Sayfa 455 / 1204 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
13,621 ile 13,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bu revizyonda ilk seneden başarı beklememek gerek, bence Fatih Terim'in en büyük hatası bu olur, hemen faydalancaz diye yaşlı oyuncuları doldurursa. Drogba zaten yaşlı bir oyuncu seneye fiziksel gücü iyice düşecek, yavaşlayacak. En güzeli yaşı en fazla 25 olan oyuncuları alıp uzun vadeli düşünmek ama Terim kısa vadeli bir başarı için geldi dediklerine bakılırsa.
    Drogba'nın mı fizik gücü düşecek yapma allah aşkına. Adamın şimdi 4 ay sonra fizik gücü bu seneden pat diye yere mi vuracak. Hele deli gibi bir yaz kampı geçirmişken olacak bu. Bu adam bu sene haftada 3 maç yapıp da geldi. Neredeyse hiç oynamayan Quaresma iyi bir yaz dönemi geçirdiğinde deli gibi fizik gücü oluyor. Hadi Quaresma'nın gençliğine verelim. Drogba Guti gibi gelmeden önceki sene 2 haftada 1 30 dakika forma giymiyor ki. Haftada 3 maça çıkıp neredeyse hepsinde 90 dakika oynuyor. Hem de İngiltere'de. Futbolun en tempolu oynandığı ligde. Bize tecrübeli adamlar lazım bu sene. O ihtiyacımızı kapatıp seneye gençleri takviye ederiz zaten. Baros'un yerine gidip Lukaku'yu alamayız. Arda yerine Hazard'ı alamayız. Ya da Baros'un yerine gidip formayı Dembele'ye filan mı verelim? Kadro kalitesi 2-3 seviye artacak çok rahat bir şekilde. Drogba-Elmander-Baros forvet hattı olsa mı daha yırtıcı yoksa, Altidore-Dembele-Baros mu? Hem üst düzey kaliteli hem de genç adamlar bu sene bizi tercih etmezler zaten. Transfer sadece Drogba'yla bitmeyecek zaten. Kallström deniyor, iyi bir kaleci deniyor, stoperi var, ortasahası var, var oğlu var. Takımın yarısı değişecek lamı cimi yok zaten.

Merak ediyorum yaşı maksimum 25 olan, Galatasaray'a gelmeyi tercih edecek, Drogba-Kallström ayarında olmasa da üst düzey kimleri alabiliriz?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yalnız Drogba'nın da geçen yıl bizim Robinho olayına benzeyeceğine dair bir his var bende

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Olabilir son anda büyük bir takım girer devreye 3-4 aylık emeğinizi alır götürür.Profesyonel dünya.

Ben bu sene genclerden ziyade tecrübeli oyuncularin gelmesinden yanayim ki sampiyon olup Sampiyonlar ligine gitmeliyiz. Yasi 30 olmus 33 olmus farketmez yeter ki katki saglasin. Fatih Terim zaten cok iyi bi sekilde acikladi , Hagi de Popescu da Taffarel de geldiklerinde 25 yasinda degillerdi müthis bir katki sagladilar. Tabi ki transferlerin hepsi yasli olmamali. Yabancilardan ziyade yerli transferi cok önemli bizim icin takimin yarisi gidecek dendiginde saglam bi yerli revizyonu bekliyorum. Bu sene icin en önemli adimlardan biri transferlerin cok erken bitecek olmasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Yalnız Drogba'nın da geçen yıl bizim Robinho olayına benzeyeceğine dair bir his var bende
    Yok yahu biz o kadar havaya girmedik, biliyoruz Drogba'nın zor bir iş olduğunu Kaynaklar sayesinde umutlarımız baya yeşerdi o kadar. Drogba Galatasaray'da diye bir açılış sayfası da yok henüz taraftar sayfalarında. Ayaklarımız yere basıyor şu an

