yanlış anlaşılmadıki ben sadece cümlede anlatım bozukluğu yaptığını söyledim yanlış anladın sanırım sen..
büyükşehir belediyede de adriano var fizik tip herşey benziyo o da forvet fener illa adriano istiyorsa onuda alabilir.yanlış anlamayın yani.ben çok beğeniyorum.
güiza bence biraz şansa gol kralı oldu iyi bitirici komple bir forvet ama öyle abartılcak biri bomba değil bence.
Guiza bence de şansa gol kralı oldu ayrıca gol kralı olduktan sonra Türkiye'ye gelmez...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Guiza gibi adamı da şansa gol kralı yapmışlarTürkiye'ye gelmesi zor bence
![]()
Güiza el yakan bir futbolcu,kariyerinin zirvesinde Ispanya ligini birakip Türkiyeye gelecegini sanmiyorum.Ama eger alinirsa Fenere büyük katkisi olur.
Bu Güiza eskiden beri sürekli gol krallığı için oynayan bir oyuncu mu,yoksa bir sene içerisinde parlayan biri mi?Bilenlerden cevap bekliyorum.Pek tanımıyorumda kendisini.
Palavra haberler
Pavluchenko , Guiza ... Fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Şunuda hatırlatayım. Arsenal - Valencia - Barcelona sezon içerisinde ve sezon sonunda Gûiza'yla ilgilenmişti. Gûiza'yla ilgilendiğimizi sanmıyorum niye derseniz zaten Hazırda Semih var çakılı oynamak için. Hızlı olarak Kezman var. Ama adam geçen Forvetimiz yok. büyük ihtimalle böyle bir oyuncu alınacak
Geçen maç çıkışı araba ile evine giden basın mensubuna saldırdı.
Ayrıca alkolik olduğu için gönderildi.Hastaneye yatırsan olmaz, adamın işi bu, bundan kazanıyor, bir kere bıraktı mı bir daha dönemez aynı seviyede.
Ayrıca çok sorumsuz, çok saygısız, küçük dağları ben yarattım havasında, hiç ama hiç gerek yok, bol bol olay çıkartır, Nouma'dan beter olur..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Scolari Chelsea ile antlaşmış, bakalım başımıza kim gelecek?
Luxemburgo gelir büyük bir ihtimalle.. Forvette Adriano olur, sonra değmeyin keyfimize![]()
Scolari 1 temmuzda Chelsea takımınn başında olacakmış... kimi getircekler bakalım merakla bekliyorum
Luxemburgo ağır basıyor..
Scoları olmadığına göre gelebilecek olası Brezilya'lı hocalardan bi tek Luxemburgo kalıyor.Gürcan Bilgiç gelecek hocanın Brezilyalı olmadığını söyleyebilirim demişti.
So what?
Saike
Gürcan Bilgiç öyle demişse bir bildiği vardır, hoca Brezilyalı değildir umarım. Geriye alternatif olarak Löw ve Laudrup kalıyor, tabii Brezilyalı değilse. Belki Felix Magath, Hitzfeld veya beklemediğimiz sürpriz bir isim de olabilir.
Umarım Luxemburgo olmaz.Niye bilmiyorum ama bu adamı hiç istemiyorum.Gürcan Bilgiç kulpten bilgi alabilen biri.Büyük ihtimalle Brezilyalı değildir![]()
Chelsea Scolariyle anlaştığına göre guus hiddink boşta bence fener şansını denemeli..
Guus Hiddink gelse çok güzel olur aslında baktığımızda gittiği her milli takımda (milli takımın durumuna göre) mütevazi bir şekilde başarılı olmuş bir isim,oynattığı futbol da ortada.
Takıma Laudrup'un gelmesinden yanayım. Danimarkarlı bir teknik adam fizik kalitesi yüksek bir takım kuracaktır buda dirençli ve dayanıklı bir takım kurmamız demektir. Sistemli bir oyun bizi başarıya götüreceğini düşünüyorum.
Kim gelirse gelsin ama; beş yıllık sözleşme yapılsın iki yılda bir yeni bir teknik adam istemiyorum. İstikrar.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek