Sayfa 453 / 483 İlkİlk ... 353403443451452453454455463 ... SonSon
13,561 ile 13,590 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Harbiden Cenker ne alaka

Kulüplerimizi koruduk diyen MAA, aslında Fenerbahçe üzerinden diğer kulüpleri ve digiturku korudu. Fenerbahçe'yi küme düşürse 1 sene sonra çıkardık , gidenler dışında kalan yabancı oyuncular başka takımlara kiralanırdı. 1-2 yıl ekonomik açıdan zorlanırdık o kadar. ama Digitürk ne olacaktı ? Fenerbahçe yoksa ben de yokum diyecek ve yayın gelirleri alt üst olacaktı. Fenerbahçe'yi kullandılar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Harbiden Cenker ne alaka

Kulüplerimizi koruduk diyen MAA, aslında Fenerbahçe üzerinden diğer kulüpleri ve digiturku korudu. Fenerbahçe'yi küme düşürse 1 sene sonra çıkardık , gidenler dışında kalan yabancı oyuncular başka takımlara kiralanırdı. 1-2 yıl ekonomik açıdan zorlanırdık o kadar. ama Digitürk ne olacaktı ? Fenerbahçe yoksa ben de yokum diyecek ve yayın gelirleri alt üst olacaktı. Fenerbahçe'yi kullandılar.
    Yoo bence MAA haksızlık yapılıyor.

İlk gelsin diyeceğim kişi o değil ama haksızlık yapılmamalı bu adama. Sabah internete girer girmez tepkileri gördüm neymiş bu adam be dedim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

'Bize sorulsaydi Trabzonspor yerine Bursasporu Sampiyonlar ligine onerebilirdik '

Vay be, hadi Fenerbahe'nin kume dusurmeme cabasini anlarim, Frnerbahcelileri memnun etmek adina bu haraketi yapacak bir insanmis MAA.

Hic dusunmeyin, aday olursa baskan secin buda Fenerbahce soz konusu oldugunda hak yemeyi sorun etmiyormus.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yargıtay bence kararı bozacak.

16.Ağır Ceza Mahkemesi geri dönen dosyayı hala tamamlayamadı. Bu haliyle görülmeye başlanacak.

Ayrıca Yargıtay'da şike değil rüşvet davası olarak kayıtlı. Suçüstü yok, delil yok. Para aldı-verdisini kanıtlayan tek belge yok. Bugün yarın her an bozulabilir. Ya da en geç 4 Kasım'da açıklanacak.

Şike davası olarak görmüyor yargıtay. Rüşvet davası.

Kimse söylemiyor bunları. Bu resim yargıtayın sitesinden. Dava türü yazıyor orada bakabilirsiniz. Şike davası demiyor, rüşvet diyor.

Rüşveti ıspatlamak için suçüştü lazım. Ya da maddi delil, hiç biri yok.

Hem operasyonu yapan Zekeriya Öz ilk savcı hatta ikinci savcı Mehmet Berk Org. Şube müdürü polisler falan hepsi görevden alındı. Çok oldu gerçi ama basın doğru düzgün yazmadı.

Dikkat ettiniz mi bilmem? Basit evrak eksiği dediler. 16. Ağır Mahkeme henüz tamamlayamadı eksiği. Böyle başlayacak artık yargıtay davaya. Hukuki süresi doldu çünkü. TV programlarında bile bozulacağı anlaşılıyordu.

Şimdi iyi izleyin. Yargıtay bozsa bile Sportif Yargı var. UEFA var ve CAS kararı var deyip şimdiden kıvırıyorlar. Halbuki UEFA ve CAS, BJK ile FB'nin maçları izleyip ya da hakem raporlarına bakıp, yani sportif yargılama yapmadı ki, sizin hakkınızda mahkeme kararı var. Hem içeride hem içeride niye yattınız dedi.

Neyse, benim tahminim her an Yargıtay'da bozulabilir dava. Ama en geç 4 Kasım Pazartesi açıklanır. FB adına tek korkum Aziz Yıldırım'ı şikeden aklayacaklar örgüte bağlayacaklar diye. Ama FB şikeden aklanacak. Çünkü örgüt tarifi yasada çok kolay imkan tanımış örgüt yaftası yapıştırmak için ÖYM'lere.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ROK "Ben GS'liyim ama açıkça söylüyorum Fatih Terim'in ilk geldiği sezon 96-97 sezonu şaibelidir. GS Şike yaptı" dedi.

[YOUTUBE="YxS-WfXlttk"]şikeeeeee[/YOUTUBE]
    Last edited by Ralph : 01.Ekim.2013 at 20:22
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ROK böyle diyorsa hemen incelenmesi lazım söz konusu sezonun. Ahmet Çakar ne demiş bu konu hakkında ? Gerçi o hep bize çalışıyordu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    ROK böyle diyorsa hemen incelenmesi lazım söz konusu sezonun. Ahmet Çakar ne demiş bu konu hakkında ? Gerçi o hep bize çalışıyordu zaten.
    Benim o dönem futbolla pek aram yoktu. Aklım fikrim oyundu açıkçası Yaşı büyük olan bir abime sordum. O dönem Mehmet Ağar gelir izlermiş maçları. Hakemleri baskı altına alırlarmış.

Ayrıca bir de 12 -13 penaltı almış o sezon ve çoğusu penaltı değilmiş.

Bunların tanıdığım abinin sözleri. Ne kadar doğru bilemiyorum. Benim iddaam değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray da güzel şike yapmıştır, eminim bundan, ama kötü oldugumuz sezona denk geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abinin iddiaları değildi konu, ona sorsak muhtemelen Ahmet Çakar Vahap Beyaz diye tezahürat yapar, Zalad der, şerefli ikinciliklerden bahseder..

İşleri güçleri şov yaparak, gündem oluşturmaya çalışanların yorumlarını koyup duruyorsun farklı konulara, ısrarla. Bu program, telegol falan bunların hepsi yanar döner. Programın başında söylediklerini, sonra yalanlayabilecek yüzsüzlük var. Bunlara inanmak, trajikomik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abinin iddiaları değildi konu, ona sorsak muhtemelen Ahmet Çakar Vahap Beyaz diye tezahürat yapar, Zalad der, şerefli ikinciliklerden bahseder..

İşleri güçleri şov yaparak, gündem oluşturmaya çalışanların yorumlarını koyup duruyorsun farklı konulara, ısrarla. Bu program, telefon falan bunların hepsi yanar döner. Programın başında söylediklerini, sonra yalanlayabilecek yüzsüzlük var. Bunlara inanmak, trajikomik.
    Sana göre trajikomik. ROK bir şeyler biliyor. Nasıl biliyor? Mancini'yi nasıl biliyor? Fatih Terim olayları nedir? Neden Ünal Aysal'a yalakalık yapıyor?

Ayrıca herkesin fikrine saygı duyman gerek. Bahsettiğim abinin fikirleri bunlar. "Ona sorsan şöyledir böyledir" bunlar hoş söylemler değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de hatta dünyada şike yapmayan takım mı var Allah aşkına. Artık bu konunun üstüne tartışmak bile gereksiz, önemli olan bundan sonra ne olacağı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Türkiye'de hatta dünyada şike yapmayan takım mı var Allah aşkına. Artık bu konunun üstüne tartışmak bile gereksiz, önemli olan bundan sonra ne olacağı.
    Tabiki şike yapmayan yoktur, orası öyle.

Ayrıca olacak olan da aşağı yukarı budur

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=13658
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sana göre trajikomik. ROK bir şeyler biliyor. Nasıl biliyor? Mancini'yi nasıl biliyor? Fatih Terim olayları nedir? Neden Ünal Aysal'a yalakalık yapıyor?

Ayrıca herkesin fikrine saygı duyman gerek. Bahsettiğim abinin fikirleri bunlar. "Ona sorsan şöyledir böyledir" bunlar hoş söylemler değil.
    Mancini, Fatih Terim, 97 sezonunda şike. Nasıl bağladın sen bunları böyle ?

Ünal Aysal demiş ROK'a doğru, mesaj atmış ona hatta sana bir sır vereyim mi biz şike yaptık, bunu da bana bir gün yemekte Fatih Terim kendisi itiraf etti demiş. Keyifli oluyormuş ya senaryo yazmak, ben de yapacağım bundan sonra. Gerçi Mancini'yi bağlayamadım, daha yolum uzun...

Fikir ile iftira/çamur arasında ince çizgi var bu arada, sen önce kendin hoş söylemlerde bulunmaya çalışsan şık olmaz mı ? İnanmak istiyorsunuz hem lehinize söylenen hem de Galatasaray aleyhine söylenen herşeye, ayrıca kabullenmek istemiyorsunuz ve tabii bir de sürekli konuları saptırmaya çalışıyorsunuz. Şu 456 sayfanın özeti budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini, Fatih Terim, 97 sezonunda şike. Nasıl bağladın sen bunları böyle ?

