Jaja nin serbest kalma maddesi yok mu? Alsam![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Jaja nin serbest kalma maddesi yok mu? Alsam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ver parasını verelim kanka maddeyi ne yapacaksan.20 M € sana hemen yollarım onu
![]()
transferleri merakla bekliyorum trabzon'un finansı neden düzelmiyor?
transferler ne zaman açıklanacak![]()
bence transferlerimizden biriside jaja
İstediğin kadar başarı elde et bir türlü düzelmiyor finans..Tamam gerçektende yiyenler var klüpten para da oyunda bayagı alenen oluyor buşaka bir yana düzeltilmeli diğer oyunda mutlaka..alamaz olduk Trabzon'u..
Transferleri tamamane bitirince açıklayarız heralde ..
Bu arada Musti karşımızda dimdik durmanı artık normal karşılıyorum çünkü Ligdeki diğer takımlar çok çok kötüDoğal olarak da Şampiyonluğun yolu beni yenmekden geçiyor
![]()
Ve buda bilindiği üzere çok zor![]()
İlk Bomba
SİMON KJAER
Sözleşmesi sona erecek olan müthiş stoper bedelsiz olarak takımımıza dahil oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kjaer süper olmuş LaigLeNoiR bize kakayı getir!!!
İkinci Bomba
DİEGO
Sözleşmesi sona erecek olan müthiş 10 numara bedelsiz olarak takımımıza dahil oldu.
İlk Transferimiz Savunmaya ..
Shawcross Fenerbahçe'de
Savunmada hırçın savaşçı mücadeledi oyuncu eksikliğini çektiğimiz ap açık ortadaydı geçen sene , bizde İngilizlerin parlayan yıldızı Shawcross ile 35 trilyon karşılığında anlaşmaya vardık.Savunma'da Ömer ile birlikte İyi bir ikili olurlarsa ortadan geçit vermeyiz gibime geliyor.
İkinci Transferimiz Forvete ..
Asamoah Gyan Fenerbahçe'de
Forvette yedek oyuncu olarak Semih ve Muhammet'den bir türlü isteneni alamadık ve bizde bu sene kontratı biten siyahi oyuncu ile bedelsiz olarak anlaşmaya vardık.Bu sene tek forvete dönmeyi düşündüğümüz şu zamanlarda Gyan 2.forvetimiz olabilir.
devamını bekliyoruz süper transfer kjaer ve diego
Üçüncü Transferimizi Ön Liberoya ..
Michael Carrick Fenerbahçe'de
Bu sene değiştiğimiz dizilişte büyük bir önemi olacak Carrick'in.Aslında Annan'ı çok istedik ama olmadı.Bizde bonservisi de elinde olan Carrick ile anlaşmaya vardık.Bu seneki kilit oyuncularımızdan biri olacak kendisi umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Avrupa Sıralamasında '' 15. '' sırada kendimize yer buluyoruz ..
Lukaku geçen sezon attığı goller sonucu '' Altın Ayakkabı '' ödülüne layık görüldü ..
Bu seneki dizilişimiz ve İlk 11 imiz ..
Evet geldik 5.sezonumuza daha öncedende belirttiğimiz gibi bu sene 4 kupayıda kazanmak istiyoruz.3 üne kesin gözüyle bakarken sadece Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna biraz zor diyorum.Kadromuz iyi ve yeterli 4 kulvar içinde.Sezona Rize ile Süper Kupa maçı yaparak başlayacağız.Hayırlı Uğurlu Olsun Yeni Sezon
Son Bomba
CEDRİC BAKAMBU
![]()
fenerbahçe sezona kupayla başlamış, bu sezonda ortalığı silip süpürcek gibi görünüyo![]()
Kupadaki rakibimiz kolaydı ama yine iddalıyız (: Rakiplerimizden Trabzonspor'a söyleyecek sözümüz yok eğer Beşiktaş'da ki imkanlar onda olsa heralde 34 de 34 yaparak her sene ligi domin ederdiBu senede ligi alıp kariyeri iyice diğer taraftarlar için hüsran haline getirmek istiyorum
![]()