Sayfa 45 / 61 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Aynen.Karakteri buna müsaitmiş.
    Adamı 5 seneliğine al Tofaş'a ve Karşıyaka'ya kirala pişmesi için.Artist sonra Fenerbahçe Ülker'e gelin beni alın de.Armamıza layık değilmiş gitsin istediği yere.
    İtiraz edeceğiz kesin.Bakalım ne kararlar çıkacak.İnşallah bizim lehimize çıkar İlkan'da ortada kalır.
    Birde olayın şu boyutu var.Etik etik diye ortada dolaşanlar buna ne diyecek acaba?Bizimle hiç görüşme yapmadan oyuncuyu kendi kulübüne al.Çok etik...
    Net bilgi gelmeden yorum yapılmaması gerektiğini söylemiştim, oyuncunun Galatasaray ile bir bağı yok, bunu öğrenmek kolay, o zaman Galatasaray'ı bağlayan bir durum var mı?

Oyuncu ile Galatasaray arasında ne görüşmeler geçti, belki resmiyete dökülmesini istedi Galatasaray bunu ciddiye almadı, belki kiralık gönderilirken hoş olmayacak şeyler sergilendi.

Sözleşmesi devam eden oyuncuyu almaya çalışırken hatta alırken sıkıntı yok, bak bizi seçti diye gururlanma var hatta ama bu durumda bakış açısı 180 derece değişiyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe'ye niye sallıyorsunuz adamın resmi sözleşmesi yokmuş. gidip Galatasaray'a sizin sözleşmeniz yok ama size bonservis ödeyelim mi deseydi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Net bilgi gelmeden yorum yapılmaması gerektiğini söylemiştim, oyuncunun Galatasaray ile bir bağı yok, bunu öğrenmek kolay, o zaman Galatasaray'ı bağlayan bir durum var mı?

Oyuncu ile Galatasaray arasında ne görüşmeler geçti, belki resmiyete dökülmesini istedi Galatasaray bunu ciddiye almadı, belki kiralık gönderilirken hoş olmayacak şeyler sergilendi.

Sözleşmesi devam eden oyuncuyu almaya çalışırken hatta alırken sıkıntı yok, bak bizi seçti diye gururlanma var hatta ama bu durumda bakış açısı 180 derece değişiyor...
    "Enes Kanter de bu şekilde gitmek istediği için ayrılmış Fenerbahçe'yi bırakıp gitmişti ama geri dönme durumu olmadı ne kadar itirazlar edilse de ve oynamaya devam ediyor NBA'de."

Enes Kanter olayını bu kadar basite indirgemek de bakış açısının 180 derece değiştiğinin kanıtı. Fenerbahçe taraftarının o olay sırasında ne kadar bağırıp çağırdığını hatırlıyoruz şimdi bizi itidale davet ediyorsunuz, hiç samimi değil.

@benbenim: Fenerbahçe'nin yaptığına bi salladığım yok, İlkan Karaman'a sallıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle yada böyle resmi siteden duyurduk bu transferi.Adamı biz 2 yıldır kiralıyoruz.Anlamadığım olay madem TBF'de resmi sözleşmesi yok bunlara nasıl izin verildi?Olaylar olaylar...

Ismail Senol ‏@ismailsenol
    İlkan'ın GS ile özel sözleşmesi devam ediyor, ancak TBF'ye göre serbest. Bu durumda GS 2010'daki özel sözleşmeyi gösterip itiraz edecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by vFor View Post
    bomba transfer derken ilkan karaman kim

bu adamlar nerden çıkıyo anlamak güç enes kanteride hiç bilmiyodum
    Basketbolu az da olsa takip eden kişiler bilir.En son milli takıma da çağrıldı.Adamların nerden çıktığını anlamadım demekle neyi kast ettin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    "Enes Kanter de bu şekilde gitmek istediği için ayrılmış Fenerbahçe'yi bırakıp gitmişti ama geri dönme durumu olmadı ne kadar itirazlar edilse de ve oynamaya devam ediyor NBA'de."

Enes Kanter olayını bu kadar basite indirgemek de bakış açısının 180 derece değiştiğinin kanıtı. Fenerbahçe taraftarının o olay sırasında ne kadar bağırıp çağırdığını hatırlıyoruz şimdi bizi itidale davet ediyorsunuz, hiç samimi değil.
    Kimseyi bir yere davet ettiğim yok.

Enes örneğini, itirazlar edilse de oyuncunun menfaati doğrultusunda uygulamalar oluyor demek için verdim, evet o dönemde Enes bir süre basketbol oynayamadı ama yine de dönmedi Fenerbahçe'ye ve şu anda NBA'de oynuyor.

İlkan Karşıyaka ile nasıl bir anlaşma imzalamış, bu da önemli, Galatasaray ile Karşıyaka arasında anlaşma var mı yoksa sadece İlkan ve Karşıyaka arasında mı anlaşma var? Denilene göre İlkan ile Karşıyaka anlaşmışlar 2 senelik ve bu anlaşmayı bozmuş İlkan.

Galatasaray itiraz etse de, haklı olsa bile düşük bir miktar bonservis için bedel ortaya çıkar muhtemelen ve ödemesi durumunda gerçekleşir transfer. Basketbol piyasasına da bakarsak, oldukça düşük bir bedel olur bu, ödenir bir şekilde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kimseyi bir yere davet ettiğim yok.

Enes örneğini, itirazlar edilse de oyuncunun menfaati doğrultusunda uygulamalar oluyor demek için verdim, evet o dönemde Enes bir süre basketbol oynayamadı ama yine de dönmedi Fenerbahçe'ye ve şu anda NBA'de oynuyor.

İlkan Karşıyaka ile nasıl bir anlaşma imzalamış, bu da önemli, Galatasaray ile Karşıyaka arasında anlaşma var mı yoksa sadece İlkan ve Karşıyaka arasında mı anlaşma var? Denilene göre İlkan ile Karşıyaka anlaşmışlar 2 senelik ve bu anlaşmayı bozmuş İlkan.

Galatasaray itiraz etse de, haklı olsa bile düşük bir miktar bonservis için bedel ortaya çıkar muhtemelen ve ödemesi durumunda gerçekleşir transfer. Basketbol piyasasına da bakarsak, oldukça düşük bir bedel olur bu, ödenir bir şekilde.
    Eminim Fenerbahçe karşı tarafı kırmamak için doğru olanı yapacaktır zaten ama bizim asıl öfkemiz mi diyeyim hayal kırıklığımız mı diyeyim işte o duygularımız İlkan'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Eminim Fenerbahçe karşı tarafı kırmamak için doğru olanı yapacaktır zaten ama bizim asıl öfkemiz mi diyeyim hayal kırıklığımız mı diyeyim işte o duygularımız İlkan'a.
    Onu da bir şeyler açıklanmadan bilemeyiz, bazen o kadar küçük bir olay, küçük bir tavır olur ki, senin soğumanı sağlar. Benimkiler varsayım, belki değer verilmedi ya da bu hissettirilmedi bir şekilde kalbi kırıldı ve dönmek istemiyor.

2 senedir bir yerlere kiralıyorsun ama kendi adına resmen lisans almıyorsun mesela oyuncuya. Yapacağından değil ama oldu da bu adam sakatlandı diyelim uzun süre, Galatasaray'ın lisanslı sporcusu olmadığı için ortada kalacaktı.(Sanmıyorum Galatasaray'ın öyle bir durumda orada bırakacağını yanlış anlaşılmasın) Bu tarz endişelerinden dolayı belki de istekte bulundu vs vs vs.

Sonuçta insanoğlu, ne yaşadığını, yaşadıklarının etkisini bilemezsin. Belki de parayı seviyor, iyi takım kuruldu, kaliteli yabancıların arasında Fenerbahçe'yi sıçrama tahtası olarak görüp, az çok Euroleague'de süre alırım, reklamımı yapar kaçarım düşüncesinde de olabilir, bunu bilemeyiz, eğer kişiyi yakından tanımıyorsak, karakteri, kişiliği hakkında kesin hükümler veremeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ya oyuncu bize geldi sonuç olarak hayırlı olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yerli rotasyonu için çok iyi transfer. Ayrıca İlkan'a sallayanlar yok 2 sene bizde oynadı şimdi gidip Fener'e gidiyor felan geçin bunları. Biz Engin'i 2 sene sakatken bekledik yarım sezon oynadı şimdi size gitti salladık mı ? Yok. Bunlar profesyonel olur böyle şeyler.
    Last edited by Nedvedmania : 17.Ağustos.2012 at 15:38 Reason: Kural 8
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pek bilgim yok acaba Gs normal bir sözleşme imzalayıp bu adamı kiralıyamaz mıydı ? ne için bu adama özel sözleşme yapılıyor ?.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Pek bilgim yok acaba Gs normal bir sözleşme imzalayıp bu adamı kiralıyamaz mıydı ? ne için bu adama özel sözleşme yapılıyor ?.
    Çünkü en fazla 2 tane oyuncu kiralık yollanabiliyor senede.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlkan adına hiç etik bir hamle değil, fakat rotası NBA olan bir oyuncunun yaptığı bir hamle olarak bakınca mantıklı. Fenerbahçe çok güçlendi, Final Four'a oynuyor bu sene. Galatasaray'sa Eurocup'ta mücadele edecek. İlkan Kaya'nın ve Gist'in önüne geçip yedek 4 numara olacaktır diye düşünüyorum, şu durumda, böyle önemli bir senede etik olmadığı için kimsenin de İlkan'a "gelmesin" diyebileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyüp Yıldız:
    -Öğrendiğim kadarıylar İlkan Karaman'ın TBF e bildirilen bir sözleşmesi olmadığı için TBF nezdinde FB forması giymesine engel yok.
    -Fakat İlkan Karaman'ın GS ye 3 yıllık daha oynama vaadi var bu sözleşmeyi ihlal ettiği için iş mahkemelerinde açılacak davayla tazminat ödemek zorunda kalabilir kendisinden istenecek tazminat rakamları da 3-5 yıllık kontratına tekabül edecek büyüklükte. Son durum budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadromuz bu olacak bu sene.Arma için savaşacak ve ortaya ruhunu koyacak oyuncularla devam edicez.Armaya yakışan bir oyuncu değilmiş.Bir yandan sevindim İlkan'ın bu davranışına.Bizi istemeyen adamdan hayır gelmezdi zaten.

Jamont Gordon / Engin Atsür / Ender Arslan
    Henry Domercant / Göksenin Köksal
    David Hawkins / Cenk Akyol
    Milan Macvan / Ersin Dağlı
    Furkan Aldemir / Boniface N'dong / Sertaç Şanlı

@ismailsenol

Galatasaray Medical Park'ın yeni transferi Henry Domercant bu akşam İstanbul'a geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Oktay Mahmuti"nin "MENTAL" eksiklikleri sebebiyle ilkan"i 2 yil boyunca takimda istememesi kiralamasi sebepsiz degilmis bunu anladik.

nese kadroya gelirsek guzel kadromuz var hoca zaten kaliteli Domercantta gelirse muthis olcak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kiralama hakkımız dolduğu için İlkan 1 senelik kontrat yapmış Karşıyaka ile. Bu durumu Federasyon'a bildirmemişiz ve İlkan'ın kaçacağını düşünmediğimiz için alelacele kontrat yenilediğimizi TBF'ye bildirmemişiz İlkan'la. İlkan da menajeriyle FB'ye haber uçurmuş ve kendini aldırmış ya da Fenerbahçe devreye girdi aldı ikisini de söyleyenler var şubeye yakın insanlardan.

Ama şöyle bir durum var İlkan'la aramızda yazılı bir belge olduğu için bildirmesek de biz hak iddia edebiliyoruz. O belgeyle başvurduğumuz takdirde İlkan'ın Türkiye'de oynaması yasaklanabilirmiş.

Açıkçası İlkan Karaman yediği kaba tükürdü. Fenerbahçe de gücüne güç katmış oldu böylelikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş da Vidmar'ı açıklamış. FB İlkan'ı alınca Vidmar konusunda pürüz çıkarmadılar anlaşılan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beşiktaş da Vidmar'ı açıklamış. FB İlkan'ı alınca Vidmar konusunda pürüz çıkarmadılar anlaşılan.
    Vidmar'ın transferini Fenerbahçe geçen hafta açıklamıştı zaten resmi siteden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Engin Atsür koca sene (ilk geldiği yıl) sakat olmasına rağmen F.Bahçe onu göndermedi ama kendisi gitti G.Saray'a imzayı attı. Bu da etik değil. İlkan'ın yaptığı da etik olmayabilir. Demek ki basketbolcular, daha doğrusu sporcular için etik pek de önemli bir kavram değil. Adamlar kariyerlerini, parayı düşünüyorlar. O yüzden tartışmanın pek anlamı yok diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vidmar'ın transferini Fenerbahçe geçen hafta açıklamıştı zaten resmi siteden.
    Benim hatam o zaman, pardon.

Bu arada Engin'le Ilkan'i kiyaslamak cok sacma ikisi de bambaska olaylar. Ilkan'la yapilmis bir sozlesme var hangi sebeple bilmiyoruz TBF'ye henuz bildirilmemis. Engin'in kontrati bitti ve serbest kaldi. Ilkan'in durumundaysa olusan bir bosluk var ve bu boslugu firsat bilip kacan Ilkan mi oldu, yoksa bu boslugu firsat bilip Ilkan'i almak isteyen Fenerbahce mi oldu bilmiyoruz. Buyuk ihtimal sikayette bulunacagizdir zaten elimizdeki sozlesmeyi sunarak. Insallah Ilkan'in Turkiye'de oynamasi yasaklanir da yedigi kaba tukurmek neymis anlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Domercant İstanbul'da.Böylece kadromuz tamamlandı.

Domercant, gecen sezon Euroleague'de 15.5 sayi, 3.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamalariyla oynayip yilin en iyi ikinci 5'ine secilmisti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gist'e Malagadan teklif varmış ama maaş Fenerbahçe de aldığının çok altıymış, orta yol bulunacak deniyor yakında Gist'ten kurtulacağız gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok önemli transfer, hayırlı uğurlu olsun camiaya.

PG: Jamont Gordon, Engin Atsür, Ender Arslan
    SG: David Hawkins, Cenk Akyol
    SF: Henry Domercant, Göksenin Köksal
    PF: Milan Macvan, Ersin Dağlı
    C: N'Dong, Furkan, Sertaç

Şu anki kadromuz bu. 5 yabancımız da koysan ilk 5 oynayacak oyuncular. Nasıl bir rotasyon yapacağız merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gordon - Hawkins - Domercant - Ersin - Furkan yaparız bence ligde...Güzel de olur Ndong,Macvan'da sonradan girerler...Eurocupta 5 yabancı başlanabilir ya da 4...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her spor türünde her transferden sonra etik muhabbeti yapılıyor. Yok öyle bir şey beyler. Sonuçta bu işi yapanlar hobi olarak yapmıyorlar adamların mesleği bu. Eğer bi işi yapıyorsanda ortada para ve hedefler konuşur etik metik hepsi hikaye. Düşünün bir şirkette çalışıyorsunuz iyi bir para alıyosunuz her şey iyi gidiyor ama daha yüksek seviyedeki bi şirketten daha iyi bir paraya iş teklifi geliyor n'apcaksınız etik değil diyip ret mi edeceksiniz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zorunlu Açıklama

Bugün bir kulübün resmi sitesinde, basketbolcumuz İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı açıklanmıştır.

Sporcu ile tam bilgi sahibi olmadan ilgilenen bazı kulüplerin konunun hem ahlaki hem de hukuki boyutlarının neticesini bilmemesi tehlikesine karşı bu duyuruyu yapma zorunluluğu doğmuştur.

Haziran 2011 tarihinde Kulübümüz ile İlkan Karaman arasında 2011-2016 dönemini kapsayan sözleşme imzalanmıştır.

Sporcumuzun bonservisi 2011-2012 sezonunda Karşıyaka Spor Kulübü’ ne bir sezonluğuna verilmiş ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde yapılan sözleşme uyarınca bonservisi 12 Temmuz 2012 tarihinde tekrar Kulübümüze intikal etmiştir.

Konu ile ilgili gerekli bildirim Türkiye Basketbol Federasyonu ‘na da yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14178.php

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlkan'la zaten biz sözleşme imzalamışız bugünkü neyin kafası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben farklı bir açıdan bakıyorum bu olaya, öncelikle Galatasaray açısından bakıyorum, bu olay Ribery vakasına benziyor. Yine bir iş bilmezlik yapılmış gibi, yapılan resmi açıklama net olsa da, olayda boşluklar olmasa bu iş bu noktaya gelmezdi. Sorumluları kimse, hesabını vermeli.

İlkan açısından bakıyorum, Eurolig veya daha fazla para kendisini cezbetmiş olabilir, fanatik Fenerbahçelidir belki bilemeyiz. Transferde ETİK diye bir şey yoktur, siz bir açık arttırma da önce kimi düşünürsünüz ?

Fenerbahçe açısından bakıyorum, oyuncu menajerleri aracılığıyla bize gelmek istediğini bildirdi demişler, adam Türk, 90 doğumlu, gelecek vadediyor ve sanıyorum Fenerbahçe'nin eksik olduğu bir pozisyonda oynuyor. Almayız mı desinler ?

Toparlayalım, tam manasıyla çözülene kadar kimseyi asıp kesmemek gerek. İlkan da gerçekten Fenerbahçe'de oynamak istiyorsa, bize ondan daha hayır gelmez, Galatasaray'dan büyük değil hiç kimse, kendisinin yolu açık olsun. Sözleşme gereği varsa ödenecek bir bedel, Fenerbahçe mi öder, kendisi mi öder bilemeyiz. Sözleşmeye göre taraftlar yükümlülüklerini yerine getirmek durumundalar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlkan kendi ipini kendi çekti böylelikle.

Sayfa 45 / 61 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Mesaj Yetkileri