Ünal Aysal demiş ROK'a doğru, mesaj atmış ona hatta sana bir sır vereyim mi biz şike yaptık, bunu da bana bir gün yemekte Fatih Terim kendisi itiraf etti demiş. Keyifli oluyormuş ya senaryo yazmak, ben de yapacağım bundan sonra. Gerçi Mancini'yi bağlayamadım, daha yolum uzun...

Fikir ile iftira/çamur arasında ince çizgi var bu arada, sen önce kendin hoş söylemlerde bulunmaya çalışsan şık olmaz mı ?
    Tekrar hatırlatıyorum, fikirlere saygı göstermen gerekir. Herkes için geçerli bu. O zaman seviyeli tartışmalar olur çünkü.

Ben kendi fikirlerimi yazıyorum. ROK'un videosunu koyduğum yazıda da sadece ROK'un söylediği lafı yazdım. Problem mi? Ahmet Çakar'ın söylediklerini yazdım, problem mi? En üstte de bazı belgeler ile açıklayıcı şekilde bir şeyler paylaştım. Sen mesela FB şike yaptı mı diyorsun? Diyorsan hangi belgelere dayanarak diyorsun? Yukarıda uzunca yazdığım yazıya cevap verebilecek misin?

Ayrıca hoş söylemler değil dememdeki sebep şudur; "ona sorsan şöyle böyle der" diyorsun. Nereden biliyorsun kimin ne diyeceğini?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tekrar hatırlatıyorum, fikirlere saygı göstermen gerekir. Herkes için geçerli bu. O zaman seviyeli tartışmalar olur çünkü.

Ben kendi fikirlerimi yazıyorum. ROK'un videosunu koyduğum yazıda da sadece ROK'un söylediği lafı yazdım. Problem mi? Ahmet Çakar'ın söylediklerini yazdım, problem mi? En üstte de bazı belgeler ile açıklayıcı şekilde bir şeyler paylaştım. Sen mesela FB şike yaptı mı diyorsun? Diyorsan hangi belgelere dayanarak diyorsun? Yukarıda uzunca yazdığım yazıya cevap verebilecek misin?

Ayrıca hoş söylemler değil dememdeki sebep şudur; "ona sorsan şöyle böyle der" diyorsun. Nereden biliyorsun kimin ne diyeceğini?
    ROK veya Ahmet Çakar ya da başka biri ne fark eder? Amaç ne? Hiçbir mahkemenin kararını tanımazken, kabul etmezken bunlara mı inanmalıyız? Bence problem yok, durum tespiti yapıyorum; trajikomik.

Ben diyorum ki okuduğum tapelere bakarak, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Aykut Kocaman, İbrahim Akın vb kişiler masum değil, temiz değil. Sahadaki bir tane bile Fenerbahçe'li oyuncunun emeğine laf ettiğimiz yok. FB zaten şikeci bir kulüptür gibi genellemeler de yapmıyorum. Kişiler kurumları bağlar, nasıl ki şampiyon olunduğu zaman kimse bu kupa Alex'in, Kocaman'ın, Aziz Yıldırım'ın demiyor, Fenerbahçe'nin diyor. Cezada da aynı durum geçerli olmalı.

Senin komplo teorilerine uzun uzadıya cevap verecek değilim, çürütemeyeceğimden, tartışamayacağımdan değil ama bu şekilde olduğunda vakit kaybı olduğundan. Sonu yok çünkü, herşeyden sıyrılabilirsin çeşitli tezler üreterek. Sen ÖYM de, cemaat de, hükümet de, Lütfi Arıboğan de ne dersen de Şekip Mosturoğlu'ndan kadro alan Aykut Kocaman gerçeği değişmez, Aziz Yıldırım'ın hakem ayarlamaları, rakibinin hangi gün oynayacağına kadar karışması, tahkim bizde lafları değişmez.

Mehmet Ağar üzerinden futbol yorumlayan birinden beklediğimi yazdım, alıştık artık da yıllardır aynı lafları duymaya. Tahmindi sadece, fazlası değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ROK veya Ahmet Çakar ya da başka biri ne fark eder? Amaç ne? Hiçbir mahkemenin kararını tanımazken, kabul etmezken bunlara mı inanmalıyız? Bence problem yok, durum tespiti yapıyorum; trajikomik.

