Sayfa 45 / 483 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Şike soruşturma kapsamında, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de ifade verecek.

Demirören'in 'şüpheli' sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Şu ana kadar 7 tutuklamanın gerçekleştiği soruşturmada, Futbol Federasyonu’nun eski başkanı Mahmet Özgener de şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yanlış biliyorsun

Futbolcular isterse 50 yıl ceza yesin, camialara bişrey olmaz. Camiaların ceza alması için kulüb başındakilerin şikeden tutuklanması gerekir. Dolayısı ile Mecnun,İlhan, falan çok önemli. Sadece mecnun bile ceza yese sivas ve fb ceza yer. Çünkü yapan ve yaptıran olarak geçiyor.
    Aziz Yıldırım ve Mecnun Odyakmaz'ın suç örgütü ile ilgili birşey olabileceğini düşündüğüm için böyle yazdım. Şekip Mosturoğlu da menejerlik sınavı ile ilgili gibi.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hincal Ulucun Sivas Lige Ciktiginda bi sozu vardi Sivas"i artik onumuzdeki seneler hep superligde gorceksiniz bir daha kume dusmez demisti dogru cikti adamin dedigi =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı'da var yanında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by 2Lugano View Post
    Ülker ismini bu dönemde unutmayın derim size. Özellikle Murat Ülker ismini.

Bu konuda çok spekülasyon dönmeye başladı.
    Murat Ülker ismini ben de yazmıştım daha önce burada sonra bi kaç arkadaş ile bu konuyu tartıştık Murat Ülker olmasa da başkası, iktidara yakın olan başkası başkan oldurulacak gibi duruyor.Umarım böyle bir şey olmaz.Küme düşelim ama siyasi gücün takımı olmayalım.Sadettin Saran ve Ali Koç'tan birisinin eğer Aziz Başkan bırakırsa başkan olmasını umut ediyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Emenike şike parasını sayarken görüntülendi de demişlerdi. Hatta operasyonun merkezindeki DHA'nın sitesinde "İşte Fenerbahçe İşte Emen( ş )ike" başlıklı video bile yayınlandı. Serbest bırakıldı.

Atilla Türker bakalım senin iddiaların ne oranda doğru çıkacak.
    Onu Trabzon yerel gazetesi yazmıştı.

http://haber.gazetevatan.com/iste-em...86999/1/Gundem
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yaşanan olaylarla ilgili yayın yapmayan Galatasaray ve Bursaspor'a teşekkür ediyoruz.

Fenerbahçe.org
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Asbaşkan Serdal Adalı, Sinan Engin ve Rıza Çalımbay'ın da ifadelerine başvurulacağı öğrenildi.

20:57 | 06 Temmuz 2011

ANADOLU AJANSI

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AA: Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Serdal Adalı'nın da ifadesine başvurulacağı kaydedildi.

Son dakika.Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Sinan Engin ve Rıza Çalımbay'ın da ifadelerine başvurulacağı öğrenildi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sezer'e neden 45 dakika oynadın diye, Mehmet Yıldız'a neden gol atmadın diye, Emenike'ye neden maçta oynamadın diye, Korcan'a neden gol yedin diye gözaltına alındılar. Bu soruşturma kapsamında hadi kabul edilir. Ama basının yaptığı tam bir ahlaksızlıktır. Mehmet Yıldız ben gol atmak için değil orada bulunmak için çıktım. Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık demişti. Emenike paraları sayıyordu. Sezer, Emenikei Mehmet Yıldız aklandı. Bir tek kaldı Korcan. Eğer Korcan da serbest kalırsa basındaki emniyetten sızdırıldığı iddaa edilen belgelere ne oldu? Yazıklar olsun...
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ajansların son dakika olarak geçtiği "Yıldırım Demirören'in de şüpheli sıfatıyla ifade vereceği" haberi üzerine, Demirören Ailesine yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre;

Yıldırım Demirören'in bugün saat 18:00'da Avusturya'ya Beşiktaş takımının kamp yaptığı bölgeye uçtuğu, kendisine gelmiş herhangi bir çağrı olmadığı öğrenildi. Yıldırım Demirören'e ulaşacan bir ifade çağrısı geldiğinde Demirören'in derhal ifade vermek için Türkiye'ye dönebileceği ifadesi kullanıldı.

