Süper gidiyorsun acı olum acı biraz bune her maç 4 5 sıkıldık 7 8 at())
![]()
Süper gidiyorsun acı olum acı biraz bune her maç 4 5 sıkıldık 7 8 at())
![]()
Hocam Bale'i alarak hata yaptım demişsin de ofansifin sağında denedin mi hiç ? Gerçekte şuan Villas Boas o şekilde oynatıyor bi dene istersen..
Merhabalar, yazdiginiz kariyer hikayeleri cok keyifli, bu metodu ilk denediginiz kariyerinizi de begenmistim keza bunu da. Oldukca basarili gidiyorsunuz.
Sanirim sol acik icin iceri kat edebilen oyuncu ariyorsunuz. Orijinal mevkisi sol acik olmasa da kisa surede oraya uyum saglayacak bir isim biliyorum, Christian Eriksen. Bu kadroya iyi gider. Basarilar dilerim.
Müthiş gidişat devam etmeli![]()
Öncelikle teşekkürler , Eriksen'e gelince Aslında olabilir Ofansif orta saha oyuncularını oraya koyduğum zaman daha çok verim alıyorum daha önce çok denemiştim ama şimdi profiline baktım , Paris'de oynuyor , çok ciddi bir rakama oynuyor bonserviside öyle , ama şöylede bir durum var Neymar , Messi ayarında bir oyuncu takıma kazandırmam gerekiyor aklımda 2 kişi var , tekrar teşekkür ettim.
Real Madird & GS - Fenerbahçe & Lazio maçlarından fırsat bulup da yayınlıyamadım , yarın hafta'nın son iş günü gidişata hep beraber bakarız![]()
Hocam şimdi beklenti çok yükseldi bak, Götze'den daha önemli birisi diyorsun.![]()
çok zor bir tahminde bulunmuştun tebrik ediyorum
birazda Aykut Kocaman'ı örnek aldım bu galibiyetlerde o krasic'i kesti verim alamayınca bende Bale'yi ama tabi tam kesmedim Draxler'e daha çok şans verdim , sonuçta sezon sonu satıcam Bale'yi değerinin düşmesini istemem
![]()
Sen Şampiyon olacaksın Seni Sevmeyen Ölsün Ölsün Seni Sevmeyen Ölsün Ölsün.!!![]()
Hadi hocam bu Barçalama işine son verelim.