Agbonlahor da harika bir golle öne geçirdi Aston Villayı.
Agbonlahor da harika bir golle öne geçirdi Aston Villayı.
QPR bu araLar iyi pas yapıyor. Everton bu takımı da yenemezse artık bu sezon Avrupa kupaLarına katıLma mücadeLesi vermesin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Baines in muhteşem frikiği direkte patLadı. SoL ayağına kurban.
Tim Cahill.Kazmasın kardeşim değişmeyecek bu açık net.
Al işte.saçma sapan bir gol.Bu ortasahayla da atakları ilk başta engelleyemeyeceksek nasıl olacak bu iş?Takımın 8 oyuncusu defansif.
Harbiden adamLarın goL atması için eLinden geLen herşeyi yaptı takım.
Şu takımda tek bulunma nedeni iyi kafa vurması.Bomboş kaleye onu da atamadı.Ne desem bilemedim.
Tim CahiLL candır. Bütün beğendiğim adamLara diL uzatıyorsun, seninLe anLaşamayacağız ha![]()
Yapma abicim lütfen ya.Napıyım ben böyle canı.Belki Moyes'un ondan forvet yapmaya çalışmasından ötürü aşırı gıcığım ama yok maharet yok adamda.Sadece kafa vurabiliyor ama onu da yapamadı şuanda.Moyes da anlasın artık Tim Cahilldan forvet olmaaaaaz.
Atarsa CahiLL atar. O da oLmasa pozisyona giren adam yok.
Maalesef doğru bu.Takımın nerdeyse tamamı defansif oyunculardan kurulu.Tek sistemimiz kanatlardan orta gelirse Cahill kafa vurursa...Arteta girer ikinci yarı ondan bir şeyler bekliyorum artık.Arteta+Coleman-Heitinga+Neville yapmalı Moyes başka türlü çeviremeyiz.
AdamLar 1 kez geLdi onda da savunmanın ısarLa topu kendiLerine verme isteği iLe goLü attıLar. CahiLL o pozisyonu atsaydı ikinci yarı umut oLurdu ama bu futboL iLe dönmez bu maç, anca berabere.
Gerçi şaşkın değilim.Kaç yıldır lige hep kötü başlıyoruz.Evertonla ilk haftalarda maçınız varsa garanti puanınız var demektir.
Everton 09-2010 sezonunda Ligin iLk yarısında 4 gaLibiyet ikinci yarısında 12 gaLibiyet aLmış.
Everton 2010-2011 sezonunda Ligin iLk yarısında 4 gaLibiyet ikinci yarısında 9 gaLibiyet aLmış.
İngiLiz kanaL devre arasında verdi bu istatistiği.
Ulan Cahill kart görmemek için yapmadığı kalmadı ya iyi güldüm.Hakem de samimi olmayalım çek elini dedi.
![]()
Evet bu da oldu.Yenik durumdaki Evertonda tek forvet Beckford çıktı ve Fellaini geldi.4-6-0 oynuyoruz şuan.
Saha girdi oyuna. Daha yeni açtım maçı ama Everton'ın bu savunmayı aşması zor gibi görünüyo.
Saha, Arteta ve FeLLaini gibi takımın en önemLi oyuncuLarı oyuna sonradan giriyor. Rakip sanki Manchester United ta savunma ağırLıkLı bir takım iLe maça başLıyorsun Moyes. Hiç sevmiyorum Moyes`i.
1-0 yenildik.Söyleyecek bir şey yok sadece gülüyorum.Yorum yapacak o kadar çok şey var ki hepsi birbirinden fail.Yine bana hüsran...
Bu arada Luton Town:5-1:Southport.Kabul ediyorum bütün suç bende.Beşiktaş,Souhtport,Everton kimi desteklesem hüsran.
Alex'in korkunç hatasıyla WBA golü buldu Long ile.Geçen hafta da Liverpoola çakmıştı golünü.
Chelsea'nin penaltısını vermedi hakem.
Anelka 1-1
İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, uzun süredir transfer etmek istediği Lassana Diarra için Real Madrid ile anlaşmak üzere.
20 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:46
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Tottenham Hotspur'un, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Lassana Diarra için Real Madrid ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
İspanyol ve İngiliz basınında geniş yer bulan iddialara göre, Tottenham Fransız orta sahayı yaklaşık 10 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmak üzere.
28 kez Fransa milli takımının formasını giyen Diarra, Ocak 2009'da transfer olduğu eflatun beyazlılardaki formasını geçtiğimiz sezon transfer edilen Sami Khedira'ya kaptırmıştı. Bu sezon başında satılık listesine konulan 26 yaşındaki orta saha, Asya ve Amerika turlarında da kadroya alınmamıştı.
Tottenham'ın Diarra ile beraber, bir süredir görüşme halinde olduğu Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'u da kadrosuna katacağı öne sürüldü. İngiliz temsilcisinin bu transferleri tamamlaması halinde Peter Crouch ve Wilson Palacios'un transflerine de izin vermesi bekleniyor.
İngiltere Premier Ligi'nin takımlarından Sunderland'in kadrosuna katmak istediği Pavel Pogrebnyak, Stuttgart'ta kalmak istediğini söyledi.
19 Ağustos 2011 Cuma - 19:29
Sporx.com dış haberler
Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart forması giyen Rus golcü Pavel Pogrebnyak takımdan ayrılmak istemediğini açıkladı.
Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken İngiltere Premier Ligi takımlarından Sunderland ve Rusya Premier Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın transfer etmek istediği 27 yaşındaki golcü, bu iddiaları yalanladı.
Alman basınında Kicker'e konuşan Pogrebnyak, " Hiç kimseyle görüşmedim. Sadece ve sadece Stuttgart'a konsantre durumdayım" dedi ve Stuttgart'ta olmayı sevdiğini ve burada kalmak istediğini dile getirdi.
Zenit ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan, Rusya milli takımının da formasını giyen golcü oyuncu Stuttgart ile olan kontratı sezon sonunda sona erecek.
Öte yandan Sunderland'in bu gelişmeden sonra yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Freiburg'un Senegalli golcüsü Papiss Demba Cisse'ye yeniden yönelmesi bekleniyor.
Bosingwa inanılmaz bi asist yaptı Malouda'ya.Kazandı 2-1 Chelsea. Villas-Boas her anlamda Mourinho,çok net
Güzel bir galibiyet aldık.60.dakikadan sonrası izledim.Gol çok güzeldi,golün yarısından fazlası Bosingwa'ya ait.WBA da gayet iyi bir takım olmuş.Bu sene büyüklere kök söktürecek gibi duruyor.Ligde de iyi bir sıralama elde edebilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?