Haber 1903

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Sezer'e neden 45 dakika oynadın diye, Mehmet Yıldız'a neden gol atmadın diye, Emenike'ye neden maçta oynamadın diye, Korcan'a neden gol yedin diye gözaltına alındılar. Bu soruşturma kapsamında hadi kabul edilir. Ama basının yaptığı tam bir ahlaksızlıktır. Mehmet Yıldız ben gol atmak için değil orada bulunmak için çıktım. Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık demişti. Emenike paraları sayıyordu. Sezer, Emenikei Mehmet Yıldız aklandı. Bir tek kaldı Korcan. Eğer Korcan da serbest kalırsa basındaki emniyetten sızdırıldığı iddaa edilen belgelere ne oldu? Yazıklar olsun...
    Ayrıca "Son 5 maçın skorunu biliyorduk" demişti sözde emniyet. Son 5 maçın 3'ü; IBB - BucaSpor - Ankaragücü. Neden bu 3 takımdan kimse alınmadı ? Doğan medyası bu olayla fantastik dünyasına hayran bıraktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

demirören'in bir suçu varsa küme düşelim.

bu yolla demirören'den kurtulmuş oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

evet yazıklar olsun...neye biliyo musun? Hala hukuksuzluğu savunanlara yazıklar olsun...Bu olay fenerbahçelilik galatasaraylılık olayı değildir... Hala fenerbahçe taraftarı çıkıp Aziz Yıldırım'ı savunuyosa onlara yazıklar olsun...Hala emniyeti, hukuğu suçlauyanlara yazıklar olsun...

Şekip mosturoğlu(soyadını yanlış yazmış olabilirim ) mecnun başkan mahmeye gönderildise tutuklanırlar...Aziz Yıldırım'da tutuklanır.ortada yasa dışı bişeler var...ama fenerbahçe eskişehir sivas küme düşer mi bilmem...o geldiği ilk gün futbolu pislikten temizleyeceğiz diyen federesyonun kararı...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    evet yazıklar olsun...neye biliyo musun? Hala hukuksuzluğu savunanlara yazıklar olsun...Bu olay fenerbahçelilik galatasaraylılık olayı değildir... Hala fenerbahçe taraftarı çıkıp Aziz Yıldırım'ı savunuyosa onlara yazıklar olsun...Hala emniyeti, hukuğu suçlauyanlara yazıklar olsun...

Şekip mosturoğlu(soyadını yanlış yazmış olabilirim ) mecnun başkan mahmeye gönderildise tutuklanırlar...Aziz Yıldırım'da tutuklanır.ortada yasa dışı bişeler var...ama fenerbahçe eskişehir sivas küme düşer mi bilmem...o geldiği ilk gün futbolu pislikten temizleyeceğiz diyen federesyonun kararı...
    Dediklerimden ne anladın acaba? Ben Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu veya diğerlerinden bahsettim mi? Ben burda sadece emniyete güvendiğimi açıklarken olayı başka yere çekmişsiniz. Ben sözde emniyetten belge aldık deyip ortalığı karıştıran basına tepki gösteriyorum. Ben de diyorumki basındaki belgelere inanıp daha birşey belli değilken kişileri ve kulüpleri suçlayan kişilere yazıklar olsun !

