Ayva çiçek açmış yaz mı gelecekkkk
Chelsea Loftus Road'a nasıl gelecek
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecekkkk
Fierro Loftus Road'a nasıl gelecek
Ivo faber şov yapmış gene
Chelsea şova devam ediyor atl.madridi bile zar zor geçiyor yazıklar olsun Oğuz istifa Oğuz istifa![]()
Ekinler dize kadarHazard gel bize kaaadarrr
Faber bişey göstercek
.... dize kadarrrr
al bunu alamazmısın Chelsea
sen ne biçim delikanlısın
Not :Yaklaşan maç öncesi yapılan tezahürlar da kesinlikle art niyet yok akşam ki maça hazırlık sadece
SAVAŞMI İSTİYORSUNUZ ?? KAMONNNNNNNNNNnNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Her iki tarafta kızışmışDağılın Bağam
![]()
Hocam Erick Torres artık sıradan futbolcu haline geldi. Oyuna ilk başlarken açık liglerde Meksika açık olması lazım. Ben baktım özellikler ve potansiyeli düşük ayrıca ofansif orta saha değil forvet oyuncusu olmuş (:
Chelsea paspas olmuş sürünüyor hocam.
Elbet bir gün ölücez... Chelsea,
Toprak olup gidicez... Chelsea,
Ölmekten Korkan G*tür... Sensizliğin korkusu...
Sardı Dört Bir Yanımı... Chelsea,
Allahtan tek dileğim... Şampiyonluk görmeden,
Almasın Şu Canımı... CHELSEA!!!
"Daldan dala daldan dala.." -Oğuz Muzır
Ne kadar çok sevmeyenimiz varmış bee![]()
Oğuz hocam takılıyoruz yav sende hemen alındın![]()
Uefa Avrupa Ligi"ni alınca,gelmeyin benim yanıma
@Resoag adamım sen gel yeter![]()
Övünmekte çok hakılıyız,
Sapına kadar Q.P.R'liyiz,
İyi gününde kötü gününde,
Sapına kadar Q.P.R'liyiz ulannn !!
Şampiyonluk görmeden yaşarsak eğer
Sanma ki kalbimizde bu sevda biter
Kazımışız seni biz bu yüreklere
Oğuz hocayı tutmak, övünmek yeter
Carlos Fierro'yla, Eden Hazardla,
Diz çöktürmedik mi biz en kralına
Teşekkür borçluyuz bizler atalara,
İyi ki sevdirmişler Oğuz hocayı bana.
Sapına kadar Q.P.R'liyiz de halil hocam haberin olsun bu senede şampiyonluğu kaybedersek kulüb binasını basarız![]()
Geçen sezon kupa alamadan ligi kapatıcaksınız gene dedin sırf senin için FA Cup'ı aldım , yeni sezonda da Lig kupasını aldık takımda moreller tavan yaptı , sezon ortasında kupa almamız , Ligde 2 . ile yanlış hatırlamıyosam 4-5 puan fark var 6 .ile ise22 olması lazım
şuan mücadele ettiğimiz 3 kupa kaldı ikisinde kesin favoriyiz Lig ve Fa Cup'ta ama şl 'de çeyrek finalde rakip kim olacak henüz bilmediğim için bişey diyemiyorum , ama Lig gelecek bu yıl çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar
Çıldırt Bizi Delirt Bizi Oğuz Hocam Loftus Roadı Başlarına Yıkalım!!!
Aklımda Bir Tek Sen, Fikrimde Bir Tek Sen, Ne Fark eder Oğuz, Sen Hergün Yenilsen,Uğrunda Her şeyden Öyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Oğuz Hocam Senden!!!
Kıyamet kopar,çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık, Sevenler ayrılmaz biz plan yaptık,Tüm Mavililer cehennemden kombine aldık!!!
Bunlar da Qualitesiz Parktaki Rahatsızlara Gelsin (R ile başlayan başka bulamadım)
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsek ki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hem de Derinden Asla Vazgeçmeyiz Oğuz Hocam Senden
Çokkkkkkk Seviyoruz Deli Gibi Yokkkkkk Bu Sevdanın Bir Tarifi Sen Bu Gönüllerin Sahibi Oğuz Hocammmmmmm
Oğuz Hocam, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Her şey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin. Mavi Ulan, Beyaz Ulan, Alayına Gider Ulan!!!