commendatore'yi almıştır.
    AC Milan'daki kariyerinde ise daha 9 lig maçından sonra görevden uzaklaştırıldı. Ancelotti'nin getirilmesi için neredeyse sabote edildi.
    Evet, Fatih Terim bir Mourinho filan değil fakat aktif en iyi yerli teknik direktör olduğunu kimse inkar edemez.
    Teknik direktörlük başarılarına bir göz atarsak;
    1991 Akdeniz Oyunları İkinciliği - Türkiye
    1993 Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu - Türkiye
    1996 İlk Kez Avrupa Şampiyonası - Türkiye
    2008 Avrupa Şampiyonası Yarı Finali - Türkiye
    2000 UEFA Kupası - Galatasaray
    1996-1997 , 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000 Türkiye Ligi - Galatasaray
    1998-1999, 1999-2000 Türkiye Kupası - Galatasaray
    1996, 1997 Cumhurbaşkanlığı Kupası - Galatasaray
    1997-1998, 1998-1999, 1999-2000 TSYD Kupası - Galatasaray
    2000-2001 İtalya Kupası - Fiorentina (Dolaylı yoldan. Final maçından önce isitfa etmiştir. Ancak takımı finale kadar taşıyan teknik direktördür.)
    2008 Avrupa Şampiyonası - Turnuvanın En İyi Teknik Direktörü

Kısaca, teknik direktör futbolcunun gelişi için çok büyük bir etken değildir, fakat hepten de önemsiz değildir.
    Buradaki başarıların birçoğu lokal. Fakat gerek İtalya'da kendisine duyulan saygı gerek de 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki akıllarda kalan futbolla Fatih Terim iyi bir etmendir.

Edit : Ben yazarken mesaj gelmiş. Sizin gidip, gördüğünüz konuştuğunuz kişi kadar medyanın da yayınladığı kişi vardır. Bir avuç insanla konuşup kendisine saygı duyulmadığını söylemek biraz abestir.

@bjkever Umarım yeterli cevap olmuştur.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Abicim adamlar kovmadi mi? Taraftar kovulurken karsi mi cikti? Video'da enteresan bir durum goremiyorum, eski teknik direktorleri gelince elbette karsilayacaklar, 1-2 dakika sohbet edecekler, biraz sosyal biri zaten bilir bunlari, ki sonucta F.Terim ile iyi bir sekilde ayrildilar bildigim kadariyla. Su an ne bileyim bir Tigana, Del Bosque gelse BJK'liler boyle karsilamaz mi? Bu tum Turkiye'nin Tigana'ya buyuk hayranlik duydugunu vs mi gosterir? Video basligini ve yorumlari goren de zanneder ki statta 80.000 kisi Terim'in sesini haykirdi, F.Terim geri don diye tezahurat yapti. Ayrica Maldini ile harbiden surekli gorusuyormus, daha Maldini nerede oldugunu bile bilmeyip soruyor. Gorusmek, fotograf cektirmek, halini hatrini sormak baska sey, hayranlik baska sey benim gozumde.

