Bitti mi transfer ?
Bitti mi transfer ?
Manchestar'ı sevmiyorum Sir yüzünden hemde ama Mesut orda çok başarılı olabilir.Orta sahada mesut gibi bir oyuncuya ihtiyaçları vardı zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ferguson'da, Giggs'de bu sezon takıma transfer yapılmayacağını söyledi.
Mesut, bu sezonda Werder'de kalıp Löw'ün sözünü dinlerse Barcelona'ya, kendi karar verise Real Madrid'e gidecek.
Real Madrid'e gideceğine Barcelona'ya gitmesi daha iyi olur Mesut için.
Barcelona'ya gideceğine Manchester United'a gitmesi daha iyi olur Mesut için![]()
Hleb Liverpool'a, Mascherano Barcelona'ya gidebilir.
moussa dembele fulham'a gitmiş.
(/s)
Balotelli Inter'in maç kadrosuna alınmadı. Kısa süre içinde Manchester City'e 28 milyon € karşılığında transfer olması bekleniyor.
man city ibrahimovic için 117 milyon euro teklif yapmış.
(/s)
Barça buna hayır demez diyemez demezde
Yuh artık 117 m € :s
Yine uçmuş adamlar![]()
Altyazı gördüm ntv spor'da 4 yıl için 96 m Sterlinde İbraya önermişler yılda 24 m sterlin![]()
bu 117m euro yani 96m sterlin İbra önerilen paramış bonservis değil bonservis ne kadar?
şimdi uyandım![]()
Bu teklife uçulur! Manchester City yine DELİRDİ!
Ada'nın dünya üzerindeki bütün kıtalara ünü "transfer çılgını" olarak yayılmış takımı Manchester City için bugün başka bir iddia ortaya atıldı. Barcelonalı Zlatan Ibrahimovic'e teklif edileceği öne sürülen rakam dudaklarınızı uçuklatacak.
6
1
13 Ağustos 2010 Cuma - 14:58
Sporx.com dış haberler
The Sun gazetesinde yer alan habere göre Manchester City'nin Zlatan Ibrahimovic'e önerdiği rakam yıllık 29 milyon avro civarında ve bu transfer gerçekleştirse Zlatan dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacak.
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Kaka gibi isimler geride kalacak.
Önerilen 4 yıllık sözleşme ile birlikte Ibrahimovic'in kazancının 116 milyon avro olacağı öne sürülüyor, bu haftalık 550 bin avroya denk geliyor. Yıldız oyuncu Barcelona'dan ise senelik 11 milyon avro kazanıyordu.
Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile bir görüşme yapan ve İsveçli yıldız için ne kadar istekli olduğunu ortaya koyduğu edilen Manchester City'nin bu transfer için avantajlı olma sebebi olarak ise İbrahimovic'in Barcelona'nın oyun stiliyle yaşadığı sorunlar olarak gösterildi.
Gazetede yer alan haberde Ibrahimovic'e yakın bir kaynağın şu ifadeleri kullandığı belirtildi: "City Zlatan'ı ne kadar istediğini ortaya koyuyor. Barcelona'daki mutsuz Zlatan'a bir şeylerin düşünmesi için bir şans veriyorlar. City'nin Barcelona ile de anlaşması gerekiyor ama gözüken bu çok kısa süre içinde olabilir."
Öte yandan Manchester City'nin bu transferde Robinho'yu Barcelona'ya önerebileceği de ifade ediliyor. Ada'nın dev bir kadroya sahip takımının elinde şu an forvet olarak ise Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz ve takımdan ayrılması beklenen Craig Bellamy gibi yetenekler bulunuyor.
Yıllık 29 milyon euroİbo'nun yerinde olsam çoktan bavulumu toplamış biletimi almıştım
![]()
bonservis ne vereceklerRobinho + 45 m sterlin diyorlar
İyi teklif.. Beşiktaş'a gelme durumu da ortadan kalkar![]()
Adebayor gelir![]()
Adebayor'un geleceğini pek düşünmüyorum açıkçası ama neden olmasın hayırlısı..![]()
olmadı bellamy Altidore idare ederiz![]()
Yıllık 29 Milyon € mu. Çok çılgınca.
Haftalık 550 bin € falan ediyor galiba.
Böyle bir transfer gerçekleşirse. City içinde bütün dengeler altüst olur.. Hele ki Ibra bekleneni veremezse olacakları düşünemiyorum.
Ne dengesinden bahsediyorsun![]()
Ibra, City'ye giderse Adebayor Beşiktaş'a gelir ama 29M€ nedir yahuhey maşallah
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Haberde bir tuhaflık olduğu kesin. Telafuz edilen rakamların yarısından azını vererek bu transferi gerçekleştirebilirler.
Dikkatinizi çekeri 29 m garanti para değil yarısı vergiye gider kalır14,5 m ki buda Barçadan aldığı paranın3,5 m fazlasın City ŞL ye bile gidemezken ibrayı parçayla çekecekler başka ne yapsınlar![]()