Sayfa 46 / 169 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Agbonlahor da harika bir golle öne geçirdi Aston Villayı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

QPR bu araLar iyi pas yapıyor. Everton bu takımı da yenemezse artık bu sezon Avrupa kupaLarına katıLma mücadeLesi vermesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Baines in muhteşem frikiği direkte patLadı. SoL ayağına kurban.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tim Cahill.Kazmasın kardeşim değişmeyecek bu açık net.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Al işte.saçma sapan bir gol.Bu ortasahayla da atakları ilk başta engelleyemeyeceksek nasıl olacak bu iş?Takımın 8 oyuncusu defansif.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Harbiden adamLarın goL atması için eLinden geLen herşeyi yaptı takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Şu takımda tek bulunma nedeni iyi kafa vurması.Bomboş kaleye onu da atamadı.Ne desem bilemedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tim CahiLL candır. Bütün beğendiğim adamLara diL uzatıyorsun, seninLe anLaşamayacağız ha

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.

carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum. ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı. e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.

sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla.

kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.
    Lucas'a ben de baya saydırırdım ama Daglish'ten sonra çok iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yapma abicim lütfen ya.Napıyım ben böyle canı.Belki Moyes'un ondan forvet yapmaya çalışmasından ötürü aşırı gıcığım ama yok maharet yok adamda.Sadece kafa vurabiliyor ama onu da yapamadı şuanda.Moyes da anlasın artık Tim Cahilldan forvet olmaaaaaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Atarsa CahiLL atar. O da oLmasa pozisyona giren adam yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Maalesef doğru bu.Takımın nerdeyse tamamı defansif oyunculardan kurulu.Tek sistemimiz kanatlardan orta gelirse Cahill kafa vurursa...Arteta girer ikinci yarı ondan bir şeyler bekliyorum artık.Arteta+Coleman-Heitinga+Neville yapmalı Moyes başka türlü çeviremeyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdamLar 1 kez geLdi onda da savunmanın ısarLa topu kendiLerine verme isteği iLe goLü attıLar. CahiLL o pozisyonu atsaydı ikinci yarı umut oLurdu ama bu futboL iLe dönmez bu maç, anca berabere.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Gerçi şaşkın değilim.Kaç yıldır lige hep kötü başlıyoruz.Evertonla ilk haftalarda maçınız varsa garanti puanınız var demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Everton 09-2010 sezonunda Ligin iLk yarısında 4 gaLibiyet ikinci yarısında 12 gaLibiyet aLmış.

Everton 2010-2011 sezonunda Ligin iLk yarısında 4 gaLibiyet ikinci yarısında 9 gaLibiyet aLmış.

İngiLiz kanaL devre arasında verdi bu istatistiği.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ulan Cahill kart görmemek için yapmadığı kalmadı ya iyi güldüm. Hakem de samimi olmayalım çek elini dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Evet bu da oldu.Yenik durumdaki Evertonda tek forvet Beckford çıktı ve Fellaini geldi.4-6-0 oynuyoruz şuan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Saha girdi oyuna. Daha yeni açtım maçı ama Everton'ın bu savunmayı aşması zor gibi görünüyo.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Saha, Arteta ve FeLLaini gibi takımın en önemLi oyuncuLarı oyuna sonradan giriyor. Rakip sanki Manchester United ta savunma ağırLıkLı bir takım iLe maça başLıyorsun Moyes. Hiç sevmiyorum Moyes`i.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Beyler bilmeyenlerinize bir iyilik yapıyım bir afgan kanalı var uyduda şifresiz tek çanaklı uydularda dahi çekiyor.O kanal canlı yayınlıyor maçı.İsmi rah e farda gibi bir şey.Liverpool iyi gibi şu sıra.

Dostum kanalın tam ismini verebilirmisin uydudan bulamadım da

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

1-0 yenildik.Söyleyecek bir şey yok sadece gülüyorum.Yorum yapacak o kadar çok şey var ki hepsi birbirinden fail.Yine bana hüsran...

Bu arada Luton Town:5-1:Southport.Kabul ediyorum bütün suç bende.Beşiktaş,Souhtport,Everton kimi desteklesem hüsran.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Alex'in korkunç hatasıyla WBA golü buldu Long ile.Geçen hafta da Liverpoola çakmıştı golünü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea'nin penaltısını vermedi hakem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anelka 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Dostum kanalın tam ismini verebilirmisin uydudan bulamadım da
    rah-e-farda diye bi kanal.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Lassana Diarra yeniden Ada yolunda

İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, uzun süredir transfer etmek istediği Lassana Diarra için Real Madrid ile anlaşmak üzere.

20 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:46
    Sporx.com dış haberler

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Tottenham Hotspur'un, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Lassana Diarra için Real Madrid ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

İspanyol ve İngiliz basınında geniş yer bulan iddialara göre, Tottenham Fransız orta sahayı yaklaşık 10 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmak üzere.

28 kez Fransa milli takımının formasını giyen Diarra, Ocak 2009'da transfer olduğu eflatun beyazlılardaki formasını geçtiğimiz sezon transfer edilen Sami Khedira'ya kaptırmıştı. Bu sezon başında satılık listesine konulan 26 yaşındaki orta saha, Asya ve Amerika turlarında da kadroya alınmamıştı.

Tottenham'ın Diarra ile beraber, bir süredir görüşme halinde olduğu Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u da kadrosuna katacağı öne sürüldü. İngiliz temsilcisinin bu transferleri tamamlaması halinde Peter Crouch ve Wilson Palacios'un transflerine de izin vermesi bekleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Pogrebnyak'tan Sunderland'e kötü haber

İngiltere Premier Ligi'nin takımlarından Sunderland'in kadrosuna katmak istediği Pavel Pogrebnyak, Stuttgart'ta kalmak istediğini söyledi.

19 Ağustos 2011 Cuma - 19:29
    Sporx.com dış haberler

Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart forması giyen Rus golcü Pavel Pogrebnyak takımdan ayrılmak istemediğini açıkladı.

Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland ve Rusya Premier Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın transfer etmek istediği 27 yaşındaki golcü, bu iddiaları yalanladı.

Alman basınında Kicker'e konuşan Pogrebnyak, " Hiç kimseyle görüşmedim. Sadece ve sadece Stuttgart'a konsantre durumdayım" dedi ve Stuttgart'ta olmayı sevdiğini ve burada kalmak istediğini dile getirdi.

Zenit ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan, Rusya milli takımının da formasını giyen golcü oyuncu Stuttgart ile olan kontratı sezon sonunda sona erecek.

Öte yandan Sunderland'in bu gelişmeden sonra yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Freiburg'un Senegalli golcüsü Papiss Demba Cisse'ye yeniden yönelmesi bekleniyor.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Alex'in korkunç hatasıyla WBA golü buldu Long ile.Geçen hafta da Liverpoola çakmıştı golünü.
    Long Liverpool'a değil , Manu'ya gol attı geçen hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bosingwa inanılmaz bi asist yaptı Malouda'ya.Kazandı 2-1 Chelsea. Villas-Boas her anlamda Mourinho,çok net

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir galibiyet aldık.60.dakikadan sonrası izledim.Gol çok güzeldi,golün yarısından fazlası Bosingwa'ya ait.WBA da gayet iyi bir takım olmuş.Bu sene büyüklere kök söktürecek gibi duruyor.Ligde de iyi bir sıralama elde edebilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri