bugüne kadar ne açıklamalar gördük de savcılar devreye girmedi bu açıklamalardan sonra mı girecek.
bugüne kadar ne açıklamalar gördük de savcılar devreye girmedi bu açıklamalardan sonra mı girecek.
ne komplosu sevgili aboo hayaller aleminden cik artik. hala hersey devam ediyor dava kapanmis degil. siz onu bunu bosverin artik hersey surecin sonuna geliniyor ki ridvan dilmende itiraf etmis zaten.
Ben duyacağımı duydum,istedikleri kararları versinler.
Burada kalkıpta yorum yapacak değilim,herkesin kulakları karşıt görüşe kapalı.Bende bugüne kadar ne yapıldı ne yapılmadı diyordum şimdi kararımı verdim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne duydunuz da karar verdiniz? Gerçekten komik oluyor bu yazılanlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şike konusunda herkes kendine göre haklı, ben dahil herkes karşı görüşe kapalıNe kadar uzun konuşulsa da kimse kendi görüşünden vazgeçmiyor. O yüzden birbirimizi kırmadan yorum yapmaya devam edelim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ridvan Dilmen diyecegini demis.
Gözleriniz mi kör anlayamıyorum. Abuk subuk gazeteciler her kanala çıkıp başbakanı savunuyorlar. Rıdvan da bu gazetecilerden biri amaçları kaybolan itibarı düzeltmek her yolla her davayla.
Yahu bırakın Allah aşkına savcıların devreye girmesi lazımmış.Günlerdir neler neler söyleniyor itiraflar üst üste geliyor kimse devreye girmiyorda bir tek Rıdvan Dilmen bir laf dedi diye ne sorusturması baslıyor ? Cemaatin Twitter sayfaları filan her gün bu şike davasıyla ilgili itiraflarda bulunuyor hiç beklenmeyecek kisiler Fb'yi savunuyor siz takılmıssınız Rıdvan Dilmen'in bir lafına dediklerimi duymayıp şu laftan kararını verenlerle tartışmaya girmeye bile gerek yok 100 kisinin dedigi önemli degil hosunuza giden 1 tane laf buldunuz mu ona inanıp geciyorsunuz tartısmaya girmek bile gereksiz.Rıdvan Dilmen'de haddini aşmış bu arada insanlar koyun mu olacak protesto edemeyecek mi ? Ayrıca diyelim müthiş yardımlar yapmış olsun başbakan Fenerbahce'ye bu yolsuzluk yapmasını alkıslamamızımı saglayacak saçma sapan bir konusma yapmıs mümkünse sadece futbol konussun.
O kadar olanlardan sonra susanların Rıdvan'ın konuşmasından sonra konuşması çok nomal. Çünkü, onlar bile kendi düşüncülerinde şüpheye düşmüşlerdi. Şimdi içlerinden çok rahat bir 'oh' çektiler.
Hadi diyelim Rıdvan Dilmen'in dediği gibi oldu ve başbakan Fenerbahçe'ye yardım etti. Başbakanın karşısında da bir güç var demek ki. Yoksa ne avrupadan men yerdik ne de ceza alırdık mahkemeden. R.Dilmen'e göre başbakan bizi başka bir güce karşı korumuş ! Farkında mısınız bilmiyorum ama yine adil yargılanma olmamış oluyor. Fenerbahçe'yi kullanarak iki taraf birbirine girmiş. yine zarar gören Fenerbahçe. Rıdvan'ın bu açıklamaları bile olayın şikeyle alakası olmadığını gösterir. He Fenerbahçe ceza vs almasaydı o zaman karşısında bir güç olmadığı ve başbakanın Fenerbahçe'yi koruduğunu söyleyebilirdiniz.
Tabii bu dediklerim Rıdvan Dilmen'in doğruları. Ülkede başlatılan başbakanı koruma kampanyasına katılan son isim oldu kendisi, yazık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hayır ''kararımı verdim'' deyince ne anladınız bilmiyorum ki.Belki şike yapılmadığına karar verdim,çünkü Rıdvan Dilmen'i günahım kadar sevmiyorum.Belki yapıldığına karar verdim çünkü Rıdavan Dilmen'in Aziz Yıldırım ve Başbakan ile olan yakın ilişkilerinden dolayı.
Bunu bilemezsiniz,bilmeden yorum yapmak,iğnelemek,laf sokmak alınganlıktan başka bir şeye girmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baharı bekleyen kumrular gibi..
Komik oluyorsunuz çünkü. Rıdvan Dilmen bir şey söyleyince her şey ortaya çıktı, kanıtlandı ya zaten. Ne vardı ki fikir yarattı sizde bu olgu? Rıdvan Dilmen kim ki ona karar söylenecek? Daha karar verilmedi, süreyi uzatmaya çalışıyorlar.
Hükümetin gücü olsa cemaat tarafındaki soruşturmalarını engellerdi. Bir de bana saldırmak nedir? Böyle mi insanların görüşlerini söylemesini engelleyeceksiniz, haklı çıkmaya çalışacaksınız?
Dahasını da biliyorum ama suç unsuru oluşmasın, seçilen/atanan insanlar hakkında asılsız itham denmesin diye söylemiyorum.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İnsanların görüşlerini söylemesine laf edip, aynı zamanda kendi görüşlerini söylemesinin engellendiğini savunan insanlar nedense bana Fenerli bir siyasi lideri hatırlatıyor.
Bu yüzden bunu yapmayın derim. İsteyen istediğini söyleyebilir. Küçümseyici konuşunca küçümsenmeyi veya laf yemeyi hak ediyor hale geliyorsunuz. Bunu da yazın bir tarafa.
Dava ile ilgili olarak ise artık bir şekilde sonuçlanmasını diliyoruz. Ancak en azından Mart' ı geçer bu sonuçlanma işi.
Football is simple,but Football Manager is not
İnsanlara mantıksız ve asılsız ithamlarda bulunursanız yaptığınız bunun adı komedi olur. Tutumunuz sadece arzularınızın istediği şekilde konuştuğunuzu gösteriyor. Görmek istediğinizi görüyor, aksini her şekilde inkar etmeye çalışıyorsunuz.
Rıdvan Dilmen, Başbakan'ı koruduğu gibi Aziz Yıldırım kararınını bozulacağını değil, onanacağını düşündüğünü, bunu da Başbakan'ın arzu etmeyeceğini, onun nasıl Fenerbahçeli olduğunu bildiğini ve kararda etkisi olmadığı, olamayacağı için ona tepkinin anlamsız olduğunu ima etti.
Tersten anladığınız gibi insanları esas siz küçümsüyorsunuz. Bana saldırarak haklı görünmeye çalışıyorsunuz.
Anayasa Mahkemesi yeni başkanı kim araştırın bakalım. Hükümet istese bile bilgi alabilecek miymiş bir araştırın bakalım. Hadi size ipucu.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Savcılar, yargıtay, cemaat, hükümet, göreve. Kim varsa artık.
Dinime küfreden müslüman olsa..
-komedi: Gülmeye neden olan olay veya olaylar- olarak tanımlamış tdk. Ben yukarda gülmeye neden olacak bi olay göremedim. Yukarda insanların sizin de yaptığınız gibi kendi fikirlerini yazdığını gördüm. Bunun komik olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu komikse kimse bişe yazmasın.
Nedense her geçen gün şike yapıldığına olan inancım artıyor.
Saçmalamak zaten mantıksız olur.
Yani insanların yazdıklarına saçma diyorsun. Bence insanların yorumlarına saçma diyebiliyorsan senin forumda işin yok. Çünkü farklı fikirler her zaman olacaktır onları dinlemek görmek için buralar var ve unutma hiç bi fikir saçma değildir. Eğer fikirleri saçma buluyorsan kimse senle tartışmasın söyle baştan. Kendi yağında kavrul gitsin.
Konumuz zaten bu ama; Peki burdan konuyu değiştirmeyelim, ama gerçekten merak ettim dayanaklarınız neler özelden yazar mısınız dayanaklarınızı? Eminim merak eden arkadaşlar vardır bu konuyla ilgili dyaanaklarınızı? Zira dayanak olmayınca saçma oluyor siz söylediniz. Evet mesaj bekliyorum özelden dayanaklarınızın neler olduğuna dair. Merak eden arkadaşlarda bana özelden ulaşsın cevabnızı göndereyim.
Konu değişmesin devam edelim peki Rıdvan Dilmen'e.
Her firsatta konusursam su olur bu olur diyen Aziz Yildirim, Ridvan Dilmen'in cagrisina yanit verirmi acaba ?