bende oyle dusunuyorum carvalhal basarili olamicak gibi.
bende oyle dusunuyorum carvalhal basarili olamicak gibi.
Carvalhal iyi bir teknik direktör aslında. Yeteri kadar zaman tanınmadığı için birşey yapamadı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İşte İBB'de ona istediği gibi süre verirler biz de görmüş oluruz yeteneklerini.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Erdoğan MİY'de
Moritz'in yerine gelen isimler gözlerimi kamaştırdı gerçekten. Müthiş hamleler. Çıldırt bizi başkan, çıkart bizi baştan!
Mersin İdman Yurdu’muz Eren Tozlu’dan sonra ikinci forvet transferini de tamamladı. Beşiktaş’ın eski golcüsü Bobo ile Mert Nobre aracılığıyla görüşen kulübümüz, finansman sorununu da hallederek oyuncuyla anlaştı.
Mersin İdman Yurdu sponsor firmasından önemli bir yetkilinin söylediklerine göre, Mert Nobre’nin aracılığıyla ikna edilen Bobo çok yakında Mersin İdman Yurdu’na resmen transfer olacak.
Cruzeiro kulübü ile sözleşmesi sona eren Bobo, yıllık olarak ciddi bir ücret talep etti. Bu ücretin Mersin İdman Yurdu’nun sponsoru olan bir bankanın aracılık ettiği bir kaynak tarafından ödeneceği öğrenildi.
Kaynak : MIY1925
tribün dergi'nin twitinde gördüm bende. Ama yanlış haber diyenler de var![]()
Boboyla Nobre'nin arkasına da Delgado'yu alsınlar.Sağ beklerine Erhan Güven gitmişken Ekrem'i verelim ve Holosko artı bir miktar parayla bu olayı burada kapatalım, gitsin.
![]()
32 yaşındaki Portekizli Miguel ile görüşmeler yapan Mersin İdman Yurdu yönetimi oyuncu ile anlaştı. Valencia ile sözleşmesi sona eren Miguel, bonservis bedelsiz Mersin İdman Yurdu’na transfer olacak.
Bu sezon Valencia forması ile 11 Lig, 5 Şampiyonlar Ligi , 5 Kral Kupası ve 1 Uefa Avrupa Ligi maçına çıkan yıldız futbolcu toplamda 3 asist yaptı.
59 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Miguel, 1 gol attı.
Kaynak: http://www.miy1925.com/portal/miguel...-yurdunda.html
Ronaldinho hamlesi gelir mi acaba![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Miguel gayet iyi transfer, 2-3 yıl iyi iş yapar..
Miguel, Mersin'e gelirse yılın transfer olaylarından biri olur. Bonservisi de yok. Gayet olumlu bir transfer. Erhan Güven'in yerine Miguel. Vay bee!![]()
Bobo filanda diyorlardı ne kadar dogru bilmiyorum.![]()
Bobo'yla anlaşmış MİY.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ282774SXQ
Nurullah Sağlam : '' Culio'yu bizimle beraber en az 10 kulüp istiyor . Fatih Terim ile görüştüm ve Gs kulübü bırakmayı pek de düşünmüyor . Culio pek mümkün bir transfer değil . ''
Otman Bakkal %99 Mersin'de.Ali Başkan Ntvspor'da dün gece açıkladı.
Bu sene ümitliyim Mersinden.Bir kaç iyi transferle Avrupa ligini zorlarız.Nurullah hoca ve muhteşem taraftarımız yeter![]()
İsmi geçen oyuncular Mersin'in hedeflerini yükseltebilecek oyuncular. Kesinleşen transfer var mı peki?
Tavşanlı Linyitspor'da Mehmet Besler'in sözleşmesi 2 yıl, Hasan Yaşar'ın sözleşmesi 3 yıl uzatılmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
El Yasa, Mersin için iyi bir transfer olur da Miguel olayı ne oldu?
Uğur Boral ile Beşiktaş da ilgileniyor bu arada. Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış ve görüştüklerini belirtmiş. Bonservisi de yok Uğur'un ve İsmail ilk devre takımda olamayacak. Şahsen, Beşiktaş'ın Uğur'u almasını isterim.
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor , Denizlispor'dan Emin Aladağ ile anlaşmış .
Kulüp genel sekreteri Murat Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda İspanya'nın Sporting Gijon takımında oynayan forvet David Barral Torres ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi.Transfer komitesinde yer alan yöneticilerin futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardıklarını kaydeden Gürsoy, ''İnşallah en kısa zamanda resmi imzayı da atarız'' dedi.
Serkan Çalık Ankaraspor'da.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mersin İdman Yurdu, Bursaspor'dan Stepanov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Güzel transfer.Yararlı olacaktır.
Elazığ'ın konusu yok buraya yazayım bari West Ham'dan Faubert ile anlaşmışlar...