Saat 19.05 e yaklaşıyor www.galatasaray.org açma vakti.
Saat 19.05 e yaklaşıyor www.galatasaray.org açma vakti.
Bence 20.45te yapilacak aciklama, 19.05te anlastik denecek ya da paket olacagiz![]()
Beyler agirlik calismam bitti, dusa giriyorum simdi 19.05te yokum hakkinizi helal edin![]()
Ve açıklanmadı transfer falan![]()
Transfer açıklansında hangi saatte açıklanırsa açıklansın![]()
kaynak; incisözlük
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
yeterince açıklayıcı olmuştur![]()
20.45'i bekleyelim diyim de umudumu yitirdim ben transfer bence bugun aciklanmayacak![]()
ikisi menajer, ikisi yönetici olmak üzere 4 kişilik ekip londra'da görüşme için gerekli organizasyonlar yapılmış. ama adı üstünde yani "görüşme".
drogba'nın aklını çelmek için mücadele verecek olan ekip bu hafta içerisinde konuyu açıklığa kavuşturacakmış. yani oturup da bugün deli gibi beklemeyin transfer haberi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Belki başka transfer açıklanabilir başkan 23 Mayıs için söz vermişti.
Ben Drogba'da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı Chelsea'den kopuş biçimi. Bu görüşteyim![]()
Yalnız Drogba'nın gelmesi öyle çok kolay olmayacaktır. Sonuçta çok büyük isim ve henüz sezon yeni bitti. Sabır göstermek lazım.
21.45 de ya kalecimiz ya da Kallström açıklanır.Kesin değil tabi.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Niye 21.45 yahu 20.45 olur![]()
Bu hafta efsane olacak gibiŞaka bir yana bir kaç transfer açıklanır bu hafta ama Drogba açıklanmazsa şaşırmayın, hiç kolay bir transfer değil bildiğiniz gibi. Ayrıca olası bir Real Madrid,Arsenal teklifinde filan esamemiz okunmaz. Müsterih olalım, ayaklarımız yere bassın
![]()
rasihyılmaz diye biri drogba hakkında baya tweet atmış çok kesin konusuyor 23.00 de acıklanır diyor.
Ben hiç şu sıralar transfer beklemiyorum.Şampiyonluğun gölgesinde kalır transferAma öyle bir adam gelebilir ki şampiyonluğu bile gölgede bırakır
Ama o adam gelir mi işte
![]()
Tribun Dergi
DEDIKODU: Galatasaray, Batuhan Karadeniz'e transfer teklifinde bulundu.
Batuhan gelirse tek açıklaması Fatih Terim olur. Ama Fatih Hoca bile uslandıramaz Batuhan'ı. Hiç haz etmediğim bir adam.
http://twitter.com/#!/rasihyilmaz kim ya bu eleman? yazar mıymış neymiş yönetimden biri bana cumartesi gece 2de anlaştık pazartesi açıklayacağız dedi diyor
onu dedim bende adam cok kesın konusuyor.
Beyler güvenmeyin bu adamlara allah aşkına. Geçen sene Scoutgs'ye de güvenmiştik hele o siteydi yani birey bile değil, halimiz ortada. Ledesma-Rosicky-Biglia-Formica adamlar hepsini getirmişlerdi bize.
Adam gazeteci yazarmış.