Sayfa 453 / 1204 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
13,561 ile 13,590 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceden 31 Ağustos'u beklerken şimdi 23 Mayıs'ı bekler olduk. Nereden nereye....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka'nın sırayla Drogba'yla ilgili tweetleri...

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Arkadaslar kaynak cok saglam Drogba tamam.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Arkadaslar mentionlara yetisemiyorum kusura bakmayin. Drogba kesin Galatasaray'da. Onemli olan da bu

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba butun Galatasaraylilara hayirli olsun.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba, Galatasaray ile kesin anlasmaya vardi.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba transferi Galatasaraylilara hayirli olsun diyorum.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Unal Aysal Drogba ile Istanbul'a gelir

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba imzalarsa Baros kesin gidici.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba transferi cok ciddilesti. Onumuzdeki hafta aciklanabilir.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba'nin Galatasaray'a gelmesi eli kulaginda. Cok yakin.

hazarbuyuka Hazar Buyuka
    @Salih__D ali gursoy londrada

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaliteli bir forvet gelirse zaten Baros gidicidir, gitmelidir de kendisine tanınan töleransların haddi hesabı yok..

Terim, Arda'yı tutacagız demiş bazı haberlere göre..

Van der Sar ve Almunia çok saçma olur, bir kere yaşları çok yüksek, onun yerine kalıcılığı daha garanti bir isim aranmalı..

Bana kalırsa Drogba gelmeyecek, zaten Elmander transferinden sonra Baros'un da gönderilmesi düşünülmüyorsa Drogba'yı napacagız hatta Drogba alıncaksa Elmander neden alındı, Baros yedek forvet olurdu..

Alınması gereken isimler; Kallström ve Selçuk Inan'dır, bu iki isim gelirse orta saha çok sağlam olur, ardından bir kaleci ve belki opsiyonel olarak bir de savunmacı alınabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Kaliteli bir forvet gelirse zaten Baros gidicidir, gitmelidir de kendisine tanınan töleransların haddi hesabı yok..

Terim, Arda'yı tutacagız demiş bazı haberlere göre..

Van der Sar ve Almunia çok saçma olur, bir kere yaşları çok yüksek, onun yerine kalıcılığı daha garanti bir isim aranmalı..

Bana kalırsa Drogba gelmeyecek, zaten Elmander transferinden sonra Baros'un da gönderilmesi düşünülmüyorsa Drogba'yı napacagız hatta Drogba alıncaksa Elmander neden alındı, Baros yedek forvet olurdu..

Alınması gereken isimler; Kallström ve Selçuk Inan'dır, bu iki isim gelirse orta saha çok sağlam olur, ardından bir kaleci ve belki opsiyonel olarak bir de savunmacı alınabilir..
    Drogba gelirse Baros gidecek sanırım. 4-4-2 oynayacağız bana kalırsa. Cana da Lazio'ya gidiyor sanırım, adamlar çok ısrarcı. Drogba, Kallström, Selçuk, #italiano denen adam, Mustafa Pektemek, Orhan Şam, Kaleci, Stoper, Sağ Açık'la kapatalım transfer sezonunu. Yemeyip yanında yatalım ama #italiano dedikleri alınırsa çok yüksek ihtimal Kallström gelmez. Zaten Lyon adamı tutmak istiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sinan, Bülent Tulun ve Abdurrahim Albayrak ile görüştü. Bülent Tulun yalanlamış, Abdurrahim Albayrak bilmiyorum demiş arkadaşlar. Twitter'ın da yazdı, belki buraya da yazmak ister bilmiyorum.

Osman Altunterim Fotogol muhabiridir, uyarıyım istedim.

http://www.medyaspor.com/haber/bulen...drogba-3046101
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sinan, Bülent Tulun ve Abdurrahim Albayrak ile görüştü. Bülent Tulun yalanlamış, Abdurrahim Albayrak bilmiyorum demiş arkadaşlar. Twitter'ın da yazdı, belki buraya da yazmak ister bilmiyorum.

Osman Altunterim Fotogol muhabiridir, uyarıyım istedim.

http://www.medyaspor.com/haber/bulent-tulun-drogba-3046101
    Sinan kim abi?

