Sayfa 46 / 1204 İlkİlk ... 36444546474856961465461046 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Rijkaard - Lincoln ilk çatışma yaşandı
    Galatasaray Rijkaard yönetiminde kalabalık bir taraftar önünde ilk çalışmasını yaptı.

Galatasaray Futbol takımı yeni Teknik Direktörü Frank Rijkaard ve yardımcısı Johann Neeskens yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sezonun ilk çalışmasını yaptı...
    Milliyet'in haberine göre, Brezilyalı Lincon, mazeretsiz olarak ilk antrenmana çıkmadı. Sadece milli oyuncuların 25 Haziran'a kadar izinli olduğu sarı-kırmızılı kulüpte Brezilyalı oyuncu yine sorunlu bir şekilde sezona başlamış oldu.
    UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açan sarı-kırmızılılar, ilk antrenmanlarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı.

Yeni teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde saat 10.30’da yapılan antrenman taraftarlara ve basına açık gerçekleştirildi. Brezilyalı futbolcu Lincoln hiçbir mazeret bildirmeden ilk antrenmana katılmadı.

Kalabalık bir taraftar ve medya ordusunun takip ettiği çalışmada özellikle alt yapıdan gelen futbolcuların çokluğu dikkat çekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Baslıga baksana tamamen anti-Galatasaray medyası sırf bu haber için demiyorum daha niceleri
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

La git artık ya istemiyorum dünya yıldızı olsan...

Nesil
    2007
    Yer
    34

2 senedir yazıyorum ama lincoln efendi 5 maç oynuyo şov yapıyo taraftarı kandırıyor. Artık göndersinler ilk teklife.

ya bir fenerliyim ama gs ye zarar vermesine rağmen lincoln e anormal antipatim var. gerçekten fazlalık... gitsin artık ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben lincoln demeyin Arda deyin dediğimde bazıları çok tepki gösteriyodu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Basının gazına gelmeyin hemen herşeyi ögrenip sonra yorum yapalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln forever
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Taylan o kadarda degil olm

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lincoooln Lincoooln yavrum bee Rijkaard'a bile meydan okuyor koçum benim

Sadece milli takıma giden oyuncular izinliymiş Lincoln antremana katılması gerekirken mazeret bildirmeden antremana gelmemiş.Olay bu yollansın takımdan bencede zaten rijkaardın sisteminde ona yer yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel lincoln seni bitirmeye çalışan medyanın ekmeğine yağ sürmeye devam et..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Basının gazına gelmeyin hemen herşeyi ögrenip sonra yorum yapalım.
    Katılıyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Belkide gazetecilerin uydurmasıdır..

Galatasaray Sahaya İndi

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan çalışma ile başladı.

Bu sabah saat 09:00’da Acıbadem Hastanesi’nden gelen ekip oyunculardan kan alımı yaparak sağlık testlerinin ilk aşamasına başlandı.

Teknik direktör Frank Rıjkaard, antrenör Johan Neeskens, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu, kondisyoner Albert Roca Pujol saat 10:30’da futbolcularla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Bu toplantının ardından saat 11:00’da oyuncularımız gruplar halinde sıçrama ve laktat testlerine katıldı.

Öğle yemeğinin ardından saat 14:00’da oyuncularımızın sağlık testlerine Acıbadem Hastanesi’nde devam edilecek.

Bu sabah yapılan çalışmaya Tobias Linderoth, Barış Özbek, Shabani Nonda, Emre Aşık, Yaser Yıldız, Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Orkun Usak, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Ferdi Elmas, Alpaslan Erdem, Serkan Çalık, Murat Akça, Özgürcan Özcan, Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün, Emrah Yollu, Emre Çolak, Cem Sultan, Serdar Eyilik, Caner Öztel, Erhan Şentürk katıldı.

Üniversite sınavları bulunan Servet Çetin izinli olarak bu çalışmaya katılmadı.

Geri kalan oyuncularımız 25 Haziran Perşembe günü sezon hazırlık çalışmalarına başlayacak. Harry Kewell ise 1 Temmuz 2009 tarihinde çalışmalara katılacak.

Bu sabah yapılan çalışmada hazır bulunmayan Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı karar doğrultusunda yaptırım uygulanacak.

Takımımızın haftalık çalışma programı önümüzdeki saatlerde resmi sitemizden duyurulacaktır.

galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O benim kralım İstediğini yapar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Taylan , millete Bülent Korkmaz'ı savundugu için sen Galatasaray'lı degilsin diyorsun , şimdi lincoln'e istedigi şeyi yapar diyorsun birisi gelip sana sen Galatasaraylı degilsin derse ona cevap verme hakkın oldugunuda sanmıyorum.

Taylan Galatasaraylı değil zaten Lincolnlü :G

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basının ne suçu var anlamadım Lincoln her zaanki hareketleri bu.1 haftaya gelir mazereti hazır olarak,çalışmalara devam eder bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

G.Saray Gökhan Zan'ı mı alacak?
    Galatasaray'ın Servet Çetin'in Marsilya'ya verilmesinden sonra savunmadıki boşluğu Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan'ın transfer ederek dolduracağı iddia edildi.

Beşiktaş ile henüz anlaşma sağlayıp, sözleşme yenilemeyen Gökhan Zan'ın, Florya yolunda olduğu ve sarı kırmızılı kulübün futbol şubesi genel meneceri Adnan Sezgin ile görüşüp, prensipte anlaştığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın henüz kendisiyle sözleşme yenilemek için görüşme bile yapmadığı Gökhan Zan'ın büyük kırgınlık yaşadığı ve kulübüyle bağlarını koparmak üzere olduğu ifade edildi.

Servet'in ayrılmasıyla birlikte 2 stoper transfer etmeyi planlayan sarı kırmızılılar, Servet'in milli takımdaki partnerini transfer ederek savunmadaki önemli bir problemi çözmeyi hedefliyor. Ancak Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile çok yakın dost olmaları bu transferin hikayesini daha da ilginç hale getiriyor.
    22.06.2009
    Kaynak : DHA

Yedek kulübesi için iyi bir transfer olur. Bir de yabancı stoper alınıp Servet'in boşluğu doldurulmuş olur. Yine de Ediz'i tercih ederim Zan'a

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lincolnun kendi aptaligi, Riijkard onun en iyisini ortaya cikarabilir ama o ilk antremana bile katilmiyor.

Galatasaray acilen yollamasi gerekiyor daha fazla takimin huzurunu bozmasin

Kadro derinliği açısından Gökhan Zan iyi olur aslında ama gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.Gerçekleşirsede 2-3 sene sonra yeni bi emre aşık görebiliriz belki.Alırız inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Derken almışız Zan'ı. 2 yıllık sözlesme imzalanacakmış bu aksam 18.00 de. GS TVde altyazı geccmiş. Hayırlı olsun. Bedavaya iyi transfer Bir de yabancı stoper bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bedavaya Milli Takımın stoperini kadromuza kattık hayırlı olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Gökhan Zan'ı aldık...

kesin transfer yani...

neden aldık ama orası kesin değil...

kendi ekseni etrafında 3 günde dönen bir adamı Servet'in yerine koyacaz anlaşılan...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun benim pek sevmediğim bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Milli stoper Galatasaray akkili hamle yapti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'ı almışız. Pek beyenmesemde stilini sonuçta Beşiktaş ve Milli Takımın stoperi.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Pek sevmediğim bi futbolcu ama defansa bedavaya takviye yaptık iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Zan'ın ismi geçerken G.Saray'lılar almayalım ne gerek var şunu tercih ederiz diyor.Ancak kesin denilince Milli takımın defansı deniliyor Vay be ne güzel dünya

Hayırlı olsun G.Saray'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri