Sayfa 452 / 896 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
13,531 ile 13,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ben Pektemekin yerinde olsam F.Bahçeye gitmem. Şuana kadar forvet hattında bir türk Semih harici bu takımda tutunduğunu görmedim. Aklı varsa ya kalsın yada oynuyabileceği bir takıma gitsin. Olacak şu gider yedek oturur ara ara oynar. Sonrada satılır. Gökhan Ünal, İlhan Parlak, Semih Şentürk,Zafer Biryol
    Gökhan Ünal, İlhan Parlak ve Zafer Biryol'un yetenekleri büyük takımlar için yeterli değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

as gazetesine göre barcelona andre santos ile anlaşmış ama 16M € istiyormuşuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Santos kaliteli ama işine gelince oynayan bir isim, Barcelona'da etrafında kaliteli isimler olduğunda sırıtmadan oynayacaktır. Motivasyon sorunu ve umursamazlığı bizi zaman zaman bezdiriyordu, ayrılacak olmasına pek üzülecek yoktur herhalde ki yüksek bedelle gönderilirse kimse üzülmez. Giderse eğer göstereceği yüksek performans ihtimali de beni üzmez çünkü Fenerbahçe'de oynarken şimdiki seviyesinin üzerine koyamayacağını düşünüyorum, hele bir şampiyonluk gelsin, transferleri daha net konuşuruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    16 M € çok iyi para ya keşke satabilsek.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Okocha ve Baliç'in üstünden çok geçmişken süper bir vurgun olur düşüncesindeyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ama fmde oyuna hep andrea santosun satışından %66'lık oran önceki takımına verilecek diye opsiyon var,bu opsiyon sallamasyonmu koyuluyor bir kaynak varmı ? 16 m satsak nolur bu adamı,16 görünen rakam,alacağımız rakam daha az,eğer doğruysa o satış hakkı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça 16m € verirse Fener asrın kazığını atmış olur Barça'ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

siz kaça almıştınız
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    siz kaça almıştınız
    7 Milyon Euro olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

istenilen rakam çok normal , kazık falan atmış olmayız , iyi paraya satmış oluruz sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bobo gelirse çok sevinirim.İçimden bir his alıcaz diyor Bobo'yu ama hadi bakalım hayırlısı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe, Kayserisporlu Serdar Kesimal ile büyük ölçüde anlaştı.. Transferi bitiren Başkan Aziz Yıldırım'dır.. Bu hafta kesinleşecek..

Bu arada alınacak ücret, bonservis ve diğer detayları da ancak akşam geç saatlerde verebilirim.. Şu anda bu bilgiye ulaşamıyorum..

@altunterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynısını yazacaktım ben de. Serdar büyük ölçüde Fenerbahçe'de. Yobo'yu aratmayacak bir adam bence, hem de senelerce oynayabilir. Hayırlı olsun şimdiden Fenerbahçe'ye.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aldıysak ne güzel olur valla,ama açıklamaların şampiyonluktan sonra geleceğine inanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer Kesimal geldiyse stoper olarak Yobo'nun boşluğu doldurabilir. Hemde Türk pasaportu nedeniyle +1 yabancı hakkımız olmuş olur. Ama bu Twitter'dan yazanlarda amma çoğaldı insan inanmak istiyor ama her kafadan bir ses..

O adam fotogol'de gazeteci beyler belki uydurma haberlerden biri olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yobo'nun gitmesine üzülüyordum fakat Serdar Kesimal o bölgeye monte edilirse bizi güzel günler bekliyor. Uzun yıllar savunmamızın anahtarı olur. Birde Andre Santos'u Barcelona'ya okutursak ve yerine güzel bir sol bek alırsak savunmamız süper olur.

Herkesce istenen ön libero transferini de yaparsak gelecek sezon takımımızın sırtının yere geleceğini düşünmüyorum.

Ama düşüncelerimin hayalci olduğunu bende biliyorum. Çünkü bizim yönetimimiz transfer çalışmaları konusunda 1 düzgün iş yaparsa en az 2 tane kötü iş yapar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fenerbahçe, Kayserisporlu Serdar Kesimal ile büyük ölçüde anlaştı.. Transferi bitiren Başkan Aziz Yıldırım'dır.. Bu hafta kesinleşecek..

Bu arada alınacak ücret, bonservis ve diğer detayları da ancak akşam geç saatlerde verebilirim.. Şu anda bu bilgiye ulaşamıyorum..

@altunterim
    Osman Altunterim güvenilecek bir isim değil, Fotogol muhabiri.

İçi boş bir habercilik daha.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

desene kardeşim yine ofsayt yine atamadık golü

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Yobo'nun gitmesine üzülüyordum fakat Serdar Kesimal o bölgeye monte edilirse bizi güzel günler bekliyor. Uzun yıllar savunmamızın anahtarı olur. Birde Andre Santos'u Barcelona'ya okutursak ve yerine güzel bir sol bek alırsak savunmamız süper olur.

Herkesce istenen ön libero transferini de yaparsak gelecek sezon takımımızın sırtının yere geleceğini düşünmüyorum.

Ama düşüncelerimin hayalci olduğunu bende biliyorum. Çünkü bizim yönetimimiz transfer çalışmaları konusunda 1 düzgün iş yaparsa en az 2 tane kötü iş yapar.
    Aykut var artık rahat ol kardeşim Yobo,Dia,Niang,Stoch kıymetli isimler getirdi,şimdi Aziz başkanın getirdiği önceden kalma gereksizleri temizleme vakti.

22. Default

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Santos'u Barcelona'ya okutursak ve yerine güzel bir sol bek alırsak savunmamız süper olur.
    hemen hemen bütün fenerliler aynı şeyi düşünüyor ama bence barcelona gibi bir takım ne bu oyuna gelir nede andre santos gibi bi oyuncuya o kadar para verir.Hatta santosu almaz bile

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şimdi Yobo kesin gidiyor mu?

Aziz Yıldırım yönetimi bu transferide mi eline yüzüne bulaştırdı?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oyun derken Sanki Santos 2. lig topçusuda biz o kadar para istiyoruz ... Adam Brezilya milli takımında düzenli oynayan bir oyuncu. Üstelik Barça tarafından izlettiriliyor. Kısacası Barça çok tersini düşünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dünyada sol bek sıkıntısı yaşanırken bence bu fiyat normal.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dünyada sol bek sıkıntısı yaşanırken bence bu fiyat normal.
    Alıntı neydi abi ben çözemedim

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Şimdi Yobo kesin gidiyor mu?

Aziz Yıldırım yönetimi bu transferide mi eline yüzüne bulaştırdı?
    Bence abi Sivas maçındaki performansı az çok bize birşeyler ifade eder gidecekse mutsuz olabilir kendini sahaya veremez,konsantre eksikliği olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Alıntı neydi abi ben çözemedim
    Alıntı imzasında ya bende Santos ilgili bir şey mi demeye çalışıyor diye düşündüm ilk başta

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bence Sivas maçındaki performansı az çok bize birşeyler ifade eder gidecekse mutsuz olabilir kendini sahaya veremez,konsantre eksikliği olur.
    Yobo öyle bir oyuncu değil. Benim görmediğim derecede bir profesyonel... Bizim takımın alışık olduğu birşey değil bu... Böyle soğukkanlı ve işini düzgün yapan kişi... Kesinlikle bizim adımıza sezonun kırılma anıdır onun gelişi...

Şunu diyeyim: Yanında böyle sağlam ve soğukkanlı bir stoper olmadığı zamanlar Lugano daha çok hata yapıyor veya hataları daha çok göze batıyor. Yobo sayesinde o da bir istikrara kavuştu.

Serdar Kesimal filan... Kendimizi avutup, kandırmayalım arkadaşlar... Yobo giderse en az 3-4 sene daha göbek problemini konuşmaya başlarız. Şöyle 2 sene de huzur içinde geçirsek, stoper derdimiz olmadan... Yok, burası Fenerbahçe... İlla lüzümsuz işler müdürlüğü gibi her sene birkaç hamle yapmazsak başımıza taş düşer. Huzur teper bizi, huzur.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ayrıca Yobo kadar tecrübeli stoper zor buluruz. Bulsak bile takıma uyum sağlayabilir mi bilemeyiz. Yani 5m€ falan ise kesinlikle alınmalı.

Mesaj Yetkileri