Hikmet Albayrak bu haberi yalanladı da.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Balon haberler. Chelsea elbette Drogba gibi bir oyuncuyu bonservisi eline verip birakmaz, birakacagi kesin bile degil. Twitter'a veya 'cok guvenilir yakin' kaynaklara kalsa su an Rosicky, Ledesma, Alex Song GS'deydi zaten. Ki Elmander alindigina gore Drogba dusunulmez bile bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sinan kim abi?

Hikmet Albayrak bu haberi yalanladı da.
    "extensor"
    FM Araştırma Grubumuzdan önemli bir araştırmacıdır.

Medyaspor haberi gerçek, Sinan ile konuştum, Sinan yalan söylemez yazmaz, ulaşıp görüşmüş. Bizzat kendi ağzından yazmış Bülent Tulun ve Abdurrahim Albayrak'ın. Haberin yazarı olarak Sinan'ın ismini görebilirsin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    "extensor"
    FM Araştırma Grubumuzdan önemli bir araştırmacıdır.

Medyaspor haberi gerçek, Sinan ile konuştum, Sinan yalan söylemez yazmaz, ulaşıp görüşmüş. Bizzat kendi ağzından yazmış Bülent Tulun ve Abdurrahim Albayrak'ın. Haberin yazarı olarak Sinan'ın ismini görebilirsin.
    Gördüm abi sağolasın bilgi için.

Yalnız benim kafam inanılmaz karıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

En iyisi önümüzdeki haftayı beklemek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Drogba gelsin, Baros gitmesin.. Baros tam Drogba'yı tamamlayacak isim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası Drogba transferi bence çok gereksiz olur. Galatasaray'ın Drogba'nın yanına kaliteli adamlar koyamayacağı için kısa vadede bile Drogba faydasız olur. Galatasaray'ın bu seneki sorunu teknik direktörden ziyade(o konuda da sorunluydu o ayrı) kadro kalitesi. 3 büyüklerin hepsinin çok kötü sezonları oldu ama ben bu kadar kalitesiz bir kadroya sahip olduklarını hatırlamıyorum. Kalede düzgün bir kaleci yok, savunmada güvenilmez bir Servet, futboldan soğumuş Hakan Balta, yaşlı ama yine de savunmayı toparlayan Neill ve savunması zayıf bir sağ bek.
    Orta sahada Cana dışında kaliteli bir oyuncu yok. Culio ve Yekta diğer 2 büyükte en fazla yedek olacakken Galatasaray'ın en kaliteli çift yönlü oyuncuları. BAM üçlüsü ayrı bir felaket.
    Kanatlarda Arda gidecekse tek uygun oyuncu yine diğer 2 büyükte en fazla yedek olabilecek Pino. Forvette bana göre Türkiye'nin en iyi santraforu olan Baroş var ama o da senenin yarısında yok, zaten Drogba gelecekse o da gidecek.
    Eğer Drogba gelirse takımın başarılı olması için en az 7 ilk 11 oyuncusu daha alınmalı, bu oyuncular oturana kadar bir yıl geçeceği için alınacak oyuncuların genç olması daha mantıklı olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Balon haberler. Chelsea elbette Drogba gibi bir oyuncuyu bonservisi eline verip birakmaz, birakacagi kesin bile degil. Twitter'a veya 'cok guvenilir yakin' kaynaklara kalsa su an Rosicky, Ledesma, Alex Song GS'deydi zaten. Ki Elmander alindigina gore Drogba dusunulmez bile bence.
    Bu haberi veren adam Scoutgs.com, FCN gibi kaynaklar değil direkt Abdulrahim Albayrak'ın ve Şansal Büyüka'nın oğlu. Bayan olan da Buse Terim'in en yakın arkadaşıymış zaten. Hepsini geçtim, şu an Galatasaray'ın forvet hattında Eto'o, Drogba'nın adı geçince yine düşünülür. Elmander nere, Drogba nere.

