Originally Posted by
uAburak89
ROK veya Ahmet Çakar ya da başka biri ne fark eder? Amaç ne? Hiçbir mahkemenin kararını tanımazken, kabul etmezken bunlara mı inanmalıyız? Bence problem yok, durum tespiti yapıyorum; trajikomik.
Ben diyorum ki okuduğum tapelere bakarak, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Aykut Kocaman, İbrahim Akın vb kişiler masum değil, temiz değil. Sahadaki bir tane bile Fenerbahçe'li oyuncunun emeğine laf ettiğimiz yok. FB zaten şikeci bir kulüptür gibi genellemeler de yapmıyorum. Kişiler kurumları bağlar, nasıl ki şampiyon olunduğu zaman kimse bu kupa Alex'in, Kocaman'ın, Aziz Yıldırım'ın demiyor, Fenerbahçe'nin diyor. Cezada da aynı durum geçerli olmalı.
Senin komplo teorilerine uzun uzadıya cevap verecek değilim, çürütemeyeceğimden, tartışamayacağımdan değil ama bu şekilde olduğunda vakit kaybı olduğundan. Sonu yok çünkü, herşeyden sıyrılabilirsin çeşitli tezler üreterek. Sen ÖYM de, cemaat de, hükümet de, Lütfi Arıboğan de ne dersen de Şekip Mosturoğlu'ndan kadro alan Aykut Kocaman gerçeği değişmez, Aziz Yıldırım'ın hakem ayarlamaları, rakibinin hangi gün oynayacağına kadar karışması, tahkim bizde lafları değişmez.
Mehmet Ağar üzerinden futbol yorumlayan birinden beklediğimi yazdım, alıştık artık da yıllardır aynı lafları duymaya. Tahmindi sadece, fazlası değil.