Sayfa 450 / 1204 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
13,471 ile 13,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander iyi transfer, her açıdan olumlu. Büyük katkısı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Elmander iyi transfer fatih hoca çift forvet oynatırsa baros elmander ikilsi çok can yakar.Gökhan İnler ise bence selçuka alternatif tutluyodur selçuk olmzsa ona yönelirler gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Buffon Galatasaray'a gelirse gerçekten oturup ağlarım herhalde En sevdiğim kalecidir şu dünyada Gigi. Galatasaray'a gelsin istemem -ki geleceğini de düşünmüyorum. Hernekadar avrupaya gidemeyecek olsa da önümüzdeki sezon Juventus'un yeni stadı açılacak,kaptan forma giymek isteyecektir orada. Ayrıca küme düşüldüğünde bile ManU'nun,Milan'ın tekliflerinin reddedildiği unutulmamalı.
    Ben hala Galatasaray'ın kaleye Romero'yu alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında GS'nin şöyle bir orta saha kurduğunu düşünsek
    -----------İnler
    ----Selçuk-----Kallstörm

Oha BAM'dan sonra devir atlar orta saha.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Buffon Galatasaray'a gelirse gerçekten oturup ağlarım herhalde En sevdiğim kalecidir şu dünyada Gigi. Galatasaray'a gelsin istemem -ki geleceğini de düşünmüyorum. Hernekadar avrupaya gidemeyecek olsa da önümüzdeki sezon Juventus'un yeni stadı açılacak,kaptan forma giymek isteyecektir orada. Ayrıca küme düşüldüğünde bile ManU'nun,Milan'ın tekliflerinin reddedildiği unutulmamalı.
    Ben hala Galatasaray'ın kaleye Romero'yu alacağını düşünüyorum...
    Romero gelmez canlı yayında Ünal başkan dedi daha da iyisi gelecek diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander, iyi bir forvet oyuncusu fakat öyle ahım şahım golcü bir isim değil. Kariyerinin en iyi performansını Toulouse'da 64 maçta 22 gol atarak göstermiş. Bolton'da ise 91 maçta 19 golü bulunuyor. Baktığımız zaman dayanıklılık, güç, ve devamlılık Elmander'in en önemli özellikleri. Buna ek olarak 1.88'lik boyu ile de fiziksel olarak da iyi durumda. İmparator'un yeni Hakan Şükür'ü olabilir gibime geliyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tek forvet oynayacak adam değil bence.En azından gol yükünü çekemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Tek forvet oynayacak adam değil bence.En azından gol yükünü çekemez.
    İşte ben de bu şekilde düşünüyorum. Yanına sakatlıklardan kurtulmuş bir Baros çok çok iyi gider bence.

güzel günler bizi bekliyor, kallström transferinde son gelişmeler ne bilen var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan İnler Napoli'ye transfer olmadı mı yahu? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Dün Ünal Aysal'ın konuşmalarını babamdan dolayı bende dinlemek zorunda kaldım. Bana söylediği isimler Diego, Selçuk, Frey (veya Boruc) isimlerini anımsattı nedense...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Gökhan İnler Napoli'ye transfer olmadı mı yahu? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Dün Ünal Aysal'ın konuşmalarını babamdan dolayı bende dinlemek zorunda kaldım. Bana söylediği isimler Diego, Selçuk, Frey (veya Boruc) isimlerini anımsattı nedense...
    Gökhan Udinese'de hala.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gökhan Udinese'de hala.
    http://www.goal.com/tr/news/453/tran...inler-napolide

Ben bu haberden bahsediyorum. Ayrıca ligin 2. yarısında Napoli evinde Udinese'ye 2-1 yenilirken Udinese'nin ilk golünü Gökhan İnler atmış ve golden sonra sevinmemişti;

http://www.youtube.com/watch?v=SDKmKdO5oJw
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Elmander iyi transfer bence de.İyi kullanılabilirse fayda sağlar mutlaka.Kaleci içinse Akinfeev ismi de geçiyor.Bakalım kim olacak.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ünal başkanın şimdi söylersem teklif götürürler dediği adam Diego olabilir aslında...İnşAllah alınır çok bomba transfer olur Lincoln'ün şımarık olmayan hali bizi çok iyi yerlere getirir...
    Diego için en az Lincoln kadar şımarık deniliyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fatih Hoca büyük egoları iyi yönetir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

