Sayfa 46 / 63 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Santrada sakatlananı da görmüştüm [emoji38]

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Sakatlık sorunu bal gibi var.15.2 den önce her maç sakatlık oluyordu.

15.2 de 20 ye yakın maç yaptım 1 kere bile oyuncum sakatlanmadı. Çok nadir 2-3 gunluk sakatlanmalar oldu sadece. Sadece Mustafa Pektemek 4 ay sakatlandı.

15.2.1 i bugun yükledim. 4 maç yaptım;Sırasıyla 3 ay, 7 gün, 3 gün, 9 gün olmak üzere 4 oyuncum sakatlandı.

Bi türlü ortasını tutturamıyorlar. Ya çok fazla ya çok az oluyor sakatlık.

beyler everton'la kariyere başlıyorum. şöyle bir taktik kullan, şu oyuncuyu ya da şu tip oyuncuları al gibi bir tavsiyesi olan eden var mıdır?

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    beyler everton'la kariyere başlıyorum. şöyle bir taktik kullan, şu oyuncuyu ya da şu tip oyuncuları al gibi bir tavsiyesi olan eden var mıdır?
    Pavel Savitsky'yi sakın kaçırma, 3 sezon sonra manchester city'de 35 milyon değerle, üstün özelliklerle görürsen pişman olma diye...

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Pavel Savitsky'yi sakın kaçırma, 3 sezon sonra manchester city'de 35 milyon değerle, üstün özelliklerle görürsen pişman olma diye...
    adamı aldım çalışma izni çıkaramıyorum. eylülde 90 gün sonra başvurabilirsin çalışma izni için dedi. aralıkta başvurdum reddettiler. şimdi de 120 gün sonra başvurabilirsin diyor. adamı oynatamıyorum bildiğin

6. Default

Bence oyunda en önemli şey antrenman ben öyle bir personel kadrosu kurdum ki her şey tıkırında ve antremanları asistan menajerim yapıyor tüm özellikler 5 yıldız takımda en kazma oyuncu bile gol atabiliyor o derece herkesin ortalaması 7.50 üstü...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sakatlıkları kapat diye bir seçenek koysalar hiç sorun kalmayacak. Beğenmeyenler sakatlık olmadan oynar ta ki sakatlık fazlalığı düzelene kadar. Ben çok sorun yaşamıyorum ama görünen yaşayan çok kişi var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen seneden beri yeni güncelleme gelmiyo olmaz ki böyle.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sakatlıklara ben sorun demiyorum. Yaşıyorum ama kısa süreli normal şeyler yaşıyorum. Bu sezon sadece önemli iki sakat verdim. Bir forvetim ilk yarı başında 4 ay sakatlandı. O iyileşti kadroya döndü performansına ulaştı bu sefer başka bir oyuncum 4 ay sakatlanıp sezonu kapattı. Bunda da sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
    Benim sıkıntım kaleciler cok şut çıkarıyorlar. Sanki karşımda Wakbayashi var.

yeni güncellemede şunu çözebilseler süper olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    yeni güncellemede şunu çözebilseler süper olacak...

Bu olay kaç defa başına geldi ? Ben o kadar maç yaptım hiç karşılaşmadım 15.2 den sonra. Pozisyonun oluru yok değil sonuçta direkten dönen topa hareketleniyor topçu. Bakıldığında kalecinin animasyonu saçma sadece . Biraz daha yerde yatması gerekirdi

yeni güncellemeden önce bu gollerden sayamadığım kadar çok attım ve yedim.

son güncellemeden sonra da 10 tane görmüşümdür bu gollerden. 3ü geçtiğimiz gece olmak üzere

Ben bir maçta taçtan 3 gol yedim! dk 35 1-0 öndeyim. ekran açıldı, taç atışı... soldan kullandı Saviatchenko, Sissoko aldı vurdu gol 1-1, dk 40 ekran bir daha açıldı, bu kez sağdan kullandı Saviatchenko, sissoko aldı vurdu gol. İlk yarı 1-2 gerideyiz. 2. yarı başladı, dk 60 2-2 yaptım, yükleniyorum... dk 79 oldu ekran bir daha açıldı, top yine onlarda. Saviatchenko yine taç atışı kullanıyor, Sissoko aldı vurdu gol. Ms 2-3. Bunun dışında başka pozisyonları yok.

ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ama bug mu değil mi çözemedim. Taç özelliği olan oyuncularınız varsa demek ki sezonda en az 10 gol attırabilir fazladan.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Ben bir maçta taçtan 3 gol yedim! dk 35 1-0 öndeyim. ekran açıldı, taç atışı... soldan kullandı Saviatchenko, Sissoko aldı vurdu gol 1-1, dk 40 ekran bir daha açıldı, bu kez sağdan kullandı Saviatchenko, sissoko aldı vurdu gol. İlk yarı 1-2 gerideyiz. 2. yarı başladı, dk 60 2-2 yaptım, yükleniyorum... dk 79 oldu ekran bir daha açıldı, top yine onlarda. Saviatchenko yine taç atışı kullanıyor, Sissoko aldı vurdu gol. Ms 2-3. Bunun dışında başka pozisyonları yok.

ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ama bug mu değil mi çözemedim. Taç özelliği olan oyuncularınız varsa demek ki sezonda en az 10 gol attırabilir fazladan.
    bug değil. napoli ile bir kariyer yapıyorum, takımın sol beki ghoulam'ın her kullandığı taç tehlike yaratıyor sezonda 10-15 gol buluyorum taçlar sayesinde. chelsea'de de azpilicueta aynı şekilde.

Quote Originally Posted by dyzo View Post
    bug değil. napoli ile bir kariyer yapıyorum, takımın sol beki ghoulam'ın her kullandığı taç tehlike yaratıyor sezonda 10-15 gol buluyorum taçlar sayesinde. chelsea'de de azpilicueta aynı şekilde.
    Bug değil ondan eminim de bir maçta 3 tane olunca acayip şaşırtıcı oluyor. yaşamamanızı temenni ediyorum. üstelik çok önemli bir maçtı inanın çok şaşırdım.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Merhaba arkadaşlar Türkiye liginde 18 yaşından küçük yabancı oyunları transfer yapabilmek için editörden neleri değiştirmem lazım.

Ayrıca altyapıdan yabancı oyuncu çıkabilmesi için ne yapılmalı ?

Kulubün borcuna ve ne kadar kaldıgına nereden bakıyoruz arkadaslar ?

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Kulubün borcuna ve ne kadar kaldıgına nereden bakıyoruz arkadaslar ?
    Sol menüden Kulüp>Kulüp bilgisini göster

orada "tahmini değer" kısmında kulübün borcu varsa yanında ne kadar kaldığını da yazar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni yabancı kuralının bir sonraki sezondan itibaren geçerli olmak üzere oyuna eklenme ihtimali varmıdır acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni güncellemeyle yabancı kuralı dahil olur değil mi

Nesil
    2007

Kayıtlı oyuna yeni yabancı kuralını uygulamanın bir yolu var mı yoksa illa yama indirip yeni oyun mu açmak gerekiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Kayıtlı oyuna yeni yabancı kuralını uygulamanın bir yolu var mı yoksa illa yama indirip yeni oyun mu açmak gerekiyor?
    malesef yeni kariyetr açacaksın

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    malesef yeni kariyetr açacaksın
    Kötü oldu bu.

arkadaş 3 senedir galatasaraya toplam 1m lik adam aldım almadım şl de oynuyorum uefaya gidiyorum üst üste 3 sene şampiyon oldum hala klüpte para yok hala borç 460m nereye gidiyo bu gelirler ya yüksek masraflı oyuncuları yollayıp ucuz yollu kaliteli genç alıyorum banamısın dmeiyor

beyler uzun zamandır oynamıyordum. az önce girdim ama her tuşa bastığımda -hangi tuş olursa olsun- steam ekran görüntüsü alıyor. mesela şifre girerken dokuz tane ss aldı. mouse'la tamam'a basınca bir ekran görüntüsü daha aldı. ne yapmam gerekiyor, bilen bi bilgilendirirse sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by kuatemok View Post
    beyler uzun zamandır oynamıyordum. az önce girdim ama her tuşa bastığımda -hangi tuş olursa olsun- steam ekran görüntüsü alıyor. mesela şifre girerken dokuz tane ss aldı. mouse'la tamam'a basınca bir ekran görüntüsü daha aldı. ne yapmam gerekiyor, bilen bi bilgilendirirse sevinirim.
    Arka planda windows için farklı bir tema kullanıyor musun ? Ben bir ara laptopumda mac teması kullandığım dönem oyunda iken F12 tuşuna bastıktan sonra laptop sapıtıyordu, bahsettiğin olay ile karşılaşıyordum

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tarih bunu da yazar 10 kişiyle 0-3 > 5-3

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Normal süredeki 90+1 gol dakikaları efsane olmuş

Yabancı kuralı için patch gelmeyecekmş. FM16'dan itibaren geçerli olacakmış. Miles Jacobson Twitter'dan yazdı.

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Yabancı kuralı için patch gelmeyecekmş. FM16'dan itibaren geçerli olacakmış. Miles Jacobson Twitter'dan yazdı.
    Bak bu haber kötü olmuş.

Sayfa 46 / 63 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri