Sayfa 45 / 1204 İlkİlk ... 35434445464755951455451045 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orta sahanın ortasından ziyade sağ bekte sıkıntı var, orta sahanın ortasına transfer yaparlarsa vallahi çok yazık olur. Yabancı hakkını orda harcamaya gerek yok şu anda. Öncelikle stoper ve sağ bek. Ama kesinlikte Sabri'ye kalmamalı o sağ bek, kalbura dönüyor sağ kanadımız..
    Ha para bolsa orta sahaya da alınır, ama ben sanmıyorum daha iki kaliteli stoper alacağız..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    BabeL doğruysa iyi oLur khiziashviLi(doğru yazmadıysam kusura bakmayın)'yLe anLaşıLmış resmi imzaya bekLeniyomuş Leo Franco yine aynı şekiLde Lucas NeiL'de 2,5M€ bonservisLe aLınmış...
    Özür diLerim haberLeri karıştırmışm 2,5M€Le aLınan Khizanishvilli'ymiş şimdi fark ettim...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Saray'da yerli operasyon!

Cim Bom’da yerli operasyonu hız kesmeden sürüyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Ediz Bahtiyaroğlu için Ankaraspor’la, Orhan Şam için de Gençlerbirliği’yle pazarlık halinde.

Bu iki oyuncunun da Galatasaray’la sözleşme imzalamaya hazır olduğu, ancak kulüplerinin istediği yüksek bonservis ücretleri nedeniyle sıkıntı yaşandığı belirtildi.

Transferin sonuçlanabilmesi için, Ediz ile Orhan’ın kendi kulüplerine baskı yapması planlanıyor.

Takımı gençleştirme operasyonu çerçevesinde gündeme alınan Ediz Bahtiyaroğlu savunmanın göbeğinde, Orhan Şam ise sağ bekte görev yapıyor.

21.06.2009

Kaynak : Fanatik

-------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Pizarro atağı

Galatasaray Yönetimi, golcü arayışları çerçevesinde Claudio Pizarro ile ciddi olarak ilgilenmiş ve Perulu golcü Werder Bremen’in Shakhtar’la oynadığı UEFA Kupası Finali için İstanbul’a geldiğinde transfer görüşmesi yapılmıştı. Ancak tecrübeli futbolcunun çok yüksek ücret istemesi nedeniyle geri adım atan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard’dan gelen istek doğrultusunda bir kez daha harekete geçti.

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in, öncelikle Pizarro’nun menajeri Carlos Delgado’yla temas kurduğu ve yıldız oyuncunun Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıp bakmadığı hakkında bilgi istediği öğrenildi. Genç yöneticinin Pizarro ile pazarlığa geçmeden, bu kez de Chelsea’ye başvurup bonservis konusunu görüşeceği belirtildi.

Diğer sebebi Hayrettin!

Yönetimin bu son atağında Rijkaard’ın isteği kadar, taraftar da önemli rol oynadı. Zira Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya için Özgürcan ve Alparslan’ın verilecek olması büyük tepki çekti.

Taraftarlar internet sitelerinde, “Geçen sezon Baros’u, Kewell’ı alıyorduk, şimdiyse Mustafa Sarp ve Hayrettin’i...” gibi yorumlar yaparak yönetime karşı tavır takındı.

CLAUDİO MİGUEL PİZARRO BOSİO

Doğum tarihi: 3 Ekim 1978
    Boy: 1.86
    Ülkesi: Peru
    Mevkii: Forvet

LİG Maç Gol Asist
    Bundesliga 175 77 30
    Premier Lig 21 2 1
    Şampiyonlar Ligi 27 8 2

OYNADIĞI TAKIMLAR

1995-1996 Deportivo Pesquero
    1997-1998 Deportivo Pesquero
    1999-2000 Alianza Lima
    2001-2002 Werder Bremen
    2002-2008 Bayern Münih
    2008-2009 Chelsea
    2009-2010 Werder Bremen

21.06.2009
    Kaynak :
    Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Orhan Şam ile sözleşme imzaladı diye haberler cıkmıstı Galatasaray-Hacettepe macından sonra , Galatasaray'a geliodu yani oda mı yalan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rijkaard geLdi medya coştu neyin yaLan neyin doğru oLduğunu anLamak için GS yönetiminde tanıdığının oLması gerek Duyduğuma göre BabeL işi tamamen yaLanmış Listede babeL yokmuş Senderos'La Frei Türkiye'de oynamak istemiyorum demiş Remy'de de Lyon sorun çıkarıyomuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Remy Lyon'da oynamıyoki Lyon neden sorun çıkarsın.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

http://nl.wikipedia.org/wiki/Ryan_Babel

Hollanda wikisinde Ryan Babel'in şuanki bulunduğu kulüp Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

http://www.babelofficial.com/en/my_current_club.asp

Ryan Babel'in sitesine göre
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Resmi birşey açıklanmadan elbette yazamaz Babel ben Galatasaray'dayım diye. Leo Franco henüz resmi değil ama İngiliz ve İspanyol wikisine göre Galatasaray'da, Türk wikisine göre At.Madrid'de. Servet Turk wikisine göre Galatasaray'da, Fransa wikisine göre Marsilya'da.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

muhtemelen bir Türk yapmıştır. istesem ben de girer Babel'i Mardinspor'lu yapabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Aydın abi http://nl.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_SK Bu linktende göreceğin üzere Galatasaray'ın kadrosunda Babel var ve Galatasaray'ın sayfası editlenemiyor. Yani anlayacağın buun yapan bir Hollandalı.

