as gazetesine göre barcelona andre santos ile anlaşmış ama 16M € istiyormuşuz.
Santos kaliteli ama işine gelince oynayan bir isim, Barcelona'da etrafında kaliteli isimler olduğunda sırıtmadan oynayacaktır. Motivasyon sorunu ve umursamazlığı bizi zaman zaman bezdiriyordu, ayrılacak olmasına pek üzülecek yoktur herhalde ki yüksek bedelle gönderilirse kimse üzülmez. Giderse eğer göstereceği yüksek performans ihtimali de beni üzmez çünkü Fenerbahçe'de oynarken şimdiki seviyesinin üzerine koyamayacağını düşünüyorum, hele bir şampiyonluk gelsin, transferleri daha net konuşuruz.![]()
Ama fmde oyuna hep andrea santosun satışından %66'lık oran önceki takımına verilecek diye opsiyon var,bu opsiyon sallamasyonmu koyuluyor bir kaynak varmı ? 16 m satsak nolur bu adamı,16 görünen rakam,alacağımız rakam daha az,eğer doğruysa o satış hakkı
siz kaça almıştınız
eto'o bitmiş.
istenilen rakam çok normal , kazık falan atmış olmayız , iyi paraya satmış oluruz sadece
Bobo gelirse çok sevinirim.İçimden bir his alıcaz diyor Bobo'yu ama hadi bakalım hayırlısı![]()
Fenerbahçe, Kayserisporlu Serdar Kesimal ile büyük ölçüde anlaştı.. Transferi bitiren Başkan Aziz Yıldırım'dır.. Bu hafta kesinleşecek..
Bu arada alınacak ücret, bonservis ve diğer detayları da ancak akşam geç saatlerde verebilirim.. Şu anda bu bilgiye ulaşamıyorum..
@altunterim
Aynısını yazacaktım ben de. Serdar büyük ölçüde Fenerbahçe'de. Yobo'yu aratmayacak bir adam bence, hem de senelerce oynayabilir. Hayırlı olsun şimdiden Fenerbahçe'ye.
Aldıysak ne güzel olur valla,ama açıklamaların şampiyonluktan sonra geleceğine inanıyorum
Eğer Kesimal geldiyse stoper olarak Yobo'nun boşluğu doldurabilir. Hemde Türk pasaportu nedeniyle +1 yabancı hakkımız olmuş olur. Ama bu Twitter'dan yazanlarda amma çoğaldı insan inanmak istiyor ama her kafadan bir ses..
O adam fotogol'de gazeteci beyler belki uydurma haberlerden biri olabilir.
Yobo'nun gitmesine üzülüyordum fakat Serdar Kesimal o bölgeye monte edilirse bizi güzel günler bekliyor. Uzun yıllar savunmamızın anahtarı olur. Birde Andre Santos'u Barcelona'ya okutursak ve yerine güzel bir sol bek alırsak savunmamız süper olur.
Herkesce istenen ön libero transferini de yaparsak gelecek sezon takımımızın sırtının yere geleceğini düşünmüyorum.
Ama düşüncelerimin hayalci olduğunu bende biliyorum. Çünkü bizim yönetimimiz transfer çalışmaları konusunda 1 düzgün iş yaparsa en az 2 tane kötü iş yapar.
Şimdi Yobo kesin gidiyor mu?
Aziz Yıldırım yönetimi bu transferide mi eline yüzüne bulaştırdı?
Oyun derken Sanki Santos 2. lig topçusuda biz o kadar para istiyoruz ... Adam Brezilya milli takımında düzenli oynayan bir oyuncu. Üstelik Barça tarafından izlettiriliyor. Kısacası Barça çok tersini düşünüyor.
dünyada sol bek sıkıntısı yaşanırken bence bu fiyat normal.
(/s)
Yobo öyle bir oyuncu değil. Benim görmediğim derecede bir profesyonel... Bizim takımın alışık olduğu birşey değil bu... Böyle soğukkanlı ve işini düzgün yapan kişi... Kesinlikle bizim adımıza sezonun kırılma anıdır onun gelişi...
Şunu diyeyim: Yanında böyle sağlam ve soğukkanlı bir stoper olmadığı zamanlar Lugano daha çok hata yapıyor veya hataları daha çok göze batıyor. Yobo sayesinde o da bir istikrara kavuştu.
Serdar Kesimal filan... Kendimizi avutup, kandırmayalım arkadaşlar... Yobo giderse en az 3-4 sene daha göbek problemini konuşmaya başlarız. Şöyle 2 sene de huzur içinde geçirsek, stoper derdimiz olmadan... Yok, burası Fenerbahçe... İlla lüzümsuz işler müdürlüğü gibi her sene birkaç hamle yapmazsak başımıza taş düşer. Huzur teper bizi, huzur.
Ayrıca Yobo kadar tecrübeli stoper zor buluruz. Bulsak bile takıma uyum sağlayabilir mi bilemeyiz. Yani 5m€ falan ise kesinlikle alınmalı.