Sayfa 457 / 1204 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
13,681 ile 13,710 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler onun bunun laflarına bakmayalım artık. Scoutgs'nin bile dedikleri fos çıktı (kendi suçları olmasa bile), kesinleşmeden hepsi fasafiso. Tabii ki ilgileniyoruzdur da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen ya onumuze geleni meshur ediyor bizim bu konusmalarimiz. Yarin ola hayrola

Beyler !! Bir Isvecli olarak size sunlari diyebilirim, Källström ile her konuda anlasma saglanmis ama klubu ile anlasmaya varmiladi bir turlu, klubu bizim önerdigimizden fazla istiyor ve buda transferin gerceklesmemesini sagliyor. Ama her iki tarafta ortak bir nokta bulup transferi bitirmek istiyor, biliyorum biraz garip geliyor ortak nokta aramak, ama Källström takimin en fazla maas alan oyunculardan birisiymis. Burdaki millet ise hem Elmander'in hemde Källström'un olasi bir transferi icin cok gerginler, Kariyerlerini dibe vuruyorlar gibi yorumlaniyorlar Isvec halki arasinda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah Allah kariyerlerini niye dibe vuruyorlar gibi bir düşünce varki? G.Saray o ligdeki tüm takımlardan daha iyi bir seçenektir. Seneye Avrupa'da da oynayacaklardır muhtemelen. G.Saray'ın şuanki durumuna göre yorum yapıyorlarsa yanlış düşünüyorlar...

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Allah Allah kariyerlerini niye dibe vuruyorlar gibi bir düşünce varki? G.Saray o ligdeki tüm takımlardan daha iyi bir seçenektir. Seneye Avrupa'da da oynayacaklardır muhtemelen. G.Saray'ın şuanki durumuna göre yorum yapıyorlarsa yanlış düşünüyorlar...
    Valla biz Qatar ligine hangi gözle bakiyorsak onlarda bizim lige ayni gözle bakiyorlar, yani para icin geliyorlarmis buraya, bu demektirki kariyerlerini zengin bir sekilde bitirmek istiyorlarmis Källström ve Elmander. Ama Elmander ve belki Källström sahadaki performanslariyla göstereceklerdir kariyerin dibe vurlumanin ne demek oldugunu insallah

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kallström hafta için açıklanır diye düşünüyorum. Selçuk'unda geleceğini zannediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Van der Sar çark etti
    Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan Edwin Van der Sar, kararından döndü.

40 yaşındaki kalecinin, futbolu bırakma düşüncesini bir kez daha gözden geçireceği ve bu konuda Manchester United menaceri Alex Ferguson’dan biraz daha süre istediği öğrenildi. Hollandalı eldivenin adı Galatasaray ile anılmış ancak Fatih Terim, Van der Sar transferini yalanlamıştı.

Kaynak:http://fanatik.ekolay.net
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Yok Yok birakacak Van Der Sar, kendisi acikladi bunu, son macim sampiyonlar ligi finali olacak dedi.

Kallström bu hafta ici gelebilirmis son macinda arkadaslariyla vedalasmis diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'nin resmi onceden de bazi transferlerde oldugu gibi siteye konup birkac dakika sonra kaldirilmis dedi arkadasim. Az kaldi galiba

Galatasaraya Hotspur kalecisi Gomes'i yazmışlar diye bir haber okudum. Allah göstermesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Drogba'nin resmi onceden de bazi transferlerde oldugu gibi siteye konup birkac dakika sonra kaldirilmis dedi arkadasim. Az kaldi galiba
    Galatasaray editörü Umut Öfkeli başkan bu saatlerde Chelsea yöneticileri ile konuşuyor dedi . Transfer olursa akşam 19.05 veya 21.45 de acıklanabilirmiş.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Galatasaray editörü Umut Öfkeli başkan bu saatlerde Chelsea yöneticileri ile konuşuyor dedi . Transfer olursa akşam 19.05 veya 21.45 de acıklanabilirmiş.
    Bekliyoruzzzzz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim Drogba'nin gelecegine dair cok suphem kalmadi. Gelis usulu konusuluyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DEDIKODU: Galatasaray, Batuhan Karadeniz'e transfer teklifinde bulundu.

@tribündergi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah korusun sakin oyle bir hata yapilmasin. Hic istemem Batuhan'in gelmesini. Bu arada Ancelotti gitmis yeni ogrendim. Drogba konusunda sikinti yaratir mi acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba yeni hocayıda bekliyebilir pöf

@fcnblog
    FCN Blog
    Chelsea'de teknik direktor degisimi Drogba transferinin uzamasina neden olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba her turlu Torres'in arkasinda bekletilecek, degisen birsey olmaz bence ama bari Drogba dusmani birisi gelse Chelsea'ye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen yahu hızlı adam isteyen bu arada neymar ı falanda alsa bugun chelsea hic fena olmaz

Mersin İdman Yurdu'da Batuhanla ilgileniyordu, inşAllah iki takımda böyle bir hata yapıpta almaya çalışmazlar Batuhan'ı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Drogba'nın gelmesi çok düşük bir ihtimal, tabii ki gerçekleşirse çok büyük bir transfer olur ama yine de çok fazla hayal kurmamak lazım derim.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Evet dogru, benim kardesimde görmus, sasirmis ve sonradanda silinmis, ben inanmadim ama "abi yemin ediyorum" falan diyor. Simdi bende yavas yavas inanmaya basladim, gecen sene Pino olaayinda olmustu bu.

Drogba'yı ne kadar istediğimiz orada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslina baktigimizda su anki butun spekulasyonlar medyadan veya twitter'dan cikiyor su an. Ben Unal Aysal'a kendimden cok guveniyorum konusmalarini ve davranislarini gordukten sonra, 23'u haftasi dedi o haftaya girmis bulunduk. Bu hafta bombalar patlar doye bekliyorum. 19.05'i ve de 20.45'i iple cekiyorum bugun. Unal Aysal boyle seylere dikkat ediyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba gelsinde orta sahaya adam alamazsak BAM + Drogba hiç çekilmez hani
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Drogba'dan açıklama geldi : '' Her futbolcu gibi bende Mustafa Sarp'ın önünde oynamak isterim. ''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut Ofkeli ilk defa bu kadar iddiali konusuyor ama her zaman duyumcularin patlayabilme olasiligi %50den yuksek. Olumlu veya olumsuz olarak Koyvermeyin kendinizi ama Kallstrom gelmis sanirim. Son mactan sonra arkadaslariyla vedalasti diyenler varmis Fransiz basininda.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Drogba'dan açıklama geldi : '' Her futbolcu gibi bende Mustafa Sarp'ın önünde oynamak isterim. ''
    hahahahahahahahahahahahahhahahha hic gulecegim yoktu, Ayhan deseymissin daha komik olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyi ki Sabri benim için idol felan dememiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de banka olayi cikti simdi Rivayetlere gore Galatasaray yonetimi 5.7 M € kredi almis, 22 M Liralik da teminat mektubu. Bu banka Denizbank'mis. Her kafadan bir ses cikmaya basladi...

Mesaj Yetkileri