Aynen benim düşündüğüm gibi. Takıma katkı yapacak kim olursa olsun yıldız veya sıradan bir adam farketmez. Yeterki takıma katkı yapabileceğine inandıkları izledikleri adamları alsınlar. Yıldız ile birşey olmuyor...
Aynen benim düşündüğüm gibi. Takıma katkı yapacak kim olursa olsun yıldız veya sıradan bir adam farketmez. Yeterki takıma katkı yapabileceğine inandıkları izledikleri adamları alsınlar. Yıldız ile birşey olmuyor...
Sinan Engin'İn söylediklerine itibar etmek lazım. Deyim yerindeyse Aziz'İn kankası kendisi![]()
İsimden önce katkı olmasını gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız transferlerden doğrudan oynamasını beklediğimiz isimlerden Dia ve Stoch'ta biraz sorun oldu. Ama Dia sezon ortası, Stoch'ta sezon sonuna doğru çok büyük bir katkı verdi. Bunun aksine ilk ve ikinci yarının sonları hariç muhteşem bir Niang vardı. Yobo ise Lugano'yu çok iyi bir şekilde tamamladı.
Bu senede ağırlıklı olarak tanınmamış ama katkı verecek isimlerin kadroya katılmasını istiyorum.
Aziz Yıldırım'ın transfer sorularına Aykut Kocaman'ın aklındaki isimlerden bahsederek cevap vermesi de olumlu bir geliişmedir , ayrıca Aykut Kocaman yıllardır ulan şu adamları transfer etsek diye diye yırtındığımız adamları takıma getiriyor , benim için mesela yobo niang stoch öyle adamlardır dia'yı tanımıyordum daha önce ama genç ve geleceğe yönelik olması bile yeterliydi benim için.
yine şimdi birçoğumuz sayabileceği isimlerle ilgilenilecektir yada en az 1-2 senedir izlediği adamlar katılacaktır , matuidi , sissokko gibi isimler çok büyük takımlara gitmezlerse buna benzer oyuncular geleceğini düşünüyorum.
Bence Dia Şampiyonlar Ligi maçlarında çok etkili olacaktır. Tüm takımlar ofansa yönelik hücum futbolu oynayacağı için arkadaki boşlukları değerlendirecektir. Bu konuda elimizde müthiş bir güç var. Ama savunmaya yönelik kesinlikle sağlam bir önlibero almak lazım. Ayrıca yerli oyuncu kalitemiz iyi olsada dahada yükseltmeliyiz.
Aykut Kocaman Futbol Gündemi'nde savunma , orta saha merkez ve forvete kesin transfer yapılacak 1-2 tane de kadroyu zenginleştirmek amaçlı transfer yapılacak dedi . Orta sahaya Sinan Engin defansif oyuncu mu alacaksınız sorusuna , daha çok topla buluşacak oyuncu gibilerinden birşey dedi umarım bu tarz Cristian gibi bir oyuncu almazlar bana göre koşan basan bunun yanında da orta seviyede bir top tekniği olan bir orta saha almamız lazım . Ama en başta koşan mücadeleci bir oyuncu olması lazım yoksa Cristian gibi bir oyuncu alırsak skandal olur .
Esat Dergi, Emenike hayırlı olsun yazdı twitter'da.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
O zaten kesin emenike fenerde her türlü uzun süredir belliydi.
Aykut hoca forvete takviye dedi,emenike büyük ihtimal o dediği eksiği kapatacak.
Esat Dergi Niang'ın transfer olacağına dair haberi ilk veren 1-2 muhabirden biriydi. Diğeride Ersin Düzen'di.
Ayrıca bilmeyenler için Esat Dergi Sporx.com editörlerinden.
Selçuk ' un kalitesi tartışılmaz ancak Selçuk savunma yönü olsa da oyun kuran bir oyuncu Selçuk'u alacaksak ya kanatsız Emre-Selçuk-Topuz önlerinde Alex-Stoch-Santrafor gibi oynatmalıyız ama bana göre Alex olduğu sürece Selçuk bizim sistemimize uymaz bana göre kesinlikle mücadeleci bir ön libero almalıyız Emre'nin yanına tekniksel özellikleri de Cristian gibi olmalı . Emenike haberinde ise büyük ihtimal Sporx imzası taşıyorsa doğrudur , hayırlı olsun gelmesini en çok istediğim oyunculardan biriydi Emenike ama transfer kesin açıklanmadan da yorum yapmak tam doğru olmaz .
Orta saha 3 lüsünün Emre-Selçuk-Topuz olduğunu düşün nasıl uymaz sistemeönede koyarlar birkaç isim ancak bu 3 lü müthiş olur topuz-emre savaşçı selçukta top çıkarıcı off orta sahaya bak
"Fenerbahçe ile görüşüyorum, teklif de var"
24 Mayıs 2011 16:42 | NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk, takımıyla transfer görüşmelerine başladığını ancak transfer teklifleri de aldığını söyledi.
![]()
Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren milli futbolcu Semih Şentürk, takımıyla bugün itibarıyla transfer görüşmelerinin başladığını açıkladı.
Semih, takımıyla transfer görüşmelerine başladığını söyledi.
Milli futbolcu, zorlu bir yarışın ardından ligde şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, "İnşallah seneye Şampiyonlar Ligi'nde de takımın güzel şeyler başaracağını düşünüyorum" dedi.
Bunun üzerine bir gazetecinin, "Kontratın bitti, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe forması giyecek misin?" sorusuna karşılık Semih, "Fenerbahçe ile bugünden itibaren görüşmeler başladı. Geleceğimle ilgili kararı verirken, hem ailemi hem çocuklarımı düşünmek zorundayım. Hayırlısı neyse o olacaktır. Milli takımdan sonra kesin karara varacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı.
Semih, "Galatasaray'dan teklif geldi mi?" sorusu üzerine ise "Kontratım bitti, teklifler oluyor ama takım ismi veremem. Tabi ki ben serbest futbolcuyum, kontratım bitti. Teklifler olacaktır. Ama en iyi kararı vereceğimi düşünüyorum" diye konuştu.
mehmet eren boyraz serbest kalmış. kadro derinliği için iyi bir isim olabilir.
Trabzonspor Colman - Selçuk ikilisinden oluşan ortasahasıyla 82 puan toplayabiliyorsa Emre - Selçuk ikilisi de STSL için yeterli olabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki hem Emre'nin savunma yönü Colman'dan daha iyi hem de Trabzon'daki gibi sağ tarafta hücum özellikli Burak değil, defansif olarak sağlam bir Mehmet var. Ancak Şampiyonlar Ligini düşünüyorsak rakibini yiyen bir defansif ortasaha almamız şart. Selçuk'un bonservisi olmaması ve yerli olması sebebiyle avantajları fazla. Umarım alırız. Ama gelmezse de çok büyük kayıp olmaz. Çünkü zaten bir yabancı oyuncu o bölge için düşünülüyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet ve Emre kapatır o defansif boşluğu abi,Selçuk mutlak alınsın bu 3 lü oluştursun orta sahayı yabancı kontenjanını Gökhanın gitme ihtimali var Volkanın gitme ihtimali var buralar için değerlendirmeliyiz.
Birde Alex Türk olacak bu sene oradanda +1 gelecek![]()
Türk olacak ama türk sayılmayacakYattara'nında Türk pasaportu var
![]()
Emenike gün sayıyor!
Son şampiyon Fenerbahçe, transferde de atağa kalkıyor. İlk hedef Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emenike...
Şampiyonluk sarhoşu Fenerbahçe transferde ilk icraatını gerçekleştiriyor! Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike için teklif yapan ve ardından futbolcu ile görüşmek için izin isteyen sarı-lacivertliler, bu transferde mutlu sona yaklaştı. Yıldız futbolcunun menajeri Erdem Konyar ile İngiltere'de masaya oturan ve oyuncunun F.Bahçe'ye gelmek istemesiyle Karabükspor'a teklif götüren sarı-lacivertliler, Nijeryalı oyuncunun “Türkiye'de sadece F.Bahçe'de oynamak isterim” demesiyle rahatladı.
Hem futbolcu hem de menajeri Erdem Konyar'la masaya oturup prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertlilerin Karabükspor'la yaptığı bonservis pazarlığı ise sürüyor. Ancak oyuncunun ısrarla Karabük'ten ayrılmak ve Fenerbahçe'de oynamak istemesini açıklaması sarı-lacivertli kulübün elini güçlendiriyor.
"EMENİKE İMZA ATMADI"
Emenike'nin, Nijerya'ya gitmeden önce Fenerbahçe'ye imza attığı yönündeki iddialara ise Karabükspor cephesinden yalanlama geldi.
Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, editörümüz Hilmi Sever'e yaptığı açıklamada; “Emenike'nin bizimle 2013 yılına kadar sözleşmesi var ve başka bir kulübe imza atması kesinlikle söz konusu değil. Emenike kafa olarak Karabük'ten koptu, çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki sezon Karabük'te olmayacak, biz de oyuncuyu satmak istiyoruz. Şu an için Fenerbahçe, Emenike'yi kadrosuna katmaya yakın gözüküyor ancak yarın başka bir kulüpten yüksek bir teklif gelirse iş değişir" ifadelerini kullandı.
İçgül ayrıca, Fenerbahçe ile Emenike konusunda daha önce görüştüklerini ancak anlaşma sağlanamadığını, sarı-lacivertli kulübün bir kaç gün içinde yeni teklifini yapabileceğini belirtti. Seyit İçgül, Emenike konusunun önümüzdeki hafta büyük olasılıkla netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.
PARA + OYUNCU OLABİLİR
Emenike'nin 10 milyon Avro'luk bonservisi konusunda ise Nijeryalı oyuncunun son haftalarda çıkardığı huzursuzluk ve ayrılmak istemesini açıklamasından dolayı indirim yapılması bekleniyor. Ayrıca Karabükspor'un para + oyuncu önerisine de sıcak bakabileceği konuşuluyor.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ne 10 milyon Euro'su ya? eğer öyleyse bıraksınlar Emenike'yi gidip Avrupa'dan birini alırız. Para artı oyuncu teklif etsen ne olacak ki? 5-6 milyon euro artı oyuncudan aşağı bırakmazlar zaten adamın ederi 3-4 milyon euro anca şu popülarite ve başarısı ile...
10 milyon euroda indirim yaparlarsa çok büyük bir olay olacak ama adamlar zararına satarlar eğer öyle olursa![]()
Selçuk İnan'ı ikna ettiğimizi düşünüyorum. Yakında açıklanır bence.
Ayku Kocaman ilk 11 için oyuncu istemesi, tarifi onu gösteriyor gibi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray ile anlaştığı bir kaç twitter dedikodusundan ibaret. Ortada bir anlaşma yok. Bir çok haber veren kişi de aynı sayfada yanlış haberler de vermişler ya da sadece reklam amaçlı yapıyorlar bilgileri bile olmadan.
Avrupa Kupası oynamak isteği de ön plana çıkıp Fenerbahçe'yi tercih etmesi daha mantıklı geliyor bana. Fenerbahçe'nin görüşme halinde olduğu da net.
Trabzonspor'a gitmeden önce Fenerbahçe ile anlaşma noktasına gelmişti ama Trabzonspor'a ikili ilişkilerin düzeltilmesi için jest yapıldı, vazgeçildi.
Sevilla ile görüştü tahminim, olmazsa Fenerbahçe'yi tercih edecektir zannımca.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emenike 8-10 arasi bonservis yillik 1.8 milyon euro'ya büyük ihtimalle FB'de hayirli olsun.
Boy ortalamasi 1.75 olan orta sahanin basarili olabilecegini dusunmuyorsundur umarim. Trabzon ornegini vermen pek uymamis, cunku Trabzon cok daha kollektif oynuyor, hucumdaki herkes bir onlibero kadar defans yapabiliyor, FB'de Alex ve Stoch top rakibe gecince yuruyen oyuncular. Ayrica Trabzon cok daha merkezden uzun toplarla oynayan bir takim, FB 2 bekini de cikariyor iken stoperlerin yanina 3. adami sokmazsa sikinti yasar. Avrupa'dan klasik onliberosuz oynayan, 2 tane safkan orta saha oyuncusu ile oynayan 1 tane takim gosterebilir misin? Barcelona gibi topu en iyi kullanan takim bile Busquets'i koyuyorsa bir bildigi vardir.