Sayfa 448 / 483 İlkİlk ... 348398438446447448449450458 ... SonSon
13,411 ile 13,440 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olan taraftara oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tromso katilacakmis BJK yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağlık olsun, hiç üzülmedim. Bu takım bu sene dahada güçlenip seneye inletecek avrupayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Futbolcuların emeğine yazık,böyle saçma bir kurum görmedim ben hayatımda;Gerçekten şike cezası verceksen git Bayern'e transfer olup finalde oynamayan götze olayını soruştur,Lyon'un yaptığı şikeyi soruştur ve daha nicesi;söz konusu Türkiye olunca sapıtıyor UEFA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beşiktaş camiasına geçmiş olsun.

Beşiktaş bu olayların olduğu ilk günlerde Trabzonspor'u şampiyon ilan etmek yerine mücadelede Fenerbahçe'nin yanında yer alsaydı durum belki şuankinden çok farklı olurdu. ( O yüzden Beşiktaş'a çok da üzülmüyorum. bizim üzüntümüz onlar için bir neşe kaynağı olmuştu.) O dönemde Fenerbahçe tüm Türkiye tarafından yalnız bırakılarak 'deli' muamelesi gördü ama yanında Beşiktaş gibi bir takım da olsaydı 'durun, şunları bir dinleyelim' denilecekti.

İyi niyet göstergesi olarak kupayı vermek teklif edildi. başkanı gitti, TFF başkanı oldu. Fenerbahçe için hep Aziz Yıldırım giderse bu süreç biter dendi. ee Beşiktaş içindekileri tasviye etti de ne oldu? Hala canı yanıyor. Mesela ; neden sürekli Fenerbahçe'nin kupası isteniyor neden Beşiktaş'ın kupası hakkında konuşulmuyor. Aziz Yıldırım'a bu kadar söven adamlar Yıldırım Demirören'in bu süreçte ismi geçmeden nasıl kurtulduğunu hiç sorgulamıyor.

Şimdi Fikret Orman'dan kupa istense kesinlikle verecek. Çünkü ; bu işleri ben yapmadım diyerek işin içinden çıkacak. Aziz Yıldırım giderse de çok büyük ihtimalle aynı şey Fenerbahçe'de olacak. O yüzden Aziz Yıldırım gitmeli mi , tam emin değilim.

Bu sürecin kazananları; Demirören, Aysal, Galatasaray, Trabzonspor olurken kaybedenleri Aziz Yıldırım, Fenerbahçe , Beşiktaş ve Türk futbolu oldu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Beşiktaş bu olayların olduğu ilk günlerde Trabzonspor'u şampiyon ilan etmek yerine mücadelede Fenerbahçe'nin yanında yer alsaydı durum belki şuankinden çok farklı olurdu. ( O yüzden Beşiktaş'a çok da üzülmüyorum. bizim üzüntümüz onlar için bir neşe kaynağı olmuştu.) O dönemde Fenerbahçe tüm Türkiye tarafından yalnız bırakılarak 'deli' muamelesi gördü ama yanında Beşiktaş gibi bir takım da olsaydı 'durun, şunları bir dinleyelim' denilecekti.

İyi niyet göstergesi olarak kupayı vermek teklif edildi. başkanı gitti, TFF başkanı oldu. Fenerbahçe için hep Aziz Yıldırım giderse bu süreç biter dendi. ee Beşiktaş içindekileri tasviye etti de ne oldu? Hala canı yanıyor. Mesela ; neden sürekli Fenerbahçe'nin kupası isteniyor neden Beşiktaş'ın kupası hakkında konuşulmuyor. Aziz Yıldırım'a bu kadar söven adamlar Yıldırım Demirören'in bu süreçte ismi geçmeden nasıl kurtulduğunu hiç sorgulamıyor.

Şimdi Fikret Orman'dan kupa istense kesinlikle verecek. Çünkü ; bu işleri ben yapmadım diyerek işin içinden çıkacak. Aziz Yıldırım giderse de çok büyük ihtimalle aynı şey Fenerbahçe'de olacak. O yüzden Aziz Yıldırım gitmeli mi , tam emin değilim.

Bu sürecin kazananları; Demirören, Aysal, Galatasaray, Trabzonspor olurken kaybedenleri Aziz Yıldırım, Fenerbahçe , Beşiktaş ve Türk futbolu oldu.
    Hangi hayal alemindesin Muahmmet? Trabzonspor bu süreçte ne kazandı söyle de bizde bilelim? Bu sürecin en dibe vurduğu takım biziz sen neden bahsediyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben şahsen Aziz Yıldırım şike yaptığı için değil(yaptığına inamıyorum ne karar çıkarsa çıksın) süreci iyi yönetemediği, Fenerbahçe'yi yeterince savunmadığı için istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Hangi hayal alemindesin Muahmmet? Trabzonspor bu süreçte ne kazandı söyle de bizde bilelim? Bu sürecin en dibe vurduğu takım biziz sen neden bahsediyorsun ?
    2011-2012de sampiyonlar ligi gruplarinda oynadiniz buyuk ihtimal de sampiyonluk verilecek daha ne istiyorsunuz? Bi daha da o sansi yakalayacaginizi sanmiyorum acikcasi. Bu surecte TS zarar gorduyse bu kendi yoneticilerinin sacmalamasi yuzundendir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hayal aleminde falan değilim. Trabzonspor'un kaybettikleri şike sürecinden bağımsız. Kadroyu koruyamaması bu olaylarla alakalı değil ki. ya da sportif başarıyı bırakıp kupanın peşinden koşması. Defalarca dedim; taraftarın kupayı istemesi kadar doğal bir durum yok ama Trabzonspor yönetimi bu işi hiç profesyonel yönetemedi. kanaldan kanala koşmak dışında hiçbir icraatları olmadı. Üstüne bedavadan şampiyonlar ligine gitti takım. Kaybettikleri hiçbir şey yok bu süreçte.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    2011-2012de sampiyonlar ligi gruplarinda oynadiniz buyuk ihtimal de sampiyonluk verilecek daha ne istiyorsunuz? Bi daha da o sansi yakalayacaginizi sanmiyorum acikcasi. Bu surecte TS zarar gorduyse bu kendi yoneticilerinin sacmalamasi yuzundendir
    Hayal aleminde falan değilim. Trabzonspor'un kaybettikleri şike sürecinden bağımsız. Kadroyu koruyamaması bu olaylarla alakalı değil ki. ya da sportif başarıyı bırakıp kupanın peşinden koşması. Defalarca dedim; taraftarın kupayı istemesi kadar doğal bir durum yok ama Trabzonspor yönetimi bu işi hiç profesyonel yönetemedi. kanaldan kanala koşmak dışında hiçbir icraatları olmadı. Üstüne bedavadan şampiyonlar ligine gitti takım. Kaybettikleri hiçbir şey yok bu süreçte.
    Şike yaparak şampiyonluğumuz çalınmasaydı zaten o şampiyonlar liginde yer alacaktık 2. olanı almıyorlar yani oraya bilmiyorsan öğren. Ayrıca Şampiyon olmadığımız için kadromuzdaki değerli birçok oyuncuyu kaybettik hemde o oyuncularda çok iyi paralar kazanma şansımız varken neredeyse yok pahasına kaybedildi bu oyuncular. Buda yönetimin başarısızlığıyla değil hırsızların şampiyonluğu çalmasıyla oldu. Şampiyonlukla birlikte verilen paralarıda bizim yerimize Fener aldı, şampiyon olduğumuzda avrupada ismimizin duyulmasıyla hem iyi oyuncuların bize gelme ihtimali yakalayacaktık hemde iyi sponsorluk anlaşmaları imzalayacaktık çünkü o dönemde bizim takımımız dağılmasaydı belkide şimdi GS gibi olmuştuk. Bununlarla birlikte kulübün taraftardan kazanacağı paralarda çoğlacaktı. daha bunun gibi çok şey sayarım ama bunların hiçbiri olmadı takımız dağıldı, kazancağımız gelirler hırıszların eline kadlı.

Yani ş.l gittiniz ve süper lig kupası aldınız daha ne istiyorsunuz falan yanlış söylemler onlar zaten bizimdi çalanların elinden geri alıyoruz. Yönetimimiz akıllı olursa daha çok şeyde alacaz bunları çalanlardan.

Bu arada hırsız dedim diyede kimse yadırgamasın veya cezai birşey uygulamak istemesin. Otada birşeyi izinsiz olarak almak onu almak için türlü kurnazlıklar yapılıyorsa ona hırsızlık deniliyır unutulmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Elimizden şampiyonlar ligini aldığınız için Fenerbahçe taraftarı da Trabzonspor'u hırsız olarak görüyor.

Bana kalırsa ; bir şampiyonluk vaadiyle Galatasaray için maşa olarak kullandılar Trabzonspor'u. Şampiyonluğun Trabzonspor'a geçmesi çabaları falan göstermelikti, asıl amaç Galatasaray'dı. Şimdi Galatasaraylı arkadaşlar bana söylenecek ama tüm süreç bana bunu gösterdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şike yaparak şampiyonluğumuz çalınmasaydı zaten o şampiyonlar liginde yer alacaktık 2. olanı almıyorlar yani oraya bilmiyorsan öğren. Ayrıca Şampiyon olmadığımız için kadromuzdaki değerli birçok oyuncuyu kaybettik hemde o oyuncularda çok iyi paralar kazanma şansımız varken neredeyse yok pahasına kaybedildi bu oyuncular. Buda yönetimin başarısızlığıyla değil hırsızların şampiyonluğu çalmasıyla oldu. Şampiyonlukla birlikte verilen paralarıda bizim yerimize Fener aldı, şampiyon olduğumuzda avrupada ismimizin duyulmasıyla hem iyi oyuncuların bize gelme ihtimali yakalayacaktık hemde iyi sponsorluk anlaşmaları imzalayacaktık çünkü o dönemde bizim takımımız dağılmasaydı belkide şimdi GS gibi olmuştuk. Bununlarla birlikte kulübün taraftardan kazanacağı paralarda çoğlacaktı. daha bunun gibi çok şey sayarım ama bunların hiçbiri olmadı takımız dağıldı, kazancağımız gelirler hırıszların eline kadlı.

Yani ş.l gittiniz ve süper lig kupası aldınız daha ne istiyorsunuz falan yanlış söylemler onlar zaten bizimdi çalanların elinden geri alıyoruz. Yönetimimiz akıllı olursa daha çok şeyde alacaz bunları çalanlardan.

Bu arada hırsız dedim diyede kimse yadırgamasın veya cezai birşey uygulamak istemesin. Otada birşeyi izinsiz olarak almak onu almak için türlü kurnazlıklar yapılıyorsa ona hırsızlık deniliyır unutulmasın.
    Siz şampiyon olsanızda olmasanızda o oyuncular sizin elinizden gidecekti 1 sene sampiyon oldunuz diye ohoo ben burda ŞL bile alırım diyeceklerini mi sanıyorsun sen oyuncuların ? Eminim çogu sezon bitmeden kararını vermistir.Şike yaparak sampiyonlugunuz çalınmadı korkma sahada hiçbirşey yoktu eger varsa hangi oyuncuların şike yaptıgını hangi hakemlerin şike yaptıgını söylede bilelim bizde Eskisehir maçını kazanıp sampiyon olsaydınız.Bursa 1 sene şampiyon oldu ne oldu müthis sponsorluk anlasmaları mı imzaladı ? Ayrıca yok paramız gitti falan filan demissin Şl paraları size gelmedi mi ? Demek sampiyon olsanız taraftardan gelecek paranız artacaktı eger taraftar taraftarsa haksızlıga ugrayınca daha da takımının yanında olur daha da gelecek para artar misal bizim taraftarımız gibi.
    Ayrıca kelime oyunuyla haddini aşma hırsızlık açıklaması yapma burda hırsızlık yerine kurnazlık de o zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeter artık,her lafınız Galatasaray olmuş.Oysa ki ''Kümede kal Galatasaray'' ve ''Nolur çıkmayın biraz ..... geçelim'' derken çok mutluydu iki tarafta.Neyse kuyruğuna basılan sizsiniz,saldırın varsın,n'olacak sanki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adalet adalet adalet... herkese lazim...

Nesil
    2007

Evet her şeyi biz planladık; arkamızda cemaat, Amerika, İsrail falan artık ne gücü varsa. Türk yargısına gücümüz yetti, UEFA'ya gücümüz yetti, CAS'a gücümüz yetti. Ancak nasıl TFF'ye diş geçiremedik orasını çözemedim. Adamlar her şeyin üzerini örttü. O kadar güçlüyüz ama TFF bizden daha güçlüyse demek ki.

Neyse değmez. Neye inanıyorsanız inanmaya devam edin.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

biz şikeden ceza aldık da bu İBB niye yok piyasada??

bu trabzonluları da anlamıyorum yani verin şunların kupasını da artık sussunlar ya ne kadar acınası yalvarışlar sergiliyorlar.
    nyse ceza yedik bu sene iyi oldu suçsuz olsakta bu olay uzayacagına ceza verip kapandı artık suanda herseye sıfırdan baslıyoruz bekle bizi avrupa seneye görüşürüz

Nesil
    2006

Evet, şimdi söz Abdullah Kiğılı'da, bakalım bu olaylardan sonra ne diyecek!?

[YOUTUBE="Y2Dr2G4XwaI"]Fenerbahçe yöneticisinden bomba sözler[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

La Fontainden masallar demiştim geçenlerde... Şike olaylarıyla hala Gs-Cemmat-hükümet-siyaset ilişkisi kuran Fenerbahçelilere Aziz gibi başkan çok bile! İnşallah yıllar boyu başınızda kalır saygıdeğer başkanınız... inşallah yine aday olur. çünkü nasıl olsa aday olunca sağda solda arkasından atıp tutan tüm genel kurul yine aziz efendiye oy verecek. dediğim gibi böyle zihniyette taraftara böyle başkan çok bile... hayırlı işler,bol güneşler... güneş kemik geliştirir hem de zihin açar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Bakalım biz şike yaptıysak Türkiye'de demek ki en az sekiz takım daha ceza alması gerekecek bakalım temiz UEFA ceza verebilecek mi?

Bu arada şikeye inananlar hangi hakem ve futbolcu ceza aldı söyler misiniz?

Söyleyemiyorsanız şike var deme hakkınız yok.

Direk şu cümleyi kurmanız lazım Ahmet Fenerbahçe maçında şu hatayı yaptı futboldan ihraç edildi tabii bu cümleyi en az 8 maç için söylemeniz lazım. Ortada bu da yok.

Kaldı ki UEFA bizi polis raporu yüzünden cezalandırdı yargı kararı yüzünden değil.

Hadi her şeyi geçtim Trabzon maçlarında da şüphe bulunmadı mı? Trabzon hala hangi kupayı istiyor? Sizin mantığınıza göre Trabzon'da cezalı olması lazım.

Galatasaray bizle alakası yok diyor iki yıl önce ligden düşmemek için oynuyordunuz... Fenerbahçe ile fark sadece bu yüzden kapanırdı. Onu başardınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

UEFA neden sadece bjk ve fb ile ilgili dava açtı orasını bilemem. muhtemelen kupalara katılma ihtimallerinden dolayıdır. yani işin içindeki eskişehir,sivas gibi takımların da suça ortak oldukları aşikar. TR'de bu takımların yönetici ve futbolcularından kim bu suça bulaşmışsa hepsinin hem yargıda hem de tff kurullarında gerekli cezaları alması lazım. Türkiye'de tff zaten çoktan üstünü örttü bunların ama dışarda kupaya gidilecekken uefa "hoop,dur bakalım arkadaş,önce şu örttüğün şeyin altında ne var bir bakalım" dedi ve cezayı da verdi. bu sadece FB'nin ya da bjk'nin değil tüm türkiye'nin ayıbıdır. ben ısrarla şunu söylüyorum. türk futbol tarihinde GS DAHİL tüm kulüplerlig kuruluğundan beri şike ve teşvik işlerine bulaştı. zaten bu yüzden yasa çıktı!diyeceklerki o yasayıaziz yıldırım destekledi. Yazıklar olsun ki TFF ve kurullarına "madem bu yüzden yasa çıkmasına destekte bulundun,sen ne diye hala bu işlere giriyorsun arkadaş?" diyip gerekli cezaları kesemedi! madem uygulayamayacaktık ne diye yasa çıkardık biz? kendi çöplüğümüzde el atından şike ve teşviklerle yaşayalım madem. bu olaylardan sonra zaten aziz yıldırım ve yıldırım demirörenin yüzünü gördüğüm anda nefret duygularım kabarıyor. içine ettiler resmen türk futbolunun. ikisi de bir an önce defolup gitse de m ali aydınlar gibi özhan başkan gibi adam gibi adamlar gelse hem tff'ye hem fb'ye! beşiktaşı tebrik etmek lazım.süreçte hiç sağa sola yamulmadı.fb'nin kumandalı yöneticileri gibi "bitti bu iş,ceza falan yok, şl'de ya da uefa da devam ediyoruz" gibi saçma ve dayanaksız açıklamalar yapmadılar. sağa sola çamur da atmadılar. arkasında cemaat,gs ya da hükümeti de aramadılar. bu süreçte fb yönetimi sınıfta kaldı ki zaten türk futboluna zerre faydaları yok şu anda. bjk ynetimi ise bence geçer notu aldı. iki camia da türk futbolunun güzide ekipleridir ve ksinlikle doğru,ail ve dürüst kişiler tarafından yönetilmelidir. fenerbahçe ve beşiktaş'ın en az Gs kadar güçlü olmasını dilerim ki izlediğimiz futboldan keyif alalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hiç şaşırmadım verilen karara. BJK ve FB için adalet yerini buldu diyenler, neden bu süreçte sadece bu iki takımın ve yöneticilerinin, teknik direktörünün vs. ceza aldığını bile sorgulamıyor. Hani ismi geçen diğer takımlar, diğer futbolcular (İ.Akın ve İ.Alın hariç, onlar ceza aldı) ve bahsi geçen maçların hakemleri? Transfer usulsüzlüğünden ceza alıyoruz; fakat bu işi dünyada sanki bir tek biz yapmışız gibi muamele görüyoruz. Adalet diyorlar ondan sonra da. Yav he he!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu şikeye adı karışan takımların hepsini küme düşürmeleri lazım. Bırakın artık. Verin şu kupayı Trabzon'a sevinsinler. 1 kupa bizi küçültmezde büyültmezde. Herşey olsun bitsin. Yapmadıysakta lanet olsun cezamızı çekelimde hiç değilse önümüze bakalım. Şikeyi kimle yaptıysak başkanından oyuncusuna, hakeminden antrenörüne kadar didik didik araştırılmalı. Yok öyle Fenerbahçe ile Beşiktaş'a cezayı kesipte oldu bittiye getirmek. Sade 2 kulübün adı geçiyor. 17'de 16 yaparken bu takım tüm büyük rakiplerini yendi. El insaf hiç mi düşünmiyorsunuz bunları yenen takım diğerlerinide yenebilir diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Keşke düşürseler de en dipten başlasak. Şu lig Fenersiz Bjk'siz oynansında görelim temiz futbolu, görelim üst düzey futbolu sonuçta hep biz ayak bağı oluyormuşuz. Dediğim gibi şike var ya da yok artık olay bunları aştı bi zahmet TFF düşürsün bizi de biz de kurtulalım siz de. Bizim için de en güzeli olur belki. Aziz Yıldırım gider yeni başkan gelir yeni bir jenerasyon başlar belki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gianni İnfantino, ''UEFA, Türk takımlarını Avrupa'dan men etmek için yeterli delile sahipti''
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

platini de açıklama yapmış türk yargısından gerekli ve yeterli resmi belgeler elimize ulaştığı için ceza verildi diye. şu resmi belge ve bilgileri basına servis edin de herkes görsün neyin ne olduğunu arkadaş! yoksa bir kesim diyecek şike yok diğeri diyecek var... bunun sonu gelmez eğer belgeler yayınlanmazsa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yalnız Fener yönetiminden de henüz bi açıklama gelmedi haksız yere cezalandırıldık vs diye. Muhtemelen delilleri gördüler mahkemede.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Deliller herkese yollanabiliyorsa herkes bilsin. Elin adamları biliyorken kamuoyu niye bilmiyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O değilde Yıldırım Demirören zamanında ceza almadık. O gittikten sonra peş peşe ceza aldık. Şimdi ceza almayan bir tek o kaldı değil mi ? Çok garip.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi Ahmet Nur Çebi söyledi tv de, internette de bir iki araştırdım baktım Beşiktaş'ın aldığı ceza değil tedbir. Cezası daha sonra açıklanacak beraat etme veya 1,2 sene daha alma ihtimali var Beşiktaş'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şikenin veya şikeye teşebbüsün ne olduğunu bilmeyenler var, bu kişiler de yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar maşallah. Bu kadar güzel komplo teorisi üreten insanların çok okuyor olması lazım ama eminim ki tapeleri hiçbirisi okumadı bile. Sap, sapan, elma, armut, ayva, nar hepsini toplayıp senaryolar üretiyorsunuz. Sen 1 futbolcunun aklına bile girsen, kirlisindir; İbrahim Akın. Onlarca şifreli konuşma var, nasıl ölümüne savunuyorsunuz aklım almıyor. Serdal Adalı, Tayfut Havutçu, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Aykut Kocaman, Cemil Turan bunların hiçbirisi masum değil. Yere göğe sığdırılamayan Aykut Kocaman Bucaspor kadrosunu Şekip Mosturoğlu'ndan öğreniyor, şike de var, teşvik de var, gevşek de olsa bir örgüt de var.

Kimse kalkıp Emre'ye, Toraman'a, Gökhan Gönül'e laf söylemiyor, hiç kimse 2 temmuz günü hiç bir Fenerbahçe oyuncusuna laf söylemedi veya onların da bu işin içinde olduğunu iddia etmedi. Siz bu ayrımı bir türlü yapamıyorsunuz ve aslında kendi oyuncusunun emeklerine yazık eden de sizlersiniz, çok az kişi var Aziz Yıldırım'a gerçekten kızan, tuttuğunuz takımın bu düştüğü durum canınızı yakıyor olabilir önce sizin karşı çıkmanız lazım o insanları yapmamıştır diyerek yücelterek daha çok zarar veriyorsunuz. 2 sene sonra hala daha ceza geliyor, tüm dünyada tescillenmiş oldu bu şike mevzusu.

Ayrıca, bir takım gizli güçlerin Galatasaray'ı güçlendirmek adına bu senaryoyu kurduğunu iddia edenlere artık sadece gülüyorum. Küme düşmemeye oynuyordunuz dediğiniz sezonu 8. bitirdik, bu kadar da balık hafızalı olmamak lazım. Stat açılışında Başbakan'ın yuhalandığı bir kulüp mü kollanacak ? Güldürmeyin insanı..

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike yapabileceğine ihtimal vermeyip, hükümet veya cemaatin komplo kurarak Galatasaray için böyle bir kumpas kurduğuna, sonrasında Uefa'yı, Cas'ı falan bağladığına ciddi şekilde inanmak ve bunu dile getirecek cesarete sahip olmak büyük iş, tebrik ederim!

Mesaj Yetkileri