Yanlış bir karar olarak görüyorum ben yine de. Ligden çekilmeyi anlarım, ama milli takım hepimizin milli takımı, TFF'nin değil.
Ligden çekilme kararımızıda bekliyoruz.
Acaba Aykut hoca oyunculara gitmek isteyen gidebilir kalmak isteyen bizimle yola devam etsin diyemi çağırdıki oyuncuları samandıraya?
İnşallah yaparlar.Gitmesinler.
Aykur kocaman izin verdiği oyuncuları 17.00da samandıraya çagırmış.
Valla en doğrusunu yapıyolar hepsini bilemem ama emrenin yerinde olsam hiç gitmezdim sen beni ıslıkla ben bide oynayayım yok öyle dava.
Takımımız şike yaparak şampiyonluğa ulaştılar yani şike yapmasak zaten şampiyon olamazdık o yüzden futbolcularımız daha iyi oynadı çünkü rakipleri bağladık. O zaman oyuncularımız zaten milli takım seviyesinde değiller. Hem oynarlarsa mazallah UEFA karar çıkınca ülkeye şikeci takımın oyuncularını oynattınız diye ağır cezalar verebilir. Eğer böyle bir karar alınmışsa büyük Türk futbolnu kurtarmak için almışızdır. geleceği düşünmüşüzdür.
Bir Dost
Hellbells
Ya Aziz Yıldırım ile fikir ayrılığına düştüler ya da Aziz Yıldırım'ın isteğiyle ayrıldı. Netleşir yakında.
Aziz Yıldırım'ın istifa etmemesini olumlu karşılıyorum, istifa geldiği anda bu medyanın da baskısıyla öyle bir hava oluşturulacak ki, istenilen başkan seçtirelecek, bu nedenle bu yönetim ve başkan devam etmeli.
Medya şimdiki yönetimden birilerinin seçilmemesi için elinden geleni yapacaktır çünkü.
MADDE 50 – MİLLİ MÜSABAKAYA KATILMAMAK
Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır.
Milli takım olayı çok yakışıksız olmuş.Diyelim ki Kazakistan ve Avustralya maçında gelmedi bu topçular ve Türkiye puan kaybetti gidemedi Euro 2012'ye sonrada Tff istifa etti.Bu oyuncular hangi yüzle giyebilecek o milli formayı bir daha?
Federasyona bağıracagına dönsün başkanına,asbaşkanına bağırsın bi.Ne yaptınız başkanım da bu hallere düştük diye.
Futbolda gelmemesine tek üzüleceğim adam Gökhan Gönül'dür.Gerisinin alternatifi bulunur başarılır olunur.Bu açıklamaya yapanlar varsayalım ki aynı tff ile Euro 2012'ye katılırsak ne yapacaklar ?
Şike yaptığı şimdiden itham edilen bir takımın oyuncuları UEFA'yı kirletebiliyorsa milli takımıda kirletirler. O nedenle A milli takıma gitmemeleri doğrudur.
Milli Takımın Kaptanı Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık"
eger haber dogru ise ; emreyi protesto etmek dogru bi kararmis nasil bir futbolcu oldugunu bir kez daha gosterdi sen kendi ulken vatanin icin oynuyorsun kendi takimini olaya ne karistiriyorsun arkadas.
Şu anda radikal kararlar gelecek gibi. Bence Aykut Kocaman gitmek isteyen gitsin kalmak isteyen kalsın diyecek. Ya da ligten çekileceğimizi futbolculara açıklayacak. Artık ligden çekilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Herşeyden elimizi çekmeliyiz. Bizim üzerimizden bu saatten sonra hiçbirşey dönmesin. Fakat tek katılmadığım şey var. O da Fenerbahçeli futbolcuların milli takıma gitmemesi. Haksız yere kapıya kilit vurulsa dahi milli görev geldiği zaman gidilir.
TariboWest
Kimler kimler sonra kimler Milli Takım kaptanı olmuş.Vay anasını sayın seyirciler!
Daha böyle bir açıklama olup olmadığını bilmeden üzerine yorum yapıp, oyuncuları yaftalamayalım.
Emre'nin şahsi düşüncesiyse, milli forma altında ben de ıslıklansam ben de giymek istemezdim o formayı, sonuçta o forma milli formaysa, o ıslıklayanların da forması.
Ayrıca şikeci takım diye denildiği gibi kirletiyorsa Fenerbahçe bir yerleri, oyuncularını milli takıma gönderip, milli takımı da kirletmesin.
Şahsi fikrim, bu düşüncenin yanlış olduğu ki böyle bir söylem olduğu da belli değil.
Dedik ya şike soruşturmasındaki takımın oyuncuları çağırılmasın zaten. UEFA ileride çok fena cezalara verebilir. Ülke futbolu kirlenir. Temizlik esastır. CL'nin temizlendiği gibi.
Bir Dost
Hellbells
yaa kardeşim şikeci takımın futbolcularının milli takımda yeri yoktur olmaz ŞEREFLİ takımlarımızdan futbolcular gitsin bencede.
Kulüpleri ülkeyi Uefa'ya şikayet edenler ,
Kupalara bir takım eksik katılmamıza göz yumanlar , ülke puanı vb. göz ardı edenler
Şimdi birden ülke'yi düşünmeye başlıyorlar , ilginç , yapmayın , etmeyin