Ayrıca şike varsa hangi kulüp olursa olsun küme düşürülmeli. En ağır yaptırımlar uygulanmalı. Kişiler de gerekli cezaları almalı.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

varsa suçumuz arkasında değiliz; hem biz de bize yeteriz bedelinioderiz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dediklerimden ne anladın acaba? Ben Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu veya diğerlerinden bahsettim mi? Ben burda sadece emniyete güvendiğimi açıklarken olayı başka yere çekmişsiniz. Ben sözde emniyetten belge aldık deyip ortalığı karıştıran basına tepki gösteriyorum. Ben de diyorumki basındaki belgelere inanıp daha birşey belli değilken kişileri ve kulüpleri suçlayan kişilere yazıklar olsun !
    bekleyip göreceğiz.ben sana bi tepki göstermedim yanlış anlama.ben bunları yapanlar var, onlara tepki gösterdim...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post

Beşiktaş kolay kolay kurtulamaz. Herşeyden önce Yıldırım Demirören'in koydurduğu temlik var borçlar için. Bunu halletmesi lazım önce. Hem Yıldırım Demirören söylemedimi, ben giderim oğlum gelir diye. Kolay kolay bırakmazlar koltuğu.
    Diego Alfredo Lugano Moreno - 1980/ November / 2 - Canelones, Uruguay.

Bi suçumuzun olduğuna inanmıyorum, ama varsa düşelim, ama biz değil suçu olan herkes düşsün. Beşiktaş adının karışması beni hiç hoşnut etmedi

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post

Arkadaşın yazdığına bakıyorum bi de senin çemkirmene, alakayı bir türlü çözebilmiş değilim. Aziz Yıldırım'ı tabii ki de savunacağım, destek çıkacağım daha adamın ifadesi bile alınmadı. Ha tek üzücü nokta bu olayda adının geçmesi. Fakat aklanırsa ne diyeceğiz ? Kimse hukuğa suç bulmuyor ki ? Sucu ortaya çıkana kadar herkes suçsuzdur. Emniyeti elbette suçluyacağım;

1- emniyet güçlerinin 19 maçta şike yapıldı yönünde açıklama yapması, adil yargılanma ilkesine aykırıdır. emniyet, adli kolluk hizmetini kanun hükümlerine göre sunmaktan başka bir yetkiye sahip değildir. henüz iddianamesi kabul edilmemiş, dava aşamasına gelmemiş, birinci derece mahkemesinde görülerek hüküm tesis edilmemiş bir davada nihai hükmü peşinen vermek, kamuoyu ile paylaşmak açıkça mevzuata, yerleşik içtihatlara ve bağlayıcı aihm kararlarına aykırıdır.

2- emniyet 157. madde kapsamında delilleri, bilgi ve belgeleri medyaya servis edemez, sunamaz, paylaşamaz.

3- bir takım suçlar isnad edilen ve gözaltında olan şahıslar şu an kendilerini savunabilecek imkanlara sahip değildir. zira dava açılmamıştır. şu noktada, kamuoyu önünde suçlu olduğu yönünde tek taraflı bilgi, belge, delil sızdırılması masumiyet karinesine, adil yargılanma ilkesine, savunma hakkına, cmk'nin 157. maddesine açıkça aykırıdır.

Yani emniyetin yaptığı hukuğa aykırıdır. Umarım şimdi gözaltında olanlara direk suçlu etiketi yapıştıranlar, insallah bir gün kendilerini "ifadesi alınmak kaydı ile" karakolda bulurda sonra akılları başına gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Önceki sayfalarda verildiyse özür dilerim;

İşte şike yapan takımlar!

Sunum Organize Suçlardan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu tarafından yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile iki yardımcısının da hazır bulunduğu sunumda, kendilerinin yaptığı 7 aylık teknik takipte Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig'de 60 kişiden oluşan bir çeteye ulaştıklarını, çetenin şike ayağının başında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, çetenin başında ise Sedat Peker'in manevi oğlu Olgun Peker'in bulunduğunu ve kendi kanaatlerine göre Süper Lig'de Fenerbahçe ve Sivasspor'un Bank Asya'da ise Mersin İdman Yurdu, Kartal ve Adanaspor'un yönetilmsel bazda, Eskişehir, Ankaragücü ve Altay'ın ise bireysel bazlarda şike olaylarına karıştığını ifade etti.

ÇETENİN BAŞI OLGUN PEKER

Bunların yanı sıra çetenin ayağının başında bulunan Olgun Peker'in verdiği talimatlarla Giresunspor eski başkanının dövülerek adaylıktan uzaklaştırıldığı, bunun yanı sıra birçok Bank Asya 1. Lig temsilcisinin yöneticilerinin tehdit edilip dövülmesi olayının talimatını verdiği vurgulandı. Mersin İdman Yurdu ile Adanaspor ve Kartalspor'un da yönetimsel bazda şike olayları gerçekleştirerek sonuçlara etki ettiklerini, Ankaragücü ile Eskişehirspor'un ise yönetimsel bazda şike olaylarına girmediğini ifade eden Ekizoğlu, sunumda kensinin de aynı zamanda bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtti.

http://www.kanalturk.com.tr/haber-de...ar-haberi.aspx
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

NisRoc'un yazdıklarına istinaden Papazın Çayırı'ndan alıntıdır.

Dakika geçmiyor ki ilginç bir şeyle karşılaşmayalım. Haber şöyle:
    "İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi’nde toplam 19 maçta şike ya da teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiğinin tespit edildiği ve delillendirildiği bildirildi." [1]

Bir başka haber, "Futbolda şike ve teşvik soruşturması çerçevesinde dava devam ederken emniyetten polis kamerası ile kaydedilen görüntüler medyaya servis edildi.."[2]

5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu
    "SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİ

Madde 157 - Kanunun başka hüküm koyduğu hâller saklı kalmak ve savunma haklarına zarar vermemek koşuluyla soruşturma evresindeki usul işlemleri gizlidir.

5/01/2006 Tarihli
    ADLİ KOLLUĞUN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİ HAKKINDA GENELGE

"Bilindiği üzere;

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının; "Suç ve cezalara ilişkin esaslar" kenar başlıklı 38'inci maddesinin dördüncü fıkrasında; "Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz."

Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin, "Adil yargılanma hakkı" kenar başlıklı 6'ncı maddesinin ikinci bendinde; "Bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır."

5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 285'inci maddesinin birinci fıkrasında; " Soruşturmanın gizliliğini alenen ihlâl eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Ancak, soruşturma aşamasında alınan ve kanun hükmü gereğince gizli tutulması gereken kararların ve bunların gereği olarak yapılan işlemlerin gizliliğinin ihlâli açısından aleniyetin gerçekleşmesi aranmaz."

5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun; "Soruşturmanın gizliliği" kenar başlıklı 157'nci maddesinin birinci fıkrasında; " Kanunun başka hüküm koyduğu hâller saklı kalmak ve savunma haklarına zarar vermemek koşuluyla soruşturma evresindeki usul işlemleri gizlidir."

"Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi;

Allenet de Ribemont - Fransa davasında (10.02.1995), başvurucunun poliste gözaltındayken üst düzey bir polis memuru tarafından basın toplantısında bir cinayetin azmettiricisi olarak gösterilmesi üzerine, bunun masumiyet karinesinin ihlali olduğuna,

3/6

Sekanina - Avusturya davasında (25.08.1993), suçsuzluk karinesinin yargılama öncesinde olduğu kadar beraattan sonra da gözetilmesi gerektiğine, sanığın beraatı kesinleştikten sonra yerel mahkemenin başvurucunun suçuna ilişkin şüphelere dayanmasının artık kabul edilemez olduğuna,

Hükmederek, anılan ülkeler aleyhinde kararlar vermiştir."
    " Bu itibarla;

1 - Soruşturmanın gizliliği ilkesi nazara alınarak;

Kişilik hakları ve suçsuzluk karinesi ile delillerin güvence altına alınması da göz önünde bulundurulmak suretiyle, gözaltındaki kişilerin suçlu olarak kamuoyuna duyurulmasına, basın önüne çıkarılmasına, kişilerin basınla sorulu cevaplı görüştürülmelerine, görüntülerinin alınmasına, teşhir edilmelerine sebebiyet verilmemesi, soruşturma evrakının basın organlarında yayınlanmasının önlenmesi,

Soruşturma evresinde dosya içeriğini inceleyerek istediği belgelerin bir örneğini alabilen şüpheli, mağdur ve vekillerinin de gizli kalması gereken hususları açıklamamaları yönünde uyarılması,

Kamuoyunda ciddi rahatsızlıklar yaratan bu nevi uygulamalara son verilmesi, bu bentlerin aksine tutum ve davranış sergileyenler hakkında derhâl yasal gereğine tevessül olunması,"

Konularında gereken dikkat ve özenin gösterilmesini rica ederim.

