Elmander iyi transfer, her açıdan olumlu. Büyük katkısı olacaktır.
Elmander iyi transfer, her açıdan olumlu. Büyük katkısı olacaktır.
Elmander iyi transfer fatih hoca çift forvet oynatırsa baros elmander ikilsi çok can yakar.Gökhan İnler ise bence selçuka alternatif tutluyodur selçuk olmzsa ona yönelirler gibi
Buffon Galatasaray'a gelirse gerçekten oturup ağlarım herhaldeEn sevdiğim kalecidir şu dünyada Gigi. Galatasaray'a gelsin istemem -ki geleceğini de düşünmüyorum. Hernekadar avrupaya gidemeyecek olsa da önümüzdeki sezon Juventus'un yeni stadı açılacak,kaptan forma giymek isteyecektir orada. Ayrıca küme düşüldüğünde bile ManU'nun,Milan'ın tekliflerinin reddedildiği unutulmamalı.
Ben hala Galatasaray'ın kaleye Romero'yu alacağını düşünüyorum...
Aslında GS'nin şöyle bir orta saha kurduğunu düşünsek
-----------İnler
----Selçuk-----Kallstörm
Oha BAM'dan sonra devir atlar orta saha.
Elmander, iyi bir forvet oyuncusu fakat öyle ahım şahım golcü bir isim değil. Kariyerinin en iyi performansını Toulouse'da 64 maçta 22 gol atarak göstermiş. Bolton'da ise 91 maçta 19 golü bulunuyor. Baktığımız zaman dayanıklılık, güç, ve devamlılık Elmander'in en önemli özellikleri. Buna ek olarak 1.88'lik boyu ile de fiziksel olarak da iyi durumda. İmparator'un yeni Hakan Şükür'ü olabilir gibime geliyor...
Tek forvet oynayacak adam değil bence.En azından gol yükünü çekemez.
güzel günler bizi bekliyor, kallström transferinde son gelişmeler ne bilen var mı ?
Gökhan İnler Napoli'ye transfer olmadı mı yahu? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Dün Ünal Aysal'ın konuşmalarını babamdan dolayı bende dinlemek zorunda kaldım.Bana söylediği isimler Diego, Selçuk, Frey (veya Boruc) isimlerini anımsattı nedense...
I'm back...
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...inler-napolide
Ben bu haberden bahsediyorum. Ayrıca ligin 2. yarısında Napoli evinde Udinese'ye 2-1 yenilirken Udinese'nin ilk golünü Gökhan İnler atmış ve golden sonra sevinmemişti;
http://www.youtube.com/watch?v=SDKmKdO5oJw
I'm back...
Fatih Hoca büyük egoları iyi yönetir.
Lig TV'de Bülent Korkmaz; Harry Kewell'in bence son maçı, bu saatten sonra kalacağını düşünmüyorum... dedi...
Bu van der saar muhabbeti nedir gerçekliği var mı ?
Van der Sar tamamen gereksiz olur gelirse bence. Adam futbolu birakacak. Sinan Bolat ve Frey isimleri geciyor. Sinan yedek olarak alinmak isteniyor. 2 seneye kaleyi devralir eger gelirse. Bu arada Mustafa Pektemek askiya alindi gibi. Drogba'yla ugrasiliyor sanirim, onemli bir isim alinirsa Pektemek'ten vazgecilecek tamamen. O kismin netlesmesi bekleniyor. Kallstrom'le gorusmeler suruyor. Salomon Kalou da benim hayalim, gelirse 2. Keita etkisi olur. Diego'yu beklemiyorum ben acikcasi. Defansa kesinlikle takviye olacak bu konuda rahat olalim.
Hic mi dunyadan haberiniz yok? Van der Sar haftaya son macini oynayacak, futbolu birakiyor zaten.
Yav Van Der Sar futbolu bırakıyor niye gelsinkaleci antrenörü olarak gelse fena olmazdı aslında
ama sanmıyorum...
Ki adam kararindan caysa bile kendisine 1 sene devam etmesi gerektigini soyleyen Ferguson'u dinler ve takiminda kalir, sakin bir sekilde bitirmek isterse de Ajax'a doner. Ne isi var ádamin taa Turkiye'de?
Candas Tolga Isik Fatih Terim'le konustugunu Van der Sar'la ilgili bi girisimin olmayacagini yazdi.
Helal olsun mynet eAdamlar düşünülmeden sallanmış bir haberle bile, bununla birlikte 8 yorum aldılar
![]()