Ünal Aysal kendisi de ilgileniyoruz dedi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dejavu. Aynı laflar Beşiktaş Guti ve Quaresma ile ilgilenirken söylenirken, şimdi aynısını Beşiktaş'lılar bize yapıyor. Hayat ne ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Açıkçası Drogba transferi bence çok gereksiz olur. Galatasaray'ın Drogba'nın yanına kaliteli adamlar koyamayacağı için kısa vadede bile Drogba faydasız olur. Galatasaray'ın bu seneki sorunu teknik direktörden ziyade(o konuda da sorunluydu o ayrı) kadro kalitesi. 3 büyüklerin hepsinin çok kötü sezonları oldu ama ben bu kadar kalitesiz bir kadroya sahip olduklarını hatırlamıyorum. Kalede düzgün bir kaleci yok, savunmada güvenilmez bir Servet, futboldan soğumuş Hakan Balta, yaşlı ama yine de savunmayı toparlayan Neill ve savunması zayıf bir sağ bek.
    Orta sahada Cana dışında kaliteli bir oyuncu yok. Culio ve Yekta diğer 2 büyükte en fazla yedek olacakken Galatasaray'ın en kaliteli çift yönlü oyuncuları. BAM üçlüsü ayrı bir felaket.
    Kanatlarda Arda gidecekse tek uygun oyuncu yine diğer 2 büyükte en fazla yedek olabilecek Pino. Forvette bana göre Türkiye'nin en iyi santraforu olan Baroş var ama o da senenin yarısında yok, zaten Drogba gelecekse o da gidecek.
    Eğer Drogba gelirse takımın başarılı olması için en az 7 ilk 11 oyuncusu daha alınmalı, bu oyuncular oturana kadar bir yıl geçeceği için alınacak oyuncuların genç olması daha mantıklı olur bence.
    Sadece şu anki kadroya Drogba ekleneceğini düşünsek tamamen haklısınız, imzamı da atarım bu yoruma. Ama Ünal Başkan da kendisi söyledi önemli takviyeler olacağını. Savunmaya, kaleye, ortasahaya. Gereken tüm transferler yapılacak dedi. Yukarıya yazdım zaten kimlerin geleceğini aşağı yukarı. Oradaki isimlere takılmayın, minimum o kadar transfer olacak o mevkiilere.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Dejavu. Aynı laflar Beşiktaş Guti ve Quaresma ile ilgilenirken söylenirken, şimdi aynısını Beşiktaş'lılar bize yapıyor. Hayat ne ilginç.
    Gün gelir devran döner

17. Default

Fatih Terim: Takımı kurmak ilk önceliğimiz. Van Der Sar ile hiç ilgimiz olmadı. Transferlerde herkesin rahat tanıyacağı isimler olacaktır.

van der sar zaten futbolu bırakıyom dedi gazeteler galatasaray'a doğru diyor ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'yı yalanlamadı. Hatta bu tarz isimler gelebilir dedi. Yaşa başa bakmadan tecrübeli isimler peşindeyiz, takımın yarısından fazlası değişecek dedi. Fatih Hoca büyük adamsın, çok büyük!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim: Arda Turan'ın 2013 yılına kadar sözleşmesi var.

Fatih Terim: Arda'yı üzdüklerinde yanında olamadık. Arda bazı şeylere kırgın. Ama büyük camiaların böyle futbolculara, özellikle sıkıntılı dönemlerde ihtiyacı var.

Fatih Terim: Arda'nın gitmeye ihtiyacı olduğu zaman biz de yardımcı oluruz. Tugay'a filan da zamanında izin verdik. Ama şu an ona ihtiyacımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'a transfer bütçesi ne kadar diye sorulduğunda "Ne kadar gerekiyorsa o kadar" cevabını vermiş. Burdan da gereken bütün transferlerin yapılacağı anlamını çıkarıyorum ben. Masraftan kaçınacağını düşünmüyorum. Zira Fransa Ligi'nden bir orta saha, İtalya Ligi'nden bir defans ve süpriz bir kaleci transfer edilecek deniyor. Fransa Ligi'nden gelecek oyuncu Kallström muhtemelen. Geriye defans ve kaleci kalıyor. Bakalım bekleyip göreceğiz kimler gelecek, kimler gelecek...

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Galatasaray taraftarı transferler için 31 Ağustos'u beklerken şimdi Mayıs'ın sonunu bekliyoruz. Nereden nereye

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TERİM: Van der Sar ile bir ilgimiz yok!

TERİM : Herkesin rahatlıkla tanıyacağı isimler olacak!

TERİM : %50'den fazlası değişecek bir takımda yaşa bakmadan çabuk uyum sağlayacak tecrübeli oyuncularla temas halindeyiz!

TERİM : Kolay Değil ama başaracağımızı düşünüyorum!

TERİM : Arena'da 30-35 bin kişilik eksiğimiz var. Bunun için bazı futbolcularla %1'lik bir ihtimal varsa onu da kullanıyoruz!

TERİM : Söylenen isimlerin olma olasılığı var.. %3-5 de olsa var. Onlardan bazılarını koparacağız!

TERİM : Bizim Galatasaray'a mal olmuş isimlerden seçeceğiz yardımcılarımızı..

TERİM: Bu gelişimde önceliğim Florya, Alt yapı değil.. Önceliğim ilk geldiğimde olduğu gibi takımı kurmak!

TERİM : A Milli Takım'da çalıştığımız ABD'li kondisyonerlerle birlikte olacağız büyük olasılıkla..

TERİM : Arda'nın 2013'e kadar sözleşmesi var!

TERİM : Arda'nın üzerinde emeği olan insanlardan biri de benim.. Hata yaptı ama özünde çok iyi bir çocuk.. Çok yanında duramadık!

TERİM : Son zamanlarda Arda'yı çok üzdük.. Ancak şu da bir gerçek ki bu tip büyük camiaların Arda gibi sembollere ihtiyacı var!

TERİM : Arda her fırsatta Galatasaraylılığını dile getiren bir oyuncu.. Taraftarın çok sevdiği Arda'nın kırıldığı anlar da oldu..

TERİM : Ama Arda'ya böyle sıkıntılı zamanlarda böyle camiaların ihtiyacı var..

TERİM : Biz ayrıca zamanı geldiğinde Arda'nın ihtiyacı gitmekse, onu da yaparız gerektiğinde.. Filipescu, İlie, Tugay da gitti zamanında!

TERİM : Arda hepimiz gibi duygusal bir çocuk.. Kendisiyle herşeyi rahat rahat konuşuruz.. Orada bir sıkıntı olmayacak mı olacak. Çok üzülmüş

TERİM : Ama biz bunu bir şekilde hallederiz..

TERİM : Bu kadar Türk hocanın olması çok hoşuma gidiyor.. Çok güzel bir yarış olacak..

TERİM : Galatasaray olunca konu gerisi teferruattır..

Last edited by vego : 22.Mayıs.2011 at 00:38

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Galatasaray taraftarı transferler için 31 Ağustos'u beklerken şimdi Mayıs'ın sonunu bekliyoruz. Nereden nereye
    Aynı şeyi ben de içimden geçirdim bu sayfalarda Takımın yarısından fazlası değişeceğine göre, düşündüğümüzden fazla transfer olacak.

Bu arada Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası'nda çalıştığımız kondisyonerlerle çalışacakmış.

Bide Haldun Üstünel olsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Gökmen Özdenak'ın Arda'ya yapmadığı kalmadı. Daha ne yüzle konuşuyorsun be adam! Bu adam mı Galatasaraylı allah aşkına. Fatih Terim de kestirip attı zaten. Forumda olmasak çok farklı şeyler yazardım bu adam için. Yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşeyden ziyade ilk defa yaz kampına tam kadro gideceğiz gibi görünüyor. Bu çok çok daha önemli bence önümüzdeki sene için.

Amerikali kondüsyonerler cok iyi olur. En iyi haber ise takimin yarisindan fazlasinin degisecek olmasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bahri Havadır bir şeyler söyledi ama bence başından sonuna kadar yalan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli "Drogba hayal" dedi ama Şansal Büyüka "Kaynaklarımı karıştırma, durum ciddi." dedi. Bir işler var burada.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yabancılardan kalması tek garanti isim bence Culio.Onun dışında hepsi gidebilir.Ama sanırım Pino da kalacağını açıklamış.Birçok yabancı isim gelecektir.Merakla bekliyoruz.Lig başlamasına yakın heyecan içinde beklerken şimdi daha lig bitmeden heyecanla bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba gelmez ya, gelmesin ya , getirmeyin ya. Rakip takım taraftarı olarak böyle düşünüyorum ben

Mesaj Yetkileri