Hukuk kuralları açık. Sırayla.

1- Emniyet güçlerinin 19 maçta şike yapıldı yönünde açıklama yapması, adil yargılanma ilkesine aykırıdır. Emniyet, adli kolluk hizmetini kanun hükümlerine göre sunmaktan başka bir yetkiye sahip değildir. Henüz iddianamesi kabul edilmemiş, dava aşamasına gelmemiş, birinci derece mahkemesinde görülerek hüküm tesis edilmemiş bir davada nihai hükmü peşinen vermek, kamuoyu ile paylaşmak açıkça mevzuata, yerleşik içtihatlara ve bağlayıcı AİHM kararlarına aykırıdır.

2- Emniyet 157. madde kapsamında delilleri, bilgi ve belgeleri medyaya servis edemez, sunamaz, paylaşamaz. Bu suçtur ve cezai işlem gerektirir.

3- Bir takım suçlar isnad edilen ve gözaltında olan şahıslar şu an kendilerini savunabilecek imkanlara sahip değildir. Zira dava açılmamıştır. Şu noktada, kamuoyu önünde suçlu olduğu yönünde tek taraflı bilgi, belge, delil sızdırılması masumiyet karinesine, adil yargılanma ilkesine, savunma hakkına, CMK'nin 157. maddesine açıkça aykırıdır.

4- İstanbul Emniyet'inin hangi gerekçe ile hem yasaya, hem yerleşik içtihatlara hem de genelgelere aykırı şekilde bu tip eylemlere giriştiği de herhalde ayrıca izahata muhtaçtır.

[1] http://www.trt.net.tr/...c-4429-bdb1-f8504cf52b47
    [2] http://www.internetspor.com/..ilk-go...l?v=1309964231
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nouma16 View Post

Demirören geçen seçildiğinden beri bi yanlış yapmadı bana göre verdiği sözleri de tuttu ve tutmaya çalışıyor.Şuan için eski hatalarına benzer bi hata göremedik bence

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Bi suçumuzun olduğuna inanmıyorum, ama varsa düşelim, ama biz değil suçu olan herkes düşsün. Beşiktaş adının karışması beni hiç hoşnut etmedi
    Aynen bence de fakat HABER 1903'e göre bilgi kirliliğiymiş yakınları yalanlamış durumu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Önceki sayfalarda verildiyse özür dilerim;

Kaynak Kanalturk ise o haberi okumam bile.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlar şu olayın basına verilmesi usulsüzmüş yok efendim verilmesi suç teşkil ediyormuş falan geçelim. Bunları bilen ve yaptırım uygulayacak olan avukatlar vardır zaten Aziz Yıldırım veya Fenerbahçe için çalışan. Bunları bizim tartışmamızın kimseye faydası yok sadece normal bilgilerin arasında "bilgi kirliliği" yaratıyor. Kimse üstüne alınmasın ama doğru bu Olayın kendisine odaklanalım daha iyi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Arkadaşlar şu olayın basına verilmesi usulsüzmüş yok efendim verilmesi suç teşkil ediyormuş falan geçelim. Bunları bilen ve yaptırım uygulayacak olan avukatlar vardır zaten Aziz Yıldırım veya Fenerbahçe için çalışan. Bunları bizim tartışmamızın kimseye faydası yok sadece normal bilgilerin arasında "bilgi kirliliği" yaratıyor. Kimse üstüne alınmasın ama doğru bu Olayın kendisine odaklanalım daha iyi.
    Bu kadar kolay olmamalı. Emenike, Sezer ve M. Yıldız için o kadar şey yazıldı ve aklandılar. Soruşturma devam ederken bilgi kirliliği suçlu olurlarsa da gerçekleri yazıyorlar mı diyeceğiz?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Öncelikle bu yorumu hiç bir taraftar gözüyle bakmadan, tamamen kendi gözlemim ile yapıyorum.

