Sayfa 45 / 142 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    koptum valla adriano gelirse zaten bu yorumlar yapılmazki asıl gelmediği için yapılır
    Demek istediğim;sanki Adriano gelmeye hazır,arkadaşlar Adriano'yu almalı F.Bahçe,o kumarı oynamalı,o riske girmeli gibi yorumlar yapıyorlar.Onun için söyledim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bunları söylemekte sorun yok ki anılcım.Herkes görüşünü yazabilir.
    Nerden yazdım yaaa?On dakika düşündüm yine yanlış anlaşılacak diye,yine öyle oldu.Ne demek istediğimi anlamıyorsunuz ki.Neyse söylemedim kabul edin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yanlış anlaşılmadıki ben sadece cümlede anlatım bozukluğu yaptığını söyledim yanlış anladın sanırım sen..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

büyükşehir belediyede de adriano var fizik tip herşey benziyo o da forvet fener illa adriano istiyorsa onuda alabilir.yanlış anlamayın yani.ben çok beğeniyorum.

güiza bence biraz şansa gol kralı oldu iyi bitirici komple bir forvet ama öyle abartılcak biri bomba değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza bence de şansa gol kralı oldu ayrıca gol kralı olduktan sonra Türkiye'ye gelmez...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    büyükşehir belediyede de adriano var fizik tip herşey benziyo o da forvet fener illa adriano istiyorsa onuda alabilir.yanlış anlamayın yani.ben çok beğeniyorum.
    Merak etme Fenerbahçe Spor Kulubunun başkanının adı Aziz Yıldırım Futbolcuyu alacaksa isim benzerliğini aramaz gider onu alır gelir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Guiza bence de şansa gol kralı oldu ayrıca gol kralı olduktan sonra Türkiye'ye gelmez...
    bu şans kavramını bana bir açıklar mısın?

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post

güiza bence biraz şansa gol kralı oldu iyi bitirici komple bir forvet ama öyle abartılcak biri bomba değil bence.
    O dediğini anca Eskişehir yapar (Ronaldinho misali) Fenerbahçe kulübü benzeri almaz,gider kendisini alır merak etme ..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Guiza gibi adamı da şansa gol kralı yapmışlarTürkiye'ye gelmesi zor bence

Güiza el yakan bir futbolcu,kariyerinin zirvesinde Ispanya ligini birakip Türkiyeye gelecegini sanmiyorum.Ama eger alinirsa Fenere büyük katkisi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Güiza eskiden beri sürekli gol krallığı için oynayan bir oyuncu mu,yoksa bir sene içerisinde parlayan biri mi?Bilenlerden cevap bekliyorum.Pek tanımıyorumda kendisini.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İspanya LaLiga'da 94 Maçta 47 gol bu sezonda 37 maçta 27 gol atmış bir isim gûiza

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İspanya LaLiga'da 94 Maçta 47 gol bu sezonda 37 maçta 27 gol atmış bir isim gûiza
    Ortalaması güzelmiş ama 28 yaşında her yıl 38 maç oynanan La Liga'da 94 maç oynayabilmişse son yıllarda zıplayan bir oyuncu demektir.Tabi yurt dışında oynadıysa o ayrı.Bence Şampiyonlar ligini kaldıramayabilir.

Yorumum bu rakamlara göre.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Güzel istatistikler.. Zaten başkan söyledi pahalı biriyle anlaşıldığını.. Güiza olmasa bile en az onun kadar kaliteli bir ismin geleceğinden şüphem yok..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Palavra haberler
    Pavluchenko , Guiza ... Fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şunuda hatırlatayım. Arsenal - Valencia - Barcelona sezon içerisinde ve sezon sonunda Gûiza'yla ilgilenmişti. Gûiza'yla ilgilendiğimizi sanmıyorum niye derseniz zaten Hazırda Semih var çakılı oynamak için. Hızlı olarak Kezman var. Ama adam geçen Forvetimiz yok. büyük ihtimalle böyle bir oyuncu alınacak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Adriano tam bir kumar olur, xxestergonxx'in de dediği gibi. Adriano 26 yaşında ve bu yaşta bir oyuncunun, hele ki Adriano kalitesinde bir oyuncunun Türkiye'ye getirilmesi büyük başarı olur. Adriano muhteşem yetenekli bir futbolcu, fakat sorunlu. İçki içiyor, antrenmanlara gelmiyor, gece hayatı var, vs. vs. Kısacası disiplinsiz bir futbolcu. Fenerbahçe bonservisine çok fazla bir bedel ödemeyecekse, uçuk bir bedel vermeyecekse, transfer edilebilir. Onun burada göstereceği performans iyi olursa, eski günlerine dönerse -ben döneceğini düşünüyorum, Alex ile özellikle coşacaktır- muhteşem bir transfer olur Fenerbahçe için. Forma satışlarından Fenerbahçe çok iyi gelir elde eder, kulüp başarılar kazanır Adriano'nun performansı ile ve de 1-2 yıl sonra da rekor bir bedelle satılır. Adriano'yu örneğin 10 milyon Euro'ya alıp 25-30 milyon Euro'ya satabiliriz, bu da inanılmaz bir başarı olur.
    Geçen maç çıkışı araba ile evine giden basın mensubuna saldırdı.
    Ayrıca alkolik olduğu için gönderildi.Hastaneye yatırsan olmaz, adamın işi bu, bundan kazanıyor, bir kere bıraktı mı bir daha dönemez aynı seviyede.

Ayrıca çok sorumsuz, çok saygısız, küçük dağları ben yarattım havasında, hiç ama hiç gerek yok, bol bol olay çıkartır, Nouma'dan beter olur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Geçen maç çıkışı araba ile evine giden basın mensubuna saldırdı.
    Ayrıca alkolik olduğu için gönderildi.Hastaneye yatırsan olmaz, adamın işi bu, bundan kazanıyor, bir kere bıraktı mı bir daha dönemez aynı seviyede.

Ayrıca çok sorumsuz, çok saygısız, küçük dağları ben yarattım havasında, hiç ama hiç gerek yok, bol bol olay çıkartır, Nouma'dan beter olur..
    Gelsinde ben razıyım, olaymı çıkarıyo içiyomu, adammı dövüyo napıyosa yapsın

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Gelsinde ben razıyım, olaymı çıkarıyo içiyomu, adammı dövüyo napıyosa yapsın
    Sahaya çıkıp takır takır gollerini sıralasın yeter

Şaka bir yana bir santraforla anlaştığımızı duyduktan sonra daha rahat uyuyorum diyebilirim Şimdi kim olduğunu merak ediyorum sadece o kadar.İhtiyacımız olan forvete göre Gomis,Adriano gibi isimler gelirse güzel olur

Nesil
    2006

Scolari Chelsea ile antlaşmış, bakalım başımıza kim gelecek?

Sheriff Misafir

Luxemburgo gelir büyük bir ihtimalle.. Forvette Adriano olur, sonra değmeyin keyfimize

Scolari 1 temmuzda Chelsea takımınn başında olacakmış... kimi getircekler bakalım merakla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Luxemburgo ağır basıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Scoları olmadığına göre gelebilecek olası Brezilya'lı hocalardan bi tek Luxemburgo kalıyor.Gürcan Bilgiç gelecek hocanın Brezilyalı olmadığını söyleyebilirim demişti.
    So what?
    Saike

Gürcan Bilgiç öyle demişse bir bildiği vardır, hoca Brezilyalı değildir umarım. Geriye alternatif olarak Löw ve Laudrup kalıyor, tabii Brezilyalı değilse. Belki Felix Magath, Hitzfeld veya beklemediğimiz sürpriz bir isim de olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım Luxemburgo olmaz.Niye bilmiyorum ama bu adamı hiç istemiyorum.Gürcan Bilgiç kulpten bilgi alabilen biri.Büyük ihtimalle Brezilyalı değildir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea Scolariyle anlaştığına göre guus hiddink boşta bence fener şansını denemeli..

Guus Hiddink gelse çok güzel olur aslında baktığımızda gittiği her milli takımda (milli takımın durumuna göre) mütevazi bir şekilde başarılı olmuş bir isim,oynattığı futbol da ortada.

Nesil
    2006

Takıma Laudrup'un gelmesinden yanayım. Danimarkarlı bir teknik adam fizik kalitesi yüksek bir takım kuracaktır buda dirençli ve dayanıklı bir takım kurmamız demektir. Sistemli bir oyun bizi başarıya götüreceğini düşünüyorum.

Kim gelirse gelsin ama; beş yıllık sözleşme yapılsın iki yılda bir yeni bir teknik adam istemiyorum. İstikrar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kim gelirse gelsin ama; beş yıllık sözleşme yapılsın iki yılda bir yeni bir teknik adam istemiyorum. İstikrar.
    Doğru diyorsun Batuhan abi ama adam 2-3 sene başarılı olamadımı istemeyen yine bizleriz.Yani böyle işler dışarıdan belli olmaz.Del bosque Real'i şampiyon yapmış adam ama Beşiktaş'ta iş yapamadı.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Sayfa 45 / 142 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon

Mesaj Yetkileri