Enterokinaz Misafir

o zaman hollandalı kişi babel'i mardinli yapsın. veya bunu yapan hollanda'da yaşayan bir Türk. ihtimal çok, zor değil.

wiki'yi geçiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Remy Lyon'da oynamıyoki Lyon neden sorun çıkarsın.
    Satarken önceLik hakkı koymuşLar anLaşmaya eğer klubü izin verirse Lyon'un ya kabuL etmesi Lazım ya da kendisi aLması Lazım Lyon'da anLaşırsanız biz aLırız demiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bakın İbrahimler demedi demeyin Babel seneye sarı-kırmızı forma giyecek. Varmısınız iddasına? Nesine?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben varım abi Babel gelmesini çok isterim TSL'de oynamasını falan ama abi çook zor transfer. Adam 22 yaşında ve onu kaçıracak kulup yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben varım iddiaya girelim =)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

OLmaz sen İbrahim değilsin ki Ama içimden bir ses dediğimi diyor. İçimdeki ses Romayı da kestediyor olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    o zaman hollandalı kişi babel'i mardinli yapsın. veya bunu yapan hollanda'da yaşayan bir Türk. ihtimal çok, zor değil.

wiki'yi geçiniz.
    Wiki'nin editörleri öyle kafalarına göre takılamazlar. Hepsi Wikipedia'nın yöneticileri. Yanlış bilgi yaparsalar zaten diğer yöneticiler silerler. Hadi Galatasaray'ın sayfasında edit butonu olsa neyse. Ama öyle birşey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Halil' in wikisinde Sebatsporlu yapmıştım GS li idi. Düzeltmişler Schalke olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Wiki'nin editörleri öyle kafalarına göre takılamazlar. Hepsi Wikipedia'nın yöneticileri. Yanlış bilgi yaparsalar zaten diğer yöneticiler silerler. Hadi Galatasaray'ın sayfasında edit butonu olsa neyse. Ama öyle birşey yok
    Geçen senede rooney Galatasaraydaydı wikiye göre.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Geçen senede rooney Galatasaraydaydı wikiye göre.
    Yahu anlamadığınız bir nokta var. Rooney'i Galatasaray'da yazarsın çünkü sayfasını değiştirebiliyorsun. Ama Galatasaray'ın sayfasını değiştiremiyorsun. Anlamadığınız nokta bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    OLmaz sen İbrahim değilsin ki Ama içimden bir ses dediğimi diyor. İçimdeki ses Romayı da kestediyor olabilir

Ya sen öyle san ilk adım ibrahim benim de

-gerard

wikiyi düzeltirler , wiki kaynağı sağlam bir yer değil

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

@titates1

Tamam işte. Bunu yapan bi Türk yada sıradan bi okuyucu değil. Çünkü edit butonu yok Bunu yapan Wiki'nin editörleri. Bak ben Babel'in takımını demin Liverpool yapmıştım 10 dk geçmeden silmişler yanlış diye.

Çok istiyorsanız yaparmışınız ya Babel'i şuraya x'i buraya. Galatasaray'ın kadrosundan Babel'i silmeyi deneyin bi acaba silinecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

=)) Ryan Babel* ? Nederland * Nog niet officieel getekend

şu * yıldızın anlamını bir çeviren olur mu official ne demek hepimiz biliyoruzdur ingilizceye benziyosa nog - non official olabilir mi sence de ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

O Leo Franco'da da var ama Leo'nun geleceği kesin mesela.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Henüz resmen imzalamadı ama imzalayacak ibaresi yani o.
    Last edited by gerrrard : 22.Haziran.2009 at 15:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam dostum inancını takdir ettim daha diyecek bir şeyim yok , inşallah gelir =)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yok canım est. Eğer dikkat ettiysen ben önceki mesajımda gelme ihtimali %5 bile değil ama Babel kendini göstermek için az parayı bile göze alır diyordum. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde olsa anlardımda bilmiyorum kim çeldi aklını.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer zirvesi

Adnan Polat ve kurmayları dün Florya´da takımın yeni patronu Rijkaard ile bir araya geldi. Tabii ki en can alıcı konu; transferdi. Ünlü hoca yönetime bir kez daha, “Oliveira ya da Pizarro. İkisinden birini istiyorum” dedi.

Sarı-Kırmızılı kulüpte sezon açılışına 1 gün kala Florya’da müthiş bir buluşma gerçekleşti. Başkan Adnan Polat, Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens ile Albert Roca Pujol, Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi. Saatler süren bu zirvede yeni sezon öncesi planlamalar yapıldı, transferde son durum masaya yatırıldı, Rijkaard’ın izlediği sezonun en iyi ve en kötü maçları tartışıldı. Sarı-Kırmızılılar, burada çizilen yol haritasına göre hareket edecek. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Rijkaard izlenimlerinden gayet memnun ve ortaya çok iyi bir takım çıkacağından emin. Şu anda taraftarın merakla beklediği transferler de yolda. Dünkü toplantıda bir kez daha gündeme gelen kaliteli bir golcü ve stoper için 1 hafta içinde somut adımlar atılması bekleniyor. Forvete Brezilyalı yıldız Oliveira ya da Perulu Pizarro’dan birisini isteyen Rijkaard’ın stoper adayları ise şunlar: Martin Caceres (Barcelona), Oleguer (Ajax), Hedwiges Maduro (Valencia), Zurab Khizanishvili (Blackburn).

Raşit Altun

KaynaK:
    FanaTik

Lincoln ilk antremana katılmamış yine..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bildiğimiz Lincoln pek değişiklik olmamış

Mesaj Yetkileri