Sayfa 45 / 56 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

bravo. aynı başarıları neden bende yakalıyamıyorum merak içersindeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ljarr View Post
    bravo. aynı başarıları neden bende yakalıyamıyorum merak içersindeyim

1- benim kadar sabırlı olmadıgın için olabilir( ben 6. sezondayım şu anda)
    2- çalışan ekibin kaliteli değildir
    3-oyuncu kadron kaliteli değildir
    4-taktik ve antreman anlayışıdna sorun vardır

bilemiyorum başka bir sebebi de yoktur galiba yoksa burda çıkıp da "ben senden daha iyi biliyorum bu oyunu " demek gibi bir küstahlık yapacak değilim

Ligin bitimine az kaldı... şu anda 30. hafta maçını oynuyorum... Lig acayip karıştı.Her an beklenmedik bir başarı gelebilir. Bu maçtan sonra ligin puan durumunu gösteren SS koyacağım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SON DÜZLÜĞE GİRİLİYOR !!!

Lig sonuna çok az bir süre kala Haşigolar 2. sıraya kadar yükselmiş durumda... Ligde 4 hafta sonra herşey belli olacak! lider Galatasaray büyük ölçüde şampiyonluğu garantilemiş gibi görünmesine rağmen, lig ikinciliği için Afyonkarahisarspor,Beşiktaş ve Fenerbahçe kıyasıya bir yarış içindeler. 1 puanın kaybı bile ligde sıralamayı değiştirebilir!! Eğer eksik maçlarını kazanırlarsa Kocaelispor ve Kayserispor'da bu yarışa dahil olmak istiyorlar!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok dostum takip ediyorum seni GS kariyerinide okumuştum bunuda başından beri takip ediyorum.Zaten sabrına diyecek birşey yok.ama sana şunu sormak istiyorum sanırım 09da maç kazanmak 08e göre çok daha zor.sence? Udinese ile kovulmazsam bende sabır ve özellikle taktik ile bişeyler yapmak istiyorum . bu arada senin taktiği kullanıyorum ancak bende pek işe yaramıyor senin gibi. 0.2 ile oynadığımıda belirtmek isterim.

ben şu anda çift forveti kullanıyorum...eğer çok gol yiyor,ya da az gol atıyorsan savunma hattını "push up" seviyesinin 1-2 derece altına kadar getiriver... bir de maçlarda geriye düştüğün anda oyunu durdurup mentality'i en sona kadar arttır... bir de bu şekilde dene bakalım nasıl sonuçlar alcaksın...
    Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

yok dostum takip ediyorum seni GS kariyerinide okumuştum bunuda başından beri takip ediyorum.Zaten sabrına diyecek birşey yok.ama sana şunu sormak istiyorum sanırım 09da maç kazanmak 08e göre çok daha zor.sence? Udinese ile kovulmazsam bende sabır ve özellikle taktik ile bişeyler yapmak istiyorum . bu arada senin taktiği kullanıyorum ancak bende pek işe yaramıyor senin gibi. 0.2 ile oynadığımıda belirtmek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

evet dikkat ettim şimdi defans çok ilerde çıkıyo arkaya çok top yiyor. bakalım bende çift forvet deneyeceğim.gelişmeleri bildiririm buradan

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

evet dikkat ettim şimdi defans çok ilerde çıkıyo arkaya çok top yiyor. bakalım bende çift forvet deneyeceğim.gelişmeleri bildiririm buradan

savunma oyuncuların çok genç veya çok yavaşsa sıkıntı olabilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sakaryaspor deplasmanındayız ve adamlar tam düşme hattı çizgisinin altındalar çok zor maç olacak galiba...
    Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

haydi başarılar sana.bende biraz kendi takımımla ilgileneyim .)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA !!

Sakaryaspor deplasmanına stresli çıkan Haşigoların imdadına yine muhteşem ikili Navarro&Bradshaw yetişti ! Erken gelen 2 golle öne geçen Afyonkarahisarspor Caner'in golüyle rahatlayınca gelecek maçları düşünen kurt hoca, Navarro ve Bradshaw'ı oyundan aldı.Artık ligi bitimine sadece 3 maç kaldı... Rakiplerinin puan kaybıyla avantaj yakalayan mor beyazlılar bunu sezon sonuan kadar taşımayı istiyor!

vay be koskoca 6 sezon helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lider oolursun artık
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ne liderliği yaww? Beşiktaş deplasmanındayım ve sol açıkla , Navarro milli takımda kesin yenilecez... Valla Bradshaw tek başına neler yapabilecek bilmiyorum ama lig ikinciliği gidebilir haftaya....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "KEN BRADSHAW" SHOW

Takımda Navarro ve Viguier gibi önemli isimler milli takım maçlarına gitmişti.Takımın sol beki Ali Aksu sakatlıktan yeni çıktıgı için hoca onu ilk 18'e almamıştı.Beşikteş gibi Türkiyenin en büyük takımlarından birinin sahasına gidiliyordu ve lig ikinciliği için siyah beyazlı ekip Haşigoların en büyük rakiplerinin başında geliyordu.Tüm yazılı ve görsel basın Beşiktaşı mutlak gfavori gösterirken, Tecrübeli teknik adam Hasan Hüseyin Coşkun da maç öncesi tedirgin ve kötümser açıklamalarda bulundu.Fakat maçın ilk düdüğü çaldıktan sonra yine o çıktı sahneye!!!14 lig maçında rakip ağlara 13 gol göndermeyi başarak Ken Bradshaw herkese "Ben buradayım" mesajını verdik ve rakip ağları 2 kere sarstı.Savunmadan köşe atışı için ileriye çıkan Cihan'ın golüyle berabar mor beyazlı ekip unutulmaz skorlardan birine daha imza attı ve sahadan 1-3 galip ayrıldı!!!

*şimdi çıkıyorum,gece devam eder,ligi bitiririm görüşürüz...
    Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

GECE HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK...

HAŞİGOLAR TARİHİNDE İLK KEZ OYNAYACAKLARI FİNALDE ,LİGDE DEPLASMANDA YENDİKLERİ KARA KARTALI DEVİRMEYİ BAŞARABİLECEKLER Mİ?

SEZON SONUNA 2 HAFTA KALA ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJ YAKALAYAN AFYONKARAHİSARSPOR LİGİ 2. OLARAK BİTİREBİLECEK Mİ? YOKSA SIRALAMADAKİ YERİNİ FENERBAHÇE YA DA KOCAELİSPOR'A KAPTIRACAK MI?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Şampiyonluğu Almış Sayılır Bu Arada Regenin Ken Bradshaw Çok İyiymiş Umarım Sivas Düşmez Başarılarının Devamını Diliyorum

Hocam Süpersin Akşama Kadar Nasil Bekiyeceğiz O Vakte Kadar Ben Kendi Kariyerimi Ilerleteyim Sizi De Beklerim Başarilar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.olursun FTK yı da alıp show yaparsın abi

edit: 3 tane msj war aynı anda
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Yok artık Hasan, senin bu noktadan 2.liği verme ihtimalin şampiyonluğu alma ihtimalinden daha az. Şamp. ligi hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya benim bir oyunumda bir regenim vardı bu Bradshaw'ın 3 katıydı güçleri Ne varki gaza gelip shift delete yaptım

Seneye şampiyonlar ligine gidiyosun abi baya iyi ya Ben bi ara takip edemedim de, bu sene mi çıktın sen süper lige?

Tek kelimeyle bravo abi valla helal olsun tek kelimeyle süper şl de gruplara kalabilirsen harika iş yaparsın ekonmi de düzelir hem de itibar artar

Şampiyonluk Yakın

Afyon destan yazmış çok iyi gidiyor işler artık Afyondan bir avrupa kupası başarısı bekliyoruz.

Hocam Süpersin Valla Senden Esinlenip Neler Yapiyorum Bir Bilsen Neyse Zaten Destan Yaziyorsunsöylenecek Bir şey Yok Imkanlarin Doruğundasın Helal Olsun Ne Diyeyim Başarilar...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

hocam çok iyi gidiyosun ftk da senindir almadan gelme bu arada bişey sorucam bu oyuncu özelliklerinin yanında oyuncu gelişimlerini gösteren oklar nasıl çıkıyodu ayarları pek kurcalamadıgım için bulamadım grafik olarak görebiliyorum ama direk profilde görmek için napıyoduk ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

geldim arkadaşlar... şimdi BJK ile kupa finali var sanırım fikstürde... açıyorum oyunu bana şans dileyin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Remox View Post
    hocam çok iyi gidiyosun ftk da senindir almadan gelme bu arada bişey sorucam bu oyuncu özelliklerinin yanında oyuncu gelişimlerini gösteren oklar nasıl çıkıyodu ayarları pek kurcalamadıgım için bulamadım grafik olarak görebiliyorum ama direk profilde görmek için napıyoduk ?

oyuncuya tıkladıgında sağ üstte "view" seçeneğinde "show recent attribute changes" seçeneği işaretli olacak...
    .
    .
    .

"NAVARRO" hakkında önemli detay

Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 19:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGO EKSİKLERE RAĞMEN SAHADA!!!

Ömer Güvenç (Bastonla Hasan hocaya yaklaşır):Karşılaşma başlamak üzere,fikirlerinizi alabilirmiyiz?

Hasan Hüseyin Coşkun: Bu maç için çok emek verdik.Burada finali bu seyircilere izlettirebilmek bile bizler için büyük onur fakat bu sahadan kupa ile ayrılmayı tabiki de isterim. Milli oyuncularımızdan yoksun olarak sahaya çıkacağız.Özellikle Navarro bu takım için çok önemli.İnşallah onun yokluğunda sahaya çıkan 11 görevini yerine getirerek sahadan başı dik ayrılacaktır.

Ömer Güvenç : Nasıl bir taktik anlayışınız olacak? 2 forvetle sahaya çıkıyorsunuz?

Hasan Hüseyin Coşkun: Benim takımım savunma yapmayı bilmiyor.O yüzden var gücümüzle hücum edip erken goller bulmak hedefimiz olcak.Umarım işler tersine dönmez...

Navarro da bütün teknik direktörleri favori personeli yapmış (: Wonderkid güzel demekki çok daha iyi olucak senin antrenman programlarıyla daha da iyi olur (:

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ATATÜRK OLİMPİYAT STADINDAN CANLI YAYIN!!!

Fortis Türkiye Kupası final maçı...
    .
    .
    .
    Evet sevgili futbolseverler bugün yine güneşli bir ilkbahar akşamında sizlerleyiz...

Bu akşam Beşiktaş ile ligin yeni fakat flaş sonuçlara imza atak ekibi Afyonkarahisarspor arasındaki maçın önemli anlarını sizlere aktarmaya çalışacağız.

Karşılaşmayı Fifa kokartlı hakemlerimizden Selçuk Dereli yönetecek....

2 takım da sahaya 4-4-2 formasyonuyla çıkmış durumda...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    karşılaşma başladı... 4. dakikada Uğur inceman Mustafa Kaymaz'ı düşürdü... Haşigolar serbest vuruş kullanacak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    serbest vuruş sonrasında kaptırılmak üzere olan topu kalecisine dogru atan Afyonkarahisar defansı kaleden gelen topu karşılayamadı.Beşiktaj hızlı atak geliştridi.Kaleciyi önde gören Emir yaklaşık 40-45 metreden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Afyonkarahisarspor için talihsiz bir gol.Maç onlar için çok kötü başladı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dk 4 , Beşiktaş 1-0 öne geçti... gol Emir...

8. dakikada defans arkasına hareketlenen Holosko'yu düşüren Nordtveit kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Hasan hoca kara kara düşünüyor...

12. dk. Sağ çaprazdan ceza alanına giren Adams Beşiktaşı 2-0 öne geçiren golü attı. Artık mor beyazlı ekip için kupa hayal...

23. dk. Sağ kanattan gelişen Afyon atağında ceza alanına giren Bradshaw'ın vuruşuna kaleci yumrukladı...

33. dakikada sağ kanattan kullancılan taş atışıyla topla buluşan Mustafa kaymaz direk kaleci düşündü. top kale direğini yalayarak dışarı gitti.

39. dakikada sağ kanattan içeri sokulan Adams arka direğe ortayı açtı ve Uğur İnceman Beşiktaşın 3. golünü attı... skor 3-0

Dk 40 ... Afyon da Galli yaklaşık 35 metreden şansını denedi ama top üstten auta çıktı...

46. dakikada Lokman'ın kaptırdıgı topla duvar pasına giren Beşiktaşlılar 4. golü buldu

Afyonkarahisar seyircisi stadı terkediyor...
    Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 20:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Abi gitti kupa yaa...
    Hasan abi senden kupa bekliyorduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLARDA İMZA HEYECANI!!!

Afyonkarahisarspor teknik patronu Hasan Hüseyin Coşkun'un izlediği oyuncuların bir raporunu yönetime verdiği ve yönetimin bu oyuncularla gizli gizli görüşmeler yaptıgı ortaya çıktı.Çoğu görüşmenin imza aşamasında oldugu söyleniyor!Haşigolar her an transfer bombalarını patlatabilirler!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

19 hazirandayız... 11 gün sonra takım bünyesine gelene kadar isimleri açıklamayacagız... ne olur ne olmaz Sonra toplu SS koyarım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAŞİGO YÖNETİMİNDEN ÇILGIN İSTEK !!!

Hasan Hüseyin Coşkun çalıştırdığ ve bu sezon olağanüstü bir performans göstererek ligi 2. sırada bitiren Afyonkarahisar yöneticileri önümüzdeki sezon için beklentilerini lig şampiyonluğu olarak açıkladı ve bu hedef için de kulüp tarihinin rekoru olan 10.25 milyon € gibi yüksek bir trasnfer bütçesi duyurdu!!! Hasan Hüseyin Coşkun'un işi bu sezon daha zor gibi görünüyor...

AFYONKARAHİSARSPOR'A ZORLU EKİP!

Şampiyonlar ligi ön elemesinde Yunanistan'ın en güçlü ekiplerinden biri olan Olympiakos ile eşleşen Haşigolar'ın turu geçmesi oldukça zor görünüyor...

Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 22:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Olsun Hocam Buraya Gelmekde Başarı Seneye 2'sini birden Alırız.

Sayfa 45 / 56 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Mesaj Yetkileri