Ben diyorum ki okuduğum tapelere bakarak, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Aykut Kocaman, İbrahim Akın vb kişiler masum değil, temiz değil. Sahadaki bir tane bile Fenerbahçe'li oyuncunun emeğine laf ettiğimiz yok. FB zaten şikeci bir kulüptür gibi genellemeler de yapmıyorum. Kişiler kurumları bağlar, nasıl ki şampiyon olunduğu zaman kimse bu kupa Alex'in, Kocaman'ın, Aziz Yıldırım'ın demiyor, Fenerbahçe'nin diyor. Cezada da aynı durum geçerli olmalı.

Senin komplo teorilerine uzun uzadıya cevap verecek değilim, çürütemeyeceğimden, tartışamayacağımdan değil ama bu şekilde olduğunda vakit kaybı olduğundan. Sonu yok çünkü, herşeyden sıyrılabilirsin çeşitli tezler üreterek. Sen ÖYM de, cemaat de, hükümet de, Lütfi Arıboğan de ne dersen de Şekip Mosturoğlu'ndan kadro alan Aykut Kocaman gerçeği değişmez, Aziz Yıldırım'ın hakem ayarlamaları, rakibinin hangi gün oynayacağına kadar karışması, tahkim bizde lafları değişmez.

Mehmet Ağar üzerinden futbol yorumlayan birinden beklediğimi yazdım, alıştık artık da yıllardır aynı lafları duymaya. Tahmindi sadece, fazlası değil.
    Millete laf söylüyorsun kendin desteksiz sağlıyorsun. Neye göre temiz değil ? Tapelerde şike unsuru olabilecek ne var soruyorum sana. Tarla sürmek mi şike yaptığına delil ?

Kendinize gelince diyecek her lafınız var ama konu Fenerbahçe yada bir başka takıma geldiğinde yok efendim o adamın söylediğimi doğru olacak yada ona göre şu şöyle düşünüyor tarzında konuşuyorsunuz. Birazda iğneyi kendinize batırın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir şey sağladığım da yok, salladığım da. Bir alt paragrafta neye göre olduğunu açıkladığımı düşünüyorum, sen tapeleri okumadığın gibi yazdığımı da okumamışsın bence. Tarla sürmek falan hiç bir zaman yazmadığım için pas geçiyorum. 2. kısmı da anlamadım, alakayı kuramadım. Ben kendi okuduğuma göre yaptığım çıkarımı yazıyorum, başkasının fikriyle hareket etmiyorum. Burada ortalık yıkılırken konunun ilk başlarında benim izlediğim maçlarda şike falan yoktu diyen de benim. Eski mesajlar duruyor, bakmak serbest. Şikeye teşebbüs lafı başlarda komik gelse de aslında durumun en sade özeti bence. Teşkilat kurulmuş ama becerememişler sahaya yansıtmayı. Sana göre teknik direktörünün yöneticisinden rakip kadrosunu almasını öğrenmesi normal mi ? Bize şu hakem gelsin, rakibe bu hakem diyen başkanın olması, Galatasaray maçını şu gün yapsın denmesi olağan mı ? Benim buradan çıkardığım, temiz olmadıklarıdır. Kusura bakma.

Ayrıca yine belirteyim, ROK gibi şarlatanların lafına mı inanmalıyız derken sanıyorum üslup kaynaklı bir yanlış anlaşılma oldu. İsteyen istediğine inansın, ben komik buldum bir anda konuya girip son mesajda öyle bir video görünce. Ortamı germek gibi amacım yoktu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

CNN Türk ekranlarında gazeteci Aslı Aydıntaşbaş hazırladığı Karşı Gündem’ programında bu sabah Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanlarından olan ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Akif Beki, şike davası için “deliller palavra çıktı” dedi. 17 aralık operasyonunda ortaya atılan iddiaların ve belgelerin gerçek olmayabileceğini ve davayı daha sarsıcı hale getirmek için bu tarz iddiaların ortaya atıldığını ifade eden Akif Beki, örnek olarak 3 Temmuz 2011′de başlayan ve 2 yılı aşkın süredir gündemden hiç düşmeyen şike soruşturmasını örnek gösterdi.

İDDİALARIN HEPSİ PALAVRA

Beki yapılan operasyonları ve ortaya atılan iddiaları değerlendirirken yaptığı açıklamada, “Bunu ne kadar sarsıcı hale getirirsek o kadar iyi gibi bir anlayış var. Geçmişte yapılan şike operasyonunda Aziz Yıldırım’a çantayla giden şike paralarının nasıl bir komedi olduğu ya da şike paralarını sayarken görüntülenen futbolcu iddilarıyla o davanın nasıl sarsıcı bir hale getirildiğini gördük. O iddiaların hepsinin palavra olduğu ortaya çıktı ” dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne demiş ünlü şair "Winter is coming"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cemaatin Fenerbahçeyle ne işi olur yeaa diyenler bakın neler oluyor bu ülkede.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu cemaat emniyeti ve yargiyi iyice kontrol altina almis.. siyaseti simdi burda tartismaya gerek yok yolsuzluk olmus olabilir ben onu savunmuyorum fakat zamanlamaya dikkat edilmesi lazim.. yolsuzluk varsa tabiki yapanlar cezasini cekmeli sonuna kadar... ayni olay 2 sene evvel bizim basimiza geldi yine zamanlamaya dikkat edin o dönemde.. bence bu iki olay herseyi acikliyor cemaatin kökü kazinmadan rahat yok milletimize.. ayrica cemaatin önde gelen yazarlarindan birisi agustos ayinda bu olaylar hakkinda twit atiyor demekki cok önceden planlanmis programlanmis.. ayni sike sürecinde oldugu gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana zamanında "cemaatle kafayı bozmuşsun" diyenleri göreceğim zaman geçtikçe. Hiç bir gerçek gizli kalmazi eninde sonunda ortaya çıkar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır" Aykut KOCAMAN. Sadece şike için değil daha önemlisi şuanki operasyon.

Nesil
    2006

Tertemiz olduğumuz ortaya çıkmıştır, iftira atanlara kapak olsun !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız bu konuda hiç yoktan spor dısı olaylar yüzünden siyasi rantlar yüzünden bir kulubun önü nasılda kesiliyor 3 sene avrupaya gidememis olucaz.Yolsuzluk davası sürerken yapılan acıklamalar bizi de cok ilgilendiriyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elde delil olmadığını, delil diye yansıtılan çoğu şeyin palavra olduğunu hepimiz biliyorduk zaten mahkemede de ekstra bir şey yoktu, farklı bir şey söylememiş. Tek fark resmi bir ağızdan bunun dile gelmesi ama o da "Eski"yen resmi bir ağız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Cemaatin Fenerbahçeyle ne işi olur yeaa diyenler bakın neler oluyor bu ülkede.
    Aynı şeyleri bende şike konusunda yazmıştım, "ne alaka ya" , "adamları içeri aldılar boru mu" tarzında cümleler gelmişti.

En başında fenerli arkadaşlarıma kulaklarınız tıkayın demiştim, kim dalga geçerse geçsin. Davada beşiktaş'ı da promosyon olarak eklediler, ayıp olmasın diye. Eee şimdi ne olacak ? Yine herkes susucak.

Nesil
    2006

Bir resim her şeyi anlatır. İyi ki Fenerbahçeliyim !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O twiti silmiş. Hükümetle Cemaat'in arası açılınca kirli çamaşırlar bir bir ortaya dökülüyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalancılar inandırıcı, tapeler gerçekçi oldu bir anda. Ne güzel valla işinize geldiği gibi.

Yalansu diye dalga geçilen kişi ne derse doğru şimdi.

Akif Beki olayı da ayrı komedi, bunların hepsi yanar döner adamlar;

https://twitter.com/makifbeki/status/413378972047917056

Ayrıca en fanatiği bile farkında bir takım şeylerin basın veya başkaları tarafından abartıldığını. Para sayma görüntüleri vs. şeylerin yalan olduğunu hepimiz anladık, ama ne olursa olsun Aziz Yıldırım ve tayfasının birşeyler karıştırdığı da ortada, her ne kadar başaramamış olsalar da.

İki gündür olan biten de buna paralel gidiyor, yine bir takım abartmalar söz konusu. Şu anda pek çok insan Numan Kurtulmuş'un kasedi var sanıyor, twitter yaygınlaştıktan sonra yalan atmak iyice kolaylaştı.

Ne kadar konuşursak konuşalım herkes istediğine inanacak zaten de, ben anlamıyorum şike ve teşvik ile itham edilenler bir anda nasıl aklanıveriyor, çözemiyorum.

Mesaj Yetkileri