Sayfa 456 / 569 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
13,651 ile 13,680 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2. yariyi izliyemedim ruzgarin oglu bruma nasildi beyler?.

ah be su paslasma keske gol olsaydi

http://s7.directupload.net/images/140112/z887w9ew.swf

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hajrovic ve Emre forvet arkasında daha çok yarar sağlar gibi ancak 2 oyuncu da bu sezon zaten fazla şans bulamaz.Kupa'da forvet arkası denense 2 oyuncu güzel şeyler ortaya çıkabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kanal D'nin kupa seremonisini yayınlamaması beni çok sinirlendirdi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Ocak.2014 at 01:36 Reason: :)
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Harbiden kupa serenomisi neden yapılmadı anlamadım. Bu arada İbrahim Çoşkun'u ligde oynatabiliyor muyuz? Yetiştirme parasını ödememişiz öyle bir sorun varmış fakat tam olarak bilmiyorum durumu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Harbiden kupa serenomisi neden yapılmadı anlamadım. Bu arada İbrahim Çoşkun'u ligde oynatabiliyor muyuz? Yetiştirme parasını ödememişiz öyle bir sorun varmış fakat tam olarak bilmiyorum durumu.
    Oynatamıyoruz bu sene resmi maçlarda. Seneye oynatabileceğiz. Çok beğeniyorum kendisini adamda yıldız oyuncu havası var

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kanal D'nin kupa seremonisini yayınlamaması beni çok sinirlendirdi.
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Eray kupayı kırdığı için olabilir .
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Ocak.2014 at 01:42 Reason: alıntı yapılan mesajda silinen bölüm çıkartıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ibrahimi de emre can ı da çok beğendim ben özellikle ibrahim altyapısını yurtdışında aldığı çok belli

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Emre ve Iniesta isimlerinin aynı cümle içersinde geçmesi bile abes. Emre Çolak kadar şişirilen topçu yok şuan piyasada.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Maç içinde bunu gördüm bildiğin kahkaha attım ya.Nedense baya komiğime gitti

Emre ve İniesta'nın aynı cümle içinde kullanılması bile abes demişsiniz ama Emre İniesta kadar yetenkli yani teknik bi eleman. Bu çok açık. Diğer konulardan bayağı zayıf olduğu için böyle. Neden aynı cümlede kullanılmazmış çok merak ettim. Mesela Leanardo diye bi oyuncu vardı bilen bilir Hollanada'da bi takımdaydı solak sonra Yunanistanda olympikos'a geçti sanırım. O elemanda mükkemmel bi yetenekti teknik falan messi gibiydi. Ama kafa olmayınca tercih hataları yapınca fizik gelişmeyince olmuyor. Emre daha genç yapabilir bunları mancini ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Maç içinde bunu gördüm bildiğin kahkaha attım ya.Nedense baya komiğime gitti

Emre ve İniesta'nın aynı cümle içinde kullanılması bile abes demişsiniz ama Emre İniesta kadar yetenkli yani teknik bi eleman. Bu çok açık. Diğer konulardan bayağı zayıf olduğu için böyle. Neden aynı cümlede kullanılmazmış çok merak ettim. Mesela Leanardo diye bi oyuncu vardı bilen bilir Hollanada'da bi takımdaydı solak sonra Yunanistanda olympikos'a geçti sanırım. O elemanda mükkemmel bi yetenekti teknik falan messi gibiydi. Ama kafa olmayınca tercih hataları yapınca fizik gelişmeyince olmuyor. Emre daha genç yapabilir bunları mancini ile.
    Ceyhun Gülselam'dan Yaya Toure olur, Emre Çolak'tan İniesta olmaz.

Nesil
    2007

Emre'de yetenek var ama çok geç artık. Yeni Sabri olur; kulübede kalır, gerektiğinde yararlı olur, genelde bizi çıldırtır vs. vs. 1 maç Emre neymiş deriz 5, 10 maç Emre yok. Belki de Burak gibi patlar ama o da binde bir oluyor.

Emre İspanya'da olsa o yetenekle daha iyi bir altyapı eğitimi alabilirdi şu an ağzımızın suyu aka aka izliyor olabilirdik(Iniesta uç örnek olmuş ama iyi bir oyuncu olurdu) ama bu birçok genç Türk yetenek için geçerli. Birçoğu parlamadan söndü. Bir kısmı ufaktan parladı gitti. Bir kısmı karakteri garipti uzar gider. Galatasaray'ın altın jenerasyonu diyorlardı, kaç kişi kaldı o jenerasyondan Birçoğu da cidden yetenekli çocuklardı. Şimdi orada burada futbol oynamaya devam ediyorlar. Yine iyi adam çıkarıyoruz bence, buna da şükür; Arda, Semih gibi adamlar çıkardık. Emre de iyi bir rotasyon oyuncusu.

İbrahim de fena değil gibi; ayağına hakim, çok heyecanlanmıyor en baştaki artıları. Pozisyon bilgisi eksikliği ise hemen göze çarpıyor bazen çok saçma yerlerde durdu. Top bizim adamdayken gidiyor rakibin arkasında bekliyor, boşa çıkıpta pas alsana birader Fiziksel olarak da zayıf ama yaşına göre normal bu eksiklikler. Neyse geliştirir kendini inşallah.

Emre Can'ın da umarım bir şeyi yoktur. Semih Kaya'yı da buna benzer şekillerde, biraz da zorunluluktan yani, kazandık; neden bir hatta birkaç oyuncu daha kazanamayalım?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hepimiz çok isteriz altyapıdan iyi oyuncuları çıkarmayı ama bizim sorunumuz şu 2 maç oynuyo auuvvv süper yetenek süper oyuncu olacak. Şuan İbrahim içinde öyle Emre içinde öyle. Zamanında Hagi Anıl Dilaver'i oynatmıştı çocuk bi gol atmıştı sonra Anıl Anıl süper oyuncu süper olacak. E nerde Anıl? Eğer 3-4 sene sonra da bu forumda olursak burdaki eski mesajlarımıza bakarken Emrecan yada İbrahim hakkında sölediklerimiz bizi gülümstmez. İnş güzel oyuncu olurla Bi arda olurlar bi tugay olurlar bi semih olurlar. Ancak şu var oyuncu oynamadan gelişmez. 2-3 maç oynar sonra öyle durursa ki öyle görünüyo. Malesef beyler bu iş olmaz. Sürekli başarı üzerine endeksleniyoruz. Arda nasıl parlamıştı bi hatırlayın Heinz alınmıştı Mlada maçında Arda başlamıştı yetenekliydi kendini belli ediyodu ve sansasyonel bi performansı vardı 2 gol 1 asistti sanırım. Peki Arda o maçta o kadar iyi oynayamasaydı sizcce burada olur muydu?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

İzzet geldi, herkes diyor iyi ama işte anca kupa maçlarında oynar. Niye abi kupa maçlarında oynasın bu adam. Bir sürü genç aldık kupa maçları için mi aldık. Oynasınlar diye aldık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi mancini oyle gordude fazla izliyemedi diyelim , eh be tugay sen orda kuklamisin nesin anlatsana iste engincigimi...

Engin Baytar: "Galatasaray'da anlaşılmayan oyuncu değişikliği bizi de etkiledi. Oyuncular olarak o değişimden etkilendik."

Engin Baytar: "Yeni gelen hoca beni yeteneksiz, yetersiz görmüş. Olabilir, doğrudur. Saygı duymak lazım. ama bana sans verebilirdi.

Engin Baytar: Takımda 3-4 kez huzursuzluk ve sorun yaratan futbolcuya bile şans verildi. Bana verilmeemsini manidar buluyorum

Engin Baytar: Kesinlikle haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Herkesle aram iyi. Sorunlu adam olsa Fatih Terim beni göndermiş olurdu.

Engin Baytar: "Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlar en iyilerine en güzellerine layıklar."

Engin Baytar: G.Saray'da bir kişiden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben onu ağabey, baba olarak gördüm ama çok yanlış yapmışım.

Engin Baytar: "O kişinin ismini vermeyeceğim. Eminim ki şuan mutludur. Allah bunu onun yanına koymayacak."

Engin Baytar: Yalnız kaldım, kırgınlıklar yaşadım. Ama yoluma devam edeceğim. Galatasaray'daki o kişiyi Allah'a havale ediyorum

Engin Baytar: "Cüneyt Çakır'a allah belanı vermesin demedim. Orada hep beraber ofsayt var hocam nasıl verirsin golü dedik."

Engin Baytar: "Benim hareketimin benzerini Fabregas yaptı. Değil kart, uyarı bile veremedi."
    Last edited by byariff : 13.Ocak.2014 at 15:56

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin Baytar çoktan kendini bitirdi kupa maçında.İstediği kişiye atsın tutsun,Rize'ye gitmesinin tek sebebi kendisi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ot la samani karistirma europ , tamam 11 maç aldi orda hem fikiriz yanlisti hataliydi sonradan aldigi sanslari bence iyi kullandi ama israrla forma vermediler. bence o isim vermedigi kiside ya tugay ya bulent tulun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ot la samani karistirma europ , tamam 11 maç aldi orda hem fikiriz yanlisti hataliydi sonradan aldigi sanslari bence iyi kullandi ama israrla forma vermediler. bence o isim vermedigi kiside ya tugay ya bulent tulun
    Abi benim kadar göbek yapmıştı hareket edemiyordu. Nasıl iyi kullandı ?
    Gs'da şans verilmeyen adam buysa Ragıp ne? Erman ne?
    Çok şans verildi ama hiçbir zaman güven veremedi dogruya dogru.
    Ayrıca bu açıklamaları da saçma sapan. Susup topunu oynayacagına halla millete laf sokma derdinde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam Arif abi haklısın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin haketmiştir haketmemiştir formayı orasını bilememde o kupa maçında O'nu yakan Kuyt!
    Ben öyle çirkef bir oyun görmedim.Özellikle o maçta az laf etmemiştim.Sürekli hakemden gizli bizim oyuncularla uğraşıyordu.Sonunda birisinin hayatını karartmış oldu 11 maçla.Tabi profesyonel adamsın bu tarz şeylere kanmaman lazım.Ebou'ye çirkeflik yaptı Eboue neyse dedi uğraşmadı Kuyt ile.Ama Engin iyice sinir oldu sonunda hakemede patladı gitti zaten.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Engin haketmiştir haketmemiştir formayı orasını bilememde o kupa maçında O'nu yakan Kuyt!
    Ben öyle çirkef bir oyun görmedim.Özellikle o maçta az laf etmemiştim.Sürekli hakemden gizli bizim oyuncularla uğraşıyordu.Sonunda birisinin hayatını karartmış oldu 11 maçla.Tabi profesyonel adamsın bu tarz şeylere kanmaman lazım.Ebou'ye çirkeflik yaptı Eboue neyse dedi uğraşmadı Kuyt ile.Ama Engin iyice sinir oldu sonunda hakemede patladı gitti zaten.
    Sen Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsan böyle sorumsuzluk yapmıcaksın abicim.Eğer yaparsan bu yaşadığı son kaçınılmaz hale gelir.Ne Kuyt ne de başkası çıkıp oyununu oynucaksın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Sen Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsan böyle sorumsuzluk yapmıcaksın abicim.Eğer yaparsan bu yaşadığı son kaçınılmaz hale gelir.Ne Kuyt ne de başkası çıkıp oyununu oynucaksın.
    Kesinlikle haklısın.Zaten sonda da dediğim gibi aynısı Eboue'ye denedi ama işlemedi.
    Yinede Türk futbolcularınında profesyonellik anlayışı ortada.Türkiye'nin en iyi forveti taraftarın tepkisinden etkileniyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Engin zaten o maça da 11 çıkmıştı o maçta alınan ceza yaktı onu Fatih hoca yine de ona çok şans tanıdı Hamit sakatlanınca da 11 çıkmaya başlamıştı Real maçında da ilk 11'de yer aldı.Adam ligde cezası nedeniyle oynamamasına rağmen ŞL'de yedeklerde yer almıştı.Artık rotasyon oyuncusu olacağına Rize'ye gitti banko 11 oynayabileceği bir takıma gitti daha ne istiyor onu anlamadım ben gerek yok böyle konuşmalara zaten bu saatten sonra bizde 11 oynayamazdı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şimdi yılların profesyonel çirkefi engin gelip de Tugay gibi bi efsaneye laf yaparsa isterse Messi olsun bitiktir bir kulübün gözünde..

oku galatasaraylı oku

https://eksisozluk.com/entry/39618716

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kim yazdıysa 10 numara yazmış hepsine katılıyorum .

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Okudum ama hiçbirinden haberim yok. fazlada girip araştırmam böyle olayları. Arda'yı da severim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu sözleşmesini donduramıyor muyuz bu Amrabat ile Dany'nin hani tazminatı peşin verip kovamıyoruz madem?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yahu sözleşmesini donduramıyor muyuz bu Amrabat ile Dany'nin hani tazminatı peşin verip kovamıyoruz madem?
    Oyuncuların da kabul etmesi gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oyuncuların da kabul etmesi gerekiyor.
    Eğer kulüp isterse sözleşme feshi yapılır gereken tazminat hesaplandıktan sonra oyuncuyu gönderebilirsin. Ama karşılıklı sözleşme feshinde oyuncunun da kabul etmesi gerekiyor. Yani Galatasaray yüksek tazminat ödemek istemiyor.

Mesaj Yetkileri