Beyler onun bunun laflarına bakmayalım artık. Scoutgs'nin bile dedikleri fos çıktı (kendi suçları olmasa bile), kesinleşmeden hepsi fasafiso. Tabii ki ilgileniyoruzdur da.
Beyler onun bunun laflarına bakmayalım artık. Scoutgs'nin bile dedikleri fos çıktı (kendi suçları olmasa bile), kesinleşmeden hepsi fasafiso. Tabii ki ilgileniyoruzdur da.
Aynen ya onumuze geleni meshur ediyor bizim bu konusmalarimiz. Yarin ola hayrola![]()
Beyler !! Bir Isvecli olarak size sunlari diyebilirim, Källström ile her konuda anlasma saglanmis ama klubu ile anlasmaya varmiladi bir turlu, klubu bizim önerdigimizden fazla istiyor ve buda transferin gerceklesmemesini sagliyor. Ama her iki tarafta ortak bir nokta bulup transferi bitirmek istiyor, biliyorum biraz garip geliyor ortak nokta aramak, ama Källström takimin en fazla maas alan oyunculardan birisiymis. Burdaki millet ise hem Elmander'in hemde Källström'un olasi bir transferi icin cok gerginler, Kariyerlerini dibe vuruyorlar gibi yorumlaniyorlar Isvec halki arasinda.
Allah Allah kariyerlerini niye dibe vuruyorlar gibi bir düşünce varki? G.Saray o ligdeki tüm takımlardan daha iyi bir seçenektir. Seneye Avrupa'da da oynayacaklardır muhtemelen. G.Saray'ın şuanki durumuna göre yorum yapıyorlarsa yanlış düşünüyorlar...
Valla biz Qatar ligine hangi gözle bakiyorsak onlarda bizim lige ayni gözle bakiyorlar, yani para icin geliyorlarmis buraya, bu demektirki kariyerlerini zengin bir sekilde bitirmek istiyorlarmis Källström ve Elmander. Ama Elmander ve belki Källström sahadaki performanslariyla göstereceklerdir kariyerin dibe vurlumanin ne demek oldugunu insallah![]()
Kallström hafta için açıklanır diye düşünüyorum. Selçuk'unda geleceğini zannediyorum.
Van der Sar çark etti
Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan Edwin Van der Sar, kararından döndü.
40 yaşındaki kalecinin, futbolu bırakma düşüncesini bir kez daha gözden geçireceği ve bu konuda Manchester United menaceri Alex Ferguson’dan biraz daha süre istediği öğrenildi. Hollandalı eldivenin adı Galatasaray ile anılmış ancak Fatih Terim, Van der Sar transferini yalanlamıştı.
Kaynak:http://fanatik.ekolay.net
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yok Yok birakacak Van Der Sar, kendisi acikladi bunu, son macim sampiyonlar ligi finali olacak dedi.
Kallström bu hafta ici gelebilirmis son macinda arkadaslariyla vedalasmis diyorlar.
Drogba'nin resmi onceden de bazi transferlerde oldugu gibi siteye konup birkac dakika sonra kaldirilmis dedi arkadasim. Az kaldi galiba![]()
Galatasaraya Hotspur kalecisi Gomes'i yazmışlar diye bir haber okudum. Allah göstermesin.
Benim Drogba'nin gelecegine dair cok suphem kalmadi. Gelis usulu konusuluyor bence.
DEDIKODU: Galatasaray, Batuhan Karadeniz'e transfer teklifinde bulundu.
@tribündergi
Allah korusun sakin oyle bir hata yapilmasin. Hic istemem Batuhan'in gelmesini. Bu arada Ancelotti gitmis yeni ogrendim. Drogba konusunda sikinti yaratir mi acaba?
Drogba yeni hocayıda bekliyebilir pöf
@fcnblog
FCN Blog
Chelsea'de teknik direktor degisimi Drogba transferinin uzamasina neden olabilir.
Drogba her turlu Torres'in arkasinda bekletilecek, degisen birsey olmaz bence ama bari Drogba dusmani birisi gelse Chelsea'ye![]()
Aynen yahu hızlı adam isteyenbu arada neymar ı falanda alsa bugun chelsea hic fena olmaz
![]()
Mersin İdman Yurdu'da Batuhanla ilgileniyordu, inşAllah iki takımda böyle bir hata yapıpta almaya çalışmazlar Batuhan'ı
Bence Drogba'nın gelmesi çok düşük bir ihtimal, tabii ki gerçekleşirse çok büyük bir transfer olur ama yine de çok fazla hayal kurmamak lazım derim.
Drogba'yı ne kadar istediğimiz orada![]()
![]()
Aslina baktigimizda su anki butun spekulasyonlar medyadan veya twitter'dan cikiyor su an. Ben Unal Aysal'a kendimden cok guveniyorum konusmalarini ve davranislarini gordukten sonra, 23'u haftasi dedi o haftaya girmis bulunduk. Bu hafta bombalar patlar doye bekliyorum. 19.05'i ve de 20.45'i iple cekiyorum bugun. Unal Aysal boyle seylere dikkat ediyor![]()
Drogba gelsinde orta sahaya adam alamazsak BAM + Drogba hiç çekilmez hani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Drogba'dan açıklama geldi : '' Her futbolcu gibi bende Mustafa Sarp'ın önünde oynamak isterim. ''
Umut Ofkeli ilk defa bu kadar iddiali konusuyor ama her zaman duyumcularin patlayabilme olasiligi %50den yuksek. Olumlu veya olumsuz olarakKoyvermeyin kendinizi ama Kallstrom gelmis sanirim. Son mactan sonra arkadaslariyla vedalasti diyenler varmis Fransiz basininda.
İyi ki Sabri benim için idol felan dememiş![]()
Bir de banka olayi cikti simdiRivayetlere gore Galatasaray yonetimi 5.7 M € kredi almis, 22 M Liralik da teminat mektubu. Bu banka Denizbank'mis. Her kafadan bir ses cikmaya basladi...