Bu arada video'yu seyretmisken de soyleyim, giyim sektoru Italya'da harbiden inanilmaz. Gerci kisitli butceden dolayi pek alisveris yapamadik (anca fabriklarda artan ufak defolu saglam mallari aldik) ya, neyse. Gitmek isteyen arkadaslar giyime kusama saglam bir butce ayirsin derim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Neyse, daha fazla uzatmanin anlami yok. F.Terim'le ilgili ben goreceklerimi, duyacaklarimi olay yerinde gordum zaten, herkesin fikri, dusuncesi kendine. Transfer sezonunda zaten gorecegiz neler olacagini, az kaldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bjk4ever nickli kardeşim, bizler size Fatih Hoca'nın önemli bir hoca oldugunu kanıtlamak niyetinde değiliz Zaten hocanın büyüklüğü ortada. Bazı oyuncular sadece takıma ya da paraya değil antrenörün ismine de bakar. Ben bu anlamda Fatih Terim bir avantajdır dedim çünkü Fatih Terim Avrupada da tanınan bir hocadır Hepsi buç Tayfun ya da Aykut da yıllar içerisinde tanınabilir. Ama şu anda benim dediğim gibi transfer olurken birlikte çalışacağı antrenörün ismine de önem veren oyuncuları getirmek Tayfur ya da Aykut'la kolay olmayabilir ama Fatih Terim onlara nazaran 1 adım öndedir. Hepsi bu Abartıp tartışmanın anlamı yok
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Neyse, daha fazla uzatmanin anlami yok. F.Terim'le ilgili ben goreceklerimi, duyacaklarimi olay yerinde gordum zaten, herkesin fikri, dusuncesi kendine. Transfer sezonunda zaten gorecegiz neler olacagini, az kaldi.
    Valla o kadar lafı söyleyip kenara çekilmek nasıl bişey bilmiyorum ama uzatmamakta bişeydir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim hayırlı uğurlu olsun , galatasaray da bu sene isimli oyuncu falan getirmeye çalışmasın kaldı ki takımlarında yedek kalmadıkça isimli ilk 11 oyuncusu getirebileceklerini de düşünmüyorum , italya'da ben de bulundum italyanların çoğuyla da konuştuğumuz şey futboldu ki milan için gitmişltim pek salladıklarını söyleyemem hatta isterseniz 27 sinde tekrar gidicem romada floransada falan tekrar sorabilirim gelir yazarım buraya
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2011 at 18:20 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Valla o kadar lafı söyleyip kenara çekilmek nasıl bişey bilmiyorum ama uzatmamakta bişeydir
    Bazi insanlar bazi seyleri kabul etmedikce, sacma sapan subjektif kaynaklarla geldikce tartismayi uzatmanin anlami yoktur, o yuzden uzatmamistim. Kenara cekildigim vs yok, fikrimi ben zaten edindim ve degistirmedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayında imparatora bunları söylemek yakışmıyor . Arsene Wenger'in o kadroyla alamadığı kupayı Fatih Hoca Galatasaray ile kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Schuster'in gelecegi o 2 futbolcu gelmeden de belliydi basina bile yansimisti hatta Besiktas yonetimi anlasma yok deyip yalandan 2-3 aday filan cikarmisti dun gibi hatirliyorum. Babamin arkadasi Besiktas futbol subesinin icinde zaten bazi seylerde daha iyi bilgim olabiliyor. Serdar Adali'ya gore Quaresma, Guti ve Robinho'yla da ilgilenilmedi zaten.

Fatih Hoca kovuldu, kimse uzerinde bir etkisi yok. Ne Maldini ne İtalyan hukumeti uzerinde azicik da olsa bi agirligi yoktur. Ha Skibbe ha Tayfur ha Bulent Under ha Fatih Terim hepsi ayni isimler beyler bosa dil dokuyosunuz (!)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim'in nesini tartışıyorsunuz anlamadım Adamın yaptıkları belli kariyeri belli.İsterse yurtdışındaki taraftarlar arkasından küfretsin ne değişir sonuçta İmparator o

Valla bencede Tanınmıs futbolcuların Fatih Terim in ismini duyup Gs yi seçecegini sanmıyorum ama sonucta yinede Terim avrupa çapında bi hocadır ve Gs nin su an getirebilecegi en iyi hoca bana göre

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fatih Hoca kovuldu, kimse uzerinde bir etkisi yok. Ne Maldini ne İtalyan hukumeti uzerinde azicik da olsa bi agirligi yoktur. Ha Skibbe ha Tayfur ha Bulent Under ha Fatih Terim hepsi ayni isimler beyler bosa dil dokuyosunuz (!)
    Fatih Terim ve İtalyan hükümeti üzerinde ağırlık kurmak. Söyleyelim de AB için desteklesin bizi İtalya...

Fatih Terim'i severim ,Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocasıdır,delikanlıdır,bizdendir falan tamam ama bi Elmander bi Robinho Terim'i nerden tanısın?

30. Default

Benim dışardan tanıdığım fatih terim zaten gidip robinhoyu almaz alt yapıdan robinho yaratmaya çalışır sanki

Mesaj Yetkileri