Sayfa 45 / 63 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by Pod View Post
    Kaç ay taksit yapıyorsunuz 12 mi? 48 ay yapın, ilk 12 aylık kısmı peşin alacaktır.
    300 bin peşin 1.2m 12 ay taksit dediğimde oluyor ondan sanırım teşekkürler dzeltmeniz için öğrenmiş oldum

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    bende ilk orjinal oyunum 2014 den sonra almam diyodum ama dayanamayıp aldım fikstür sorunu hala aynı vetaksitle oyuncu alırken paranın tatamını kesmek istiyor o hatayı yaşayan varmı zaten paranın tamamı olsa neden taksit yapayım
    Öyle bir hata yok sanırım [MENTION=296186]Pod[/MENTION] un dediği gibi yapmışsın sen.
    malatyAdana!

Basanta adlı kazma defansı Udinese'ye yolladıktan beri iki kez Udinese ile maç yaptım.

İkisinde de Basanta golü döşedi.

Şaka bir yana bug olabilir mi bu durum ya ? Eski topçular her maç yazdılar. Daha golsüz geçen olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post

15.1.3'de oynamayı bıraktım. şu an sakatlık saçmalığında son durum nedir? oynanabilecek durumda mıdır oyun? 18 kişi bulmakta zorlanıyordum maça çıkmak için.

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    15.1.3'de oynamayı bıraktım. şu an sakatlık saçmalığında son durum nedir? oynanabilecek durumda mıdır oyun? 18 kişi bulmakta zorlanıyordum maça çıkmak için.
    Sakatlık felan hiçte öyle abartıldığı kadar değil dostum. Sen gerekenleri doğru dürüst yap, gerisine karışma. öyle bütün takımın 2-3 ay sakatlandığı felan yok. ha koca ve yoğun geçen 1 sezonda bir kişi bile sakatlanmasın diyorsan o da mümkün değil. ama oyunu dozunda oynayabilirsin 15.2.1 ile.

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Sakatlık felan hiçte öyle abartıldığı kadar değil dostum. Sen gerekenleri doğru dürüst yap, gerisine karışma. öyle bütün takımın 2-3 ay sakatlandığı felan yok. ha koca ve yoğun geçen 1 sezonda bir kişi bile sakatlanmasın diyorsan o da mümkün değil. ama oyunu dozunda oynayabilirsin 15.2.1 ile.
    dostum şu tablo (http://i.hizliresim.com/bgM13n.jpg) rutin olunca bence abartılacak bir şey var. kondisyonu 90'nın üstünde adam bulursam seviniyorum. ayrıca lallana'nın santra yaparken sakatlanıp 3 hafta oynayamadığını da gördüm.

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    dostum şu tablo (http://i.hizliresim.com/bgM13n.jpg) rutin olunca bence abartılacak bir şey var. kondisyonu 90'nın üstünde adam bulursam seviniyorum. ayrıca lallana'nın santra yaparken sakatlanıp 3 hafta oynayamadığını da gördüm.
    Kesinlike rutin değil, yanlış bir şeyler muhakkak vardır. ya rotasyonu iyi ayarlayamıyorsunuz ya da oyuncuları aşırı çalıştırıyorsunuz ama bir sebebi muhakkak var. illa bir sebebi olmalı mı derseniz evet, var... championship'de, sezonda sadece ligde 46 maç yapılan bir ligde 2 sezon oynadım legue 1'den aldığım takımla, neredeyse hafta içi maç olmayan hafta yoktu. Ona rağmen o koca sezonlarda bir kere bile böyle bir tablo ile karşılaşmadım. hiç sakatlığım olmadı mı? oldu tabi ki. 2-3 hafta arası sakatlanan bir çok oyuncum oldu, bunlar normaldir. bunun sonucunda premier lig'e çıktık diye aşırı sevindim, sırf oyuncular fazla yıpranmayacaklar, çoğu zaman haftada sadece 1 maç yapacaklar diye.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sahalarda görmek istediğimiz goller bunlar. Rolü içe kateden olan Adama Traore'den muhteşem bir gol

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sahalarda görmek istediğimiz goller bunlar. Rolü içe kateden olan Adama Traore'den muhteşem bir gol

rolüne fazla kaptırmış kendini

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Süper bir gol atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakatlık problemi diye bir şey yok. Dikkatli antrenman yaptırmak gerekiyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sakatlık problemi diye bir şey yok. Dikkatli antrenman yaptırmak gerekiyor.
    Hayır şimdi şöyle de bir şey var; Manu, Beşiktaş, Arsenal menajerleri gelip hocam yeni güncelleme ne zaman gelecek çok sakatlık problemi var, oyun oynanmıyor dese, ardından da Galatasaray, Juventus, Real Madrid hocaları gelip yoo öyle birşey yok, biz de çok sakat yok, siz ağır antrenman yaptırıyorsunuz herhalde dese bunun aynısını sizde fm oynayıcıları arasında yaşadığınızı hatırlarsınız.

Yani aslında şurada şöyle bir gerçek var; oyun da bir oyuncunun takımının yarısının sakatlanması istisna gibi bir durum, yada yanlış bir hamle sonucu öyle oldu bilemem ama eğer ki bu sorun herkeste yoksa tamamen şansla alakalı bir durumdur ve "kesin var" diyebileceğimiz bir şey değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Hayır şimdi şöyle de bir şey var; Manu, Beşiktaş, Arsenal menajerleri gelip hocam yeni güncelleme ne zaman gelecek çok sakatlık problemi var, oyun oynanmıyor dese, ardından da Galatasaray, Juventus, Real Madrid hocaları gelip yoo öyle birşey yok, biz de çok sakat yok, siz ağır antrenman yaptırıyorsunuz herhalde dese bunun aynısını sizde fm oynayıcıları arasında yaşadığınızı hatırlarsınız.

Yani aslında şurada şöyle bir gerçek var; oyun da bir oyuncunun takımının yarısının sakatlanması istisna gibi bir durum, yada yanlış bir hamle sonucu öyle oldu bilemem ama eğer ki bu sorun herkeste yoksa tamamen şansla alakalı bir durumdur ve "kesin var" diyebileceğimiz bir şey değildir.
    Sakatlıkla alakalı bence tek problem maç sırasında bazen çok sakatlık olması. Ama öyle nadiren oluyor ki bu, gerçekte olma olasılığı da var. Antrenmanlarda sakatlık yaşamıyorum ben mesela hiç. Maksimum 1 hafta oluyor öyle olanlarda. Maçta olanlar bazen abartılı olabiliyor. Bir maçta 2 adamın ayagının kırılması gibi. Olamaz mı ? Tabii ki de olabilir. Bir çok ligde öyle oluyor zaten. Bunu da ancak hamlelerin sakatlanmaya yol açma oranını çok az düşürerek ayarlayabilirler fakat öyle bir niyetleri yok. Bu nedenle agresif oyuncularla yapılan maçlarda çok sakat verecek takımlar. Gerçekte de öyle değil mi zaten ? Kasaplarla oynarsan ayağını kırarlar. Mentalite bu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

90 dakika baskın bir şekilde top oynayıp, duran toplardan kaybettiğimiz 1500. maç sonrası fm15'e yeni bir güncelleme gelene kadar ara veriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    90 dakika baskın bir şekilde top oynayıp, duran toplardan kaybettiğimiz 1500. maç sonrası fm15'e yeni bir güncelleme gelene kadar ara veriyorum
    Öyle deme beterin beteri vardır öyle deme

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Öyle deme beterin beteri vardır öyle deme

Banada aynen bu şekilde çok oluyor ama genelde yenilen taraf oluyorum .Beraberliğe bile razıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

48 şut ney arkadaş ya tek kale mi oynuyonuz şut antrenmanı mı yapıyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    48 şut ney arkadaş ya tek kale mi oynuyonuz şut antrenmanı mı yapıyonuz
    Hayır bir de 4 tam 21 yarım gol şansımız oldu .. Ya herro ya merro taktiğinin sonucu bunlar hep

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Eski postlarıma bakın bu seriyi en çok eleştirenlerden biri bendim ama bence bu sene çok iyi bir oyun var karşımızda.

Takım idmanını üç haftada bir fitness yapıp idman ağırlığını orta seviyeye çekiyorum ve 3 maç üst üste ilk 11 çıkan oyuncum yok hep rotasyon yapıyorum. Sakatlık sorunu falan yaşamadım hiç.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Eski postlarıma bakın bu seriyi en çok eleştirenlerden biri bendim ama bence bu sene çok iyi bir oyun var karşımızda.

Takım idmanını üç haftada bir fitness yapıp idman ağırlığını orta seviyeye çekiyorum ve 3 maç üst üste ilk 11 çıkan oyuncum yok hep rotasyon yapıyorum. Sakatlık sorunu falan yaşamadım hiç.

Bu serinin bana göre en güzel tarafı jeneriklik gollerin çok olması

Bkz . Bakkali

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Bu serinin bana göre en güzel tarafı jeneriklik gollerin çok olması

Bkz . Bakkali

Bu gollet biraz da kaleci animasyonları geliştigi için daha şık gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
    Bu gollet biraz da kaleci animasyonları geliştigi için daha şık gözüküyor.
    Onun da etkisi var tabi, gene de uzaktan atılan gollerin fazlalığı hoşuma gidiyor. Özellikle bu yeteneğe sahip oyuncuların atması

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sakatlıklar hakkaten sıkıntı ben her bölgeye en az 2-3 futbolcu bulunduruyorum ve bu oyuncuların da farklı bölgelerde oynama özelliklerinin olmasına ya da anntrenmanlarla bunu geliştirmelerini sağlıyorum
    o yüzden sakatlıklardan etkilenmiyorum
    ha maç içinde 4 tane oyuncu gidiyo bazen ona yapacak bişi yok nadir olduğu için hoşgörüyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncuya özel ders vereceğimiz zaman özel ders verecek futbolcuyu seçtikten sonra iki seçenek çıkıyor hangi madde hangi özelliklere etki ediyor bilen birisi söyleye bilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Ceki58 View Post
    Oyuncuya özel ders vereceğimiz zaman özel ders verecek futbolcuyu seçtikten sonra iki seçenek çıkıyor hangi madde hangi özelliklere etki ediyor bilen birisi söyleye bilirmi
    Üstteki olan özelliklere etki ediyor

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Merhaba ,

Takım içinde sakatlık sorunu olan arkadaşlar , sezon öncesi ve devre arası düşük düzeyde iki haftalık periyotlarla kondisyon çalıştırırsanız sakatlık sorununun yüksek düzeyde azaldığını göreceksiniz.

Selamlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ben kaleci transfer ettim, geldiği gün daha basın toplantısı yapamadan parmağını incitti.
    İmza atarken ters bir hareket mi yaptı ne

Sayfa 45 / 63 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri