Defans ile kaleci çok kopuk Ajax'ta. Golden 1-2 dakika önce de sıkıntılı bir geri pas oldu, Burak onu da alıyordu az daha. Bu sefer alıp affetmedi. Presi sürdürürsek daha fazla atarız rahatlıkla.
Defans ile kaleci çok kopuk Ajax'ta. Golden 1-2 dakika önce de sıkıntılı bir geri pas oldu, Burak onu da alıyordu az daha. Bu sefer alıp affetmedi. Presi sürdürürsek daha fazla atarız rahatlıkla.
Antalyalı taraftarlarımız İstanbuldakilere taş çıkarıyor şu anda. İnanılmaz destek var, bu kadar destekle ben oynasam çılgın atarım.
Viktor Fischer sağ kanadımızı otoban yaptı.
savunma felaket kotu , yalniz brumaya top gelince cocugu tribunler alkisliyor falan guzelde oynuyor su ana kadar olumlu baya hareketi var ama defansif acidan zayif iste 3-5-2 de oynuyamaz.
Tek başına Bruma'yı sağa koymak = buyrun sağdan gelin demek.
Sneijder kötü bugün. Heyecan var herhalde![]()
Biletim var ama uyuyakaldım iyi mi![]()
Bruma ve Burak iyiydiler. Şu kadroyla da gol yemedik ya, hayret doğrusu![]()
Emrecan iyimiş.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aynen bende beğendim Emrecan'ı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İbrahim Çoşkun çok güzel attı, helal valla![]()
Sabri efsane gol atıyordu az kalsın![]()
Sabri fena atıyordu![]()
Tebrikler Galatasarayıma !
Hajrovic pek tat vermedi.Bakalım bir kaç maç daha izleyelim.Kupa da oynayabilirse daha net fikir sahibi oluruz.
Hajrovic'te var o klas kendini belli ediyor. Eğer bi güven sorunu yaşamazsa güzel şeyler olabilir. Ayağı bu kadar etkili teknik ve devamlılığı olan bi topçu. Ben şu totenham'da ki sigurdsson'a benzettim elemanı.
[YOUTUBE="LoFbp3qmm-w"]Drogba'nın Yeni Reklam Filmi[/YOUTUBE]
axurre alt yapisi ibrahim coskun avrupa alt yapili oldugu cok belliydi disiplinli kontrasyonu yuksek umarim surekli sans bulur.
Yetiştirme bedeli ödenmediği için lisans çıkartamıyormuşuz
altyapı önemli altyapıİnşallah Mancini ile büyük aşamalar kaydedicez.
Edit: Dun hajrovic acemi hareketler yaptı evet ama bugun bakıyorum ki çocuga cok sallayan olmuş yazma gereği duydum.
Acemice hatalarını zamanla aşar çok sıkıntı değil ama bence kumaş çok çok iyi. Bir kere kendine oynayan bir adam değil pasları yerinde ve tek top yapabiliyor. Çok önemli, Bruma biraz Avrupa futbolu standardı dışında safi yetenek, ama bu çocuk Avrupa futbolcusu. Fundamentali saglam. Duracagı yeri alanını çok iyi biliyor aynı şekilde alan savunmasını da. Benim en hoşuma giden noktası ise kesinlikle pasları. Genç yetenekler genelde kafayı kaldırmakta sıkıntı cekerler o yuzden o konuda beklentim pek yoktu.
Last edited by davidvilla : 11.Ocak.2014 at 13:26
hayrovicin videosunu yapmislar dun sahada ne yaptiginin
http://www.youtube.com/watch?v=cz6yeIY6s0A&snsw
Emrecan kupa'da şans bulacakmış.Umarım bu stoperi kazanırız.Kumaşı çok iyi.Göz batan tek zaafı hava topları,o da geliştirebileceği bir şey.
Hajrovic,Emrecan,Bruma falan kupa'da baya şans bulacak gibi,onları şifresiz izleyecek olmak beni heyecanlandırıyor açıkçası.
ibrahimin keske lisansi olsaydi , kakaya ne cok benziyor yahu goldeki sevincide ayni kakaydi![]()
e hakli mancini yalan soylememis ki adam hele sergenin kabaligina bakin daha 5 gunluk hocasin biraz saygili ol obur hocalarin gibi
"Ülke gelişirken teknik adamlar geride kalmış" diyen Mancini şimşekleri üzerine çekti
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin 51. TSYD Sporun Zirvesi seminerindeki sözleri yankı yarattı. “Türk futbolunun Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya seviyesinde olduğunu söyleyemem. Ülke her anlamda gelişirken, teknik adam ve oyuncu anlamında geride kalmış. Belki de Türk teknik adamlar daha çok yurt dışında çalışmalı. Ya da Bilic, Şota gibi yabancı teknik adamlar buraya gelerek futbolun ilerlemesi için çalışabilir” diyen Mancini fitili ateşledi.
SERGEN: "BU DEDİKLERİNİ YEDİRTİRLER ADAMA"
"Mancini gibi adamları getirip 5 milyon Euro garanti para verirsen, adam gelip senin teknik direktörünü böyle aşağılar! Bunun başka açıklaması mı var! Yazık yani. Ne günlere kaldık. Mancini’nin de teknik direktörlüğünü göreceğiz sezon bittiğinde. Bakalım nerede olacak. Daha yeni geldi, ayağını denk alsın. Fazla konuşmasın, burası Türkiye. Sonra her dediğini yemek zorunda kalır. Konuşurken iyi düşünsün, haddini aşmasın. Aklını başına toplasın biraz."
TERİM: "BİRÇOK YOLLARI DENİYORLAR"
Fatih Terim’e konuyla ilgili düşüncesini soruldu. Terim, önce Mancini’nin sözlerini tekrarlattı, “Onun fikridir. Herkesin kendi fikri vardır” dedikten sonra eklemeden de geçemedi: “Türk antrenörlerinin kendini geliştirmek için birçok yolları denediğine, birçoğunun, tabii ki hepsinin değil, iyi noktada olduğuna da inanıyorum.”
DENİZLİ: "TÜM HOCALAR AYNI EĞİTİMİ ALIYORLAR"
"Hangi sürede bu düşünceye varmış merak ettim. Bu kadar kısa sürede bu tespiti yapmak imkansız. Hangi manada söyledi, onu da öğrenmek lazım. Türkiye, UEFA ülkesi. Tüm hocalar aynı standartta eğitim görüyor. Hepsinin her ülkede geçerli prolisansı var. Mancini, 2 gün önce Türk hocalarla bir araya geldi. Keşke o ortamda bu düşüncelerini paylaşsaydı. Böyle bir fırsatı vardı."
VURAL: "NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE"
Ne kadar ekmek o kadar köfte Ben, İtalyan hocaların ne eğitim aldığını bilmiyorum. Onun da Türk hocaların ne eğitim aldığını bildiğini sanmıyorum. Acaba bu sözleri Türk futbolunun Avrupa’daki durumu nedeniyle mi söyledi, sormak lazım. Patlıcandan lahana dolması olmaz. Bize sunulan imkanlarla ona sunulan imkanlar arasında dağlar kadar fark var. Yani ne kadar ekmek, o kadar köfte. O yüzden Sayın Mancini’yi ciddiye almıyorum.
http://turkfutbol.com/sergen-yalcin-...sin-28996.html
Mancini haklı Fatih hoca bile yabancı takımlarda doğru dürüst görev yapamadı Türk hocaların kendilerini daha çok geliştirmesi lazım Mancini haklı kesinlikle haddini aşmışlığı falan yok ancak Şota örneği komik olmuş orası ayrı.![]()
Çok düz mantık olmuş Manci'nin açıklamaları![]()
Neyse Galatasaraya karşı daha bir hırsla yaklaşacak Teknik Adamlar olacaktır artık.
Özellikle Sergen Yalçın yönettiği takım Galatasaray ile karşılaşacağı zaman Galatasaray'ın başındaki teknik adam Mancini olursa takımı daha ayrı bir motive edecektir maç sonu olası bir galibiyet de Manciniye saldırabilmek adına![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sergen reyiz ayağını denk alsın falan ahuha seviyorum bu adamı ya
Vural'da bir bakımdan doğru demiş.
Mancini'de kendince haklı.O kadar paranın döndüğü ülkenin hali ortada.
Basketbolda bile yüksek paralar dönüyormuş bizim ülkemizde geçen bir oyuncu anlatıyordu NTV Spor'da.Ama genç oyuncu zor çıkarıyormuşuz.Oda kendini geliştirmeli oyuncular ve hocalar falan diye konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam![]()
Mancini İngiltere'de şampiyonluk yaşarken TV'de evet/hayır diyen Sergen'in ne kadar da zoruna gitmiş öyle.
Mancini haklı bence hatta eksik bile söylemiş. Yöneticiler de geri kalmış durumda bizde. Ülkede gelişen şeyler var ama gelişimin sürekliliğini sağlayacak ve bu gelişimden faydalanacak insan yok. Böyle bir nüfustan faydalanamayıp dışarıya bağımlı olmanın başka bir açıklaması olamaz çünkü.
Screw you guys, I'm goin' home