http://www.goal.com/tr/news/453/tran...inler-napolide

Ben bu haberden bahsediyorum. Ayrıca ligin 2. yarısında Napoli evinde Udinese'ye 2-1 yenilirken Udinese'nin ilk golünü Gökhan İnler atmış ve golden sonra sevinmemişti;

http://www.youtube.com/watch?v=SDKmKdO5oJw
    Transfermarkt.de, udinese.it ve sscnapoli.it sitelerinin hiçbirinde transfer ile alakalı bir haber göremedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lig TV'de Bülent Korkmaz; Harry Kewell'in bence son maçı, bu saatten sonra kalacağını düşünmüyorum... dedi...

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Lig TV'de Bülent Korkmaz; Harry Kewell'in bence son maçı, bu saatten sonra kalacağını düşünmüyorum... dedi...
    Bu günler önce belliydi zaten hatta karisi twitter adresinden de yazmisti ayrilma durumunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu van der saar muhabbeti nedir gerçekliği var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van der Sar tamamen gereksiz olur gelirse bence. Adam futbolu birakacak. Sinan Bolat ve Frey isimleri geciyor. Sinan yedek olarak alinmak isteniyor. 2 seneye kaleyi devralir eger gelirse. Bu arada Mustafa Pektemek askiya alindi gibi. Drogba'yla ugrasiliyor sanirim, onemli bir isim alinirsa Pektemek'ten vazgecilecek tamamen. O kismin netlesmesi bekleniyor. Kallstrom'le gorusmeler suruyor. Salomon Kalou da benim hayalim, gelirse 2. Keita etkisi olur. Diego'yu beklemiyorum ben acikcasi. Defansa kesinlikle takviye olacak bu konuda rahat olalim.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bu van der saar muhabbeti nedir gerçekliği var mı ?
    mynetin haberine göre ( mynet'e pek güvenmem ) van der saar'a 1+1 yıllık sözleşme teklif edilmiş, bu transferin olacağını düşünmüyorum hiçbir işimize yaramaz. Bize uzun süre kaleyi koruyacak biri lazım 1 yılla işler yürümez.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hic mi dunyadan haberiniz yok? Van der Sar haftaya son macini oynayacak, futbolu birakiyor zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yav Van Der Sar futbolu bırakıyor niye gelsin kaleci antrenörü olarak gelse fena olmazdı aslında ama sanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hic mi dunyadan haberiniz yok? Van der Sar haftaya son macini oynayacak, futbolu birakiyor zaten.
    Bende öle biliyorum fakat heryerde bu haberler çıkınca insan şaşırıyor bırakmıyormu acaba diye.Bildiğimizide unutuyoz bu haberler yüzünden

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ki adam kararindan caysa bile kendisine 1 sene devam etmesi gerektigini soyleyen Ferguson'u dinler ve takiminda kalir, sakin bir sekilde bitirmek isterse de Ajax'a doner. Ne isi var ádamin taa Turkiye'de?

Candas Tolga Isik Fatih Terim'le konustugunu Van der Sar'la ilgili bi girisimin olmayacagini yazdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Helal olsun mynet e Adamlar düşünülmeden sallanmış bir haberle bile, bununla birlikte 8 yorum aldılar

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Helal olsun mynet e Adamlar düşünülmeden sallanmış bir haberle bile, bununla birlikte 8 yorum aldılar
    mynet çok güzel sallıyor gerçekten fotomaçın internet versiyonu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Van Der Sar haberi twitter'da türedi dün akşam. Birisi Vander Sar için 1+1 yıllık sözleşme dedi sonra herkes RT yapmaya başladı.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Van Der Sar haberi twitter'da türedi dün akşam. Birisi Vander Sar için 1+1 yıllık sözleşme dedi sonra herkes RT yapmaya başladı.
    Gökmen Özdemir yazmisti 1+1 diye ama baskasi da yazdi mi bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökmen Özdemir'den önce gece çok yazan oldu Vandersar'ı. Twitter'ı bu yüzden sevmiyorum bazen. 1 kişi ortaya fikir atıyo RT yapıla yapıla saçma sapan bir hal alıyo.

Mesaj Yetkileri