Santrada sakatlananı da görmüştüm [emoji38]
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Santrada sakatlananı da görmüştüm [emoji38]
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
steam : aytekin79
Sakatlık sorunu bal gibi var.15.2 den önce her maç sakatlık oluyordu.
15.2 de 20 ye yakın maç yaptım 1 kere bile oyuncum sakatlanmadı. Çok nadir 2-3 gunluk sakatlanmalar oldu sadece. Sadece Mustafa Pektemek 4 ay sakatlandı.
15.2.1 i bugun yükledim. 4 maç yaptım;Sırasıyla 3 ay, 7 gün, 3 gün, 9 gün olmak üzere 4 oyuncum sakatlandı.
Bi türlü ortasını tutturamıyorlar. Ya çok fazla ya çok az oluyor sakatlık.
beyler everton'la kariyere başlıyorum. şöyle bir taktik kullan, şu oyuncuyu ya da şu tip oyuncuları al gibi bir tavsiyesi olan eden var mıdır?
Bence oyunda en önemli şey antrenman ben öyle bir personel kadrosu kurdum ki her şey tıkırında ve antremanları asistan menajerim yapıyor tüm özellikler 5 yıldız takımda en kazma oyuncu bile gol atabiliyor o derece herkesin ortalaması 7.50 üstü...
Sakatlıkları kapat diye bir seçenek koysalar hiç sorun kalmayacak. Beğenmeyenler sakatlık olmadan oynar ta ki sakatlık fazlalığı düzelene kadar. Ben çok sorun yaşamıyorum ama görünen yaşayan çok kişi var.
Geçen seneden beri yeni güncelleme gelmiyo olmaz ki böyle.![]()
Sakatlıklara ben sorun demiyorum. Yaşıyorum ama kısa süreli normal şeyler yaşıyorum. Bu sezon sadece önemli iki sakat verdim. Bir forvetim ilk yarı başında 4 ay sakatlandı. O iyileşti kadroya döndü performansına ulaştı bu sefer başka bir oyuncum 4 ay sakatlanıp sezonu kapattı. Bunda da sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Benim sıkıntım kaleciler cok şut çıkarıyorlar. Sanki karşımda Wakbayashi var.
yeni güncellemede şunu çözebilseler süper olacak...
yeni güncellemeden önce bu gollerden sayamadığım kadar çok attım ve yedim.
son güncellemeden sonra da 10 tane görmüşümdür bu gollerden. 3ü geçtiğimiz gece olmak üzere![]()
Ben bir maçta taçtan 3 gol yedim! dk 35 1-0 öndeyim. ekran açıldı, taç atışı... soldan kullandı Saviatchenko, Sissoko aldı vurdu gol 1-1, dk 40 ekran bir daha açıldı, bu kez sağdan kullandı Saviatchenko, sissoko aldı vurdu gol. İlk yarı 1-2 gerideyiz. 2. yarı başladı, dk 60 2-2 yaptım, yükleniyorum... dk 79 oldu ekran bir daha açıldı, top yine onlarda. Saviatchenko yine taç atışı kullanıyor, Sissoko aldı vurdu gol. Ms 2-3. Bunun dışında başka pozisyonları yok.
ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ama bug mu değil mi çözemedim. Taç özelliği olan oyuncularınız varsa demek ki sezonda en az 10 gol attırabilir fazladan.
Merhaba arkadaşlar Türkiye liginde 18 yaşından küçük yabancı oyunları transfer yapabilmek için editörden neleri değiştirmem lazım.
Ayrıca altyapıdan yabancı oyuncu çıkabilmesi için ne yapılmalı ?
Kulubün borcuna ve ne kadar kaldıgına nereden bakıyoruz arkadaslar ?
Yeni yabancı kuralının bir sonraki sezondan itibaren geçerli olmak üzere oyuna eklenme ihtimali varmıdır acaba.
Kayıtlı oyuna yeni yabancı kuralını uygulamanın bir yolu var mı yoksa illa yama indirip yeni oyun mu açmak gerekiyor?
arkadaş 3 senedir galatasaraya toplam 1m lik adam aldım almadım şl de oynuyorum uefaya gidiyorum üst üste 3 sene şampiyon oldum hala klüpte para yok hala borç 460m nereye gidiyo bu gelirler ya yüksek masraflı oyuncuları yollayıp ucuz yollu kaliteli genç alıyorum banamısın dmeiyor
beyler uzun zamandır oynamıyordum. az önce girdim ama her tuşa bastığımda -hangi tuş olursa olsun- steam ekran görüntüsü alıyor. mesela şifre girerken dokuz tane ss aldı. mouse'la tamam'a basınca bir ekran görüntüsü daha aldı. ne yapmam gerekiyor, bilen bi bilgilendirirse sevinirim.
Tarih bunu da yazar 10 kişiyle 0-3 > 5-3
![]()
...
Normal süredeki 90+1 gol dakikaları efsane olmuş![]()
Yabancı kuralı için patch gelmeyecekmş. FM16'dan itibaren geçerli olacakmış. Miles Jacobson Twitter'dan yazdı.