Bordo61Mavi, kardeşim dilediğin gibi görüşünü hakaret olmadan paylaşmakta serbestsin. Forum kurallarını bu olay için ihlal edeceğimizi, yasakçı zihniyete karşı olacağımızı söylemiştim.
Bu konuda hakaret içerikli, provakatif ve yanlış bilgilendirme içeren mesajlar silinecektir. Karşıt görüşlü kişiler tartışabilir. Kimse kimseyi fişlemeyecek, fişleyemez. Öyle bir şey olsa bana özel mesaj atıp, ahiret inancımı sorgulayan kişiyi forumdan uzaklaştırırdım. Geri bunu yapmak badem bıyıklı işi olurdu, onun dilinden konuşmuş olurdum ama bunu yapmadım. Bana attığı mesaja rağmen onunla düzgün bir biçimde başka bir konuda konuşurum. Hiçbir sorunum yok.
Lütfen siz de karşıt görüşlü kişilerle tartışırken üslubunuza dikkat edin. Herkesin hayat görüşü aynı değildir. Ama buna saygı duymak zorundayız. Ben tekrar diyorum. tayyibe oy verenlere saygı duymuyorum (ki saygıma ihtiyaçları da yok) çünkü ülkenin göz göre göre amerika'nın kuklası haline geldiğini görüyorum. Ama fikirlerinize ne olursa olsun saygılıyım ve sizle düzgün bir şekilde konuşmaya her zaman varım.