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu anlayamıyorum. Premier Lig maçlarında Drogba'yı izlerken "Vay anasını, ne adam arkadaş 30 yaşında adam hala tank gibi", "Şu adam bizde olsa en az 20 gol atar", "Her takıma Drogba gibi forvet lazım" diyen biz, adamın transferi gündeme gelince onu yerin dibine sokmak için demediğimiz şey kalmadı. Dediğim gibi şuana kadar yazılanları şaşkınlıkla okuduğum gibi bundan sonra yazılacakları da merakla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Olabilir son anda büyük bir takım girer devreye 3-4 aylık emeğinizi alır götürür.Profesyonel dünya.
    Drogba'nın gitmesi Mourinho'nun tek lafına bakar orası öyle, Hamit Altıntop'u da aldı elimizden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Drogba gelebilir hayal değil ama zor kendimizi fazlada havaya sokmaya gerek yok gelirse mükemmel olur gelmezse açıkcası Elmander , Baros bize yeter bu sene lig için.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Drogba'nın gitmesi Mourinho'nun tek lafına bakar orası öyle, Hamit Altıntop'u da aldı elimizden
    Mourinho'ya gerek yok.Bizim yöneticiler Halasının oğluna kadar konuştu Robinho ile 3-4 ay boyunca.

Sponsor bulundu 10 lira destek isterken 4 lira destek veririm dedi.
    Hemen hemen bütün akrabalar ikna edilmişken 28 ağustosta Skybette bir takımın adı görüldü 1/7 veriyordu galiba Milan!

31 ağustos saat 14.00'da Milan'ın oranı 1/3'e yükseldi 4,5 saat sonra Robinhoyu aldılar.Biraz abartırsak;

Milanlı Tem:Lan! Robinhoya kaç istiyonuz.
    Man.City:24 milyon eu...
    Mil.Tem:25!
    -Kabul!

Mil.Tem:City'den kaç para alıon?
    Robinho:Yıllık 9 milyon eu...
    Mil.Tem:9.75
    -Kabul!

Hadi Milanoya!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Mourinho'ya gerek yok.Bizim yöneticiler Halasının oğluna kadar konuştu Robinho ile 3-4 ay boyunca.

Sponsor bulundu 10 lira destek isterken 4 lira destek veririm dedi.
    Hemen hemen bütün akrabalar ikna edilmişken 28 ağustosta Skybette bir takımın adı görüldü 1/7 veriyordu galiba Milan!

31 ağustos saat 14.00'da Milan'ın oranı 1/3'e yükseldi 4,5 saat sonra Robinhoyu aldılar.Biraz abartırsak;

Milanlı Tem:Lan! Robinhoya kaç istiyonuz.
    Man.City:24 milyon eu...
    Mil.Tem:25!
    -Kabul!

Mil.Tem:City'den kaç para alıon?
    Robinho:Yıllık 9 milyon eu...
    Mil.Tem:9.75
    -Kabul!

Hadi Milanoya!
    Güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahtan Milan'da Ibra var diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada tüm gazeteler Hazar Büyüka'nın tweetlerinden sonra Drogba haberi yaptığı için yönetim ricası sonucu kapatıldı Twitter hesabı diyenler var. Adam çünkü Ali Gürsoy Londra'da filan diyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Drogba'nin kalitesini tartismayalim arkadaslar. Adam dunyanin en iyi golculerinden biri, gelirse de Turkiye liginde bana gore gelmis gecmis en kaliteli golcu olur (Anelka, Jardel, Niang dahil).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Drogba'nin kalitesini tartismayalim arkadaslar. Adam dunyanin en iyi golculerinden biri, gelirse de Turkiye liginde bana gore gelmis gecmis en kaliteli golcu olur (Anelka, Jardel, Niang dahil).
    Abi zaten kalitesi tartışılmıyor da benim anlam veremediğim neden Drogba'nin geilişi istenmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Abi zaten kalitesi tartışılmıyor da benim anlam veremediğim neden Drogba'nin geilişi istenmiyor.
    *Çok para alıp takımın mali durumunu etkileyecek olması
    *Drogba'nın çok büyük bir egoya sahip olması

Bu etkenlerin takımın huzurunu bozmayacağını varsayarsak Drogba'nın başımızın üstünde yeri vardır
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Ben birşey diyemiyorum artık yani. Adamın egosu var diye istemiyorsun ya, daha ne diyeyim

