Sayfa 45 / 439 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

"Fenerbahçe'de kalmak istiyorum"

Fenerbahçe'den ayrılmak istediği yönünde haberler çıkan Ganalı oyuncu Stephen Appiah'ın takımda kalmak istediği bildirildi. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, yöneticilerin bugün Appiah ile bir görüşme yaptığı ve taraflar arasında herhangi bir sorun olmadığı kaydedildi.
    Açıklamada, ''Futbolcumuz Stephen Appiah ile bugün yönetimimiz arasında yapılan görüşmede taraflar arasında herhangi bir sorun olmadığı belirtilirken, futbolcumuz da basında çıkan haberlerin aksine takımımızda kalmak istediğini söyledi'' denildi.
    Appiah ile yapılan görüşmenin ardından futbolcunun menajeri ile de bir görüşme yapıldığı kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
    ''Bu görüşmede menajere, Stephan Appiah'a kulübümüzün verdiği değer hatırlatılarak kulübümüzün izni dışında ve gayri ciddi yol ve yöntemlerle futbolcumuzun aklının çelinmesine izin verilmeyeceği iletildi. Ancak ciddi ve resmi tekliflerin değerlendirmeye alınacağı da yine menajere aktarıldı. Oyuncumuz Appiah da yapılan görüşmede Türkiye ve Fenerbahçe'de oynamaktan çok mutlu olduğunu, Fenerbahçe'nin bu yıl özellikle Avrupa'da hedeflediği başarılara ulaşması için elinden geleni yapmak istediğini ve en az Fenerbahçe'ye geldiği ilk yıldaki kadar hırslı ve istekli olduğunu belirtti. Appiah basında çıkan 'Gitmek istiyor' şeklinde haberlerin tamamının yalan olduğunu, kendisinin hiçbir zaman bu şekilde bir açıklama yapmadığını ve böyle bir niyetinin olmadığını söyledi.''

27.07.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ivan View Post
    İşte bu yaa Crespoyu öven biri çıktı
    crespo ya bişey diyenmi var..o benim süper golcüm..ona laf yok

Nesil
    2006
    Yer
    -

Crespo'yu kim bulmuşta biz alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kardeş Crespo Chelseanin oyuncusu aralarında Anlaşma gereği 2 sene İnterde kiralık olarak forma giyecek 2 sene kontratı var chelseayle
    .
    .
    .
    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

Saison --Monat/Jahr --Von -----------Zu ------------------Ablöse
    06/07 ---08.2006 ---FC Chelsea -Inter Mailand -----ablösefrei

Chelsea'den Inter'e bedelsiz olarak transfer oldugu yaziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ordu sonunda alabildi Mahmut'u )

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Crespo mu?Hayalden öteye gidemez.O arkadaşın yazdığı listede Crespo ve Riquelme hariç hepsi alınabilir

ivan Misafir

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    crespo ya bişey diyenmi var..o benim süper golcüm..ona laf yok

Eski Nickim crespo009 banlanan nickim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

Saison --Monat/Jahr --Von -----------Zu ------------------Ablöse
    06/07 ---08.2006 ---FC Chelsea -Inter Mailand -----ablösefrei

Chelsea'den Inter'e bedelsiz olarak transfer oldugu yaziyor.
    Transfer markt bazen hatalı yazıo Eminim yaa crespo hakkında herşeyee dikkatle bakarm

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeL bosque oLayında ki son durumda sanırım transfer poLitikasını kötü etkiLedi.Bu noktadan sonra sanırım yeni geLecek yabancı oyuncu en azından sezon ortasına kadar oLmayacak.Bu poLitikatadan sonra başarısızLık haLinde kaLkıp ErtuğruL hocadan hesap sorarLarsa işte o zaman bu yönetimin vay haLine.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Eski Nickim crespo009 banlanan nickim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Transfer markt bazen hatalı yazıo Eminim yaa crespo hakkında herşeyee dikkatle bakarm
    hatali yazmalari imkansiz cunku bu adamlar herseyi dakikasi dakikasina güncelliyor, zaten FM'de de dikkat edersen Crespo'nun Chelsea ile olan sözlesmesi 06.2007 tarihinde bitiyor

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Vega Bursasporlu oldu

Bursaspor, Venezuella Milli Takımı'nın kalecisi Reny Vega ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Menajerleri ile yaşanan pürüzün ortadan kaldırılması ve bir gün süren pazarlığın ardından Vega, Yeşil-beyazlı sözleşmeye imza attı. Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, kulübün paralarını titiz bir şekilde harcadıklarını belirterek, "Kulübün menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Vega'nın tranferinde geç kaldık. Ancak Bursaspor, bonservis ve pazarlık sonucu 1 milyon Euro kazandı" dedi. Bursaspor Asbaşkanı Ekrem Senal ise taraftardan sabır isteyerek, "Biz popülizm değil, iş üretiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın transfer listesinde olan tecrübeli kaleciyi renklerine bağladı. Dün Bursa'ya gelen, kenti gezen ve menejerleriyle birlikte Başkan Ali Karasu ile pazarlığa oturan Vega, öğleden sonra ikna oldu. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki imza töreninde Vega, kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

2. Başkan Osman Çelik, Vega'nın tranferinde yaşanan gecikmeden dolayı taraftarlardan özür dileyerek, "Biz Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Biraz geç oldu ancak kulüp için iyi oldu. Kulübün parasını harcarken sanki kendi paramızmış gibi titiz bir şekilde davranıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Önümüzdeki 3-4 gün içerisinde 2 yerli ve bir yabancı oyuncu ile görüşmelerimizi sürdürüp transferi tamamlayacağız. Hasan Kabze, pazartesi gününe kadar süre istedi. Emre Aşık ile Bülent Hoca görüşme yapıyor. İsmini açıklamadığımız bir yabancı ile de görüşmemiz sürüyor" diye konuştu.

Bursaspor Asbaşkanı Ekrem Senal ise taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyerek, "Popülizm değil, iş üretiyoruz. Bülent Hoca'nın raporu doğrultusunda Vega'yı da renklerimize bağladık. 3-4 gün içerisinde transferi bitirip, yeni futbolcularımızı sezon açılışına yetiştireceğiz" diye konuştu.

Bursa ve Bursaspor hakkında internette araştırma yaptığını söyleyen Reny Vega ise, "Kişisel işlerimden dolayı Bursa'ya gelmem gecikti. Bursa ve Bursaspor'u beğendim. Kupa Amerika'da da iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bazı şanssızlıklar yaşadım, ancak Bursaspor'da da başarılı olacağımı umuyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Bursaspor'un sezon açılışında önümüzdeki hafta Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağı bildirildi. Bursa Cup Turnuvası'nda Cuma akşamı 20.30'da Gaziantepspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un, Cumartesi akşamı Bursaspor ile Büyükşehir Belediyespor'un karşılaşacağı öğrenildi

valla ben önceki yazdığım forumda bas bas lavezzi ve fariası bağırmıştım.şimdi farias portoda muhtemelen klasik porto taktiği yine uçuk bir fiyata başka kulübe gidecek.lavezzide maradonadan sonra arjantinliye aç napoliye gitti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu foruma çok çabuk içim kaynadı kardeşlerim.çünkü gerçekten hepinizin sistemden tut oyuncu bilgisine kadar değerli bilgileriniz var.özellikle ben fransa ligini takip etmeye çalışırım.ligue 1den her takımdan belirli düzeyde oyucu bilirim.gsmize uygun orada gerçekten büyük yetenekler var forvet kapsamında.mesela ben şahsen renneste oynayan jimmy briandın alınmasını isterdim.fransa milli takımınada gidiyor artık piyasadeğeri iyice uçmadan gsmize kazandırılması lazım bence.

Bugün markete gittim fotospora ayak üstü bi baktım necati elindede fener forması doğrumu yoksa gene bi fotospor klasiğimi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

tabiki fotospor klasiği
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar gerek adnan polatın gerek adnan sezginin açıklamaları..transferin eli kulagında oldugunu gösteriyor..bence çok yaklaştık

Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    valla ben önceki yazdığım forumda bas bas lavezzi ve fariası bağırmıştım.şimdi farias portoda muhtemelen klasik porto taktiği yine uçuk bir fiyata başka kulübe gidecek.lavezzide maradonadan sonra arjantinliye aç napoliye gitti.
    .
    .
    Ben ve benim gibi pek çok kişi de bir şekilde öğrendiği ismleri söylüyoruz zaten.
    Bana kalırsa Ever Guzman, Eddie Johnson falan filan.. Ama bunlara itibar edilmiyor ayrıca kim etsin..

Kimse izlemediği oyuncuyu almak istemez..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ben ve benim gibi pek çok kişi de bir şekilde öğrendiği ismleri söylüyoruz zaten.
    Bana kalırsa Ever Guzman, Eddie Johnson falan filan.. Ama bunlara itibar edilmiyor ayrıca kim etsin..

Kimse izlemediği oyuncuyu almak istemez..

zaten fm diliyle konuşacak olsak ohooo sabaha kadar oyuncu sayarız katlyorm sana

lavezzi 30 undan önce Türkiye ye gelmez...çünkü gençken lavezziyi araştıracak,bulup getirecek yönetici yok Türkiye de... o yüzden fm diliyle konuşmayalm

Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu foruma çok çabuk içim kaynadı kardeşlerim.çünkü gerçekten hepinizin sistemden tut oyuncu bilgisine kadar değerli bilgileriniz var.özellikle ben fransa ligini takip etmeye çalışırım.ligue 1den her takımdan belirli düzeyde oyucu bilirim.gsmize uygun orada gerçekten büyük yetenekler var forvet kapsamında.mesela ben şahsen renneste oynayan jimmy briandın alınmasını isterdim.fransa milli takımınada gidiyor artık piyasadeğeri iyice uçmadan gsmize kazandırılması lazım bence.
    Malesef kulüplerimiz yabancı kontenjanını böyle hiç duymadıkları(!) isimlerle doldurmak istemiyorlarki,çok acı bir durum bu.Halbuki bu dediğin oyuncuları biraz olsun takip etseler

ivan Misafir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    zaten fm diliyle konuşacak olsak ohooo sabaha kadar oyuncu sayarız katlyorm sana

lavezzi 30 undan önce Türkiye ye gelmez...çünkü gençken lavezziyi araştıracak,bulup getirecek yönetici yok Türkiye de... o yüzden fm diliyle konuşmayalm

Emre ve Okan İntere nasıl gitti hiç duydunuzmu Morattinin oğlu menajer oyunlarına hastaymş orda keşfetmiş aldırmış Aynı şekilde Tuncay öyle gitti keşke yöneticiler biraz baksada ona göre oyuncu alsalar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emre ve Okan İntere nasıl gitti hiç duydunuzmu Morattinin oğlu menajer oyunlarına hastaymş orda keşfetmiş aldırmış Aynı şekilde Tuncay öyle gitti keşke yöneticiler biraz baksada ona göre oyuncu alsalar
    seninde dedigin gibi bunlar ancak yurt dışında oluyor..Türkiye de menajerlik oyununu takip ettigini söyleyen tek teknik adam ersun yanal diye duydum..holosko,meduna,zelenka.....ama onunda oynattıgı futbol futbol degil

şöyle futboldan anlayan biri oynasa ne iyi olurdu..neyse bence fm diliyle konuşmak yersiz

20. Default

valla, Ali Lukunku'lardan filan sonra ; bu isimlerin gündemimize gelmesi bile süper. Bugün( öğlen) Adnan Sezgin Ntv'ye verdiği özel röportajda ünlü bir oyuncunun Galatasaray'a katılmak üzere olduğunu söyledi, görüşmeleri sürdürdüklerini , ama isim ve süre veremeyeceğini belirtti. Ama tanınmış , ünlü bir ismin geleceğini söyledi...

Şu lincolu gölgede bırakıcak adam gelsede görsek

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Necati, Hamburg ile 3 yıllığına anlaşmış..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tarık kardeş kaynak ne acaba ? kesin mi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben internette haber okurken gördüm..

internetgazetesi..(:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Star tv son dakika dedi necati hamburg a gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Haydi hayırlısı olsun güzel transfer iş yapar inşallah.Kabze de iyi bir yere giderse.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cihani rus takimlari bile istiyormus moskava ile basliyan bir rus takimi varmis cihan telefonla baglandi hala niye gittigini anlamiyormus onu bitiren olay sag bek oldugu icin bitmis

Necati kendine takım buldu

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Necati Ateş, yeni takımıyla el sıkıştı.
    Galatasaray'da gözden çıkartılan Necati Ateş, Bundesliga takımlarından Hamburg ile üç yıllık anlaşmaya vardı.

Necati'nin bugün Hamburg ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak: Dha

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Star tvde lige dogru programında ertem sener acıkladı dediki besıktas legrotaglıa dan vazgecmedi dedi legrotaglıa besıktası ıstemedı dedi................

legrotallie besiktas defansinin sorununu cozemez o da yavas bi oyuncu bence besiktas bu sefer paraya kiyip 5-10 milyon dolar civari saglam bir defans oyuncusu almali yoksa bu sene defanstan cok ceker.

necatinin ve hasan kabze nin galatasaray dan ayrilmasi milli takim icin cok iyi oldu ama galatasaray icin kalli bolic i gondererek yaptigi hatayi tekrar edecek gibi geliyor bana.

Mesaj Yetkileri