ŞOK ŞOK ŞOK
Hani FM gerçekçiydi böyle birşey nasıl olabilir![]()
![]()
![]()
ŞOK ŞOK ŞOK
Hani FM gerçekçiydi böyle birşey nasıl olabilir![]()
![]()
![]()
2. hazırlık maçımız bu maçları sadece formları düşmesin diye yapıyorum
Ligimiz futbolunda müthiş bir transfer giriş çıkışı var çok iyi oyuncular gelip gidiyor
Namımız yayılmaya devam ediyor
Wisla ülkeye bir Türk getirdi iş yapar bence
Geldiği takım Pendik spor
Bir çok oyuncumuz milli maçta olduğu için eksiktik. Sakatlık olmaması sevindirdi.
Ama bu takıma geldiğimden beri 1 tane altyapından doğru düzgün bir oyuncu çıktı geçen sene ilk defa forma giydi bu maçta ama gençlik ama tecrübesizlik bilmem o kadar kibar oynuyorki sanırsın topa tekme atınca üzülüyor o derecePietrzak o
Son hazırlık maçımızdı. 2 hafta sonra lig başlıyor. Bizim kibar çocuk yeterli değil ve alta geri gönderiyoruz pişmeye devam etsin
İkinci yarı fikstürü
Avrupada bizi tek temsil eden takımımız Lech Uefa da yoluna devam ediyor. 1. turda Fransadan bir ekibi eledi. 2.turda ki rakibi belli oldu başarılarrr
Kesin olan şu ki hiç iyi değildik hak eden onlardı tebrikler.
Şimdi aynı takımla FA Cup ta çeyrek final 1. ayak mücadelesi var
Resmen intikamımızı aldık ama ne almak çok zorladı rakip gerçekten çok güzel oyun oynu7yorlar. Özellikle de sezon başında buraya sattığımız Tamer Ahmed müthiş katkı yapıyor takıma o zaman ben kazık attım diye düşünüyordum ama sanki şimdi kazık yemiş gibi hisediyorum
Lider 43
2. 41
3. ben 33 puanım var. Şimdi 2. ile oynuyoruz ondan sonra liderle
4. Varşova o da 33![]()
14 maçtır yenilmeyen bir ekibi yendik ve 2.liği kaptık. Şimdi liderle mücadele edeceğiz mutlak gelibiyete ihtiyacımız var
yanlış hesaplamışım hala 3.yüz![]()
İşte bu. Lider böyle yenilirrrrrrrrrr
Şimdi kupada çeyrek final rövanşı var
Puan durumunda son görünüş
An itibariyle altyapımızdan çıkıp sözleşme imzaladığımız oyuncular
Bizi ligde yenen takım bu olamaz. Yarı finale çıktık çok mutluyuz
FA Cup Yarı final eşleşmeleri
Favori olduğumuz bir maçtı ve rahat şekilde kazandık. Maçta sakatlanana Okoro yerine giren Hodzic Semih Şentürk etkisi yaptı
Şampiyonlar liginde son 8
Çok zor ve çok güzel bir maç oldu bizim için. Maçta sakatlanan Okoro yerine bizim Hodzic girdi galibeyet golünüde attı ama ne yazıkki kendinide attırdı. Zor anlar yaşadık o çıkınca.
Okoro 3 hafta sakatlandı
Maçtan sonra Wisla hocasını kovdular
Şimdi FA Cupta yarinal 1.ayak mücadelesi
Rakip kalede bizim sattığımız Toure vardı o kadar güzel oynadı o kadar goller kurtardı ki performansı ile maçın adamı oldu. Neler oluyor her sattığımız yıldız olmaya başladı
Stadı 100de100 dolduran taraftarımıza teşekkürler
Bu hiç iyi olmadı hemde tam kendimizi şampiyonluk yarışının içine atmışken.
Lech de yenildi![]()