Drogba bize + değer katacaktır

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Bu etkenlerin takımın huzurunu bozmayacağını varsayarsak Drogba'nın başımızın üstünde yeri vardır
    Bilmiyorum ne kadar cok takip ediyorsun Drogba'yi ve Chelsea'yi hatta Ingiltere'yi ama yildiz oyuncularin egosu vardir Drogba'nin da dogal olarak var. M.sarp Ayhan, Servet egoya sahip olacagina böyle yildiz oyuncularda olsun. Hem Fatih Terim zamaninda Hagi'yi cok iyi bi sekilde yönetti Drogba gelirse bi sorun olacagini sanmiyorum tabi ki yeniceriler Jardel gibi onu da yemezlerse.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Drogba bir ara sanırım milli maça geldiğin Fildişi'nin, Tr'ye gelmeyi düşünüyormusunuz diye saçma bir soru sormuşlardı o zamanın tarihi ile, Drogba'da bizim gibi oyuncuların maliyeti yüksek Türk kulüplerinin bu maliyeti karşılayabileceğini sanmıyorum ama ileride ne olur bilemem gibi bir açıklama yapmıştı o zaman soruyu soran adamın aklından şüphe etmiştim. Adam 33 yaşında olsa BİLE sonuçta Didier Drogba. Kuru Fasulye adasına gidip sorsanız bile adını bilmeyen yoktur... O fizikle ve yetenekleriyle hem Avrupa'da rahat 2-3 yıl oynar Tr'de ise 4 yıl götürür bence.
    Last edited by SAİT71 : 22.Mayıs.2011 at 15:08

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih Terim'in olduğunu düşünürsek Drogba gelirse bir sorun çıkartmaz rahat olun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de bu revizyon işini fazla abartmayalım diyorum, Fatih Terim'in yapacağı revizyona ben şüpheli yaklaşırım bu bir yana ama ülkemizin gerçeklerine baktığımızda Galatasaray'ın öyle yeniden yapılanma için yıllara ihtiyacı yok, aynı şekilde Fenerbahçe'nin de mesela. Hatırlarsınız Daum gelmeden önceki sene Fenerbahçe en kötü sezonlarından birisini yaşamıştı ama ertesi sene bir anda şampiyonluğa oynayan hatta Aragones dönemi hariç sürekli ilk 2'de yer alan bir takım oluşturuldu.

Genç oyuncularla geleceği planlamak elbette iyi ama alınacak kaliteli bir kaç oyuncu direk şampiyonluğa oynatır Galatasaray'ı, hal böyleyken bu tarz tecrübeli oyunculara hayır deyip, genç oyuncu peşinde koşmak da ülkemizde mantıklı değil. Hooijdonk'un o yaşta Fenerbahçe'ye getirdiği olumlu etkiyi düşünürsek, yaşlı denilen tecrübeli oyuncuların takıma ilk seneden şampiyonluk kazandırma adına ne derece faydalı olacağı görülür.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın durumu ile Fener'in 3 sene önceki durumu bir değil. Fenerbahçe'de oyuncular Aragones'i sevmediği için tam performansları ile oynayamıyordu ve takımın kadro derinliği yoktu. Bu derinliği sağlayacak bir kaç oyuncu transfer ettikten sonra sorun çözüldü, Daum da takımla anlaştığı için takım şampiyonluğa oynadı.
    Galatasaray'ın ise kadro kalitesi çok zayıf. Bir kaç transfer ile şampiyonluğa oynaması çok zor, bu yüzden Fatih Terim'in bence uzun vadede faydalı olacak oyunculara yönelmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones dönemini kastetmemiştim, Mustafa Denizli, Oğuz Çetin ve Taner Güney'in teknik direktörlük yaptığı işkence gibi geçen sezondan bahsetmiştim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Isvec medyasina göre Kim Kallström Galatasaray'la anlasti.

Tribündergi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kallström gel de sen de kurtul biz de kurtulalım

Yanına braathenle roncattoda gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Galatasaray'ın ise kadro kalitesi çok zayıf. Bir kaç transfer ile şampiyonluğa oynaması çok zor, bu yüzden Fatih Terim'in bence uzun vadede faydalı olacak oyunculara yönelmesi gerek.
    Söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Her yaptığım alıntıda üstüne basa basa söyledim ama sanırım mesajı yazıp sonra bir daha da bakmıyorsunuz insanlar bana ne cevap vermiş diye. Tekrar anlatıyorum.

Galatasaray camiasının sabredecek hali kalmadı. 3 senedir, özellikle bu sene hüsranla sonuçlanıyor sezonlar. Bunun için Fatih Terim, Kanaltürk'ün "Telegol" adlı programında "Takımın %50'sinden fazlası gidecek." dedi. Bu ne demek oluyor, genç oyuncular da gelecek ama takımın iskeletini tecrübeli isimler oluşturacak. Bu da kısa vaadede başarı demek. Biz bu sene şampiyonluğu hedefliyoruz. Seneye zaten şampiyon olunca Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabiliyoruz. İşte bu zamanda yaşlısı kadar olmasa da potansiyeli onun kadar belki olan gençleri alabiliriz. Sizin dediğiniz gibi transfer sezonu BİRKAÇ TRANSFERLE BİTMEYECEK. KALİTESİZ KADRONUN YARISINDAN FAZLASI DEĞİŞECEK. İnşallah bu cevabı okursunuz da yine aynı şeyi söylemezsiniz.

Bazı arkadaşlar da Türkiye'deki scout ekibinin Porto gibi filan olduğunu sanıyor sanırım. Türkiye tarihinde yüz yılda bir olan işleri saymazsak düzenli olarak oyuncu keşfeden hangi kulüp var allah aşkına? Hele dibe vurmuş bir zamanda kim isimsiz oyunculara teslim eder kulübü?

Galatasarayimizin resmi facebook grubunda Drogba haberi paylasildi daha yeni, bu nedemektirki?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süper golcü Galatasaray'da

G.Saray Fildişili süper yıldız ile her konuda anlaştı

Drogba, Chelsea’den ayrılmak için kulübüyle masaya oturdu. Bonservisini alırsa iş bitecek. G.Saray oyuncuya ilk yılda 5 milyon sonrasında ise 4 milyon Euro ödeyecek.

G.SARAY bir rüyayı gerçekleştirmeye artık çok yakın.. Şaka değil, değil gerçek dünyanın en iyi golcülerinden biri olan Didier Drogba her an G.Saraylı olabilir.. Transferin önünde sadece bir engel kaldı, o da Fildişili yıldızın İngiliz ekibinden bonservisini alması..

BAŞKAN Ünal Aysal ve ekibinin seçim öncesinde görüşmeye başladığı Drogba ile sarı-kırmızılılar her konuda anlaştı.. Eğer Drogba bonservisini eline alabilirse İstanbul’a imzaya gelecek.. Şimdi geçelim G.Saray ile Drogba arasındaki anlaşmanın detaylarına...

FRELOT İLE GÖRÜŞTÜLER

YÖNETİM bu transfer için bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmıyor, çünkü zaten Drogba’yı ihya edecekler.. Chelsea ile 1 yıl daha mukavelesi olan 33 yaşındaki santrfor, gelecek sezon için İngiliz ekibinden 5 milyon pound, yani yaklaşık olarak 5 milyon 750 bin Euro alacak.. Drogba, Chelsea’yle sözleşmesini feshederse G.Saray bu 5 milyon 750 bin Euro’yu golcü oyuncuya ilk yılında verecek.. Sonrasında ise 4 milyon Euro ödenecek süper yıldıza..

TECRÜBELİ oyuncunun menajeri Pierre Frelot ile görüşmeleri yapan G.Saraylı yöneticiler her konuda anlaşmaya vardılar.. Top artık Drogba’da ve o da atağa kalktı.. Kulübüyle vedalaşmak için masaya oturdu Fildişili yıldız.. Önümüzdeki günlerde bu görüşmeler devam edecek ve Drogba bonservisini alınca iş bitecek..

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR

BU transferi tabii ki G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de çok istiyor.. Eğer Drogba da gelirse 1.88’lik Johan Elmander’in ardından 1.89’luk bir golcüsü daha olacak tecrübeli teknik adamın... Kariyeri boyunca onlarca şampiyonluk kazanan, sayısız bireysel ödül alan Drogba’yı futbolla uzaktan ilgilenen bile tanıdığı için esasında tanıtmaya gerek yok.. Ancak bir özet geçmekte fayda var..

GÜÇLÜ fiziği ve sürati en önemli özellikleri olan Drogba’yı ‘Drogbazooka’ lakabı çok iyi anlatıyor. 33 yaşında olması olumsuz gözükebilir ancak bu sezon çıktığı 53 maçta 15 gol, 21 asistle oynadı ve daha yolun sonuna gelmediğini gösterdi..

Haber5.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her transfer sezonunda türüyor böyle siteler. Hepsinin sebebi Hazar Büyüka. Twitter hesabını da bu yüzden kapattırdıklarını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri