Sayfa 45 / 163 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bordo61Mavi, kardeşim dilediğin gibi görüşünü hakaret olmadan paylaşmakta serbestsin. Forum kurallarını bu olay için ihlal edeceğimizi, yasakçı zihniyete karşı olacağımızı söylemiştim.

Bu konuda hakaret içerikli, provakatif ve yanlış bilgilendirme içeren mesajlar silinecektir. Karşıt görüşlü kişiler tartışabilir. Kimse kimseyi fişlemeyecek, fişleyemez. Öyle bir şey olsa bana özel mesaj atıp, ahiret inancımı sorgulayan kişiyi forumdan uzaklaştırırdım. Geri bunu yapmak badem bıyıklı işi olurdu, onun dilinden konuşmuş olurdum ama bunu yapmadım. Bana attığı mesaja rağmen onunla düzgün bir biçimde başka bir konuda konuşurum. Hiçbir sorunum yok.

Lütfen siz de karşıt görüşlü kişilerle tartışırken üslubunuza dikkat edin. Herkesin hayat görüşü aynı değildir. Ama buna saygı duymak zorundayız. Ben tekrar diyorum. tayyibe oy verenlere saygı duymuyorum (ki saygıma ihtiyaçları da yok) çünkü ülkenin göz göre göre amerika'nın kuklası haline geldiğini görüyorum. Ama fikirlerinize ne olursa olsun saygılıyım ve sizle düzgün bir şekilde konuşmaya her zaman varım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Halk hala neden dağılmıyor ?

Parkıda aldık işte yeter bu yapılanlar kendimize zarar veriyor dünya gülüyor bize
    Dünya neden bize gülsün ki ?

Yaptığımız şey şaklabanlık mı ?
    -Hayır !

Yapılan şey eylem ve artık bu eylem bir park meselesi olmaktan çıktı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Neden düşşün abi bu adam yüzde 50 oy aldı . Boru mu bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İlle de açık seçik bir cevap istiyorsan, ben solcuyum. Devrimciyim, ileri görüşlüyüm. En önemlisi de faşist değilim binlerce şükürler olsun ki. Ailemden böyle gördüm ve böyle bir aileye evlat olduğum için gurur duyuyorum. Atatürk'çüyüm. Bugün oy kullansam CHP'ye kullanırım. Sen CHP'nin iyi bir lidere sahip olmadığını düşünebilirsin. Evet, harika bir lider değil haklı olabilirsinde. Ama en azından ülkesini satıp insanları aptal yerine koymaz anladın mı? Ülke, toprak kaybedeceğine, yerinde sayar ama toprak kaybetmez. Amerika'nın köpeği olmayız. Anlatabildim mi? Ama işte siz bunu göremiyorsunuz. İstikrara devam. İsiktrarınıza devam.
    Amerika kopekligi ?

Son kac gunden beri help us America twitleri atanlar kim Bruce Willis yazdi diye sevinenlermi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Parkıda aldık işte yeter bu yapılanlar kendimize zarar veriyor dünya gülüyor bize
    Mesele Park değil ki..

Direnen kesim tam 10 yıllık içinde biriktirdiklerini kusmaya başladı..

Yoksa Park kimsenini umrunda değil..

Birde Başbakanınımızızn söylediğ sözler..Melih Gökçek attığı tweeter inadana bindirdi işi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu olaylar patlak vermeden önce börek ikram eden halka tazyikli su ile cevap veren polis varken neredeydiniz ? Şimdi halkı suçlu görüyorlar.Sadece seslerini duyurmaya çalışan insanları döverlerken,üzerlerine biber gazı nişanlayıp sıkarlarken neredeydiniz ? Ben söyleyeyim; televizyonda Mehmet Yaşin'in programını izleyip, ''ah be ne yemekler var'' diye iç geçiriyordunuz.Haberiniz mi vardı ? Hangi kanal yayınladı ? Kimi bilgilendirdiler ? Maskeli eylemciler diye haber veriyorlar,maskeler gaz maskesi oysa ki,toplumu bu kadar yanlış yönlendiren bir medya varken biz ne desek boş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Neden ya neden susuyor Abdullah Gül? Abi neden izleniyor bu olaylar? Polis hala neden şiddet uyguluyor? Taksimden çekildi gördük noldu? Şimdi niye çekilmiyorlar Tayyip istifa diye bağırılmasından mu korkuyorlar? Ne bu baskı, dikta? Halk kazanacak bundan korkmayın.

yapılan şey eylem değil kardeşim . Eylem ilk gündü yapıldı ve istenilen sonuç alındı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dünya' nın bize güldüğü falan yok. İnsanlar faşist bir yönetime böyle gururlu ve onurlu bir başkaldırıyı hayranlık ile izliyorlar.

Ayrıca istenilen sonuç alınmadı. Tayyip Bey' in dediğine göre; eylemciler dağıldığında hükümet yine istediğini yapacaktır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yapılan şey eylem değil kardeşim . Eylem ilk gündü yapıldı ve istenilen sonuç alındı
    Güzel kardeşim..Aç televizyonları bak Allah aşkına..Senin vicdanın sızlamıyor mu Ülkenin her yeri yangın yeri..Neler gösteriyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Amerika kopekligi ?

Son kac gunden beri help us America twitleri atanlar kim Bruce Willis yazdi diye sevinenlermi ?
    Yalnızca Amerika değil, tüm dünyadan tepkiler geliyor (destek olarak). Benim söylediğim apayrı bir şey. Lafları cımbızla çekiyorsun. Her neyse. tartışmayalım seninle daha fazla en iyisi. Saygılar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Açın Mehmet Demirkol'u okuyun Twitter'da.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Artik sona ermeli bu eylem. Parkta bosaltildi gerisi halki yakinlastiracagina uzaklastirir. Izmirde yasanan kufur videolari cogalmadan biter insAllah.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Dünya gülüyorsa AKP hükümetine ve onun robotlarına gülüyor. Direnen insanlara destek vermeyen yok yabancı medyadan. Yerel medya ise başbakanı kurtarma peşinde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

polis yüzünden. polis masum insanlara saldırdıkca insanlar bunu kabul edemiyor. ve sindirilmek istemiyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ninja team iş başında.

İşte başbakan Türkiye'yi bu hale getirdi. Dinciler ve dinsizler. Yazıklar olsun başka da bir şey demiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eylem yapılamadı ki ?

Eylem yapıldı diyorsun, Polis'in milleti gaza(!) getirmesinden bir türlü eylem yapılamadı.

İnsanlar artık doldular ve patladılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben dinsiz değilim kardeşim.Ama yukarıdaki de din değil.Yukarıdaki gösteriştir din böyle yaşanmaz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kolej'de polis yoldan gecen arabaya saldirdi, kacmaya calisirken ara sokakta arka camdan gaz soktu.

YETER YETER YETER !!!!!!! DURUN ARTIK NE BU KİN NE BU ÖFKE !!! (OLACAKLARI KESTİREMİYORUM)

KIZILAY AVM ,İstanbul , Turkey

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://www.youtube.com/watch?v=AbJO7...ature=youtu.be

akaretler

ek: anonymous tek tek indiriyor.

http://tccb.gov.tr/

ankara'dan canlı yayın - dayak var

http://www.ustream.tv/recorded/33718..._medium=social
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ben dinsiz değilim kardeşim.Ama yukarıdaki de din değil.Yukarıdaki gösteriştir din böyle yaşanmaz.
    Dostum yanlış anladın. Ben başbakanın yaptığını söylemek istedim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İyi giden bir ülkeye böyle provakatörler engel olmaya calışacak,bunlar normal bunlarla karşılaşacağımız için iktidara sizi getirdik, bunlara fırsat vermeyin onlar ne yapıyorsa aynısını geri iade edin % 20 lik bir kesimle baş edemezseniz iktidar olmanızın anlamı yok oyların hakkını verin, izliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dostum yanlış anladın. Ben başbakanın yaptığını söylemek istedim.
    Anladım dostum kusura bakma o zaman.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdullatif Şener: Şu anda yurtdışında yer almaktayım. Tüm dünya medyası Türkiye'yi birinci derecede haber yapmaktadır. Her yerde Türkiye konuşulmaktadır. Ancak Türk kanalları hiç bir şekilde vermemektedir. Böyle bir şey için Halk TV'yi tebrik ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Halk ayaklanmış hala meydana inenleri suçlayanlar var. Suriye'de ki halk Kahramandı hani?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Halk ayaklanmış hala meydana inenleri suçlayanlar var. Suriye'de ki halk Kahramandı hani?
    Suriye'deki halk kahramandı.
    Mısır'da halk kahramandı.
    Libya'da halk kahramandı.

Ama bizler çapulcuyuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar büyük bir krizin bu şekilde yönetilmesi... Ne kadar başarısız bir başbakanın olduğunu sadece buradan bile anlayabiliriz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    İyi giden bir ülkeye böyle provakatörler engel olmaya calışacak,bunlar normal bunlarla karşılaşacağımız için iktidara sizi getirdik, bunlara fırsat vermeyin onlar ne yapıyorsa aynısını geri iade edin % 20 lik bir kesimle baş edemezseniz iktidar olmanızın anlamı yok oyların hakkını verin, izliyoruz.
    Güzel abicim fikrine saygı duyuyorum ancak ülke genelinde yüzbinler sokağa çıktı,milyonlar tepkili,tamam onlar kadar hatta belki de onlardan daha fazla hükümeti destekleyenler var bunu herkes biliyor ancak sen asıl olayı anlamak istemedikten sonra sana anlatmanın bir mantığı yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri