Sayfa 46 / 163 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Halk ayaklanmış hala meydana inenleri suçlayanlar var. Suriye'de ki halk Kahramandı hani?
    Suriye'deki halk 40 küsür yıldır aynı aile tarafından yönetiliyordu. Bizdeki seçimle geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayın arkadaşlar ama, bu eylemleri destekleyen 1-2 milyon kişi varsa eğer, bu ülkede 80 milyon insan var. Hani tüm Türkiye sizinle aynı görüşteymiş veya aynı görüşte olmak zorundaymış gibi davranmanız saçma bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

SEN NE GÜZELSİN ESNAFSIN !

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Kimse bana kızmasın % 50 oy alan adamı bu şekilde kimse inderemez

AKP li değilim polisin yaptıklarınıda onaylamıyorum

vesselam.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

halk gayet bilinçli.

az önce adana özal'da yürüyüşteyken, devriye atan ekip arabası durduruldu. birkaç provokatör polise yeltendi ama onları engelleyen yine gruptu...
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://www.ustream.tv/recorded/33718..._medium=social

birebir şahit oluyoruz şuan. Film gibi izliyoruz

kızılay avm
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yayına bağlanan herkesin anlatmaya çalıştığı; medyanın uyuması oluyor.Gerçekten birkaç tane yayın organı dışında diğerleri uyuyor.Yani halk tv gibi gibi kanallar olmasa neredeyse eylemden bile haberi olmayacak kimsenin.Bunca yıldır ilk defa bir direniş başladı ve normal yayın akışını bozmuyor hiçbir kanal.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bostancı'da duran abalar ve herkes İSTİKLAL MARŞI OKUYOR.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah aşkına bırakın sosyal ortamda tartışmayı,açın kanalları izleyin,sokağa inin ne oluyor görün.

Burada tartışmanın hiç bir anlamı yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Kusura bakmayın arkadaşlar ama, bu eylemleri destekleyen 1-2 milyon kişi varsa eğer, bu ülkede 80 milyon insan var. Hani tüm Türkiye sizinle aynı görüşteymiş veya aynı görüşte olmak zorundaymış gibi davranmanız saçma bence.
    İstediğin gibi görüşünü savunabilirsin. Burada senin söylediklerine cevap gelebilir. Bak ne güzel farkındasın olayın. "Hani tüm Türkiye sizinle aynı görüşteymiş veya aynı görüşte olmak zorundaymış gibi davranmanız saçma bence" diyorsun.

İşte bizim de başbakana tam olarak söylemek istediğimiz bu. Tercüman olmuşsun bizlere

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu şu resimleri paylaşmaktan vazgeçin artık.olayda polisin % 100 hatası oldugu ortada ama "bakın görün şurda ne olmuş" dye çarşaf çarşaf resimler koyarak mücadele olmaz. o "halk" diye tabir edilen topluluğun içine her gruptak provakatör sızmış durumda. pkk ve israil bayrakları bile var o gruplarda. birazdan birileri de o resim ve görüntüleri bulup "buyrun sizin halkınız bu mu?" dese burada savaş mı çıkaracağız ? AYDIN yönetici olarak nasıl bu kararı aldınız bilemem ama burayı siyasete açmak foruma zarar verir! Millet karşı görüşe saldırmaya başladı bile... Ben Milliyetçi Hareket Partisi yandaşıyım diyip kenara çekilmiyor ki arkadaşlar. karşı görüşe alttan alttan saydırıyor. burası spor forumu değil mi ? Ben AKP'yi sevmiyorum ama CHP hakkında da olumlu düşüncelerim yok. eğer yazmaya başlarsam bu forumda çok kişi kırarım ve bunu istemiyorum. "Rahatsız oluyorsan okuma,girme başlığa " gibi bir cevapla geçiştirmezsiniz umarım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Suriye'deki halk 40 küsür yıldır aynı aile tarafından yönetiliyordu. Bizdeki seçimle geliyor.
    Evet seçimle geldi ama seçimle geldi diye medyayı satın alırsa yargıyı alırsa her şeyi ele geçirirse 40 yıldır yöneten o aileden bi farkı kalmıyor. Bu insanlar 11 yılın acısı için meydanlarda. Bizde kahramanız!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alsancaktan geliyorum
    Düşündüğümden de rezil bir tablo var resimde
    Küfür... Kimsenin hiçbir şekilde TC Başbakanına küfretmeye hakkı yokken küfürler küfürler küfürler
    Anne denen kutsal varlığa saygı sıfır
    Bank asya körfez malum cemaat bünyesindeki binalara saldırılmış.
    Bunu anlarım ki şiddeti tasvip etmem
    Ama biri bana şunu açıklasın
    Kendi görüşüne ait bi belediyenin duraklarını yıkmak (lozan montro) eshot otobüslerini parçalamak neyin nesi
    Daha polis işin içinde değil haa
    Göstericiler polis arıyor resmen gelsin bana saldırsın diye
    Artık saldırılan unsur hükümet değil. Devlet.
    Ve malesef çoğunluğu oluşturan masum insanlar marjinal grupların ve örgütlerin ekmeğine yağ sürüyorlar
    İzmirde durum bundan ibaret
    Keşke yazdığınız gibi basit olsa her şey gözle görmeden olmuyo
    Allah polisimize güç kuvvet versin
    Sorumlular yakalanıp cezaları em ağır şekilde verilmeli

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kimse bana kızmasın % 50 oy alan adamı bu şekilde kimse inderemez

AKP li değilim polisin yaptıklarınıda onaylamıyorum

vesselam.
    Kimse sana kızmaz ki. Biz geri bir devlet değiliz. %50 oy alan bu adamı bu olaylar indirmeyecektir zaten. Yani emin ol tayyip meydana çıksa, onu birisi dövmeye kalksa (ki yanında bulunduracağı 1000 badigard yüzünden o iş biraz zor ) onu yine koruyacak olan o halktır.

Nice provakatör tek tük bulduğu polisi dövmeye çalışırken o polisleri koruyan halk oldu. tayyip konusunda da bu böyle olacaktır. biz ne libyayız, ne mısırız, ne de suriyeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Valla bu arada ülkede internet kesilecek halk tv yayını kesilecek diye korkuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Su petrolfb12 iyi provakatör durmadan resim paylaşıyor devam et

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Alsancaktan geliyorum
    Düşündüğümden de rezil bir tablo var resimde
    Küfür... Kimsenin hiçbir şekilde TC Başbakanına küfretmeye hakkı yokken küfürler küfürler küfürler
    Anne denen kutsal varlığa saygı sıfır
    Bank asya körfez malum cemaat bünyesindeki binalara saldırılmış.
    Bunu anlarım ki şiddeti tasvip etmem
    Ama biri bana şunu açıklasın
    Kendi görüşüne ait bi belediyenin duraklarını yıkmak (lozan montro) eshot otobüslerini parçalamak neyin nesi
    Daha polis işin içinde değil haa
    Göstericiler polis arıyor resmen gelsin bana saldırsın diye
    Artık saldırılan unsur hükümet değil. Devlet.
    Ve malesef çoğunluğu oluşturan masum insanlar marjinal grupların ve örgütlerin ekmeğine yağ sürüyorlar
    İzmirde durum bundan ibaret
    Keşke yazdığınız gibi basit olsa her şey gözle görmeden olmuyo
    Allah polisimize güç kuvvet versin
    Sorumlular yakalanıp cezaları em ağır şekilde verilmeli
    Kusura bakma da Taksim de bulundum, Fatih de yürüdüm..

Bir yerde küfür edildi diye 10 saniyelik birşeyi benimsetemezsin bir topluma bu bulunduğum 2 yerdede insanlar birbirini uyarıyordu küfür yok diye.

Bir yerde edilen 10 saniyelik küfür yapılanlardan sonra Polis'i haklı çıkarmaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Göremediklerimizi bize göstermeye çalışıyor sağ olsun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Provokatörlerle,halkı karıştırmayın,iyi polisle de kötü polisi karıştırmayın.

Rica ediyorum genellemeye yapmayın,bu direniş sopa değil,kitapla,gaz değil börekle,küfürle,hakaretle değil hakaret içermeyen protestolarla başladı ve asıl amacından hala sapmamış durumda,tepkinin yönü değişsede verilen tepki aynı kaldı.Orada bulunan provokatörlerin de Allah bin bir türlü belasını versin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

4 saat boyunca alsancağı inceledim ve 3 saat küfredildi kimse de kimseyi uyarmadı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu arada

@Yolcu

Başbakan , bir vatandaşa "ananı da al git" dediğinde ne düşündün ? yine de ona oy verdin mi ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    yahu ne diyim bilemiyorum...Atatürkçülüğü din düşmanlığı,demokrasiyi her yeri yakıp yıkmak,milliyetçiliği sağı solu basmak,müslümanlığı ise sağa sola bakıp "ahirette cayır cayır yanacaksınız " diyerek gezmek sanan bir nesil türedi. Okullarında devletin belli yerlerine gelebilecekleri imkanları değerlendirmek yerine en arka sıraya oturanlar buralarda bize milliyetçilik taslıyorlarya,en çok da o zoruma gidiyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu provokatör lafı neymiş arkadaş herkesin dilinde herkes provokatör.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İzmir de tuhaf biraz.Dışardan geliyorum yağhanelerde 100 kişilik bir grup yolu kapatıp slogan atıyorlar geri açıyorlar 5 er dakika arayla.Bir tane vatandaş arabadan yolu açın die el hareketi yaparak bağırdı.Yolu açtılar adama gelince yolu kapatıp adamı bir güzel dövüp üstünede arabaya zarar verdiler ve 50 metre ilerde polis karakolu var.100 kişiye 1 kişi nasıl bir insiyatiftir ?

Not: Gülebilirsiniz Genç Partiliyim
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu ne diyim bilemiyorum...Atatürkçülüğü din düşmanlığı,demokrasiyi her yeri yakıp yıkmak,milliyetçiliği sağı solu basmak,müslümanlığı ise sağa sola bakıp "ahirette cayır cayır yanacaksınız " diyerek gezmek sanan bir nesil türedi. Okullarında devletin belli yerlerine gelebilecekleri imkanları değerlendirmek yerine en arka sıraya oturanlar buralarda bize milliyetçilik taslıyorlarya,en çok da o zoruma gidiyor...
    Haklısın güzel ve doğru tasvirler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu provokatör lafı neymiş arkadaş herkesin dilinde herkes provokatör.
    Halkın asıl amacından saptıran kişiler.Yani olayı başka yönlere ceken kişilere karşı uyarıyoruz herkesi..Olay bundan ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    O bahsettiğin genç nesil başbakanın eseri işte.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Arkadaşlar, karşıt görüşlere lütfen vereceğiniz cevaplarda üsluba dikkat edelim.

Hasan abi, haklısın söylediklerinde ama bu konuyu tartışmamak benim kanımı donduruyor. Zaten haber kanallarında penguenler, hitler belgeselleri var. Bu forumda bu konunun biraz daha tartışılmasını istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tek sorumlu Başbakandır. Polisi çekmiyorsan bu olayların olmasını istiyorsun derim ben de.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Evet seçimle geldi ama seçimle geldi diye medyayı satın alırsa yargıyı alırsa her şeyi ele geçirirse 40 yıldır yöneten o aileden bi farkı kalmıyor. Bu insanlar 11 yılın acısı için meydanlarda. Bizde kahramanız!
    İktidara geçen herkes her yere kendi adamlarını yerleştirmek ister bu ülkede. Tek parti zamanında da böyleydi, sonraki iktidar zamanında da böyleydi, şimdi de böyle. Zamanında bu ülkenin belli kesimlerine neler neler yapıldı. Sonra da diğer kesime. Kısaca başa kim geçerse karşısındakini ezmeye çalıştı. 21. yüzyıldayız hala devam ediyor hala ediyor. O satılmış dediğin medya aslında satılmamış her zamanki gibi güçlünün yanında. Yani yarın CHP iktidar olsun o zaman da onlar için yayın yapacaklar. Devletin önemli kademelerine, yargıya adam yerleştirdiklerinde haklısın ama kim gelse aynısını yapacaktı. Ülkenin hali bu maalesef. Torpil, kayırmadan geçilmez bizim ülkemizde. İşin garibi kendimize torpil olunca çok mutlu oluruz ama bize karşı yapılınca ortalığı yıkarız. Çok komiğiz gerçekten. Bazen bizden bir halt olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen olmayacakta. Kendimi bildim bileli ayrıyız biz, laik ve gerici diye. Diğer kesimleri de saymıyorum. Böyle devam edelim süper yoldayız.

Mesaj Yetkileri