Biliyorsunuz ki, Fenerbahçe son iki yıldır şampiyonluğu son haftada kaçırdı. Bu senede aynısı olmaması için Aziz Yıldırım'ın hem kendi koltuğunu sağlama alması ve başkanlık seçimini düşünürek işi garantiye almak istedi.

Şimdi soruyorum; Fenerbahçe normal olarak 17'de 17 yapabilir mi? Bence yapar.
    Eskişehirspor, Sivasspor'u yenebilir mi? Yener.

Bu durum tamamen günü ve kendini kurtarma çabasıdır. Bir daha son haftada şampiyonluğu kaçırmayalım, ne olur ne olmaz diye yapılmış bir anlaşmadır bana göre. Şuanda TRTSpor Sivasspor maçını veriyor. O Korcan'ın yediği gollerin hiç bir açıklaması yok. Aynı zamanda bu sezonun en iyi kalecisi olarak gösterilen Volkan'ında. Erman'ın o kadar kişi arasından dümdüz gelip kaleye vurması ve Volkan'ın topu içeri alması zaten çoğu şeyi ifade ediyor. Benim gözlemim tamamen budur. Eğer böyle bir olay olmasaydı, tekrar maçı izleyip böyle bir yorum yapmazdım.

Umarım hepimiz yanılırız.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Çok güzel bir mantık pardon, özür dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu kadar kolay olmamalı. Emenike, Sezer ve M. Yıldız için o kadar şey yazıldı ve aklandılar. Soruşturma devam ederken bilgi kirliliği suçlu olurlarsa da gerçekleri yazıyorlar mı diyeceğiz?
    Suçlu şüphelileri suçlu olsalarda olmasalarda , gazeteciler için gereği yapılacaktır zaten. Onu söylüyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Öncelikle bu yorumu hiç bir taraftar gözüyle bakmadan, tamamen kendi gözlemim ile yapıyorum.

Biliyorsunuz ki, Fenerbahçe son iki yıldır şampiyonluğu son haftada kaçırdı. Bu senede aynısı olmaması için Aziz Yıldırım'ın hem kendi koltuğunu sağlama alması ve başkanlık seçimini düşünürek işi garantiye almak istedi.

Şimdi soruyorum; Fenerbahçe normal olarak 17'de 17 yapabilir mi? Bence yapar.
    Eskişehirspor, Sivasspor'u yenebilir mi? Yener.

Bu durum tamamen günü ve kendini kurtarma çabasıdır. Bir daha son haftada şampiyonluğu kaçırmayalım, ne olur ne olmaz diye yapılmış bir anlaşmadır bana göre. Şuanda TRTSpor Sivasspor maçını veriyor. O Korcan'ın yediği gollerin hiç bir açıklaması yok. Aynı zamanda bu sezonun en iyi kalecisi olarak gösterilen Volkan'ında. Erman'ın o kadar kişi arasından dümdüz gelip kaleye vurması ve Volkan'ın topu içeri alması zaten çoğu şeyi ifade ediyor. Benim gözlemim tamamen budur. Eğer böyle bir olay olmasaydı, tekrar maçı izleyip böyle bir yorum yapmazdım.

Umarım hepimiz yanılırız.

ben bu olay ilk patladıgında dedim onu Aziz Yıldırım 3. bir "son hafta kaçan şampiyonluk sendromunu" bu camiaya yaşatmamak için işi garantiye almak istemiştir eğer şike yaptıysa.Hem kendisini hem de FB'yi mutlu edecekken, hem kendini hem de 10 yıldır yönettiği kulübünü rezil etmiş olacak eğer suçlu bulunursa.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri